2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah şifa versin inşallah benim life meniere hastası kızım küçücüktü onun evinle kendi evim arası mekik dokudum kendimden ödün verdim hastaya uğraşmak çok zor ama annem dedim tabi ki bakcam o bana nasıl baktıysa bebek gibi baktım aylarca o zaman nasıl da dualar etti yine olsa yine yaparım fedakarım çünkü . Kız kardeşim de var ama o benim gibi değil daha gaddar çalışıyor . Çocuğu olunca bakcaz artık o yapamaz diyor senin gibi hamarat değil o bilmez diyor benim kabahatim güçlü durmam mı resmen savaşıyorum kimselerden yardım istememek için çok şükür ki Allah'tan eşimden yana çok şanslıyım Allah'a havale ettim ne diyeyim

Umuyorum sanırım o yüzden kırılıyorum üzülüyorum

aynı kız kardeş bende de var. ağrılarım varken bile gık demeden koştum anneme, annemin gözleri de görmüyor benim. anlamıyor yani yüzümü görmediği için, belki seziyordur bilemem. kız kardeşim o halimi gördüğü halde kalkıp içtiği su bardağını bile kaldırmaz yerinden. sen yap arkadaşım. bak evlatların var, rabbim onlara sağlık olarak getirsin senin fedakarlığını. sıkma canını

esimin kuzeninin esi hamileydi aramizda 3 hafta kadar vardi, az once haber geldi dogum yapmis erkrn olmus, kuvozde kalacakmis biraz, bunlari duyunca iyice panikliyorum, daha çantamızı bile hazirlamadim, allah hepimize sağlıkli vakitli doğumlar nasip etsin inşallah

amin canım. rabbim erken doğanlara da sağlık nasip etsin, annesine de sabır

Dogru diyosun canimmm... Bakalim hayirlisi yaa insalaah saglikli normal dogumumuz. olur r

arkadaşlaru sı sıralar iyice pisikolojimizin bizi esir aldıgı donemler, ben de herseye alınır herseye aglar durumdayım, eşimle işimle , gelecegimle , cocugumun gelecegiyle ilgili muthis kaygılarım var. Sanırım depresyon dönemlerindeyiz, sakin kalmaya calısmakta fayda var. Allah ın izniyle saglıklı bir sekilde evlatlarımızı kucagımıza alalım da , hersey hallolur inşallah.

Kizlar hepinizden Allah razi olsun dualarinizi eksik etmediniz bizden simdi iyiyiz hamd olsun sanci durduruldu ewe cikarttilar simdi anneme geksim onda kalicaz esimle bebisimde iyi cok sukur cok korkuttu bizi acilman olsaydi dogumun olurdu dedi dr lar ama sukurler olsun ki acilmam yoktu Dnzegmn ewet hayatim altinova bakiyomus bizde bilmiyoruk yeni ogrendik bundan snra gene byle bsey olursa direk oraya gidecez bu hastanede neler cektim kimse dogru duzgun ilgilenmedi beyhekim hastabesinse yokmus kuzum oyle dediler bide arkadarlar byle bseyiniz sizinde oluyosa ihmale getrmeyin bebisiniz karninizda sertlesiyosa ve bu gittikce siklasiyosa beklemeyin Allagim meleklerimizi korusun zamaninda dogmayi nasip etsin insallah hepinizi prensesimle cok opuyoruz :*:*:*
Canim cok gecmis olsun Allahim acil sifalar versin. Bebis size saka yapmis annesi Allahin izniyle zamanini bekler insallah. Uzulme stres yapma olur mu dualarimiz seninle opuyoruz sizi dikkat edin kendinize...

COK GEÇMIS OLSUN CANIM ...

Cok gecmis olsun, azcik daha dursun sabirsizz prensessss. Uzme kendini aannesi, insaAllah zamaninda saglikla alirsin kucagina

GEÇMİŞ OLSUN CANIM. İNŞALLAH VAKTİNİ BEKLER BEBEĞİN, ARTIK HEPİMİZDE BAŞLADI BU KORKULAR, BELİRTİLER. ÜÇ DÖRT HAFTA DAHA DAYANSALAR EN AZINDAN BİRAZ DAHA RAHAT EDERİZ...

sabret moralini bozma,etkileme yavrunu. rabbime inan inşallah yavrucuğun zamanını doldurup öyle gelecek kucağına sağlıkla.

cok gecmis olsun canım insallah dediğin gibi kotu bi saka yapmıstr bebisin dualarmız sizinle

cok gecmis olsun canim, neyse ki acilma yokmus. Sanciyi da ilacla durdururlar ve vaktiyle gelir bebegin insallah..

dogum gunun kutlu olsun canim. Ailenle bebislerinle birlikte nice guzel senelerin olsun insallah :)

Geçmiş olsun canım şimdiki bebekler aceleci beklemiyorlar ya umarım hepimiz 36 yı geçeriz de küveze gerek kalmaz dikkat ey kendine

Çok çok geçmiş olsun, şimdi iyimişsiniz şükür, dualarımız seninle ve yavrunla..

Herkese gunaydiiin bugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
Yerim senin hediyelerini de seni de :*

safakmeley maşallah prensese canım :)
Kız niye aç birakiyon el kadar yavrunu her şeyi sen yiyon dimi
Evet ya ben 16 kilo aldım yazık yavru 1900 :):) Yesin o da napıym

Benim 25. haftada değişti :) Korkutmak gibi olmasın :)

Bence bir perinatoloğa görünün derim..

Arkadaslar merhaba, erkek bebek bekleyen anneler sünnet işi için ne düşünüyorsunuz? doğar doğmaz yapılması gereken dıyenler var. göbek bağıyla beraber sünnet ısı de bıtıyormus. kımısı de çocuk donmye başlamadan once yapın kolay olur dıyor. ben de eylül gıbı düşünüyordum havalar bıraz daha serınlesın dıye. bılemedım aklım karıştı.

ben kıyamam ya o kadar küçükken, zaten bebeğe nasıl dokunacam diye düşünüyorum, göbek bağından korkarken bi de pipisi ile uğraşamam yafff :)

Biz ilk 6 ay içinde ayaklanmadan emeklemeden yaptırmayı düşünüyoruz Allahın izniyle. Ayyy kıyamıyorum yavruma

Canım senin kız mı demişlerdi ilk başta? Eşyaları yıkamaya korkuyorum değiştiremem diye. Randevum 27.martta

benim babam sünnetçi :) yabancı değil dedesi kesecek nasipse. valla uzatmayı düşünmüyorum ben, en geç 2 aylıkken kestiririm. aklı ermesin yavrumun,korkuyu ağlamayı bilmeden iyileşsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…