2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar yenidoğan sünnetlerinde hatalar (fazla Yada az kesimler) olabiliyormuş oğlumu sünnet ettirdiğim ürolog söylemişti.. (Geç mi kaldım sizce diye sorduğumda) bence büyüdükten sonra yaptırın.. Ben oğlum 7 yaşındayken yaptırdım.. Şimdi kızım oluyor ama eğer oğlum olsaydı yine yaptırmazdım pişman olmadım hiç.. Tabi herkesin tercihine de saygı duyarım..

Aslında ben de bundan korkuyorum.fazla keserler falan diye.eşim de belki bu yüzden istemiyordur.ama olup bitse de çok iyi olurdu yaa.

kızlar beni 3 gündür ara ara kaşıntı tutuyor deliriyorum kaşınırken heryerim ama off yine tuttuu
Cnm korkutmak istemiyorum ama grbelikte kaşıntı önemlidir ben de kontrol altındayım kızkardeşim erken doğuma alınmıştı kolestaz diye bir durum var karaciğere zarar verebilecek boyutlara ulaşabiliyor doktoruna haber ver testler var kandan bakılıyor bazı ssğlık ocsklarında da yapılabiliyor.

Cnm arkadaşa yazdım sen de okursun cildiyelik bir durum değil gebelik doktoruna anlatmalısın

aynen canım bir şey yapınca kırk defa söylüyorlar .benim annemler yanımıza geldiler biraz kaldılar annemin evi sobalı astım hastası soba falan yakmasınlar diye çağırdım eşimde haftada bir geliyor yalnızım diye ne yalvarmalar ne ağlamalar öyle geldiler işten geliyordum annem şunu yaptım bunu yaptım söylenip dururdu dra gidiyorduk kontrole eve gelince surat bir karış taaa sabahtan çıktınız eve gelmek bilmiyorsunuz derdi. yani benim kızım çalışıyor damat haftada bir geliyor azıcık birlikte vakit geçirsinler gezsinler, hayatta demez beklemiyorum da. zor ya çok zor.

Benim annem de iki kızıma da baktı ama bırnumdan da getirdi.aynen işten 10 dakika geç gelsem nerdesin sen senin evde küçük çocuğun var diye başlardı.eşimle yıldönümüdür bişeydir dışarı çıkalım desek bizi de götürün biz de gezelim diye tuttururdu.Bebeklerin altlarını almak zoruna giderdi.benim gelmeme yakın kaka yaptılarsa benim gelmemi beklerdi.o yüzden oğluma bakıcı bulucam.baştan anlaşıcam.Gene gelsin kalsınlar ama çocuğuma bakıyor diye ömrümü tüketmesinler.uğraşamam

Kizlar kirilmayin ama anneleriniz cok garip insanlarmis benim annemde burda olsanda ben baksam sana der k.validem sagolsun annemden asagi kalir yani yok her isi yapmaya calisir Allah yardimciniz olsun

dilek2912 cabim gecmis olsun. Umarim her sey yoluna girmistir.

Bu arada bende bgn ilk posta camasirlari yikayip utuledim kizlar. En azindan hastaneye gidecekleri. Umarim cok erken olmamistir.Eki Görüntüle 1458885
Canim hic renkleri solmadimi bu arada sizinki besiktasli olacak galiba bizimli fenerli olacak onu bile korkuyorum makineye atmaya bisey olur diye

Iyi akşamlar kızlar. .bişi sorcam gecende okumuştum vajinasi nda şişlik olanlar vardi doktora gittiler mi acaba..benim. de bugun şişti acaba neden ya ( hafif de kasinio.yarin gidicem doktora..Çünkü kasılma da var gibi az az..en azından içim rahat olur.insallah alttan muayene etmez şişlik için daha kendimi hazır hissetmiom :)

Canim sislik neden olur bilmiyorun ama kasilmalari azda olsa onlemek icin bol bol su ic en az 2.5 lt

Canim hic renkleri solmadimi bu arada sizinki besiktasli olacak galiba bizimli fenerli olacak onu bile korkuyorum makineye atmaya bisey olur diye
Canim henuz beyaz agirlikli olanlari yikadim. Renklileru haftaya. Ama valla hic yokanmamis gibiler. Hic bsy olmadi. Haci sakir sabun tozu ile elde yikama yaptirdim. Bir durulama daha. Sonra kurutmaya atip utuledim. Mis gibi oldular. Cok sicakta yikama. Nasilsa utulenecek.

Çok güzel bi liste olmuş. Eline sağlık.

InsaAllah benimkilerde solmaz aldigim gibi dururlar:)

Mrb kurutmaya atma konusunda karasızım ben. Çeker falan diye. Hiç fark ettinmi oluyo mu küçülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…