düşünme şimdi,kendini sinir etme durduk yereDün ev aldığımızı mujdeledik eşime diyor ki şimdi tasinmayin doğumdan sonra . Dedim yok en kisa zamanda cikacaz. Ben merdivende zorlanıyorum 5 kat çıkıp inemiyorum. O da doğru taşının ben de yanına gelebilirim artık merdiven ortadan kalkıyor dedi. Mutlulugum kursagimda kaldı valla canım. Doğumdan sonra çok sıkıntı cekecem beni rahat birakmicak her şeyim e müdahale etmek isteyecek biliyorum. Ve düşündükçe stres oluyorum. .
allah yardımcınız olsun. ikinizde sag salim kurtulursunuz inşoglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Az kaldi kuzum pek yakinda bebislerden sıkılmaya firsatimiz olmiycak :) ne guzel annenin yakin olmasi cok iyi gercekten, ozellikle hamilelikte asiri iyiYok canim yakın. Bugün yanıma gelecekti normalde işçiler bitirmedi ben gidecem artık :) evde sıkılıyorum artık önceden çok severdim evde tek başıma oturmayi şimdi çok bunaliyorum
Günaydın kızlar. Dün öğleden sonra giremedim. Evin tapu işlemlerini hallettik. Ev resmi olarak da bizim artık :) tadilata bugün başlanıyor. Umarim en kisa zamanda biter. Ben de yavaş yavaş eşyaları toplamaya başladım. Bebegin yikanmamis eşyalarını bir koliye koydum ve kapadım koliyi birazdan bana olmayan kendi kiyafetlerimi ve nevresim takımlarını da kaldiracam. Her gün bişey yaparsam yavaş yavaş 20 güne biter
Aynen sinir oldum :)düşünme şimdi,kendini sinir etme durduk yere
Canım bence ihmal etme bir doktora görün derim. Bebegin hareketleri nasilkızlar günaydın dün iki nokta kadar kanamam oldu. doktorumu aradım devam ederse hastaneye git dedi ama akşam vakti olduğundan mıdır nedir pek ilgilenmediböyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
O günü sabırsızlıkla bekliyorum. Eşime dün diyorum zaten 4 hafta sonra artık doğurabilirim 37 . Haftam olucak. Eşim fırladı o kadar mı az kaldı diyor. Evet dedim o kadar az kaldı. Bir sevindi ben de heyecanlandim o günleri görelim hayırlısıyla :)Az kaldi kuzum pek yakinda bebislerden sıkılmaya firsatimiz olmiycak :) ne guzel annenin yakin olmasi cok iyi gercekten, ozellikle hamilelikte asiri iyi
oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Hayırlı olsun bebegin kısmetiyle geldi ne güzel :)
bu arada benimde nisanın ortasına tasınma işlerim var çok dikkat etmemiz gerekiyor farketmeden yorulabiliriz. zaten bebegim bu aralar okadar sık toplanıyor sertleşiyor ki cok korkuyorum... yardım alın ev toplamaya tek başınıza zorlanırsınız.
oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Bemce hiç durma git doktora canım. Doktor kasık ağrısına bile gel diyor kanama önemli olabilir.kızlar günaydın dün iki nokta kadar kanamam oldu. doktorumu aradım devam ederse hastaneye git dedi ama akşam vakti olduğundan mıdır nedir pek ilgilenmediböyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
L LoaferEvet aynen bu lierac phytolastil jel olarak geçiyor tr de
Dusundukce bi heyecan basiyo ya :) ne guzel masallah babalar da heyecanli, tepkisiz kalan babalar gibi degiller cok sukur.. Annenin de Allah yardimcisi olsun canim benim, zor gercekten ama anneymis helal olsun.. Kayinvalidene de takma kafayi sen mesafeyi korursun zaten alistin artik onun bu hallerine, bebisi de kendini de uzme hic... Heleki lohusalikta hic umursamaman lazimAriver 40012846 .!.:Aynen sinir oldum :)
Canım bence ihmal etme bir doktora görün derim. Bebegin hareketleri nasil
O günü sabırsızlıkla bekliyorum. Eşime dün diyorum zaten 4 hafta sonra artık doğurabilirim 37 . Haftam olucak. Eşim fırladı o kadar mı az kaldı diyor. Evet dedim o kadar az kaldı. Bir sevindi ben de heyecanlandim o günleri görelim hayırlısıyla :)
Aynen canım annem de olmasa surunurdum valla. Allah başımdan eksik etmesin onu. O da sürekli ilgilenemiyor benimle. Engelli kardeşim var onu birakamiyor. Bir tek okul günlerinde gelebiliyor
selam tatlı anneler randevumuz vardı geldik oğlum 3 kilo olmuş ben de gebelik şekeri var bebeğim o yüzden kilolu olacak :) çok şükür sağlıklı şu an...38 haftamda sezaryenle dünyaya gelecek bebişimiz kısmetse 6 nisanda doğum iznine ayrılıyorum büyük ihtimal 17 nisanda doğum umarım herşey yolunda gider 2 hafta sonra doğum tarihimiz kesinleşecek inşallah :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun bu arada nst ye girdim herşey normal
Hepinize iyi dilekleriniz için çook teşekkür ediyorum canlarım, Allahım hepimizin bebişlerine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin, çok sağolun öpüyorum
kızlar günaydın dün iki nokta kadar kanamam oldu. doktorumu aradım devam ederse hastaneye git dedi ama akşam vakti olduğundan mıdır nedir pek ilgilenmediböyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Benim kayinvalidemle aram iyidir, bazı şeyleri olsa da iyi niyetli yaklaştığından görmeyeye çalışıyorum.. ama geçen geldiğinde biran önce gitmesini istedim halbuki yaptığı bisey yok aynı kadın, kendime şaşırdım. Dedim şu hamilelikte ne kadar hassas oluyoruz. Doğumdan sonra geleceğini düşününce nasıl olacak diye korkuyorum eşimi tembihliyorum bak ben çok hassaslaştim, lohusalık önemli bi süreç sen hep yanımda ol,beni telkin et, beni savun diye.. Allah kolaylığını verir inş.Dusundukce bi heyecan basiyo ya :) ne guzel masallah babalar da heyecanli, tepkisiz kalan babalar gibi degiller cok sukur.. Annenin de Allah yardimcisi olsun canim benim, zor gercekten ama anneymis helal olsun.. Kayinvalidene de takma kafayi sen mesafeyi korursun zaten alistin artik onun bu hallerine, bebisi de kendini de uzme hic... Heleki lohusalikta hic umursamaman lazim
Tesekkur ederim canimm. Hepimizin evi saglik mutluluk huzur bereket dolsun insallah :)günaydın kızlar artık işlerin yoğunluğundan çok sık giremiyorum 3 hafta sonra izine çıkacağım inşallah işleri toparlamaya çalışıyorum evdeyken artık bol bol girerim tabi temizlikten hazırlıktan fırsat bulabilirsem
maşallah canım bebeğine sağlıkla gelsin de kaç kilo gelirse gelsin
canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebeklerinle çooooooooook mutlu ol
lovesoon canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bebeğin dünyaya sağlıkla gelsin de önemli olan o
Amin canim amin evet zor bi surec bizi bekliyor, Allah yardimcimiz olsun insallah.. Insan hamilelikte herseyden soguyabiliyomus neyse ki asiri olmadi bizde bu durumlarBenim kayinvalidemle aram iyidir, bazı şeyleri olsa da iyi niyetli yaklaştığından görmeyeye çalışıyorum.. ama geçen geldiğinde biran önce gitmesini istedim halbuki yaptığı bisey yok aynı kadın, kendime şaşırdım. Dedim şu hamilelikte ne kadar hassas oluyoruz. Doğumdan sonra geleceğini düşününce nasıl olacak diye korkuyorum eşimi tembihliyorum bak ben çok hassaslaştim, lohusalık önemli bi süreç sen hep yanımda ol,beni telkin et, beni savun diye.. Allah kolaylığını verir inş.
Arkadaslar merhaba, erkek bebek bekleyen anneler sünnet işi için ne düşünüyorsunuz? doğar doğmaz yapılması gereken dıyenler var. göbek bağıyla beraber sünnet ısı de bıtıyormus. kımısı de çocuk donmye başlamadan once yapın kolay olur dıyor. ben de eylül gıbı düşünüyordum havalar bıraz daha serınlesın dıye. bılemedım aklım karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?