2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tamam canım ben bugün o zaman patates haslaması yapim bide kola içiyim inşaAllah etkisi olur wc gtmekten korkuyorum artık

ishale sudan ziyade ayranın çok daha iyi geldiğini duymuştum doktorların yer aldığı bir seminerde. dene istersen.

Dünden beri bebeğim çok hareket ediyor. Karnım sarsılıyo kıpırdadıkça . İyi mi kötü anlamadım
benimki de öyle. ben araştırdım. az hareketin sıkıntı ama cok hareket de bır ust sınır yok. hatta sağlıklı olduğunun bir göstergesi de oluyormuş. tabı az hareketlı olan sağlıksız dıye bırsey yok ama hareketlı olanın en azından kasları vs. iyi olduğu ıcerdeyken gostergesıymıs.

oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Canım dualarımız seninle sağlıcakla al bebeğini kucağına inş..
Kızlar sıkıntı da olanlara biran evvel acil şifalar diliyorum, güzel haberlerle dönen arkadaşların da gözleriaydın umarım hepimiz güzel haberler alırız..

turtless canim 5 gunnonce ile ayni olcum olmasi aldatmis olabilir cok yakin arasi yanlis olcumdur.bironceki ay kac kg di bebegin? Onunla kiyasla ayrica kucuk dogan bebek cok hizli buyuyor sikma canini hic

selam annişler
normalde doğumum 1 haziran olarak gözüküyor 2015 haziran anneleri grubundayım ama kısmet belki doğumum mayısa kayabilir. O yuzden burdakilerinde doğumlarını takip etmek istedim inş hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız

turtless canim 5 gunnonce ile ayni olcum olmasi aldatmis olabilir cok yakin arasi yanlis olcumdur.bironceki ay kac kg di bebegin? Onunla kiyasla ayrica kucuk dogan bebek cok hizli buyuyor sikma canini hic
cnm 26 subatta 1.250gramdı gecen rahatszlandım 13 martta acıle gıtmıstım tansıyon dusuklugunden 30+ 4 ken 30+2 1600grm cıkmıstı dunde 30+2 1589grm cıktı kılo cok tutarsız degılmı doktorum 2 dakıka ya baktı ya bakmadı cok sınır oldum ac gıtmıstım sabah erkendı bebk pek hareket etmedı zor aldı olcumlerı yuzunu gormek ıcın hafta ıcı tekrar gel dedı bakalım pazartesı gıdıp tekrar kılosunu sorcam uzun yzdım k. bakma

Kızlar benim gibi s8kıntısı olanlara allah şifa versin, hastaneye gidenler güzel haberlerle gelsinler inşallah, benim bebgimde 15 günde 150 gr almis boyumuz 8cm uzamisti son kontrolde benimde canım slklldl az kilo aldiği için, 1650ydik 1800 olmusuz,doktor haftasina göre iyidedi ama iste benim kafama takildi

cnm senınde erken dogum rıskın vardı galıba yanı oyle bı sıkıntı olmasa 40. haftaya kadar alır kılo ama işte ınsan ondan korkuyo

Dünden beri bebeğim çok hareket ediyor. Karnım sarsılıyo kıpırdadıkça . İyi mi kötü anlamadım
Hareketli olması kas ve kemik yapısının gelişmiş olmasının göstergesi. Bizimki dr kontrol ederken bi kaç kere tekmeledi dr sasirdi, çok güzel dışardan ben bile görebiliyorum dedi. Bi de yoğunken pek farkedemiyoruz. Sakin bi gün gecirdiysen bütün hareketlerini hissetmissindir annesi

bıde hamılelık gunlugumde olculerle cok yakın ölçüler ama doktor 30+2 dedı ona da bıraz cnm sıkıldı bide kızlar doktor ne kadar ıncelıyo ultrasonda bnm doktorum cok az bakıyo sınır oluyorum degıstrmek ıstıyorum ama sona yaklastık artık ne yapsam arada kaldım

Est canim bak gecen ay 26 sindan martin 13 une yani 15 gunde 350 gr almis cok iyi almis bence bu son olcumlerde hata yapmistir zaten acele etti diyosun sikma canini aylik kilo alimina bak bence zaten asil simdiden sonra kilo alimi hizlanir bazende bebek minyomdur dogunca hızla arayi kapatir ama senin marttaki iki olcumunde dr hatasi var belliki

oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Allah yardımcın olsun.. benim arkadasımda bu haftalarda doğurdu bebeği çok sağlıklı maşallah hiçbi sıkıntısı yok...

Düşündüğüz isimler de mi yok canım. cok zormus bu isim konusu. Baskasi sorsa hemen söylerdim kendimize gelince bulamadim :)))
Aynen bende baskasina siraliyordum simdi kitlendim resmen dusunduklerim var ama esim cok yogun calisiyor oturup bi adam akilli konusup karar veremedik benim soylediklerimi begenmiyor :) babadanda cok fikir cikmiyor bakalim napicaz .sekerler kolonyalar icin stiker bastiricam isim yok isimsiz bastirmaya karar verdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…