- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
Ayy ben de onu düşündüm bi aralar, ben de aslında yenidogan sunneti istiyodum, daha çabuk iyilesiyor diyolar hem de canı acimasin kendi bilmesin diye dusunuyodum ama eşim istemedi küçücük şey yanlış falan keserler diyoArkadaslar merhaba, erkek bebek bekleyen anneler sünnet işi için ne düşünüyorsunuz? doğar doğmaz yapılması gereken dıyenler var. göbek bağıyla beraber sünnet ısı de bıtıyormus. kımısı de çocuk donmye başlamadan once yapın kolay olur dıyor. ben de eylül gıbı düşünüyordum havalar bıraz daha serınlesın dıye. bılemedım aklım karıştı.
Teşekkür ederim , sen de iyi günlerde kullan :)Evet benimkide pembe olanını aynısı rengi ekru .İyi günlerde kullanın .
Evet fiyatına göre çok güzel, teşekkür ederim canım :)Cok güzeller canm güle güle kullan :)
kalitesini ben beğendim, kesinlikle s beden al canım zaten hamilelik gibi bana gayet rahat oldu. Ben 12 kilo aldım 62 kiloyum şimdi :)kalitesi nasıl canım :)
bende s beden alıyım diyorum zayıfım ve kilo almadım fazla m sanki buyuk olur
Ama bunlar çok şiriin :) Çok beğendim hayırlı olsun, kaça aldın canımMerhaba kizlarr. Bugun annem dogumda gelenlere dagitmak icin sepet ve notluk aldi bize hosuma gitti. Paylasayim istedim.
Eki Görüntüle 1458596 Eki Görüntüle 1458598
ya bende de ara ara toplanmalar oluyor, hatta karnımda sertleşmelerde oluyor geçen doktora gittiğimde söyledim. Eğer çok sık olursa gel demişti. Sanırım saatte 6dan fazla olursa gitmek gerekiyor. 4-5 gün önce nstye girdiğimde sancı çıkmadı hiç ve o zamanlarda bu toplanmalar oluyordu ama sen yine de doktoruna bi sor istersen canım.kızlar benımde genelde böyle toplanma oluyor ozellıkle gece uyandığımda bıyerde toplanmasını farkedıyorum ama önemsiyordum taki arkadasın yazısını okuyana kadar :S telaş etmelımıyım yoksa gece oyle yasayanlar varmı normalmı
ya bende de ara ara toplanmalar oluyor, hatta karnımda sertleşmelerde oluyor geçen doktora gittiğimde söyledim. Eğer çok sık olursa gel demişti. Sanırım saatte 6dan fazla olursa gitmek gerekiyor. 4-5 gün önce nstye girdiğimde sancı çıkmadı hiç ve o zamanlarda bu toplanmalar oluyordu ama sen yine de doktoruna bi sor istersen canım.
Teşekkür ederim , sen de iyi günlerde kullan :)
Evet fiyatına göre çok güzel, teşekkür ederim canım :)
kalitesini ben beğendim, kesinlikle s beden al canım zaten hamilelik gibi bana gayet rahat oldu. Ben 12 kilo aldım 62 kiloyum şimdi :)
Ama bunlar çok şiriin :) Çok beğendim hayırlı olsun, kaça aldın canım
Mor çatlakları çıkan var mı yeni farkettim canım çok sıkıldı
çok geçmiş olsun canım bendede nst de sancı cıkmıstı ilaçla gecti şükür inşaAllah hayırlısıyla hepimiz zamanında dogururuz:)Kizlar hepinizden Allah razi olsun dualarinizi eksik etmediniz bizden simdi iyiyiz hamd olsun sanci durduruldu ewe cikarttilar simdi anneme geksim onda kalicaz esimle bebisimde iyi cok sukur cok korkuttu bizi acilman olsaydi dogumun olurdu dedi dr lar ama sukurler olsun ki acilmam yoktu @serhatbetul ewet hayatim altinova bakiyomus bizde bilmiyoruk yeni ogrendik bundan snra gene byle bsey olursa direk oraya gidecez bu hastanede neler cektim kimse dogru duzgun ilgilenmedi beyhekim hastabesinse yokmus kuzum oyle dediler bide arkadarlar byle bseyiniz sizinde oluyosa ihmale getrmeyin bebisiniz karninizda sertlesiyosa ve bu gittikce siklasiyosa beklemeyin Allagim meleklerimizi korusun zamaninda dogmayi nasip etsin insallah hepinizi prensesimle cok opuyoruz :*:*:*
canım en iyisi 3 4 aylıkken yapmak çişiyle hemen iyileşiyormuş:)Arkadaslar merhaba, erkek bebek bekleyen anneler sünnet işi için ne düşünüyorsunuz? doğar doğmaz yapılması gereken dıyenler var. göbek bağıyla beraber sünnet ısı de bıtıyormus. kımısı de çocuk donmye başlamadan once yapın kolay olur dıyor. ben de eylül gıbı düşünüyordum havalar bıraz daha serınlesın dıye. bılemedım aklım karıştı.
maşaAllah tosun olmuş bir zararı yoksa boşver tombik olsunselam tatlı anneler randevumuz vardı geldik oğlum 3 kilo olmuş ben de gebelik şekeri var bebeğim o yüzden kilolu olacak :) çok şükür sağlıklı şu an...38 haftamda sezaryenle dünyaya gelecek bebişimiz kısmetse 6 nisanda doğum iznine ayrılıyorum büyük ihtimal 17 nisanda doğum umarım herşey yolunda gider 2 hafta sonra doğum tarihimiz kesinleşecek inşallah :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun bu arada nst ye girdim herşey normal
Canım haftam daha az olsaydı korkardım ama 38. haftaya kadar 3 800 olsa hadi en kötü 4 olsa yine de iyi :) varsın tosun olsun dediğin gibi doktorumuz iyi dedimaşaAllah tosun olmuş bir zararı yoksa boşver tombik olsun
ben istiyorum minnoşum önce saglık tabi şöyle tombiş bişey olsun :)Canım haftam daha az olsaydı korkardım ama 38. haftaya kadar 3 800 olsa hadi en kötü 4 olsa yine de iyi :) varsın tosun olsun dediğin gibi doktorumuz iyi dedi
Canım benim senin durumun daha da zor Muş lafa gelince öyle sen yaparsın sen öylesin böylesin bende şımartılmak istiyorum aman kızım dinlen ben yardım edeyim desin istiyorum sadece söylesin ya kuzenim 2 yaş arayla 2 çocuk doğurdu yengem dayım gece gündüz yardımcısı hiç bırakmadılar sıkılacak yıpranacak diye dünyanın yükünü alıyorlar üzerinden takmayım diyorum ama yapmayanın illaha yapanı oluyor diyorum eşime bize yapan olsa başımıza kakan çok olurüzülme canım yalnız değilsin ben de senin durumundayım üstelik yanında kimse yok bir kızım var 4 yaşında çalışıyorum ve eşim eve sadece hafta sonu gelebiliyor işinden dolayı yardımcı olacak kimsem yok ilk doğumumda kıbrıstaydık eşimle ikimiz yalnız başımıza gittik doğuma düşünsene koca hastanede kimsesiz bir o bir ben kimsecikler yok onun ailesini saymıyorum telefon açmaktan acizler benimkilerde gelmediler annem başka gün kalmamış gibi tam doğum zamanı ameliyat oldu yalnız geçirdim o dönemi Allah razı olsun eşim her şeye yardım etmeye çalıştı ama bir yere kadar üstelik o kadar zor bir doğumdu ki birde yalnızlık çok zordu anlatamam ve annem şimdi bana ne diyor biliyor musunbu doğumunda gelemem kızım iş güç var diyor 3 ablam 1 gelinimiz var hepsinin 2 şer çocuğu var ve hepsinin doğumuna gitti düşünebiliyor musun gelemem diyor ilkinde gidemedim bari bunda gideyim demiyor ama işte hep bunlar güçlü görünmekten ağlayıp sızlamamaktan ben beklemiyorum ummuyorum başkalarına güvenerek çocuk yapmadım Allah ve eşim yeter bana gerçekten şunu anladım evlat ne kadar şımarıksa mızmızsa anne baba onlara özen gösteriyor babam hep bana çocuklarımın içinde beni en üzmeyen kırmayan sensin der ama karşılığını bu şekilde gösteriyorlar üzülme boşuna herkes gül gülistan değil mecbur başımızın çaresine bakacağız.
Benim daha fazla 6 tane falan var. Çatlak önleyici yağ sürüyodum duştan sonra ama işe yaramamışben de de oluştu. ıkı yan tarafımda kırmızı ıkı uc cızgı halınde, bel oyuğumun hemen altında kılot ust kısmına gelen yerlerde.
Evet yorulunca daha çok oluyor, çalışıyorum ben de 2 hafta daha çalışacam canımhaftaya rapor ıcın gıdıcem o zamana kadar yıne devam ederse dedıgın gıbı tekrar sorarım. Yoruluyorum ısyerındede artık belkıde ondan oluyorcalısıyormusun sende
Maşallahhh maşallah :) Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, o zaman topiğin ilk annesi sen olacak gibisin bi aksilik olmazsa :)selam tatlı anneler randevumuz vardı geldik oğlum 3 kilo olmuş ben de gebelik şekeri var bebeğim o yüzden kilolu olacak :) çok şükür sağlıklı şu an...38 haftamda sezaryenle dünyaya gelecek bebişimiz kısmetse 6 nisanda doğum iznine ayrılıyorum büyük ihtimal 17 nisanda doğum umarım herşey yolunda gider 2 hafta sonra doğum tarihimiz kesinleşecek inşallah :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun bu arada nst ye girdim herşey normal
Canım doğum günün kutlu olsunHerkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
Allah yardımcınız olsun benim annem uzakda ilk zamanlar Sağolsun çok baktı geldi ama onun da evi var ama kayınvalidem yakın güya hep Yardıma gelcem der ama 8 aydır hiç bi şekilde yardım etmez hatta üstüne bana yaptırır geldiğinde her yeri karıştırıyor yatak odamı bile üstüne ona hizmet etmekden belim kopuyo elindeki çöpü bile çöpkutusuna değil tezgahın üstüne atar herkesin yanındada biricik gelini kızı olurumÇok canım sıkılıyor ya buraya yazayım bari sussan olmuyor konuşdan hiç olmuyor. Her işimi eşimle yapıyorum bir Allah'ın kuluda ne yapıyon demiyor kaynanayı falan salladım zaten de annem çok zoruma gidiyor dünya kadar yapılacak işim vardı dantellerimi dolap örtülerimi çocuğun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim ağzının ucunla söyle bari kızım geleyim yardıma diye bir de kızımı her gün okula götürüp getiriyorum10 dk sürüyor yol o bile inanılmaz zor geliyor kramplar giriyor yolda kayınpederim olcak domuz aylak aylak geziyor dedim getirip götürsünler anca kızlarının işlerine yarıyorlar annem doğumda ben kalcam içime sinmez diyo şimdi ki zamanlarımda benim yardıma ihtiyacım var şimdi içine siniyor ya diyesim geliyor kalmadın o zaman da istemiyorum sinirimden oturup ağladım bügün işe yaramayanların hepsi gdlir çocuk doğduktan sonra kim gelmiş muhabbete karışmaya hele o kaynanam gıcığı tutturur su ver de su ver demeye kimselere tahammülüm kalmadı. Gezmelere gelince herkesin sağlıklı maşallah ama işe gelince herkesin işi var evinde bana öyle söylüyor annem.
Çok geçmiş olsun inş bi daha böyle şeyler yaşamazsınız vakitlice gelir bebişin canımKizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Ben olsun bitsin istiyorum aslında.hem pansuman falan gerekmeden olup bitiyormuş.çocuğun idrarıyla yapışıp gidiyormuş.dikiş bile olmutormuş.ama Gelgelelim eşimi ikna edemiyorum.illa ki büyüycek sonra diyor.abimler kireçlenme oldu oğlunda 5 yaşında yaptırdılar.çocuk pipisine alışamadı 2-3 haftada ancak iyileşti.annesine küstü sen benim pipimi değiştirdin sevmedim ben bu pipiyi alın demiş falan.bence farkında değilken olsa bitse büyüyünce de düğün yada kuran neyse yapardık olur biyerdi ama işte ikna edemiyorum bir türlü.Arkadaslar merhaba, erkek bebek bekleyen anneler sünnet işi için ne düşünüyorsunuz? doğar doğmaz yapılması gereken dıyenler var. göbek bağıyla beraber sünnet ısı de bıtıyormus. kımısı de çocuk donmye başlamadan once yapın kolay olur dıyor. ben de eylül gıbı düşünüyordum havalar bıraz daha serınlesın dıye. bılemedım aklım karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?