2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
düşünme şimdi,kendini sinir etme durduk yere

kızlar günaydın dün iki nokta kadar kanamam oldu. doktorumu aradım devam ederse hastaneye git dedi ama akşam vakti olduğundan mıdır nedir pek ilgilenmedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

Yok canim yakın. Bugün yanıma gelecekti normalde işçiler bitirmedi ben gidecem artık :) evde sıkılıyorum artık önceden çok severdim evde tek başıma oturmayi şimdi çok bunaliyorum
Az kaldi kuzum pek yakinda bebislerden sıkılmaya firsatimiz olmiycak :) ne guzel annenin yakin olmasi cok iyi gercekten, ozellikle hamilelikte asiri iyi

Hayırlı olsun bebegin kısmetiyle geldi ne güzel :)
bu arada benimde nisanın ortasına tasınma işlerim var çok dikkat etmemiz gerekiyor farketmeden yorulabiliriz. zaten bebegim bu aralar okadar sık toplanıyor sertleşiyor ki cok korkuyorum... yardım alın ev toplamaya tek başınıza zorlanırsınız.

düşünme şimdi,kendini sinir etme durduk yere
Aynen sinir oldum :)
kızlar günaydın dün iki nokta kadar kanamam oldu. doktorumu aradım devam ederse hastaneye git dedi ama akşam vakti olduğundan mıdır nedir pek ilgilenmedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Canım bence ihmal etme bir doktora görün derim. Bebegin hareketleri nasil
Az kaldi kuzum pek yakinda bebislerden sıkılmaya firsatimiz olmiycak :) ne guzel annenin yakin olmasi cok iyi gercekten, ozellikle hamilelikte asiri iyi
O günü sabırsızlıkla bekliyorum. Eşime dün diyorum zaten 4 hafta sonra artık doğurabilirim 37 . Haftam olucak. Eşim fırladı o kadar mı az kaldı diyor. Evet dedim o kadar az kaldı. Bir sevindi ben de heyecanlandim o günleri görelim hayırlısıyla :)
Aynen canım annem de olmasa surunurdum valla. Allah başımdan eksik etmesin onu. O da sürekli ilgilenemiyor benimle. Engelli kardeşim var onu birakamiyor. Bir tek okul günlerinde gelebiliyor

oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan

Allah yardımcınız olsun canım, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğlunuzu.

Aman canım dikkat et kendine çok yorma yavaş yavaş yap. Ben de ufak tefek işleri yapıyorum. Kendi kiyafetlerimi nevresim takımlarını falan kaldiracam. Büyük işleri eşim ve annem yapacak :)

oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan

Rabbim yar ve yardımcınız olsun böyle olması gerekiyorsa bunda da vardır bir hayır. Inşallah hayırlı haberlerini bekliyor olacağız. 34 e girmişsin canım bebeğin büyümüştür sağlıkla hayırla kucağıma alırsın bebeğini inşallah

Bemce hiç durma git doktora canım. Doktor kasık ağrısına bile gel diyor kanama önemli olabilir.

Allah kolaylikla ve saglikla dogumu nasip etsin. Sizi birbirinize bagislasin. Dualarim sizinle

Evet aynen bu lierac phytolastil jel olarak geçiyor tr de
L Loafer
bana da dr um önermişti. ben lieracın çok faydasını gördüm, hiçbir yağ da bana fayda etmedi. annemde çok çatlak olmasına rağmen, bende hala bir tane bile yok, ve göbeğim şuan 9 aylık kadar büyük, bir de cildim cok kuru olmasına rağmen. kaşıntılarımı da hiçbi yağ ve krem geçirmedi, bir tek bu geçirdi.
belkide herkesin cildi farklı tepki veriyordur. ama bana bu iyi geldi. her sabah bazen akşamları da kullanıyorum. birde aktardan alınan yağlara pek güvenim yok. çok fazla hile yapabiliyorlar. çok aşırı güvendiğiniz bildiğiniz bir yer olması lazım. en azından bu jellerin testleri yapılıyor diye düşünüyorum.

Dusundukce bi heyecan basiyo ya :) ne guzel masallah babalar da heyecanli, tepkisiz kalan babalar gibi degiller cok sukur.. Annenin de Allah yardimcisi olsun canim benim, zor gercekten ama anneymis helal olsun.. Kayinvalidene de takma kafayi sen mesafeyi korursun zaten alistin artik onun bu hallerine, bebisi de kendini de uzme hic... Heleki lohusalikta hic umursamaman lazim

günaydın kızlar artık işlerin yoğunluğundan çok sık giremiyorum 3 hafta sonra izine çıkacağım inşallah işleri toparlamaya çalışıyorum evdeyken artık bol bol girerim tabi temizlikten hazırlıktan fırsat bulabilirsem

maşallah canım bebeğine sağlıkla gelsin de kaç kilo gelirse gelsin

Hepinize iyi dilekleriniz için çook teşekkür ediyorum canlarım, Allahım hepimizin bebişlerine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin, çok sağolun öpüyorum

canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebeklerinle çooooooooook mutlu ol

lovesoon canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bebeğin dünyaya sağlıkla gelsin de önemli olan o

Kızlar be dün evdeydim. Midem ağrıyor bu aralar. Bebek mideme vuruyor ondan diye düşünüyorum. Çünkü tam orada tekmeliyor. Dün hastane için bir şeyleri yıkayıp ütüledim kızlar bazılarınız görmüştür. Bu kadar zor olacağını bilmiyordum Oda asıp kurutma derdim yok. Kurutma makinesine attım. Ama ütü işi hem özenmekten hem de parçaların ufaklığından baya sürdü. Üç parça şeyi 5 saatte ütüledim. Gözüm korktu. Bu hafta kalanlara devam edeyim. Her geçen gün ağırlaşıyorum çünkü. Annem doğumdan 1 hafta önce gelecek. O ev temizliği ile falan uğraşır. KV yakın ama konuşup baş ağrıtmaktan ve sürekli hastalığını anlatmaktan başka faydası olmaz. O yüzden elinizi çabuk tutun

bende de olmuştu. aksam vaktı kalkıp dr a gıttım. peceteyı sürdükçe de gelıyordu. wcden sonra gelıyordu. camasırıma gelen bısey olmamıştı. vajına kulturu ıdrar kulturu alındı. dısarda da bı yara falan görünmedi. akıntıyla da gelen bi kan değildi. hıc bırsey çıkmadı. ben sonradan farkettım kı tam vajına gırısıne yakın bı yerden gelıyordu. sonrasında bı gece de wcden çıkınca sıfına basacakken ıdrarın kanlı oldgunu gordum cok korktum ama bu sefer de arkada bı yerde çatlak olduğunu ve kanın ordan geldıgını farkettım. kılodan mıdır nedır bılmıyorum ama gerılen yerler (kuruyan, nemlenmeyen) kanama yapabiliyor bence. kanın nerden geldıgıne emın ol. akıntı ıcınde degılse zaten ıcerıdden gelmiyordur

Benim kayinvalidemle aram iyidir, bazı şeyleri olsa da iyi niyetli yaklaştığından görmeyeye çalışıyorum.. ama geçen geldiğinde biran önce gitmesini istedim halbuki yaptığı bisey yok aynı kadın, kendime şaşırdım. Dedim şu hamilelikte ne kadar hassas oluyoruz. Doğumdan sonra geleceğini düşününce nasıl olacak diye korkuyorum eşimi tembihliyorum bak ben çok hassaslaştim, lohusalık önemli bi süreç sen hep yanımda ol,beni telkin et, beni savun diye.. Allah kolaylığını verir inş.

Tesekkur ederim canimm. Hepimizin evi saglik mutluluk huzur bereket dolsun insallah :)

Amin canim amin evet zor bi surec bizi bekliyor, Allah yardimcimiz olsun insallah.. Insan hamilelikte herseyden soguyabiliyomus neyse ki asiri olmadi bizde bu durumlar

Ben oğluma 10 günlükken yaptırdım sünnetini ve çok çok memnun kaldım hemende iyileşiyo tavsiye ederim şimdi hiç öyle bir sorunumuz kalmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…