- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
insallah iyi haberlerini alırız canım sag saglim dogar insallh.oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
ben de dün kasılma ve sertleşme olduğu için doktora gittim, nst ye soktı, sancım çıktı ama neyse ki servks uzunluğu yeterli dedi, şimdilik adalat başladık, nispteten kasılmalarım azaldı, şükürler olsun.hımm bnde uzuluyordum bıraz zayıf gıbı geldı banada ama doktorm bsy demedı sadece kafası 32 haftalık gozukuyor sanrm brz koca kafalı olcak oglusm
geçmiş olsun cnm..tüm dualarım seninle..inşallah sağlıklı bi şekilde evinize gelirsinizoglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Benim makine arçeliğin son modeli ama bayağı kırıştırıyor hatta ilk yıkadığımda çok atmışım yırtmıştı.Ütüden tasarruf olsun diye deviri düşürüyorum daha nemli çıkıyor askıya elbise askısı takıp asıyorum.Benim kurutma makinesi ama mantık aynıdır. Ben çok memnunum. Evet bazı şeyleri çok kırıştırıyor ama her şeyi de değil. Bebeğin kıyafetlerine hassas kurutma yaptırdım. Sorun olmadı.
Benim kan ilacıda kabız yapıyor mahvoluyorum.Hangi kan ilacı acaba isal yapan muz yiyemiyorum diye çok üzülüyorum.cnm ben hıc kan ılacı kullanamıyorum hemen ishal yapıyo belkı senın de oyle olabılır
haklısın cnm ama 5 gun once kı olcumlerle de aynı cıktı bıraz ona uzuldum acıkcası doktorumda cok ıyı bakmadı yogundu galıba
senle aynı haftadayız hatta günümüz bile aynı..ben de dün kasılma ve sertleşme olduğu için doktora gittim, nst ye soktı, sancım çıktı ama neyse ki servks uzunluğu yeterli dedi, şimdilik adalat başladık, nispteten kasılmalarım azaldı, şükürler olsun.
dünkü ölçümde bizim de 30 +3 de 1800 çıktı, bana da iri bebek olacak dedi, çünkü 10 günde 500 gr a yakın almış ben de şaşırdım, bu kadar hızlı alması normal mi diye, bizim kafamız da hep önde görünüyor,dün 32. hafta çıktı,ona da ırsi dedi :)
maltofer ve gyno ferro sanal kullandım ıkısı de cok kotu yaptıBenim kan ilacıda kabız yapıyor mahvoluyorum.Hangi kan ilacı acaba isal yapan muz yiyemiyorum diye çok üzülüyorum.
Benim ilk bebeğim makat gelişti dönmedi mecburi sezeryan oldu ama kedi deve pozisyonu iyi geliyormuş dönmesine ve inşikak suresi okunmalıymış.kizlar, 30. haftamdayim ve bebeim ilk gunden beri makat gelisi pozizsyonda durmaya devam ediyor.
hem normal pozisyonunu almaz diye hmde makat gelisi sebebi ile herhangi bir kalca cikikligi sorunu yasari die inanilmaz tedirgin
bu durumu yasamis tecrube etmis veya fikri olaniniz var mi?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinoglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Canım Allah yardımcın olsun. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini..oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
kızlar günaydın dün iki nokta kadar kanamam oldu. doktorumu aradım devam ederse hastaneye git dedi ama akşam vakti olduğundan mıdır nedir pek ilgilenmediböyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
canım bebekler nasıl? kiloları falan? benimkiler biraz küçük doğacak gibiAz da olsa hissediyorsan normal canim, buyudukleri icin yerleri daraliyo rahat hareket edemiyo artik kuzucuklar :) yeterki buyusunleerr biz azicik hareketlere de raziyiz :)
Ferrum fort kullandıgımda normaldi gynoferron kullandıgımdan beri böyleyimHangi ilaci kullaniyorsun canim ben ferrum fort kullanıyorum bende de ayni sorun var fakat rahatsiz etmiyor bu gunlerde kabizliktansa ishal iyidir diye dusunuyorum, inşallah gecer seninki canim benim
Allah yardimciniz olsun canim. Saglicakla kucaginiza alin inşallah. Bebiste sen de gayet saglikli bi şekilde cikarsiniz insallah dogumdan. Rabbim dualarimizi kabul etsin sakin uzulme stres yapma herseyin guzel olacagini dusun...
Çok geçmiş olsun canm. Magnzyum da ishal yapıyo diye biliyorum eger kullaniyosan. Ben de doktorun bu sefer yanls yazmasindan dolayi ferrum fort kullanmaya başladım. Fazla gidemiyorm wcye. Gynoferro da daha rahattm. Gidememekten daha iyi bence seninki. Ama yine de rahatsiz ediyodur seni geçmiş olsun hapini değiştir tekrar istersenF
Ferrum fort kullandıgımda normaldi gynoferron kullandıgımdan beri böyleyim
sagol canım doktora söyliycem değişsin bugün içmedim bakalım bir etkisi olacak mıÇok geçmiş olsun canm. Magnzyum da ishal yapıyo diye biliyorum eger kullaniyosan. Ben de doktorun bu sefer yanls yazmasindan dolayi ferrum fort kullanmaya başladım. Fazla gidemiyorm wcye. Gynoferro da daha rahattm. Gidememekten daha iyi bence seninki. Ama yine de rahatsiz ediyodur seni geçmiş olsun hapini değiştir tekrar istersen
canım bence yağız selim daha güzel.. bu arada nasılsın, napıyosunuz.. özledim hepinizi..Tunaydin kızlar. Bebisine isimde kararsiz olan bir ben kaldım heralde. Yağız Selim mi Kerem Alp mi? Ikisinden birini koycaz nasipse ama fikirlerinzi de almak istiyorum
doktoruma söyledim 3 lt su iç muz ye diyo baskada bişey demiyorKuzum doktorunu ara serum versin. Hemen keser şu kaybetmemen lazım. Ayriyeten patates muz princ lapasi kola ve bol su iç
Canım benim hiç korkma. Bebislerimiz artık. Doğacak kivamdalar. Rabbim seni ve melegini korusun. Dualarım seninle. Ilk annemiz ve bebisimiz geliyor. Güçlü ol stres yapma. Minnosuna kavusuyorsun bak. . Gelişmelerden bizi haberdar et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?