- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Istersen bir kere daha sor emin olursun canım. Bebisn kilosu da gayet iyi iri falan degil merak etmeKızlar 22. Haftada detaylı ultrasonda bebeğin cinsiyetini doktor kız dedi. Kendi doktorum da öyle ama sonraki haftalarda doktor cinsiyetiyle ilgili birsey soylemedi. Ne zaman dışarı çıksam ayy karnın erkek bebek karnına benziyo diyo herkes. Bide doktor iri bir bebek dedi. İçimde şüphe oluştu saçma sapan. Haftaya gidince sorcam doktora. 22.haftada yanılma olur muki. Bir de 32+0 da bebeğimin kilosu 2002gr boy 44 cm. Bu iri oduğu anlamına mı geliyo
Canim cildin çok kuru demekki. Her gün yaglan ya da kremlenkızlar beni 3 gündür ara ara kaşıntı tutuyor deliriyorum kaşınırken heryerim ama off yine tuttuu
Tabiki sağlık olsun sonuçta anneliğin nişanı şanı lieracı denemediyseniz tavsiye ederim çünkü dediğim gibi çatlamaya müsait bir cildim var benimde kalçam iç bacağım çatlak dolu ama göbeğimde olmadı ilk gebelikte daha düzenli kullanıyordum şimdi aklıma gelince kullanıyorum drum cildin kurumuş artık hergün sür dedi
Evet aynen bu lierac phytolastil jel olarak geçiyor tr deya daha once baktigimda bu lierac kozmetik markasi oldugu icin cok kullanasim gelmedi. zaten bu avrupa markasi, ben abd'deyim deburda da netten soylemek gerek. sizin kullandiginiz urun asagidaki mi?
Mytwin canim dogum gunun kutlu olsun mutlu yillar diliyorum...
Mytwin doğum günün kutlu olsun
Iyi ki dogdun canim bu bebislersiz gecireceyimiz son dogum gunumuz insallahTE="Mytwin, post: 39991727, member: 622005"]Herkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
Herkese gunaydiiinbugun dogum günüm ve biiz hediyelerimle buluscaaaazzz coook heyecanliyiz
Mytwin doğum günün kutlu olsun canım bebisleri gördünüz mü ??☺
Benim tekmel er hep yukarda evet sag taarafta genellikkle.. :))) insalaahh saglikli normal dogumlaaar bizee
Hepinize teşekkür ediyorum güzel annişler :) bebişleri de gördük iyiler çok şükür.. Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhMytwin doğum günün kutlu olsun canım :)
Bunlar çok tatlı yaa güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)Merhaba kizlarr. Bugun annem dogumda gelenlere dagitmak icin sepet ve notluk aldi bize hosuma gitti. Paylasayim istedim.
Eki Görüntüle 1458596 Eki Görüntüle 1458598
Canım önemli olan kilosu değilki gelişimi ve sağlığı.. Doğduktan sonra da kilo alır Allahın izniyle ama organları bedeni bizim karnımızda gelişiyor, sağlıcakla doğsun da gerisi hiç önemli değil, hem kötü de değil bence kilo da boy da iyi maşallahkızlar yaa kontrolüm vardı bugun bebegım pek kılo almamıs 1600gram 41 cm olmuş saglıgı ıyı elhamdulıllah doktor oyle 3.500 kılo bı bebek bekleme dedı zayıf gidiyomuş oğlumartık 2 haftada 1 gıdecekmısız kontrole
32den sonra giriliyor çoğu hastanede ama değişebiliyor tabi, maşallah bebişe gayet iyi..kızlarr dun doktora gıttımm oglusum 30+3 kılosu 1660 grm olmus sızce nasıl ve ntsye ne zaman sokuyorlr bılgınz varmı kacıncı haftada ??
oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
cok oldu gelelı elıme cnm ben bayıldım bende cok tereddut etmısıtım kac kere almaktan vazgecmıstım sonra bı gazla alıyım dedım ıyıkıde aldım bende L aldım ve oldu bence sanada olur bende oncesınde M yada L gıyıyordum L aldımTeşekkürler şimdi hallettim .Sizin siparişiniz elinize geçtimi beğendiniz mi acaba. Ölçüleri nasıl ben hamile olmadan önce M idim L sipariş ettim. Zaten kaç kez baktım yoktu bugün tesadüf baktım L vardı hemen alayım dedim bari.Umarım iyi olur.
maşallah canım bebişine, hakkınızda da hayırlısı olsun inşALLAH :)selam tatlı anneler randevumuz vardı geldik oğlum 3 kilo olmuş ben de gebelik şekeri var bebeğim o yüzden kilolu olacak :) çok şükür sağlıklı şu an...38 haftamda sezaryenle dünyaya gelecek bebişimiz kısmetse 6 nisanda doğum iznine ayrılıyorum büyük ihtimal 17 nisanda doğum umarım herşey yolunda gider 2 hafta sonra doğum tarihimiz kesinleşecek inşallah :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun bu arada nst ye girdim herşey normal
canım oncelıklı olması saglıklı olması oda yerındeymıs ne gzl alır daha doguma kadar 2,500 gecsın ıyı sayılır ztnkızlar yaa kontrolüm vardı bugun bebegım pek kılo almamıs 1600gram 41 cm olmuş saglıgı ıyı elhamdulıllah doktor oyle 3.500 kılo bı bebek bekleme dedı zayıf gidiyomuş oğlumartık 2 haftada 1 gıdecekmısız kontrole
13 8 aslında iyi tansiyonum genel de 10 6 olurdu normal çıktı ama 2 gündür midem de bulanıyor
Hangi ilaci kullaniyorsun canim ben ferrum fort kullanıyorum bende de ayni sorun var fakat rahatsiz etmiyor bu gunlerde kabizliktansa ishal iyidir diye dusunuyorum, inşallah gecer seninki canim benimKizlar bu ishal beni iyice eritti muz felanda etki etmiyor acaba kullandigim kan ilacindan olabilir mi
Allah yardimciniz olsun canim. Saglicakla kucaginiza alin inşallah. Bebiste sen de gayet saglikli bi şekilde cikarsiniz insallah dogumdan. Rabbim dualarimizi kabul etsin sakin uzulme stres yapma herseyin guzel olacagini dusun...oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Az da olsa hissediyorsan normal canim, buyudukleri icin yerleri daraliyo rahat hareket edemiyo artik kuzucuklar :) yeterki buyusunleerr biz azicik hareketlere de raziyiz :)günaydın kızlar. ya kızlar ben dünden beri hareketlerini pek hissetmiyorum, acaba normal midir ?
allah seni bebeğine bebeğini de size bağişlasın.sağlıkla al kucağina. şifa diliyorumoglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
hissediyorum canım ama bir anda çok azalınca çok korktum, sabaha kadar uyuyamadımAz da olsa hissediyorsan normal canim, buyudukleri icin yerleri daraliyo rahat hareket edemiyo artik kuzucuklar :) yeterki buyusunleerr biz azicik hareketlere de raziyiz :)
maşallah canım bebeğine :)kızlarr dun doktora gıttımm oglusum 30+3 kılosu 1660 grm olmus sızce nasıl ve ntsye ne zaman sokuyorlr bılgınz varmı kacıncı haftada ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?