canım yasin okuma varmı yarınHihii yerim ya ne şeker duruyorlar maşallah güle güle giydir annesi erken değil bence :)
benimki kaburga böbrek ne varsa tekmeleyip yumrukluyor:)Karnım bi anda büyüdü gibi çok gergin ve sert Kaburgalarm ağrıyor sanki ama şükür halime bebeğim hareket ediyor
Yok canim olmadi cekme. Hassa modda kuruttum zaten utuleyince acildi. Kurutma ozellikle cok iyi cunku mikroplari olduruyor.Mrb kurutmaya atma konusunda karasızım ben. Çeker falan diye. Hiç fark ettinmi oluyo mu küçülme.
Bende böyle keseler koydum bide englısh home den battaniye nevresim aldığım da battaniye nin nevresim olduğu şeffaf cırt cırrtlı çanta vardı bazılarını ına da koydum iyi oldu@dilek2912 cabim gecmis olsun. Umarim her sey yoluna girmistir.
Bu arada bende bgn ilk posta camasirlari yikayip utuledim kizlar. En azindan hastaneye gidecekleri. Umarim cok erken olmamistir.Eki Görüntüle 1458885
Canım önemli olan kilosundan çok sağlıklı olması, hiç takma kafana bence. 2800-4 kilo arası normal kabul ediliyor zaten. Zamanında sağlıkla doğsun da nasıl olsa kilo alır :)kızlar yaa kontrolüm vardı bugun bebegım pek kılo almamıs 1600gram 41 cm olmuş saglıgı ıyı elhamdulıllah doktor oyle 3.500 kılo bı bebek bekleme dedı zayıf gidiyomuş oğlumartık 2 haftada 1 gıdecekmısız kontrole
dogum gunun kutlu olsun canim :))) nice mutlu yaslara.Herkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
biraz uzuldum aslında cnm ama abım ve kardesım 2500kılo dogmuslar belkı onlara cekmıstır falan dedı annem bıraz olsun moralım duzeldı bıde doktor sut yumurta kırmızı et cevız yersen kılo alır dedı bnde artık onları yemektenCanım önemli olan kilosundan çok sağlıklı olması, hiç takma kafana bence. 2800-4 kilo arası normal kabul ediliyor zaten. Zamanında sağlıkla doğsun da nasıl olsa kilo alır :)
Canım bebeğin hareket eder onda bir sorun yoktur merak etmeKarnım bi anda büyüdü gibi çok gergin ve sert Kaburgalarm ağrıyor sanki ama şükür halime bebeğim hareket ediyor
üzülme üzülme, muz kilo aldırıyormuş bugün bi arkadaş yazmıştı burdan.. Çok kafana takıyosan günde 2 tane muz da yemeyi dene istersenbiraz uzuldum aslında cnm ama abım ve kardesım 2500kılo dogmuslar belkı onlara cekmıstır falan dedı annem bıraz olsun moralım duzeldı bıde doktor sut yumurta kırmızı et cevız yersen kılo alır dedı bnde artık onları yemektenama yıne de fayda etmemıs yakısıklıma daha cok yemem lazım demek kı
cnm tansıyona bakmadan endıselenme :) ınan bu ara yenı bı doneme gırıyorz bı kac haftaya buna da alışıcaz inşaallahCanım bebeğin hareket eder onda bir sorun yoktur merak etme
bende basen karnım sert oluyor ama bu şuna yoruluyordu karnım sertleştiği zaman beni Nst ye bağladılar sancı çıkmadı daha sonra kan idrar tahlili oldum idrarda sorun çıktı su içtim düzeldi
Doktora gidince sor sende olurmu bana direk doğum anı gibi semsert diyip Nst te aldılar
Şimdide oluyor ama takmıyorum
2 gündür baş ağrım var oysa doktor baş ağrısı bu zamanlarda sorun olur demişti şu gebelik zehirlenmesi olayı için ama doktora görünsem mi
cnm bızde bı atasozu vardr anadan tıska ne yapsın muskaüzülme üzülme, muz kilo aldırıyormuş bugün bi arkadaş yazmıştı burdan.. Çok kafana takıyosan günde 2 tane muz da yemeyi dene istersen
Canım tansiyon hiç aklıma gelmedi hemen bakacağımcnm tansıyona bakmadan endıselenme :) ınan bu ara yenı bı doneme gırıyorz bı kac haftaya buna da alışıcaz inşaallah
13 8 aslında iyi tansiyonum genel de 10 6 olurdu normal çıktı ama 2 gündür midem de bulanıyorcnm tansıyona bakmadan endıselenme :) ınan bu ara yenı bı doneme gırıyorz bı kac haftaya buna da alışıcaz inşaallah
canim cok gecmis olsun, Allah yasatmasin bi daha. herseyi hayirlisiyla zamaninda yasayalim insallah.Kizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Himm bilemedim ki bi görün istersen canım için rahatlasin bende pazartesi gideceğim o zaman sorarım sertliğiCanım bebeğin hareket eder onda bir sorun yoktur merak etme
bende basen karnım sert oluyor ama bu şuna yoruluyordu karnım sertleştiği zaman beni Nst ye bağladılar sancı çıkmadı daha sonra kan idrar tahlili oldum idrarda sorun çıktı su içtim düzeldi
Doktora gidince sor sende olurmu bana direk doğum anı gibi semsert diyip Nst te aldılar
Şimdide oluyor ama takmıyorum
2 gündür baş ağrım var oysa doktor baş ağrısı bu zamanlarda sorun olur demişti şu gebelik zehirlenmesi olayı için ama doktora görünsem mi
Canim kilo olayi olcumlerden bile degisiyor 3 denen bebek 3.500 ta dogabilir 2.500 de bunlartahmini yani saglikli ya sen ona bak masaAllah diyelimkızlar yaa kontrolüm vardı bugun bebegım pek kılo almamıs 1600gram 41 cm olmuş saglıgı ıyı elhamdulıllah doktor oyle 3.500 kılo bı bebek bekleme dedı zayıf gidiyomuş oğlumartık 2 haftada 1 gıdecekmısız kontrole
başın agrıdıgında genelde yuksek cıkar 14u gecmesınde ... biraz karanlıkta dınlen13 8 aslında iyi tansiyonum genel de 10 6 olurdu normal çıktı ama 2 gündür midem de bulanıyor
öyle de cnm cuma acıle gıttıgımde aynı olculerdeydı bugunde aynı sadece ona bıraz cnm sıkıldıCanim kilo olayi olcumlerden bile degisiyor 3 denen bebek 3.500 ta dogabilir 2.500 de bunlartahmini yani saglikli ya sen ona bak masaAllah diyelim
Canim her zmn 10 6 ise 13 8 yuksek gibi sarimsak ye dengelensin13 8 aslında iyi tansiyonum genel de 10 6 olurdu normal çıktı ama 2 gündür midem de bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?