umarım hayırlı haberlerle dönersin canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. dualarımız seninle.oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Isimsiz bastirma bekle o zaman biraz dahaAynen bende baskasina siraliyordum simdi kitlendim resmen dusunduklerim var ama esim cok yogun calisiyor oturup bi adam akilli konusup karar veremedik benim soylediklerimi begenmiyor :) babadanda cok fikir cikmiyor bakalim napicaz .sekerler kolonyalar icin stiker bastiricam isim yok isimsiz bastirmaya karar verdim:)
güle güle kullan cnm keske kapalılar ıcınde boyle tulbent yada sal yapsalarkızlar geçen defa butikbebeden lohusa tacı almamıştım uzun zamandır tekrar gelsin diye bekliyordum.. bugün gelmişbu tacı aldım ben.. hala almayan varsa çok uygun tavsiye ederim..
canım öncelikle güle güle kullan şimdiden, bende aynısının fuşya pembesini aldım geçen ay; çooook çok güzel haberin olsunkızlar geçen defa butikbebeden lohusa tacı almamıştım uzun zamandır tekrar gelsin diye bekliyordum.. bugün gelmişbu tacı aldım ben.. hala almayan varsa çok uygun tavsiye ederim..
minnak yaaa senle ben kaldık zaten bi isim seçemeyen; bizde eşimle uzlaşamıyoruz yawIsimsiz bastirma bekle o zaman biraz dahaaynen birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmedi o yüzden böyle oldu bizim de çok düşündükce daha da karışıyo. En iyisi en başında karar verip degistirmemekti neyse sağlıkla gelsinler de isim bulunur :)
Yalnız değilsin minnakcim merak etme biz de mutabakata varamadik bi türlü:-(Tunaydin kızlar. Bebisine isimde kararsiz olan bir ben kaldım heralde. Yağız Selim mi Kerem Alp mi? Ikisinden birini koycaz nasipse ama fikirlerinzi de almak istiyorum
bu erkek bebege olmaz kı cnm cok cıcılı bıcılıhttp://www.butikbebe.com/Urun/wonder-kids/limonlu-4lu-takimsari,UK_2068055.html#.VQlxlI3NuM8 kız içinde erkek içinde ne tatlı bi takım limon
bizim riskli bir hamilelik olunca alışveriş yapmıyordum o zamanlar ama içimde kalmıştı her gün bakıyordum tekrar gelse de alsam diye.. bugün görünce çok sevindim.. ürünün güzel olmasına da sevindim şimdi.. inşallah hayırlısıyla takmak nasip olur.. şık anneler olarak dolaşırız hastanelerde..canım öncelikle güle güle kullan şimdiden, bende aynısının fuşya pembesini aldım geçen ay; çooook çok güzel haberin olsun
evet canım ya öyle bi sıkıntı var kapalı annelerde.. sen kendin bir şeyler hazırla.. mesela tacın çiçeğini bi şala falan yerleştirsen nasıl olur acaba..güle güle kullan cnm keske kapalılar ıcınde boyle tulbent yada sal yapsalar
Maşallah ne güzel şeyler almışsınız allah sağlıkla güle güle giydirmeyi de nasip etsin inşallah baklava dilimliye bayıldım bu aradaKızlar sonunda bizde oğluşa ufak tefek bireyler aldık o kadar heyecanlandim ki :) :) tabi çoğu ananemızin hediyesi anneler iyi ki var :) :)
İnşallah Rab'bim nasip etsin sağlıcakla kurtulalım da çiçeği burnunda anne olarak havamızı da atarız kısmetsebizim riskli bir hamilelik olunca alışveriş yapmıyordum o zamanlar ama içimde kalmıştı her gün bakıyordum tekrar gelse de alsam diye.. bugün görünce çok sevindim.. ürünün güzel olmasına da sevindim şimdi.. inşallah hayırlısıyla takmak nasip olur.. şık anneler olarak dolaşırız hastanelerde..
güle güle kullan çok güzelmiş...kızlar geçen defa butikbebeden lohusa tacı almamıştım uzun zamandır tekrar gelsin diye bekliyordum.. bugün gelmişbu tacı aldım ben.. hala almayan varsa çok uygun tavsiye ederim..
Anladım canım. Bizimkisi de iri olacak mı diye bir karşılaştırayım dedim :) Çünkü çok merak ediyorum, kontrolüme çok var. Neyse artık sağlıklı olsunlar da.söylemedi benim de sormak aklıma gelmedi çünkü sancı ve açılma olup olmadığına kafam takılıydı hep. ( 29 +0) ölçümde 5.38 çıkmıştı.
teşekkür ederim canım.. işler beklediğimden uzun sürdü çok ayrı kaldık sizden.. bebiş iyi çok şükür, dün gördük.. sen napıyosun, bebişin sen nasılsınız?.. bir sıkıntı yoktur inşallah..güle güle kullan çok güzelmiş...
evinde hayırlı olsun..bebiş nasıl
kız maşallah eksik kalmamış..daha da bişey alma yeter hepsi...Kızlar sonunda bizde oğluşa ufak tefek bireyler aldık o kadar heyecanlandim ki :) :) tabi çoğu ananemızin hediyesi anneler iyi ki var :) :)
sağol cnm bende iyiyim bebişte iyi şükür..evt ya bayağı oldu gelmedin..teşekkür ederim canım.. işler beklediğimden uzun sürdü çok ayrı kaldık sizden.. bebiş iyi çok şükür, dün gördük.. sen napıyosun, bebişin sen nasılsınız?.. bir sıkıntı yoktur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?