- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
Ben de geçen hafta sancılanmaya başlayınca hazırladım çantayı attık bagaja nolur nolmazesimin kuzeninin esi hamileydi aramizda 3 hafta kadar vardi, az once haber geldi dogum yapmis erkrn olmus, kuvozde kalacakmis biraz, bunlari duyunca iyice panikliyorum, daha çantamızı bile hazirlamadim, allah hepimize sağlıkli vakitli doğumlar nasip etsin inşallah
Ayyy ben kıyamıyorum o minik pipiyeArkadaslar merhaba, erkek bebek bekleyen anneler sünnet işi için ne düşünüyorsunuz? doğar doğmaz yapılması gereken dıyenler var. göbek bağıyla beraber sünnet ısı de bıtıyormus. kımısı de çocuk donmye başlamadan once yapın kolay olur dıyor. ben de eylül gıbı düşünüyordum havalar bıraz daha serınlesın dıye. bılemedım aklım karıştı.
Insallah dediginiz gibi olur :)ben tüp bebek yaptırdım cnm ozaman bnada taktılar hatta takılacağını duyduğumda hüngür hüngür ağladım okadar milletin içinde çocuk gibi idrar yanması hissinden başka bişey değil hiç korkmaaaa
Canım çok geçmiş olsun.. Benimde en büyük korkum rabbim yaşatmasın inşallah.
Dikkatli ve kontrollü olmak lazım artık.. açılma yoksa korkma benim doktor 3-4 cm açılmayla 38. haftada daha doğurmayan oluyor hadi gelsin artık diye bekliyoruz gelmiyor dedi... İş güç yapma son haftaların keyfini çıkar bol bol kitap ve dualar oku.. Allah'ın izniyle herşey güzel olacak
canım benimde rahim ağzım normalin yarısı kadar o yüzden 2 aydan fazladır yatıyorum genelde.. Açılma olduğunu nasıl anladın. bu aralar kasılmam fazla oluyor gibi geliyor temkinli olmak için sorayım dedim
Arkadaşlar birissine.com dan pijama alıcam ama tele msj göndermiyo bir türlü.Alan vardı bu siteden arkadaşlar güvenilir mi acaba.Şüphelenmeye başladımda....
Kizlar hepinizden Allah razi olsun dualarinizi eksik etmediniz bizden simdi iyiyiz hamd olsun sanci durduruldu ewe cikarttilar simdi anneme geksim onda kalicaz esimle bebisimde iyi cok sukur cok korkuttu bizi acilman olsaydi dogumun olurdu dedi dr lar ama sukurler olsun ki acilmam yoktu @serhatbetul ewet hayatim altinova bakiyomus bizde bilmiyoruk yeni ogrendik bundan snra gene byle bsey olursa direk oraya gidecez bu hastanede neler cektim kimse dogru duzgun ilgilenmedi beyhekim hastabesinse yokmus kuzum oyle dediler bide arkadarlar byle bseyiniz sizinde oluyosa ihmale getrmeyin bebisiniz karninizda sertlesiyosa ve bu gittikce siklasiyosa beklemeyin Allagim meleklerimizi korusun zamaninda dogmayi nasip etsin insallah hepinizi prensesimle cok opuyoruz :*:*:*
Ben de aldım canım, hemen de geldi ürün ve gayet güzel fiyatına göreArkadaşlar birissine.com dan pijama alıcam ama tele msj göndermiyo bir türlü.Alan vardı bu siteden arkadaşlar güvenilir mi acaba.Şüphelenmeye başladımda....
Teşekkürler şimdi hallettim .Sizin siparişiniz elinize geçtimi beğendiniz mi acaba. Ölçüleri nasıl ben hamile olmadan önce M idim L sipariş ettim. Zaten kaç kez baktım yoktu bugün tesadüf baktım L vardı hemen alayım dedim bari.Umarım iyi olur.BEN ALDIM CANIM HIC SIKINTIDA OLMADI
Hayırlısı ama inş değişmez alışmıştım kız annesi olmayaHayır erkek demişlerdi sonra kız olduğu ortaya çıktı :) Pipisi düştü :)
Pijamaları kısa kollu mu aldın cnm?Ben de aldım canım, hemen de geldi ürün ve gayet güzel fiyatına göre
Lohusa pijamalarından üçlü olandan aldım. Evet kısa kollu .Pijamaları kısa kollu mu aldın cnm?
Evet benimkide pembe olanını aynısı rengi ekru .İyi günlerde kullanın .Eki Görüntüle 1458557 Eki Görüntüle 1458559
Bu iki modeli aldım canım. Bedeni de pembeyi S, diğerini M beden aldım ikisi de gayet iyi oldu. Pembe olan yarım kollu bu arada
üzülme canım yalnız değilsin ben de senin durumundayım üstelik yanında kimse yok bir kızım var 4 yaşında çalışıyorum ve eşim eve sadece hafta sonu gelebiliyor işinden dolayı yardımcı olacak kimsem yok ilk doğumumda kıbrıstaydık eşimle ikimiz yalnız başımıza gittik doğuma düşünsene koca hastanede kimsesiz bir o bir ben kimsecikler yok onun ailesini saymıyorum telefon açmaktan acizler benimkilerde gelmediler annem başka gün kalmamış gibi tam doğum zamanı ameliyat oldu yalnız geçirdim o dönemi Allah razı olsun eşim her şeye yardım etmeye çalıştı ama bir yere kadar üstelik o kadar zor bir doğumdu ki birde yalnızlık çok zordu anlatamam ve annem şimdi bana ne diyor biliyor musunbu doğumunda gelemem kızım iş güç var diyor 3 ablam 1 gelinimiz var hepsinin 2 şer çocuğu var ve hepsinin doğumuna gitti düşünebiliyor musun gelemem diyor ilkinde gidemedim bari bunda gideyim demiyor ama işte hep bunlar güçlü görünmekten ağlayıp sızlamamaktan ben beklemiyorum ummuyorum başkalarına güvenerek çocuk yapmadım Allah ve eşim yeter bana gerçekten şunu anladım evlat ne kadar şımarıksa mızmızsa anne baba onlara özen gösteriyor babam hep bana çocuklarımın içinde beni en üzmeyen kırmayan sensin der ama karşılığını bu şekilde gösteriyorlar üzülme boşuna herkes gül gülistan değil mecbur başımızın çaresine bakacağız.Çok canım sıkılıyor ya buraya yazayım bari sussan olmuyor konuşdan hiç olmuyor. Her işimi eşimle yapıyorum bir Allah'ın kuluda ne yapıyon demiyor kaynanayı falan salladım zaten de annem çok zoruma gidiyor dünya kadar yapılacak işim vardı dantellerimi dolap örtülerimi çocuğun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim ağzının ucunla söyle bari kızım geleyim yardıma diye bir de kızımı her gün okula götürüp getiriyorum10 dk sürüyor yol o bile inanılmaz zor geliyor kramplar giriyor yolda kayınpederim olcak domuz aylak aylak geziyor dedim getirip götürsünler anca kızlarının işlerine yarıyorlar annem doğumda ben kalcam içime sinmez diyo şimdi ki zamanlarımda benim yardıma ihtiyacım var şimdi içine siniyor ya diyesim geliyor kalmadın o zaman da istemiyorum sinirimden oturup ağladım bügün işe yaramayanların hepsi gdlir çocuk doğduktan sonra kim gelmiş muhabbete karışmaya hele o kaynanam gıcığı tutturur su ver de su ver demeye kimselere tahammülüm kalmadı. Gezmelere gelince herkesin sağlıklı maşallah ama işe gelince herkesin işi var evinde bana öyle söylüyor annem.
Cok güzeller canm güle güle kullan :)Eki Görüntüle 1458557 Eki Görüntüle 1458559
Bu iki modeli aldım canım. Bedeni de pembeyi S, diğerini M beden aldım ikisi de gayet iyi oldu. Pembe olan yarım kollu bu arada
Sen de güle güle kullan canım. Ben de baktım da l beden kalmamışLohusa pijamalarından üçlü olandan aldım. Evet kısa kollu .
kalitesi nasıl canım :)Eki Görüntüle 1458557 Eki Görüntüle 1458559
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?