Canım 2 haftada 8 cm uzaması çok olası değil. Bence kafana takma. Az kilo almamış, ölçümü fazla yapmışlar bir öncekinde bence. Merak etme.Kızlar benim gibi s8kıntısı olanlara allah şifa versin, hastaneye gidenler güzel haberlerle gelsinler inşallah, benim bebgimde 15 günde 150 gr almis boyumuz 8cm uzamisti son kontrolde benimde canım slklldl az kilo aldiği için, 1650ydik 1800 olmusuz,doktor haftasina göre iyidedi ama iste benim kafama takildi
yakaldim senii napiyosun kiz buralardaselam annişler
normalde doğumum 1 haziran olarak gözüküyor 2015 haziran anneleri grubundayım ama kısmet belki doğumum mayısa kayabilir. O yuzden burdakilerinde doğumlarını takip etmek istedim inş hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
kızlar merhaba herkeste bu hastalık nedir anlamadım ben de dün işten geldim bir kırgınlık vardı üzerimde gece çok kötü oldum ateşim çıktı vücudumdaki bütün kemiklerim sızlıyor bugün sağlık ocağına gittim faranjit dedi ilaç falan veremem dedi 3 gün rapor verdi pazartesi zaten çalışamaz raporu alacaktım gün daha dayanamadım hastalandım evde yatıyorum şimdi çok kötüyüm kimse de yok bakacak kızıma üzülüyorum kuzumla ilgilenemiyorum nasıl geçecek böyle bilmiyorum.
geçmiş olsun canım. dinlenmen gerek. ben de sinüzit olmuşum 3 gündür yatıyorum. zateno kadar halsizim ki kalkamıyorum yerimden. benimde bakacak kimsem yok.kızlar merhaba herkeste bu hastalık nedir anlamadım ben de dün işten geldim bir kırgınlık vardı üzerimde gece çok kötü oldum ateşim çıktı vücudumdaki bütün kemiklerim sızlıyor bugün sağlık ocağına gittim faranjit dedi ilaç falan veremem dedi 3 gün rapor verdi pazartesi zaten çalışamaz raporu alacaktım gün daha dayanamadım hastalandım evde yatıyorum şimdi çok kötüyüm kimse de yok bakacak kızıma üzülüyorum kuzumla ilgilenemiyorum nasıl geçecek böyle bilmiyorum.
bu erkek bebege olmaz kı cnm cok cıcılı bıcılı
bende 15 gün önce bir gece ateşlendim,daha doğrusu ben farkında değildim eşim çok ateşlisin diye uyandırdı beni.sabah uyandığımda parmaklarımdaki kemiklere kadar bütün vücudumdaki kemiklerim ağrıyordu.işe gidemedim artı yadaktan kalkamadım.sonra eşimi aradım hastaneye gittik serum falan taktılar.kanda çok miktarda enfeksiyon çıktı.antibiyotik kullandım da geçti neyseki.kızlar merhaba herkeste bu hastalık nedir anlamadım ben de dün işten geldim bir kırgınlık vardı üzerimde gece çok kötü oldum ateşim çıktı vücudumdaki bütün kemiklerim sızlıyor bugün sağlık ocağına gittim faranjit dedi ilaç falan veremem dedi 3 gün rapor verdi pazartesi zaten çalışamaz raporu alacaktım gün daha dayanamadım hastalandım evde yatıyorum şimdi çok kötüyüm kimse de yok bakacak kızıma üzülüyorum kuzumla ilgilenemiyorum nasıl geçecek böyle bilmiyorum.
bende olmuştu 26. haftada..akşam hastanede buluştuk hemen doktorumla, açılma var mı kontrol etti, ultrasona girdim falan, birşey çıkmadı..çok yorma kendini demişti...yoga yapıyordum o aralar hergün..ona ara vermemi istemişti..farketmeden yorulmuş, zorlamışsın kendini demişti..
Ikiye indirebildiyseniz o da biseydir canımmminnak yaaa senle ben kaldık zaten bi isim seçemeyen; bizde eşimle uzlaşamıyoruz yaw
neyse ki bizde sizin gibi iki seçeneğe indirebildik; Azra ya da Melis olacak ama hangisi???
Ben Kerem Alp derim bu arada
GECMIS OLSUN CNM INSALLAH BIR AN ONCE TOPARLANIRSIN ...
geçmiş olsun canım. dinlenmen gerek. ben de sinüzit olmuşum 3 gündür yatıyorum. zateno kadar halsizim ki kalkamıyorum yerimden. benimde bakacak kimsem yok.kendi kendimize bakacaz artık.
sağolun kızlar Allah razı olsun ben pazartesi ayrılacaktım zaten gün için kurumla yüz göz olmak istemedim müdür rapor almaya hiç sıcak bakmıyor üstelik bu zamana kadar hiç almadım gün daha dayanamadım. valla hayırlısıyla geçseydi bu günler en çok kızıma üzülüyorum baba zaten eve gelemiyor ben de böyle hasta inşallah çalışamaz raporunu alınca hasta falan olmadan bebek doğana kadar biraz ilgilenebilirim eksiklerimi, halledebilirim bakacak kimsemizin olmaması, yalnızlık çok zor çalışan anne olmak çok zor ne evine ne eşine ne çocuğuna yeterli gelebiliyorsun hiçbirini tam olarak yapamıyorsunbende 15 gün önce bir gece ateşlendim,daha doğrusu ben farkında değildim eşim çok ateşlisin diye uyandırdı beni.sabah uyandığımda parmaklarımdaki kemiklere kadar bütün vücudumdaki kemiklerim ağrıyordu.işe gidemedim artı yadaktan kalkamadım.sonra eşimi aradım hastaneye gittik serum falan taktılar.kanda çok miktarda enfeksiyon çıktı.antibiyotik kullandım da geçti neyseki.
Güle güle kullan tatlım. Ben de incili olanını aldım bunun. Ama yanındaki bros şeklindeki seyi anlamadim onu neremize takacagiz bilen söylesin :-Dkızlar geçen defa butikbebeden lohusa tacı almamıştım uzun zamandır tekrar gelsin diye bekliyordum.. bugün gelmişbu tacı aldım ben.. hala almayan varsa çok uygun tavsiye ederim..
Ah canım benim ya geçicek bu günler de inşallah.İnşallah oğluşunu al da kucağına annesi ne yemekler yaparsın abilerine.az kaldı inşallah.sayılı gün geçiyor şükür.Eki Görüntüle 1459946 32 olduk teyzeleri . 4aydir sanci cekmek beni çok yorsada hamdediyorum bu gunlerimize hayirlisiyla 36 olsak daha ne isterim. Son günlerde artik yemekte yapamaz oldum ogullarim günde3 cçeşide alismis uzuluyorlar gecen küçük oğlum sofraya bakti ve sürati asildi yemek yemek istemedi kendimi hic o kadar yetersiz hissetmemistim çok üzüldüm. Ertesi gün gene çok rahatsizdim esimi aradim ve carsidan yemk getirmesini istedim adam sasirdi dedim reha bu akşamda ole yaparsa ben daynanamam aglarim.
Evimde berbat durumda gene temizlikçi alicam sanirim . babaannem derdi aklin kesip gözün gördüğü halde yapamamak çok zor diyeoleymis sahiden .
Bi ddoğum varmis bugün çok heyecanlandim inşallah saglikla kucaklar annemiz bebeğini ilk doğummu bu mayis annelerinden acaba
son olarak hepinizi opuyorum cçok sik giremesemde aklim sizlerde . hayirla saglikla kucakliyalim kuzulari inşallah
saol canım.. inşallah süslü süslü kullanmak nasip olur.. ben de incili olanla bunun arasında kaldım, incili kafamı acıtır mı diye bunu aldım.. broşu da ya pijamanın yakasına takarım ya da bebişe takarım diye düşündüm ama tam olarak ne yapıcaz ben de bilmiyorum..Güle güle kullan tatlım. Ben de incili olanını aldım bunun. Ama yanındaki bros şeklindeki seyi anlamadim onu neremize takacagiz bilen söylesin :-D
bakalım kısmet artık, siz en son Kerem'de karar vermemiş miydiniz, yine mi değişti?Ikiye indirebildiyseniz o da biseydir canımmzaten eslerin yuzunden karar veremedik en basta :) Melis derim kesinlikle. Azra bana itici geliyo nedensee
canım broş gibi yakana takacaksın geceliğin ya da pijamanın; ben öyle anladımGüle güle kullan tatlım. Ben de incili olanını aldım bunun. Ama yanındaki bros şeklindeki seyi anlamadim onu neremize takacagiz bilen söylesin :-D
canım merhaba nasılsın?.. bebiş nasıl? bir ara ev aldığınızı okudum hayırlı olsun.. inşallah doğumdan önce yerleşebilirsin.. kendini yorma çok..Inşallah canım su içmeyi de ihmal etme. Kaybwttigin kalsiyumu geri almak için de muz ye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?