2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet aynen bu lierac phytolastil jel olarak geçiyor tr de
Canım lierac inan bana hiç bir fayda etmedi çatlak yok şükür ama sürdüğü an kuru cildim emdi

Mesela gece badem yada bebe yağı sürüp uyudum yumuşak ve yağlı Ciltle uyandımm

lierac stok yapmadım diye şükrettim verdiğim paraya acıdım ben memnun değilim

Kızlar bio oil deneyin göbeği çok çıkan arkadaşlar varsa

hissediyorum canım ama bir anda çok azalınca çok korktum, sabaha kadar uyuyamadım
Yok canim stres yapma rahat ol Allahima emanet olsunlar insallah. Bizler de ayniyiz, buyudukce hareket azaliyor artik, gunde en az 10 hareket olmasi gerekiyor diye biliyorum ama yine de icin rahat degilse doktorunu arayip sorabilirsin

oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Senden haberleri bekleyeceğiz güzel haberle re sağlıkla dön bize ilk annemiz ve ilk bebeğimiz geliyor sanırsam inşallah sağlıkla kavuşursun canım

oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
rabbım yardımcın olsun inşALLAH hersey yolunda gıder bebegın ve sen saglıgınıza bır an once kavusursunuz canım dualarım senınle...

ya daha once baktigimda bu lierac kozmetik markasi oldugu icin cok kullanasim gelmedi. zaten bu avrupa markasi, ben abd'deyim deburda da netten soylemek gerek. sizin kullandiginiz urun asagidaki mi?

bella b tummy honey butter kullanıyorum, abd den geliyor.. memnunum, daha kolay ulaşırsınız. lierac ile başlamıştım bella b ye geçtim, ben onu daha çok sevdim..tamamen doğal..

bebeğin doğru pozisyona geçmesi için arkadaşım hergün 10 dk. köpek duruşu yapıyordu..normal doğum istiyorsanız deneyebilirsiniz..kalça çıkıklığının bununla bir ilişkisi olur mu bilmiyorum, makat gelişte sezeryan planlıyorlar diye biliyorum..

Yok canim stres yapma rahat ol Allahima emanet olsunlar insallah. Bizler de ayniyiz, buyudukce hareket azaliyor artik, gunde en az 10 hareket olmasi gerekiyor diye biliyorum ama yine de icin rahat degilse doktorunu arayip sorabilirsin
teşekkür ederim canım, hastanede çalışıyorum da kendi çalıştığım hastanede takip olmuyorum, artık herhangi bir kadın doğumcuya gidip bi sorayım ben ....

Günaydın kızlar. Dün öğleden sonra giremedim. Evin tapu işlemlerini hallettik. Ev resmi olarak da bizim artık :) tadilata bugün başlanıyor. Umarim en kisa zamanda biter. Ben de yavaş yavaş eşyaları toplamaya başladım. Bebegin yikanmamis eşyalarını bir koliye koydum ve kapadım koliyi birazdan bana olmayan kendi kiyafetlerimi ve nevresim takımlarını da kaldiracam. Her gün bişey yaparsam yavaş yavaş 20 güne biter

bella b tummy honey butter kullanıyorum, abd den geliyor.. memnunum, daha kolay ulaşırsınız. lierac ile başlamıştım ye geçtim, ben onu daha çok sevdim..tamamen doğal..
Ben basindan beri bella-b kullaniyorum bi ara mustela aldim hic memnun kalmadim dediginiz gibi bella-b kesinlikle bitkisel, hatta simdiden catlak ve sezaryen izi giderici kremini de aldim, bazen internette indirimleri oluyor almak isteyen arkadaslar baksin bence

Hadi hayirli olsun canim cok sukur, darisi bize ve tum isteyenlere olsun:) cok yorma kendini canim kimse yok mu yardimci olacak? Dikkat et kendine de prensese de :)

teşekkür ederimiz canım, hastanede çalışıyorum da kendi çalıştığım hastanede takip olmuyorum, artık herhangi bir kadın doğumcuya gidip bi sorayım ben ....
Ne demek canim benim, sor bakalim icin rahat etsin canim Allahin izniyle bebis iyi ama ben inaniyorum, haber verirsin

Kizlar bu ishal beni iyice eritti muz felanda etki etmiyor acaba kullandigim kan ilacindan olabilir mi
Kuzum doktorunu ara serum versin. Hemen keser şu kaybetmemen lazım. Ayriyeten patates muz princ lapasi kola ve bol su iç
Canım benim hiç korkma. Bebislerimiz artık. Doğacak kivamdalar. Rabbim seni ve melegini korusun. Dualarım seninle. Ilk annemiz ve bebisimiz geliyor. Güçlü ol stres yapma. Minnosuna kavusuyorsun bak. . Gelişmelerden bizi haberdar et.

Hadi hayirli olsun canim cok sukur, darisi bize ve tum isteyenlere olsun:) cok yorma kendini canim kimse yok mu yardimci olacak? Dikkat et kendine de prensese de :)
Amin canım çok teşekkür ederim :) bir annem var kuzum onun da evinde 2 gündür tadilat var bitsin büyük işleri o yapacak sağolsun. Ben ufak tefek şeyleri aradan kaldiriyim erken bitsin dedim. :)

Canım benim kızlarım da küçük doğdu.sağlığında sorun olmasın da gerisi sıkıntı değil.biraz yavaş büyüyorlar ilk aylar ama sonra yakalıyorlar.benim büyük kızım 2700 küçük kızım 2550 doğdu.herkes ay çok küçük diyordu sinir oluyordum ama büyüdüler şimdi koca kızlar oldular.sıkma canını.

Amin canım çok teşekkür edinlene ) bir annem var kuzum onun da evinde 2 gündür tadilat var bitsin büyük işleri o yapacak sağolsun. Ben ufak tefek şeyleri aradan kaldiriyim erken bitsin dedim. :)
Iyi ettin canim oyleyse sorun yok ben annen uzakta saniyordum :) dinlene dinlene yaparsin Insallah

Iyi ettin canim oyleyse sorun yok ben annen uzakta saniyordum :) dinlene dinlene yaparsin Insallah
Yok canim yakın. Bugün yanıma gelecekti normalde işçiler bitirmedi ben gidecem artık :) evde sıkılıyorum artık önceden çok severdim evde tek başıma oturmayi şimdi çok bunaliyorum

hayırlı olsun canım evınız gule gule oturun artık ıcınde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…