2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
umarım hayırlı haberlerle dönersin canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. dualarımız seninle.

Isimsiz bastirma bekle o zaman biraz daha aynen birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmedi o yüzden böyle oldu bizim de çok düşündükce daha da karışıyo. En iyisi en başında karar verip degistirmemekti neyse sağlıkla gelsinler de isim bulunur :)

32 olduk teyzeleri . 4aydir sanci cekmek beni çok yorsada hamdediyorum bu gunlerimize hayirlisiyla 36 olsak daha ne isterim. Son günlerde artik yemekte yapamaz oldum ogullarim günde3 cçeşide alismis uzuluyorlar gecen küçük oğlum sofraya bakti ve sürati asildi yemek yemek istemedi kendimi hic o kadar yetersiz hissetmemistim çok üzüldüm. Ertesi gün gene çok rahatsizdim esimi aradim ve carsidan yemk getirmesini istedim adam sasirdi dedim reha bu akşamda ole yaparsa ben daynanamam aglarim.
Evimde berbat durumda gene temizlikçi alicam sanirim . babaannem derdi aklin kesip gözün gördüğü halde yapamamak çok zor diyeoleymis sahiden .
Bi ddoğum varmis bugün çok heyecanlandim inşallah saglikla kucaklar annemiz bebeğini ilk doğummu bu mayis annelerinden acaba
son olarak hepinizi opuyorum cçok sik giremesemde aklim sizlerde . hayirla saglikla kucakliyalim kuzulari inşallah

kızlar geçen defa butikbebeden lohusa tacı almamıştım uzun zamandır tekrar gelsin diye bekliyordum.. bugün gelmiş bu tacı aldım ben.. hala almayan varsa çok uygun tavsiye ederim..
güle güle kullan cnm keske kapalılar ıcınde boyle tulbent yada sal yapsalar

kızlar geçen defa butikbebeden lohusa tacı almamıştım uzun zamandır tekrar gelsin diye bekliyordum.. bugün gelmiş bu tacı aldım ben.. hala almayan varsa çok uygun tavsiye ederim..
canım öncelikle güle güle kullan şimdiden, bende aynısının fuşya pembesini aldım geçen ay; çooook çok güzel haberin olsun

minnak yaaa senle ben kaldık zaten bi isim seçemeyen; bizde eşimle uzlaşamıyoruz yaw
neyse ki bizde sizin gibi iki seçeneğe indirebildik; Azra ya da Melis olacak ama hangisi???
Ben Kerem Alp derim bu arada

canım öncelikle güle güle kullan şimdiden, bende aynısının fuşya pembesini aldım geçen ay; çooook çok güzel haberin olsun
bizim riskli bir hamilelik olunca alışveriş yapmıyordum o zamanlar ama içimde kalmıştı her gün bakıyordum tekrar gelse de alsam diye.. bugün görünce çok sevindim.. ürünün güzel olmasına da sevindim şimdi.. inşallah hayırlısıyla takmak nasip olur.. şık anneler olarak dolaşırız hastanelerde..

güle güle kullan cnm keske kapalılar ıcınde boyle tulbent yada sal yapsalar
evet canım ya öyle bi sıkıntı var kapalı annelerde.. sen kendin bir şeyler hazırla.. mesela tacın çiçeğini bi şala falan yerleştirsen nasıl olur acaba..

Kızlar sonunda bizde oğluşa ufak tefek bireyler aldık o kadar heyecanlandim ki :) :) tabi çoğu ananemızin hediyesi anneler iyi ki var :) :)
Maşallah ne güzel şeyler almışsınız allah sağlıkla güle güle giydirmeyi de nasip etsin inşallah baklava dilimliye bayıldım bu arada

İnşallah Rab'bim nasip etsin sağlıcakla kurtulalım da çiçeği burnunda anne olarak havamızı da atarız kısmetse

güle güle kullan çok güzelmiş...
evinde hayırlı olsun..bebiş nasıl

söylemedi benim de sormak aklıma gelmedi çünkü sancı ve açılma olup olmadığına kafam takılıydı hep. ( 29 +0) ölçümde 5.38 çıkmıştı.
Anladım canım. Bizimkisi de iri olacak mı diye bir karşılaştırayım dedim :) Çünkü çok merak ediyorum, kontrolüme çok var. Neyse artık sağlıklı olsunlar da.

güle güle kullan çok güzelmiş...
evinde hayırlı olsun..bebiş nasıl
teşekkür ederim canım.. işler beklediğimden uzun sürdü çok ayrı kaldık sizden.. bebiş iyi çok şükür, dün gördük.. sen napıyosun, bebişin sen nasılsınız?.. bir sıkıntı yoktur inşallah..

sağol cnm bende iyiyim bebişte iyi şükür..evt ya bayağı oldu gelmedin..
evi uzak bi yeremi taşıdınız..yeni eviniz nasıl.

Ay biturlu iyilesemiyorm ya ne gripmis bu sadece burun akintisi ve terleme var ama gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…