Allah şifa versin inşallah benim life meniere hastası kızım küçücüktü onun evinle kendi evim arası mekik dokudum kendimden ödün verdim hastaya uğraşmak çok zor ama annem dedim tabi ki bakcam o bana nasıl baktıysa bebek gibi baktım aylarca o zaman nasıl da dualar etti yine olsa yine yaparım fedakarım çünkü . Kız kardeşim de var ama o benim gibi değil daha gaddar çalışıyor . Çocuğu olunca bakcaz artık o yapamaz diyor senin gibi hamarat değil o bilmez diyor benim kabahatim güçlü durmam mı resmen savaşıyorum kimselerden yardım istememek için çok şükür ki Allah'tan eşimden yana çok şanslıyım Allah'a havale ettim ne diyeyimCANIM BENİM KIYAMAM BEN SANA YA. BOŞVER EŞİNLE YAP HERŞEYİNİ. İNAN MÜKAFATINI VERİR ALLAH SANA. BIRAK ONLAR UTANSIN. HERKESİN TÜRLÜ DERDİ VAR İŞTE. BENİM ANNEM DE KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ ALIYOR, HASTA 1 AYDIR YATIYOR VE GÜN AŞIRI HER GİTTİĞİMDE AĞLIYOR, BEN SANA YARDIMCI OLACAKKEN SEN BANA OLUYORSUN DİYE. BAK YAZARKEN BİLE GÖZLERİM DOLDU. NE OLURSA OLSUNLAR SAĞLIKLI BAŞIMIZDA OLSUNLAR. BOŞVER ANNENİ BÖYLE KABUL ET. EN AZINDAN BAK GELECEKMİŞ DOĞUMUNA, BENİM ÖYLE BİR ŞANSIM DA YOK. ÇÜNKÜ HEP YATIYOR. ONU ASLINDA EN İYİ ANLAYACAĞIM DUYGUYU TATTIĞIMDA YANIMDA OLMICAK AMA ŞÜKÜR YİNE DE
Umuyorum sanırım o yüzden kırılıyorum üzülüyorumOY OYYYYYY, CANIM BENİM KİMSEM YOK YAKINIMDA, ÇALIŞIYORUM VE HER İŞİMİ DE KENDİM YAPMAK ZORUNDAYIM, BAZEN ZORLANIYORUM AMA BİR TARAFTAN DA HOŞUMA GİDİYOR, KİMSEYE MİNNETİM YOK, KİMSEYE GÖNÜL BORCUM DA YOK, NE KADAR ANNELİK , BABALIK YAPARSALAR BANA O KADAR EVLATLIK GÖRECEKLER, O YÜZDEN ÜZÜLME, YAPABİLDİĞİN KADARINI YAP, NE DEMİŞ MEVLANA "UMMA Kİ KÜSMEYESİN "
Olabilir sevindim canim gectigineEvet gecti kendi kendine. Hergün kaynamış yumurta yiyiyodum ondan mı yükseldi bilmiyrm. Yumurtaya biraz ara verdim geçti.
aynı kız kardeş bende de var. ağrılarım varken bile gık demeden koştum anneme, annemin gözleri de görmüyor benim. anlamıyor yani yüzümü görmediği için, belki seziyordur bilemem. kız kardeşim o halimi gördüğü halde kalkıp içtiği su bardağını bile kaldırmaz yerinden. sen yap arkadaşım. bak evlatların var, rabbim onlara sağlık olarak getirsin senin fedakarlığını. sıkma canınıAllah şifa versin inşallah benim life meniere hastası kızım küçücüktü onun evinle kendi evim arası mekik dokudum kendimden ödün verdim hastaya uğraşmak çok zor ama annem dedim tabi ki bakcam o bana nasıl baktıysa bebek gibi baktım aylarca o zaman nasıl da dualar etti yine olsa yine yaparım fedakarım çünkü . Kız kardeşim de var ama o benim gibi değil daha gaddar çalışıyor . Çocuğu olunca bakcaz artık o yapamaz diyor senin gibi hamarat değil o bilmez diyor benim kabahatim güçlü durmam mı resmen savaşıyorum kimselerden yardım istememek için çok şükür ki Allah'tan eşimden yana çok şanslıyım Allah'a havale ettim ne diyeyim
amin canım. rabbim erken doğanlara da sağlık nasip etsin, annesine de sabıresimin kuzeninin esi hamileydi aramizda 3 hafta kadar vardi, az once haber geldi dogum yapmis erkrn olmus, kuvozde kalacakmis biraz, bunlari duyunca iyice panikliyorum, daha çantamızı bile hazirlamadim, allah hepimize sağlıkli vakitli doğumlar nasip etsin inşallah
Benim tekmel er hep yukarda evet sag taarafta genellikkle.. :))) insalaahh saglikli normal dogumlaaar bizeeDonmustur canim, bu haftalarda donuyolar genelde, tekmeler yukardaysa dondu demekki :) masallah size
Dogru diyosun canimmm... Bakalim hayirlisi yaa insalaah saglikli normal dogumumuz. olur rBEN 25 HAFTALIKKEN OĞLUM TERSTİ VE DOKTOR BÜYÜK İHTİMALLE SEZERYAN YOLU GÖRÜNÜYOR DEDİ
DOKTORUMU DEĞİŞTİRDİM VE SAFA HASTANESİNE GİTTİM
ORDA HEPSİNİ SORDUM
DOKTOR SON ANDA BİLE DÖNEBİLİR DEDİ
ZORLAR BİRAZ SENİ AMA HİÇ BELLİ OLMAZ
KISACASI 39. HAFTAYA KADAR YOLU VAR
BAK ŞUAN 31İ GEÇTİK VE BEBEK SÜREKLİ POZİSYON DEĞİŞTİRİYOR
AYNEN ÖYLE CANIM, BEKLENTİMİZ OLUNCA HAYAL KIRIKLIĞI OLUYOR, O YÜZDEN ÜZÜLÜYORUZ...Umuyorum sanırım o yüzden kırılıyorum üzülüyorum
Illlaakkkiiii donusumuzz yok gayriii hihiMecburi doguracaz
Bugün gelecek inşallah bilgi veririm
Facebook tan ebe Reyhan Doğal doğum diye aratın Nisan ayında ankarada eğitim verecek
Geçmiş olsun arkadaşım bende erken doğum riskiyle evde yatıyorum sancı çıkmıştı altmışlarda ilaç kullanıyorum bakacak kimse yok bakıcı arıyoruz şimdi
Canim cok gecmis olsun Allahim acil sifalar versin. Bebis size saka yapmis annesi Allahin izniyle zamanini bekler insallah. Uzulme stres yapma olur mu dualarimiz seninle opuyoruz sizi dikkat edin kendinize...
COK GEÇMIS OLSUN CANIM ...
Cok gecmis olsun, azcik daha dursun sabirsizz prensessss. Uzme kendini aannesi, insaAllah zamaninda saglikla alirsin kucagina
GEÇMİŞ OLSUN CANIM. İNŞALLAH VAKTİNİ BEKLER BEBEĞİN, ARTIK HEPİMİZDE BAŞLADI BU KORKULAR, BELİRTİLER. ÜÇ DÖRT HAFTA DAHA DAYANSALAR EN AZINDAN BİRAZ DAHA RAHAT EDERİZ...
canım tavsiyelerini bizlerde öğrenebilir miyiz acaba?
aynı durumu bende daha erken haftalarda 23.haftamda yaşadım, bize çantaları hazırlayın her an kapınızı çalabilirim imajını vermek istiyorlar, umarım evine bir an önce karnında bebeğinle sağlıcakla dönersin ve vaktinde doğurursun canım, hepimizin bebeği vaktinde gelmesi temennisiyle.....
Canım öncelikle geçmiş olsun benim de 30. hafta ve dün bende aynı seyleri yaşadım galiba uyumadim hiç bebek sürekli hareket halinde canımı acitiyirdu ama sancim yoktu ondan gitmedik doktora sürekli altıma vuruyor sürekli idrarim var gibi kasılma mi yaşıyorum acaba okuldayim da korkuyorum ne yapsam ya
çok geçmiş olsun canım inşallah sornu olmaz tekrar ama bol bol yat dinlen benim ilk bebeğimde açılmamın 3 cm olmasına rağmen sürekli yattığım için o halde 3 hafta bekledi o nedenle dinlenmenin çok önemi var sen şanslısın açılmanda yok ama merak ettiğim birşey var çok yorucu veya stresli bir günmü geçirdin yoksa durduk yere mi oldu acaba?
sabret moralini bozma,etkileme yavrunu. rabbime inan inşallah yavrucuğun zamanını doldurup öyle gelecek kucağına sağlıkla.
cok gecmis olsun canım insallah dediğin gibi kotu bi saka yapmıstr bebisin dualarmız sizinle
Çok çok geçmiş olsun canım.İnşallah atlatırsın da evine dönersiniz biran önce.bak şu afacanın yaptığına.Allah yardımcın olsun canım.bebeğini de size bağışlasın.seninle 1 gün var aramızda ve en az 1 ay daha bebeklerin yerlerinde kalmaları lazım.İnşallah da kalırlar.geçmişler olsun tekrar tekrar.
Canım çok geçmiş olsun dualaarim seninle inşallah bekler bebissonlara yaklaştıkça bende de bi erken dogum korkusu başladı azcik bi yerim agrisa doğuruyorum sanıyorum Allah hepimize sağlıkli kolay hayırlı ve vakitli doğumlar nasip etsin
cok gecmis olsun canim, neyse ki acilma yokmus. Sanciyi da ilacla durdururlar ve vaktiyle gelir bebegin insallah..
dogum gunun kutlu olsun canim. Ailenle bebislerinle birlikte nice guzel senelerin olsun insallah :)
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Aynı şeyi daha öncede duymuştum arkadaşlarımdan. Doğum evine yönlendiriyormuş adatıp ve bazı hastaneler. Altınova hastanesi kabul ediyor diye duymuştum. Belki benim gittiğim beyhekim hastaneside kabul ediyordur. Yarın kontrolüm var istersen öğreneyim
ben tüp bebek yaptırdım cnm ozaman bnada taktılar hatta takılacağını duyduğumda hüngür hüngür ağladım okadar milletin içinde çocuk gibi idrar yanması hissinden başka bişey değil hiç korkmaaaa
Canım çok geçmiş olsun.. Benimde en büyük korkum rabbim yaşatmasın inşallah.
Dikkatli ve kontrollü olmak lazım artık.. açılma yoksa korkma benim doktor 3-4 cm açılmayla 38. haftada daha doğurmayan oluyor hadi gelsin artık diye bekliyoruz gelmiyor dedi... İş güç yapma son haftaların keyfini çıkar bol bol kitap ve dualar oku.. Allah'ın izniyle herşey güzel olacak
canım benimde rahim ağzım normalin yarısı kadar o yüzden 2 aydan fazladır yatıyorum genelde.. Açılma olduğunu nasıl anladın. bu aralar kasılmam fazla oluyor gibi geliyor temkinli olmak için sorayım dedim
Geçmiş olsun canım şimdiki bebekler aceleci beklemiyorlar ya umarım hepimiz 36 yı geçeriz de küveze gerek kalmaz dikkat ey kendine
Canım çok çok üzüldüm ama ümidini kaybetme ve bol bol yat en az 4 hafta farkediyor yatmaya. Ayrıca açılman yoksa korkma açılmayı durduramıyorlar bildiğim kadarıyla ama sancıyı durduruyorlar. Rabbim şifa versin canım.
Çok geçmiş olsun canım ama doktorun söyler zaten sen sorunca. Gerekirse yaptır der muhakkak. Rabbim şifa versin inşallah sana da canım benim.
Hayır gayet normal merak etmeyin benim de aynıydı. Doktor hiç de iri demedi. Hatta son haftalar gününü bulur merak etme dedi. Erken doğar bile demedi.
Allah kabul etsin canım yazmıştım listeye zaten hiç sorun değil :)
Çok çok geçmiş olsun, şimdi iyimişsiniz şükür, dualarımız seninle ve yavrunla..Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Yerim senin hediyelerini de seni de :*Herkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
Evet ya ben 16 kilo aldım yazık yavru 1900 :):) Yesin o da napıymsafakmeley maşallah prensese canım :)
Kız niye aç birakiyon el kadar yavrunu her şeyi sen yiyon dimi
Benim 25. haftada değişti :) Korkutmak gibi olmasın :)Kızlar 22. Haftada detaylı ultrasonda bebeğin cinsiyetini doktor kız dedi. Kendi doktorum da öyle ama sonraki haftalarda doktor cinsiyetiyle ilgili birsey soylemedi. Ne zaman dışarı çıksam ayy karnın erkek bebek karnına benziyo diyo herkes. Bide doktor iri bir bebek dedi. İçimde şüphe oluştu saçma sapan. Haftaya gidince sorcam doktora. 22.haftada yanılma olur muki. Bir de 32+0 da bebeğimin kilosu 2002gr boy 44 cm. Bu iri oduğu anlamına mı geliyo
Bence bir perinatoloğa görünün derim..Sanırım aranızda ilk dogum yapıck olan benım bebegmin suyu az bugün saat 4te ciger geliştirci igne vurulucm yarında doplere bakılacak sezaryan için gün verılecek sanrım dua edin bizim için .hic bseyinizide ihmal etmeyin dinlenın yapmayın temizlik filan yormayn kendinizi ve çmasırınızda akıntı görürseniz hemen doktorunuza gdin.
ben kıyamam ya o kadar küçükken, zaten bebeğe nasıl dokunacam diye düşünüyorum, göbek bağından korkarken bi de pipisi ile uğraşamam yafff :)Arkadaslar merhaba, erkek bebek bekleyen anneler sünnet işi için ne düşünüyorsunuz? doğar doğmaz yapılması gereken dıyenler var. göbek bağıyla beraber sünnet ısı de bıtıyormus. kımısı de çocuk donmye başlamadan once yapın kolay olur dıyor. ben de eylül gıbı düşünüyordum havalar bıraz daha serınlesın dıye. bılemedım aklım karıştı.
Biz ilk 6 ay içinde ayaklanmadan emeklemeden yaptırmayı düşünüyoruz Allahın izniyle. Ayyy kıyamıyorum yavrumaArkadaslar merhaba, erkek bebek bekleyen anneler sünnet işi için ne düşünüyorsunuz? doğar doğmaz yapılması gereken dıyenler var. göbek bağıyla beraber sünnet ısı de bıtıyormus. kımısı de çocuk donmye başlamadan once yapın kolay olur dıyor. ben de eylül gıbı düşünüyordum havalar bıraz daha serınlesın dıye. bılemedım aklım karıştı.
Canım senin kız mı demişlerdi ilk başta? Eşyaları yıkamaya korkuyorum değiştiremem diye. Randevum 27.marttaÇok çok geçmiş olsun, şimdi iyimişsiniz şükür, dualarımız seninle ve yavrunla..
Yerim senin hediyelerini de seni de :*
Evet ya ben 16 kilo aldım yazık yavru 1900 :):) Yesin o da napıym
Benim 25. haftada değişti :) Korkutmak gibi olmasın :)
Bence bir perinatoloğa görünün derim..
Hayır erkek demişlerdi sonra kız olduğu ortaya çıktı :) Pipisi düştü :)Canım senin kız mı demişlerdi ilk başta? Eşyaları yıkamaya korkuyorum değiştiremem diye. Randevum 27.martta
benim babam sünnetçi :) yabancı değil dedesi kesecek nasipse. valla uzatmayı düşünmüyorum ben, en geç 2 aylıkken kestiririm. aklı ermesin yavrumun,korkuyu ağlamayı bilmeden iyileşsin istiyorumArkadaslar merhaba, erkek bebek bekleyen anneler sünnet işi için ne düşünüyorsunuz? doğar doğmaz yapılması gereken dıyenler var. göbek bağıyla beraber sünnet ısı de bıtıyormus. kımısı de çocuk donmye başlamadan once yapın kolay olur dıyor. ben de eylül gıbı düşünüyordum havalar bıraz daha serınlesın dıye. bılemedım aklım karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?