2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de geçen hafta sancılanmaya başlayınca hazırladım çantayı attık bagaja nolur nolmaz

Ayyy ben kıyamıyorum o minik pipiye

Insallah dediginiz gibi olur :)

Ben bugun prensesimin kiyafetlerini yikadim makinada 30 derecede yarim saat ama kuculdu bunlar niye oldu cok uzuldum

Arkadaşlar birissine.com dan pijama alıcam ama tele msj göndermiyo bir türlü.Alan vardı bu siteden arkadaşlar güvenilir mi acaba.Şüphelenmeye başladımda....

Gozun aydincanim. Gecmis olsun. Annende prensesler gibi dogumu bekle simdi. Allah cumlemize gununde saatinde dogum nasip etsin insallah

Arkadaşlar birissine.com dan pijama alıcam ama tele msj göndermiyo bir türlü.Alan vardı bu siteden arkadaşlar güvenilir mi acaba.Şüphelenmeye başladımda....
Ben de aldım canım, hemen de geldi ürün ve gayet güzel fiyatına göre

BEN ALDIM CANIM HIC SIKINTIDA OLMADI
Teşekkürler şimdi hallettim .Sizin siparişiniz elinize geçtimi beğendiniz mi acaba. Ölçüleri nasıl ben hamile olmadan önce M idim L sipariş ettim. Zaten kaç kez baktım yoktu bugün tesadüf baktım L vardı hemen alayım dedim bari.Umarım iyi olur.

üzülme canım yalnız değilsin ben de senin durumundayım üstelik yanında kimse yok bir kızım var 4 yaşında çalışıyorum ve eşim eve sadece hafta sonu gelebiliyor işinden dolayı yardımcı olacak kimsem yok ilk doğumumda kıbrıstaydık eşimle ikimiz yalnız başımıza gittik doğuma düşünsene koca hastanede kimsesiz bir o bir ben kimsecikler yok onun ailesini saymıyorum telefon açmaktan acizler benimkilerde gelmediler annem başka gün kalmamış gibi tam doğum zamanı ameliyat oldu yalnız geçirdim o dönemi Allah razı olsun eşim her şeye yardım etmeye çalıştı ama bir yere kadar üstelik o kadar zor bir doğumdu ki birde yalnızlık çok zordu anlatamam ve annem şimdi bana ne diyor biliyor musunbu doğumunda gelemem kızım iş güç var diyor 3 ablam 1 gelinimiz var hepsinin 2 şer çocuğu var ve hepsinin doğumuna gitti düşünebiliyor musun gelemem diyor ilkinde gidemedim bari bunda gideyim demiyor ama işte hep bunlar güçlü görünmekten ağlayıp sızlamamaktan ben beklemiyorum ummuyorum başkalarına güvenerek çocuk yapmadım Allah ve eşim yeter bana gerçekten şunu anladım evlat ne kadar şımarıksa mızmızsa anne baba onlara özen gösteriyor babam hep bana çocuklarımın içinde beni en üzmeyen kırmayan sensin der ama karşılığını bu şekilde gösteriyorlar üzülme boşuna herkes gül gülistan değil mecbur başımızın çaresine bakacağız.

kızlar ya İzmirliler bili zuhal hamile giyimi. internet sitesine baktım 1 tl kıyafetler var. gayet güzel. http://www.butikzuhal.com/ bi bakarmısınız ben mi yanılıyorum acaba. beden yok ama normalde çok pahalı olan kıyafetlerin olduğu bir mağaza ve 1 tl kıyafet bana tuhaf geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…