- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Canım kayınvaliden eltin felan vardı galiba onlar yardım etmiyor muYok canim yakın. Bugün yanıma gelecekti normalde işçiler bitirmedi ben gidecem artık :) evde sıkılıyorum artık önceden çok severdim evde tek başıma oturmayi şimdi çok bunaliyorum
Allah sağlıkla kavuştursun canım inşallah.oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
İnşallah canımmmm amin Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsinEvet yorulunca daha çok oluyor, çalışıyorum ben de 2 hafta daha çalışacam canım
Maşallahhh maşallah :) Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, o zaman topiğin ilk annesi sen olacak gibisin bi aksilik olmazsa :)
günaydın güzel anneler dün çalışabilir raporumu aldım ama sürünerek geldim grip oldum ya havada buz gibi....kızım iyiydi maşallah 31+4 1900 gram olmuş çok hareketliydi yine....herkese iyi günler iyi çalışmalar......
maşallah kızına canım :)keske bugun rapor alsaydın grıp yatmadan gecmıo
oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Teşekkür ederim canım :)hayırlı olsun canım evınız gule gule oturun artık ıcınde :)
Canım ben onlardan yardım istemicem. Istiyorlarsa gelip ederler. Şimdi kaynanam bana karşı melek gibi olmuş. Ama bi saatten sonra olsa ne yazar olmasa ne yazar. Doğuma az kaldı ya yanımda kalmak için şirinlik yapıyor. Istemiyorum.Canım kayınvaliden eltin felan vardı galiba onlar yardım etmiyor mu
canım çalışabilir raporu aldım ya alamam heralde rapor bilmiyorum salya sümük ççalışıyorum teşekkür ederim
allah senin bebeğinin ve ailenin yardımcısı olsun.sağlıkla git sağlıkla al kucağına yavrunu.oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Çok teşekkür ederim güzelim hepimizinkineMasallah oğluna canım
teşekkür ederim canım, yayınladıktan sonra eksikler olduğuna dair geri bildirim de gelmediğine göre kendi listemi dikkate alacağım♥Çok güzel bi liste olmuş. Eline sağlık.
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle bebeğin de sen de sağlıklı olacaksınız hiç korkmaoglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Ya gıcık oluyorum işgüzar gibi gelip eşyaları alıp yıkamak isteyen o değilmi şimdi gelsin yapsın valla onu yapmak isteyen bunu da yaparTeşekkür ederim canım :)
Canım ben onlardan yardım istemicem. Istiyorlarsa gelip ederler. Şimdi kaynanam bana karşı melek gibi olmuş. Ama bi saatten sonra olsa ne yazar olmasa ne yazar. Doğuma az kaldı ya yanımda kalmak için şirinlik yapıyor. Istemiyorum.
Dün ev aldığımızı mujdeledik eşime diyor ki şimdi tasinmayin doğumdan sonra . Dedim yok en kisa zamanda cikacaz. Ben merdivende zorlanıyorum 5 kat çıkıp inemiyorum. O da doğru taşının ben de yanına gelebilirim artık merdiven ortadan kalkıyor dedi. Mutlulugum kursagimda kaldı valla canım. Doğumdan sonra çok sıkıntı cekecem beni rahat birakmicak her şeyim e müdahale etmek isteyecek biliyorum. Ve düşündükçe stres oluyorum. .Ya gıcık oluyorum işgüzar gibi gelip eşyaları alıp yıkamak isteyen o değilmi şimdi gelsin yapsın valla onu yapmak isteyen bunu da yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?