- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Canım lierac inan bana hiç bir fayda etmedi çatlak yok şükür ama sürdüğü an kuru cildim emdiEvet aynen bu lierac phytolastil jel olarak geçiyor tr de
Yok canim stres yapma rahat ol Allahima emanet olsunlar insallah. Bizler de ayniyiz, buyudukce hareket azaliyor artik, gunde en az 10 hareket olmasi gerekiyor diye biliyorum ama yine de icin rahat degilse doktorunu arayip sorabilirsinhissediyorum canım ama bir anda çok azalınca çok korktum, sabaha kadar uyuyamadım
Senden haberleri bekleyeceğiz güzel haberle re sağlıkla dön bize ilk annemiz ve ilk bebeğimiz geliyor sanırsam inşallah sağlıkla kavuşursun canımoglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
rabbım yardımcın olsun inşALLAH hersey yolunda gıder bebegın ve sen saglıgınıza bır an once kavusursunuz canım dualarım senınle...oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
bella b tummy honey butter kullanıyorum, abd den geliyor.. memnunum, daha kolay ulaşırsınız. lierac ile başlamıştım bella b ye geçtim, ben onu daha çok sevdim..tamamen doğal..ya daha once baktigimda bu lierac kozmetik markasi oldugu icin cok kullanasim gelmedi. zaten bu avrupa markasi, ben abd'deyim deburda da netten soylemek gerek. sizin kullandiginiz urun asagidaki mi?
kizlar, 30. haftamdayim ve bebeim ilk gunden beri makat gelisi pozizsyonda durmaya devam ediyor.
hem normal pozisyonunu almaz diye hmde makat gelisi sebebi ile herhangi bir kalca cikikligi sorunu yasari die inanilmaz tedirgin
bu durumu yasamis tecrube etmis veya fikri olaniniz var mi?
teşekkür ederim canım, hastanede çalışıyorum da kendi çalıştığım hastanede takip olmuyorum, artık herhangi bir kadın doğumcuya gidip bi sorayım ben ....Yok canim stres yapma rahat ol Allahima emanet olsunlar insallah. Bizler de ayniyiz, buyudukce hareket azaliyor artik, gunde en az 10 hareket olmasi gerekiyor diye biliyorum ama yine de icin rahat degilse doktorunu arayip sorabilirsin
Ben basindan beri bella-b kullaniyorum bi ara mustela aldim hic memnun kalmadim dediginiz gibi bella-b kesinlikle bitkisel, hatta simdiden catlak ve sezaryen izi giderici kremini de aldim, bazen internette indirimleri oluyor almak isteyen arkadaslar baksin bencebella b tummy honey butter kullanıyorum, abd den geliyor.. memnunum, daha kolay ulaşırsınız. lierac ile başlamıştım ye geçtim, ben onu daha çok sevdim..tamamen doğal..
Hadi hayirli olsun canim cok sukur, darisi bize ve tum isteyenlere olsun:) cok yorma kendini canim kimse yok mu yardimci olacak? Dikkat et kendine de prensese de :)Günaydın kızlar. Dün öğleden sonra giremedim. Evin tapu işlemlerini hallettik. Ev resmi olarak da bizim artık :) tadilata bugün başlanıyor. Umarim en kisa zamanda biter. Ben de yavaş yavaş eşyaları toplamaya başladım. Bebegin yikanmamis eşyalarını bir koliye koydum ve kapadım koliyi birazdan bana olmayan kendi kiyafetlerimi ve nevresim takımlarını da kaldiracam. Her gün bişey yaparsam yavaş yavaş 20 güne biter
Ne demek canim benim, sor bakalim icin rahat etsin canim Allahin izniyle bebis iyi ama ben inaniyorum, haber verirsinteşekkür ederimiz canım, hastanede çalışıyorum da kendi çalıştığım hastanede takip olmuyorum, artık herhangi bir kadın doğumcuya gidip bi sorayım ben ....
tamam canım haber veririm ....Ne demek canim benim, sor bakalim icin rahat etsin canim Allahin izniyle bebis iyi ama ben inaniyorum, haber verirsin
Kuzum doktorunu ara serum versin. Hemen keser şu kaybetmemen lazım. Ayriyeten patates muz princ lapasi kola ve bol su içKizlar bu ishal beni iyice eritti muz felanda etki etmiyor acaba kullandigim kan ilacindan olabilir mi
Canım benim hiç korkma. Bebislerimiz artık. Doğacak kivamdalar. Rabbim seni ve melegini korusun. Dualarım seninle. Ilk annemiz ve bebisimiz geliyor. Güçlü ol stres yapma. Minnosuna kavusuyorsun bak. . Gelişmelerden bizi haberdar et.oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Amin canım çok teşekkür ederim :) bir annem var kuzum onun da evinde 2 gündür tadilat var bitsin büyük işleri o yapacak sağolsun. Ben ufak tefek şeyleri aradan kaldiriyim erken bitsin dedim. :)Hadi hayirli olsun canim cok sukur, darisi bize ve tum isteyenlere olsun:) cok yorma kendini canim kimse yok mu yardimci olacak? Dikkat et kendine de prensese de :)
Canım benim kızlarım da küçük doğdu.sağlığında sorun olmasın da gerisi sıkıntı değil.biraz yavaş büyüyorlar ilk aylar ama sonra yakalıyorlar.benim büyük kızım 2700 küçük kızım 2550 doğdu.herkes ay çok küçük diyordu sinir oluyordum ama büyüdüler şimdi koca kızlar oldular.sıkma canını.kızlar yaa kontrolüm vardı bugun bebegım pek kılo almamıs 1600gram 41 cm olmuş saglıgı ıyı elhamdulıllah doktor oyle 3.500 kılo bı bebek bekleme dedı zayıf gidiyomuş oğlumartık 2 haftada 1 gıdecekmısız kontrole
Iyi ettin canim oyleyse sorun yok ben annen uzakta saniyordum :) dinlene dinlene yaparsin InsallahAmin canım çok teşekkür edinlene ) bir annem var kuzum onun da evinde 2 gündür tadilat var bitsin büyük işleri o yapacak sağolsun. Ben ufak tefek şeyleri aradan kaldiriyim erken bitsin dedim. :)
Yok canim yakın. Bugün yanıma gelecekti normalde işçiler bitirmedi ben gidecem artık :) evde sıkılıyorum artık önceden çok severdim evde tek başıma oturmayi şimdi çok bunaliyorumIyi ettin canim oyleyse sorun yok ben annen uzakta saniyordum :) dinlene dinlene yaparsin Insallah
hayırlı olsun canım evınız gule gule oturun artık ıcınde :)Günaydın kızlar. Dün öğleden sonra giremedim. Evin tapu işlemlerini hallettik. Ev resmi olarak da bizim artık :) tadilata bugün başlanıyor. Umarim en kisa zamanda biter. Ben de yavaş yavaş eşyaları toplamaya başladım. Bebegin yikanmamis eşyalarını bir koliye koydum ve kapadım koliyi birazdan bana olmayan kendi kiyafetlerimi ve nevresim takımlarını da kaldiracam. Her gün bişey yaparsam yavaş yavaş 20 güne biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?