2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Allah senen ve bebeğinin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı birşekilde kucağına alırsın yavrunu

oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan

Canim benim Allah yardimcin olsun. Senin oglan aceleci olacak. HaHayirlisiylal kucagina

Bebeğimizin doğacağı muhtemel tarih yaziyo herkesin imzasında ya ama sanırım 37. Haftaya girince bugün yarın doğuma gidebiliriz diye bekleyeceğiz gelmelerini öyle değil mi yani orda yazılandan daha önce

Üzme kendini canım .ama en başından tavrını koy. Geleyim deyince gerek yok ben hallederim de lafını kestir at. Biz sustukca tepemize cikiyolar

Canım Hayırlı olsun. Allah kolaylık versin. Bir an önce yerleşim diye kendini çok yorma.

lovesoon

Canım içini ferah tut her şey çok iyi olacak. Benim arkadaşım da 33 haftalık doğurmuştu. Küveze bile girmedi. Benim kızım 36 haftalık 2 kilo doğmuştu oda küveze girmedi.Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

canım bende bu doktorları anlamıyorum yaaa benimkide 32. haftada 2000 di iri bebek dedi 2000 iri bebekse 1600 de çok küçük bi bebek değil normal bebek olması lazım kafalarına göre yorum yapıyolar bence sen takma kafana önemli olan sağlıklı olması

Acaba bu jelin önceden oluşan çatlaklara faydası oluyor mu Bide fiyatını biliyor musunuz.

Benim makinedede kurutma özelliği var ama çok kırıştırıyor diye hiç kullanmadım.Siz memmun musunuz

Acaba bu jelin önceden oluşan çatlaklara faydası oluyor mu Bide fiyatını biliyor musunuz.

Benim makinedede kurutma özelliği var ama çok kırıştırıyor diye hiç kullanmadım.Siz memmun musunuz

Benim kurutma makinesi ama mantık aynıdır. Ben çok memnunum. Evet bazı şeyleri çok kırıştırıyor ama her şeyi de değil. Bebeğin kıyafetlerine hassas kurutma yaptırdım. Sorun olmadı.

Geceliğim geldi. Boyu uzun değil L beden diz altımda dört parmak Boyu. Boyum 155 kilo 67 yani uzun boylu birine bu beden kısa olurmuş

sağol güzelim hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi :)

Maşallah canım bebeğine. Kilosu önemli degil zayıf olsa bile sağlıklı olsun zamaninda gelsin inş dogduktan sonra da alır kilo
inşaallah cnm öyle doktor 3 3 bucuk kılo bebek bekleme dedıgınde bıraz tuhaf oldum eşim saglıklı olcagına sevınecegıne zayıf dıye üzülüyosun dıye sıtem ettı
Kizlar bu ishal beni iyice eritti muz felanda etki etmiyor acaba kullandigim kan ilacindan olabilir mi
cnm ben hıc kan ılacı kullanamıyorum hemen ishal yapıyo belkı senın de oyle olabılır
ikinizde saglıkla cıkarsınız ınsaallah cnm dualarımız sizinle
canım oncelıklı olması saglıklı olması oda yerındeymıs ne gzl alır daha doguma kadar 2,500 gecsın ıyı sayılır ztn
haklısın cnm cok şükür saglıklı :) inşaallah doğduktan sonra sütümüz yeterde bol bol beslerız bebişlerımızı

demii yaa sonucta 2.500 kılo olacak dıye saglıgında bı sıkıntı olacagı anlamına gelmıyoo.. bnm cok erken haftalarda kasılmam basladı sımdı cok sık yok ama doktr erken dogum olabılır 34 ü bı gecelım dıyıp duruyı ondan korkuyorumm cnmm yoksa 40 hafta sabretse olur galıba 3 kılo falan
haklısın cnm ama 5 gun once kı olcumlerle de aynı cıktı bıraz ona uzuldum acıkcası doktorumda cok ıyı bakmadı yogundu galıba

kızlar bnm psikolojim yine ilk hamile kaldgm zmnlardaki gibi altüst oldu.
Herseyi takmaya basladım kiloları çatlakları herseyi kafaya takıyorum aynaya bakmak gelmiyo icimden
herkes bellli olmuyor kiloların diyor ama ben kendimi boyle gormeye alısık degiilm cok moralim bozuluyor stres yapıyorum ve kasıntı da bu yüzden oluyo farkediyorum stres yaptıgım zmanlar
kendimi teselli etmeye calısıyorum 20-30 kilo alanlar naapsın diyorm ama elimmde değil bebekte iyice buyudu sanırım karnıma sıgmıyor gibi hissediyorum offf cok canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…