2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Karnım bi anda büyüdü gibi çok gergin ve sert Kaburgalarm ağrıyor sanki ama şükür halime bebeğim hareket ediyor

@dilek2912 cabim gecmis olsun. Umarim her sey yoluna girmistir.

Bu arada bende bgn ilk posta camasirlari yikayip utuledim kizlar. En azindan hastaneye gidecekleri. Umarim cok erken olmamistir.Eki Görüntüle 1458885
Bende böyle keseler koydum bide englısh home den battaniye nevresim aldığım da battaniye nin nevresim olduğu şeffaf cırt cırrtlı çanta vardı bazılarını ına da koydum iyi oldu

Canım önemli olan kilosundan çok sağlıklı olması, hiç takma kafana bence. 2800-4 kilo arası normal kabul ediliyor zaten. Zamanında sağlıkla doğsun da nasıl olsa kilo alır :)

Canım önemli olan kilosundan çok sağlıklı olması, hiç takma kafana bence. 2800-4 kilo arası normal kabul ediliyor zaten. Zamanında sağlıkla doğsun da nasıl olsa kilo alır :)
biraz uzuldum aslında cnm ama abım ve kardesım 2500kılo dogmuslar belkı onlara cekmıstır falan dedı annem bıraz olsun moralım duzeldı bıde doktor sut yumurta kırmızı et cevız yersen kılo alır dedı bnde artık onları yemekten ama yıne de fayda etmemıs yakısıklıma daha cok yemem lazım demek kı

Karnım bi anda büyüdü gibi çok gergin ve sert Kaburgalarm ağrıyor sanki ama şükür halime bebeğim hareket ediyor
Canım bebeğin hareket eder onda bir sorun yoktur merak etme
bende basen karnım sert oluyor ama bu şuna yoruluyordu karnım sertleştiği zaman beni Nst ye bağladılar sancı çıkmadı daha sonra kan idrar tahlili oldum idrarda sorun çıktı su içtim düzeldi

Doktora gidince sor sende olurmu bana direk doğum anı gibi semsert diyip Nst te aldılar

Şimdide oluyor ama takmıyorum

2 gündür baş ağrım var oysa doktor baş ağrısı bu zamanlarda sorun olur demişti şu gebelik zehirlenmesi olayı için ama doktora görünsem mi

üzülme üzülme, muz kilo aldırıyormuş bugün bi arkadaş yazmıştı burdan.. Çok kafana takıyosan günde 2 tane muz da yemeyi dene istersen

cnm tansıyona bakmadan endıselenme :) ınan bu ara yenı bı doneme gırıyorz bı kac haftaya buna da alışıcaz inşaallah

canim cok gecmis olsun, Allah yasatmasin bi daha. herseyi hayirlisiyla zamaninda yasayalim insallah.

Himm bilemedim ki bi görün istersen canım için rahatlasin bende pazartesi gideceğim o zaman sorarım sertliği

Canim kilo olayi olcumlerden bile degisiyor 3 denen bebek 3.500 ta dogabilir 2.500 de bunlartahmini yani saglikli ya sen ona bak masaAllah diyelim

13 8 aslında iyi tansiyonum genel de 10 6 olurdu normal çıktı ama 2 gündür midem de bulanıyor
başın agrıdıgında genelde yuksek cıkar 14u gecmesınde ... biraz karanlıkta dınlen

Canim kilo olayi olcumlerden bile degisiyor 3 denen bebek 3.500 ta dogabilir 2.500 de bunlartahmini yani saglikli ya sen ona bak masaAllah diyelim
öyle de cnm cuma acıle gıttıgımde aynı olculerdeydı bugunde aynı sadece ona bıraz cnm sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…