2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
başın agrıdıgında genelde yuksek cıkar 14u gecmesınde ... biraz karanlıkta dınlen

öyle de cnm cuma acıle gıttıgımde aynı olculerdeydı bugunde aynı sadece ona bıraz cnm sıkıldı
Canim sana soyle diyim sabah ozele gittim doktorum 2150 gr dedi ogleden sonra devlete gittim dis icin tekrar muayene olmam gerekirmis ve orda 2200 cikti arada sadece 1 saat var doktorun aldigi milinler bile onemli bol bol yogurt muz et ceviz ve en iyisi ac karna2 kasik pekmez cok guzel kilo aldrtr:)

Mor çatlakları çıkan var mı yeni farkettim canım çok sıkıldı
mor degil henuz, pembe pembe benimkiler. ben de dun farkettim, gobegimin alt tarafinda. artik kendim goremiyorum zaten orayi, aynayla farkettim( benim karnim baya buyudu ya, 8 aylik gibi oldum resmen

Canım benim yigenim 2 300 gr doğdu şişlik indi 200 gr oldu maşallah şimdi önünden yemek alıyoruz sağlıklı olsun yeter

kızlarr dun doktora gıttımm oglusum 30+3 kılosu 1660 grm olmus sızce nasıl ve ntsye ne zaman sokuyorlr bılgınz varmı kacıncı haftada ??
Gayet iyi haftasiyla uyumlu masaAllah nst ye cok ozel durum olmadigi surece 34.haftada aliyirlar

Gayet iyi haftasiyla uyumlu masaAllah nst ye cok ozel durum olmadigi surece 34.haftada aliyirlar
hımm bnde uzuluyordum bıraz zayıf gıbı geldı banada ama doktorm bsy demedı sadece kafası 32 haftalık gozukuyor sanrm brz koca kafalı olcak oglusm

Olsun tatlım sağlığı yerinde olsun da gerisi mühim değil toparlar nasıl olsa, zaten tombis bebek sağlıklı yada zayıf bebek hasta demek değil ki, gozunaydin sağlık haberlerini almışsın ya

Güzel anneler merhaba uzun zamandır siteye girip bakamıyordum sona yaklaştıkça bir bakayım dedim heyecanla benim gibi bekleyen anneler napıyor diye
Birkaç şeyden bahsetmek istiyorum doğum çatlakları mesrla bu benim ikinci hamileliğim ve henüz hiç çatlağım olmadı 9 kilo aldım ilk bebeğimdede 12 kilo almıştım ondada olmadı basenlerimde ve üst iç bacağımda kiloya bağlı çatlak olmasına rağmen göbeğimde olmamasını düzenli badem yağı lierac ve bebek yağı kullanmama bağlıyorum
Özel muayenehaneye gidiyorum drum 28 ve 32. Haftalarda nst ye bağladı beni
Bebişlerin kilosuna boyuna takılmayın ultrason cihazları arasında bile ölçüm farkı olmakla birlikte cihazda bebişin kilosunda +-500 g sapma payı olabiliyor drun ölçüm şeklide önemli sağlıklı doğsunlarda sevgi ve sütümüzle çabucak toparlanır büyürler merak etmeyin
Benimkide nerdeyse 2 hafta önden gidiyor ilk oğlumda öyleydi kafası 4 hafta öndeydi sezerysn olmuştum bu yüzden yine ufukta sezeryan görünüyor nasip kısmet herşeyin hayırlısını istemek lazım
Sağlıkla kucağımızs alırız inşallah
İsimlere karar verdiniz mi bizimkinin ilk ismi ihsan olcak yanına 2. Biraz güncel bir isim arıyorum arda ve aras yakın geliyor öneride bulunmak isterseniz çok sevinirim :)

pazartesı gunu dogum ıznı ıcın rapor alacama- insallah cnm devlet hastanesnden bakalım oradakı doktor ne dıyecek

Maşallah canım bebeğine. Kilosu önemli degil zayıf olsa bile sağlıklı olsun zamaninda gelsin inş dogduktan sonra da alır kilo

Masallah oğluna canım

Ben de 1, 1 buçuk yaş ya da 5 yaş gibi düşünüyorum. Inşallah. Çok minikken kiyamam

Bence burda okudugunuz olumsuz şeyleri hemen kendinize yormayin kendinizde aramayın. Boş yere stres yapmayin kendinize. Ne kadar rahat o kadar iyi.

ya duzenli bir sekilde yag suruyorum ben normalde. hatta kendim bir krem yaptim, icinde kakao yagi, badem yagi. e vitamini falan var. ama annemin catlaklari olmus, galiba genetik sebebiyle kacamadim bu durumdan ictigim suya da dikkat ediyorum, icten de nemlendireyim diye ama ne yapalim saglik olsun :)

Hadi gözünaydin çok sevindim canim artık bolca yat dinlenn

Tabiki sağlık olsun sonuçta anneliğin nişanı şanı lieracı denemediyseniz tavsiye ederim çünkü dediğim gibi çatlamaya müsait bir cildim var benimde kalçam iç bacağım çatlak dolu ama göbeğimde olmadı ilk gebelikte daha düzenli kullanıyordum şimdi aklıma gelince kullanıyorum drum cildin kurumuş artık hergün sür dedi

Biz oğluma yenidoğan sünneti yaptırdık iyileşme süreci anlamında çok mantıklısadece anestezik kremle lokal olarak uyuşturuldu ilk hafta bebeğin sinirleri henüz gelişmediğinden genel anestezi veya lokal iğneyle anestezi yapılmadan kremle anestezi yeterli oluyor 5. Gün sargısı alındı ve çabucak iyileşti yalnız arkadaşında dediği gibi biraz fazla deri kalmış iki kere derisi geri yapıştı ve ayırırken yara oldu çok canı yandı şimdi çok şükür bir problemimiz yok ama bu yaşadığımız olaydsn dolayı 2. Oğlumun sünnetinde kararsızım
Gerçi benimde cahilliğimden deriyi her banyoda geriye itmek gerekiyormuş hiç tecrübem olmsdığı için yapıştı ikincide oğlum canı yandığından elletmiyordu yapamadım yine yapıştı

Nice yıllara canım

Mutlu yılla iyiki doğdun canım seneye büyük aileniz ile kutluyacaksınız inşallah

musmutlu yıllarınız olsun canımm

Nice hayırlı sağlıklı yaşlara

Doğumgünün kutlu olsun canım esinle kuzularinla ve tüm ailenle sağlıklı nice yaşlara

Nice nice mutlu senelere bebişlerinle ve eşinle inşallah canım.

cok gecmis olsun canim, neyse ki acilma yokmus. Sanciyi da ilacla durdururlar ve vaktiyle gelir bebegin insallah..

dogum gunun kutlu olsun canim. Ailenle bebislerinle birlikte nice guzel senelerin olsun insallah :)

doğum günün kutlu olsun canım

Günaydıııın allah hayırlı sağlıklı ömür nasib etsin inşallah yakışıklı prenslerinle ve eşinle

doğum günü annesi:)) nice mutlu yıllara.. kuzucuklarınla beraber inşallah..

Canım doğum günün kutlu olsun

dogum gunun kutlu olsun canim :))) nice mutlu yaslara.
Hepinize iyi dilekleriniz için çook teşekkür ediyorum canlarım, Allahım hepimizin bebişlerine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin, çok sağolun öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…