Allah senen ve bebeğinin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı birşekilde kucağına alırsın yavrunuoglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Üzme kendini canım .ama en başından tavrını koy. Geleyim deyince gerek yok ben hallederim de lafını kestir at. Biz sustukca tepemize cikiyolarDün ev aldığımızı mujdeledik eşime diyor ki şimdi tasinmayin doğumdan sonra . Dedim yok en kisa zamanda cikacaz. Ben merdivende zorlanıyorum 5 kat çıkıp inemiyorum. O da doğru taşının ben de yanına gelebilirim artık merdiven ortadan kalkıyor dedi. Mutlulugum kursagimda kaldı valla canım. Doğumdan sonra çok sıkıntı cekecem beni rahat birakmicak her şeyim e müdahale etmek isteyecek biliyorum. Ve düşündükçe stres oluyorum. .
Güzel haberlerle gel canım :)Günaydın kızlar sonuçlarımi alıp doktora gidicem bebikimi görücem insallahhh:)
Ohh ne güzel hasret gider bebişinle güzel haberlerle gel inşallah canım :)Günaydın kızlar sonuçlarımi alıp doktora gidicem bebikimi görücem insallahhh:)
kızlar yaa kontrolüm vardı bugun bebegım pek kılo almamıs 1600gram 41 cm olmuş saglıgı ıyı elhamdulıllah doktor oyle 3.500 kılo bı bebek bekleme dedı zayıf gidiyomuş oğlumartık 2 haftada 1 gıdecekmısız kontrole
Acaba bu jelin önceden oluşan çatlaklara faydası oluyor mu Bide fiyatını biliyor musunuz.@Loafer
bana da dr um önermişti. ben lieracın çok faydasını gördüm, hiçbir yağ da bana fayda etmedi. annemde çok çatlak olmasına rağmen, bende hala bir tane bile yok, ve göbeğim şuan 9 aylık kadar büyük, bir de cildim cok kuru olmasına rağmen. kaşıntılarımı da hiçbi yağ ve krem geçirmedi, bir tek bu geçirdi.
belkide herkesin cildi farklı tepki veriyordur. ama bana bu iyi geldi. her sabah bazen akşamları da kullanıyorum. birde aktardan alınan yağlara pek güvenim yok. çok fazla hile yapabiliyorlar. çok aşırı güvendiğiniz bildiğiniz bir yer olması lazım. en azından bu jellerin testleri yapılıyor diye düşünüyorum.
Benim makinedede kurutma özelliği var ama çok kırıştırıyor diye hiç kullanmadım.Siz memmun musunuzKızlar be dün evdeydim. Midem ağrıyor bu aralar. Bebek mideme vuruyor ondan diye düşünüyorum. Çünkü tam orada tekmeliyor. Dün hastane için bir şeyleri yıkayıp ütüledim kızlar bazılarınız görmüştür. Bu kadar zor olacağını bilmiyordumOda asıp kurutma derdim yok. Kurutma makinesine attım. Ama ütü işi hem özenmekten hem de parçaların ufaklığından baya sürdü. Üç parça şeyi 5 saatte ütüledim. Gözüm korktu. Bu hafta kalanlara devam edeyim. Her geçen gün ağırlaşıyorum çünkü. Annem doğumdan 1 hafta önce gelecek. O ev temizliği ile falan uğraşır. KV yakın ama konuşup baş ağrıtmaktan ve sürekli hastalığını anlatmaktan başka faydası olmaz. O yüzden elinizi çabuk tutun
Acaba bu jelin önceden oluşan çatlaklara faydası oluyor mu Bide fiyatını biliyor musunuz.
Benim makinedede kurutma özelliği var ama çok kırıştırıyor diye hiç kullanmadım.Siz memmun musunuz
Geceliğim geldi. Boyu uzun değil L beden diz altımda dört parmak Boyu. Boyum 155 kilo 67 yani uzun boylu birine bu beden kısa olurmuşcnm aldıgın gecelıkler gelınce boyu ve kuması fln hakkında bılgılendırırmısın bende bır tane gozume kestırdımde magazaya gıttım yoktu bakıp alcaktım barı burdan alıyımde en cokda boya takıldım
sağol güzelim hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi :)günaydın kızlar artık işlerin yoğunluğundan çok sık giremiyorum 3 hafta sonra izine çıkacağım inşallah işleri toparlamaya çalışıyorum evdeyken artık bol bol girerim tabi temizlikten hazırlıktan fırsat bulabilirsem
maşallah canım bebeğine sağlıkla gelsin de kaç kilo gelirse gelsin
canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebeklerinle çooooooooook mutlu ol
lovesoon canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bebeğin dünyaya sağlıkla gelsin de önemli olan o
inşaallah cnm öyle doktor 3 3 bucuk kılo bebek bekleme dedıgınde bıraz tuhaf oldum eşim saglıklı olcagına sevınecegıne zayıf dıye üzülüyosun dıye sıtem ettıMaşallah canım bebeğine. Kilosu önemli degil zayıf olsa bile sağlıklı olsun zamaninda gelsin inş dogduktan sonra da alır kilo
cnm ben hıc kan ılacı kullanamıyorum hemen ishal yapıyo belkı senın de oyle olabılırKizlar bu ishal beni iyice eritti muz felanda etki etmiyor acaba kullandigim kan ilacindan olabilir mi
ikinizde saglıkla cıkarsınız ınsaallah cnm dualarımız sizinleoglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
haklısın cnm cok şükür saglıklı :) inşaallah doğduktan sonra sütümüz yeterde bol bol beslerız bebişlerımızıcanım oncelıklı olması saglıklı olması oda yerındeymıs ne gzl alır daha doguma kadar 2,500 gecsın ıyı sayılır ztn
demii yaa sonucta 2.500 kılo olacak dıye saglıgında bı sıkıntı olacagı anlamına gelmıyoo.. bnm cok erken haftalarda kasılmam basladı sımdı cok sık yok ama doktr erken dogum olabılır 34 ü bı gecelım dıyıp duruyı ondan korkuyorumm cnmm yoksa 40 hafta sabretse olur galıba 3 kılo falanCanım benim kızlarım da küçük doğdu.sağlığında sorun olmasın da gerisi sıkıntı değil.biraz yavaş büyüyorlar ilk aylar ama sonra yakalıyorlar.benim büyük kızım 2700 küçük kızım 2550 doğdu.herkes ay çok küçük diyordu sinir oluyordum ama büyüdüler şimdi koca kızlar oldular.sıkma canını.
haklısın cnm ama 5 gun once kı olcumlerle de aynı cıktı bıraz ona uzuldum acıkcası doktorumda cok ıyı bakmadı yogundu galıbacanım bende bu doktorları anlamıyorum yaaa benimkide 32. haftada 2000 di iri bebek dedi 2000 iri bebekse 1600 de çok küçük bi bebek değil normal bebek olması lazım kafalarına göre yorum yapıyolar bence sen takma kafana önemli olan sağlıklı olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?