- 27 Ağustos 2014
- 46
- 129
- 13
- 40
Aslında ben de bundan korkuyorum.fazla keserler falan diye.eşim de belki bu yüzden istemiyordur.ama olup bitse de çok iyi olurdu yaa.Arkadaşlar yenidoğan sünnetlerinde hatalar (fazla Yada az kesimler) olabiliyormuş oğlumu sünnet ettirdiğim ürolog söylemişti.. (Geç mi kaldım sizce diye sorduğumda) bence büyüdükten sonra yaptırın.. Ben oğlum 7 yaşındayken yaptırdım.. Şimdi kızım oluyor ama eğer oğlum olsaydı yine yaptırmazdım pişman olmadım hiç.. Tabi herkesin tercihine de saygı duyarım..
Cnm korkutmak istemiyorum ama grbelikte kaşıntı önemlidir ben de kontrol altındayım kızkardeşim erken doğuma alınmıştı kolestaz diye bir durum var karaciğere zarar verebilecek boyutlara ulaşabiliyor doktoruna haber ver testler var kandan bakılıyor bazı ssğlık ocsklarında da yapılabiliyor.kızlar beni 3 gündür ara ara kaşıntı tutuyor deliriyorum kaşınırken heryerim ama off yine tuttuu
Cnm arkadaşa yazdım sen de okursun cildiyelik bir durum değil gebelik doktoruna anlatmalısınBütün gece sabaha kadar göbeğimin kaşıntısından uyuyamadım hiç birşey değsin istemiyorum. Uykusuzluktan bayılıcak gibiyim başımda çatlıyor bugün işede gidemedim. Yumurta yada domatesmi dokundu diye düşünüyorum birkaç gün yemeyeceğim geçmezse cildiyeye gideceğim. Ara ara oluyordu ama dün akşamdan beri geçmek bilmiyor aynı anda binlerce iğne batıyormuş gibiduş almak, bebe yağı, nemlendirici vs hiçbirşey işe yaramıyor
aynen canım bir şey yapınca kırk defa söylüyorlar .benim annemler yanımıza geldiler biraz kaldılar annemin evi sobalı astım hastası soba falan yakmasınlar diye çağırdım eşimde haftada bir geliyor yalnızım diye ne yalvarmalar ne ağlamalar öyle geldiler işten geliyordum annem şunu yaptım bunu yaptım söylenip dururdu dra gidiyorduk kontrole eve gelince surat bir karış taaa sabahtan çıktınız eve gelmek bilmiyorsunuz derdi. yani benim kızım çalışıyor damat haftada bir geliyor azıcık birlikte vakit geçirsinler gezsinler, hayatta demez beklemiyorum da. zor ya çok zor.Canım benim senin durumun daha da zor Muş lafa gelince öyle sen yaparsın sen öylesin böylesin bende şımartılmak istiyorum aman kızım dinlen ben yardım edeyim desin istiyorum sadece söylesin ya kuzenim 2 yaş arayla 2 çocuk doğurdu yengem dayım gece gündüz yardımcısı hiç bırakmadılar sıkılacak yıpranacak diye dünyanın yükünü alıyorlar üzerinden takmayım diyorum ama yapmayanın illaha yapanı oluyor diyorum eşime bize yapan olsa başımıza kakan çok olur
Benim annem de iki kızıma da baktı ama bırnumdan da getirdi.aynen işten 10 dakika geç gelsem nerdesin sen senin evde küçük çocuğun var diye başlardı.eşimle yıldönümüdür bişeydir dışarı çıkalım desek bizi de götürün biz de gezelim diye tuttururdu.Bebeklerin altlarını almak zoruna giderdi.benim gelmeme yakın kaka yaptılarsa benim gelmemi beklerdi.o yüzden oğluma bakıcı bulucam.baştan anlaşıcam.Gene gelsin kalsınlar ama çocuğuma bakıyor diye ömrümü tüketmesinler.uğraşamamaynen canım bir şey yapınca kırk defa söylüyorlar .benim annemler yanımıza geldiler biraz kaldılar annemin evi sobalı astım hastası soba falan yakmasınlar diye çağırdım eşimde haftada bir geliyor yalnızım diye ne yalvarmalar ne ağlamalar öyle geldiler işten geliyordum annem şunu yaptım bunu yaptım söylenip dururdu dra gidiyorduk kontrole eve gelince surat bir karış taaa sabahtan çıktınız eve gelmek bilmiyorsunuz derdi. yani benim kızım çalışıyor damat haftada bir geliyor azıcık birlikte vakit geçirsinler gezsinler, hayatta demez beklemiyorum da. zor ya çok zor.
Çok güzel hazır olması da iyi bence peki keseleri nerden aldınızdilek2912 cabim gecmis olsun. Umarim her sey yoluna girmistir.
Bu arada bende bgn ilk posta camasirlari yikayip utuledim kizlar. En azindan hastaneye gidecekleri. Umarim cok erken olmamistir.Eki Görüntüle 1458885
Çok güzel hazır olması da iyi bence peki keseleri nerden aldınız
Kizlar kirilmayin ama anneleriniz cok garip insanlarmis benim annemde burda olsanda ben baksam sana der k.validem sagolsun annemden asagi kalir yani yok her isi yapmaya calisir Allah yardimciniz olsunBenim annem de iki kızıma da baktı ama bırnumdan da getirdi.aynen işten 10 dakika geç gelsem nerdesin sen senin evde küçük çocuğun var diye başlardı.eşimle yıldönümüdür bişeydir dışarı çıkalım desek bizi de götürün biz de gezelim diye tuttururdu.Bebeklerin altlarını almak zoruna giderdi.benim gelmeme yakın kaka yaptılarsa benim gelmemi beklerdi.o yüzden oğluma bakıcı bulucam.baştan anlaşıcam.Gene gelsin kalsınlar ama çocuğuma bakıyor diye ömrümü tüketmesinler.uğraşamam
Canim hic renkleri solmadimi bu arada sizinki besiktasli olacak galiba bizimli fenerli olacak onu bile korkuyorum makineye atmaya bisey olur diyedilek2912 cabim gecmis olsun. Umarim her sey yoluna girmistir.
Bu arada bende bgn ilk posta camasirlari yikayip utuledim kizlar. En azindan hastaneye gidecekleri. Umarim cok erken olmamistir.Eki Görüntüle 1458885
Canim sislik neden olur bilmiyorun ama kasilmalari azda olsa onlemek icin bol bol su ic en az 2.5 ltIyi akşamlar kızlar. .bişi sorcam gecende okumuştum vajinasi nda şişlik olanlar vardi doktora gittiler mi acaba..benim. de bugun şişti acaba neden ya( hafif de kasinio.yarin gidicem doktora..Çünkü kasılma da var gibi az az..en azından içim rahat olur.insallah alttan muayene etmez şişlik için daha kendimi hazır hissetmiom :)
Canim henuz beyaz agirlikli olanlari yikadim. Renklileru haftaya. Ama valla hic yokanmamis gibiler. Hic bsy olmadi. Haci sakir sabun tozu ile elde yikama yaptirdim. Bir durulama daha. Sonra kurutmaya atip utuledim. Mis gibi oldular. Cok sicakta yikama. Nasilsa utulenecek.Canim hic renkleri solmadimi bu arada sizinki besiktasli olacak galiba bizimli fenerli olacak onu bile korkuyorum makineye atmaya bisey olur diye
Çok güzel bi liste olmuş. Eline sağlık.kızlar kendimce benim ve bebeğim için doğum çantası için liste hazırladım, eksik veya gereksizler varsa kontrol eder misiniz?
Anne İçin Çanta
Gecelik
Sabahlık
Pijama Takımı
Terlik
Şal veya hırka
Diş macunu
Diş fırçası
Sabun,
Şampuan,
Tarak,
Deodorant,
Nemlendirici,
Makyaj Çantası
Tokalar (tel, lastik, dişli)
Anne-Bek Taç seti
Islak Mendil
Kağıt havlu
Kolonya
Eve dönüş kıyafeti
Göğüs kremi
Göğüs pedi, kalkanı,
3-4 adet iç çamaşırı (pamuklu veya tek kullanımlık olabilir)
Hijyenik ped
3 tane emzirme atleti
2-3 çift soket çorap
Büyük ve küçük boy havlu
Şarj aleti
Fotoğraf Makinesi
Cüzdan
Ajanda
Kalem
Ziyarete gelenler için ikramlıklar
Bebek İçin Çanta
Prima
Islak Mendil
Pişik Kremi
Emzik
Biberon
2 takım hastane çıkışı
Yedek iç ve dış kıyafetler
İnce ve kalın battaniye
Puset
Hastane çıkış kıyafeti
InsaAllah benimkilerde solmaz aldigim gibi dururlar:)Canim henuz beyaz agirlikli olanlari yikadim. Renklileru haftaya. Ama valla hic yokanmamis gibiler. Hic bsy olmadi. Haci sakir sabun tozu ile elde yikama yaptirdim. Bir durulama daha. Sonra kurutmaya atip utuledim. Mis gibi oldular. Cok sicakta yikama. Nasilsa utulenecek.
Mrb kurutmaya atma konusunda karasızım ben. Çeker falan diye. Hiç fark ettinmi oluyo mu küçülme.Canim henuz beyaz agirlikli olanlari yikadim. Renklileru haftaya. Ama valla hic yokanmamis gibiler. Hic bsy olmadi. Haci sakir sabun tozu ile elde yikama yaptirdim. Bir durulama daha. Sonra kurutmaya atip utuledim. Mis gibi oldular. Cok sicakta yikama. Nasilsa utulenecek.
Hihii yerim ya ne şeker duruyorlar maşallah güle güle giydir annesi erken değil bence :)dilek2912 cabim gecmis olsun. Umarim her sey yoluna girmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?