Benimki de santafer fort tuvaletten çıkamiyorum ama akşamları kullanmaya başlayınca biraz rahatladim gece pek etki yapamiyo..Çok geçmiş olsun canm. Magnzyum da ishal yapıyo diye biliyorum eger kullaniyosan. Ben de doktorun bu sefer yanls yazmasindan dolayi ferrum fort kullanmaya başladım. Fazla gidemiyorm wcye. Gynoferro da daha rahattm. Gidememekten daha iyi bence seninki. Ama yine de rahatsiz ediyodur seni geçmiş olsun hapini değiştir tekrar istersen
Kaç gündür ishalsin canım. Benim dediklerimi de yap istersen onları bana doktorum söylemişti. Özellikle kola hemen kesiyor canım dene bir.doktoruma söyledim 3 lt su iç muz ye diyo baskada bişey demiyor
sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah canım.oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımda olacaksınız sagsalim kucagına alacaksın inşaAllahoglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
tamam canım ben bugün o zaman patates haslaması yapim bide kola içiyim inşaAllah etkisi olur wc gtmekten korkuyorum artıkKaç gündür ishalsin canım. Benim dediklerimi de yap istersen onları bana doktorum söylemişti. Özellikle kola hemen kesiyor canım dene bir.
Canim artik normaldir korkma. Benim de bazen çok hareketli bazen çok nadir. Degisiyo yani. arada bir hissediyosan yeter.günaydın kızlar. ya kızlar ben dünden beri hareketlerini pek hissetmiyorum, acaba normal midir ?
Allah sağlıkli bi şekilde kavustursun inşallah canım. Kuveze girmesine bile gerek kalmasin ins.oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Hım anladım. Benim kurutma da Arçelik. Ben çok memnunum. Ama markadan ziyade, rahatlık vermesinden. Birde kırışık azaltma düğmesi var ona basıyorum. Biraz işe yarıyor. Tabi Çamaşır+kurutma olanlarda var mı o özellik bilemiyorum. Bebeğinkileri yıka ama bence. Ütü kuruluğunda çıkarırsın. Açılır.Benim makine arçeliğin son modeli ama bayağı kırıştırıyor hatta ilk yıkadığımda çok atmışım yırtmıştı.Ütüden tasarruf olsun diye deviri düşürüyorum daha nemli çıkıyor askıya elbise askısı takıp asıyorum.
Geceliğim geldi. Boyu uzun değil L beden diz altımda dört parmak Boyu. Boyum 155 kilo 67 yani uzun boylu birine bu beden kısa olurmuş
Canım FL değeri ne çıktı?ben de dün kasılma ve sertleşme olduğu için doktora gittim, nst ye soktı, sancım çıktı ama neyse ki servks uzunluğu yeterli dedi, şimdilik adalat başladık, nispteten kasılmalarım azaldı, şükürler olsun.
dünkü ölçümde bizim de 30 +3 de 1800 çıktı, bana da iri bebek olacak dedi, çünkü 10 günde 500 gr a yakın almış ben de şaşırdım, bu kadar hızlı alması normal mi diye, bizim kafamız da hep önde görünüyor,dün 32. hafta çıktı,ona da ırsi dedi :)
Iyiyiz kuzum biz de seni özledik nerelerdesn görünmuyosun pek. En son geçen hafta gittm cok sukur yolunda hersey haftaya yine gitcem artk iki haftada bir gidilcekmis. Sen napiyosun nasilsn bebis nasıl canım?canım bence yağız selim daha güzel.. bu arada nasılsın, napıyosunuz.. özledim hepinizi..
Maşallah bebisinee :-*kızlarrrr biz geldik.. evimizi, işimizi yerleştirdik, arada bir de grip atlattık derken buralara gelemedim hiç.. ama artık aranızdayım hep.. internetlerim de bağlandı.. umarım herkes iyidir, arada okumaya çalıştım sizi ama hepsini değil.. özledik biz sizi.. ama artık hep buralarda olcam inşallah..
bu arada dün doktora gittik.. 32 haftalık çalışabilir raporu aldım.. bebişimi gördüm.. 2 kilo olmuşuz çok şükür..
kerem alp guzel cnm bence:)Tunaydin kızlar. Bebisine isimde kararsiz olan bir ben kaldım heralde. Yağız Selim mi Kerem Alp mi? Ikisinden birini koycaz nasipse ama fikirlerinzi de almak istiyorum
oyumu kerem Alp ten yana kullanıyorumTunaydin kızlar. Bebisine isimde kararsiz olan bir ben kaldım heralde. Yağız Selim mi Kerem Alp mi? Ikisinden birini koycaz nasipse ama fikirlerinzi de almak istiyorum
Inşallah canım su içmeyi de ihmal etme. Kaybwttigin kalsiyumu geri almak için de muz ye canımtamam canım ben bugün o zaman patates haslaması yapim bide kola içiyim inşaAllah etkisi olur wc gtmekten korkuyorum artık
Dualarımız seninle, yavrun da sen de sağlıklı bir şekilde aramıza katılın inşallah..oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
gule gule gıysın canım kucuk prens,ALLAH ailelerimizi eksik etmesın bnmde herseyımı nerdeyse onlar aldı.Kızlar sonunda bizde oğluşa ufak tefek bireyler aldık o kadar heyecanlandim ki :) :) tabi çoğu ananemızin hediyesi anneler iyi ki var :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?