2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım 2 haftada 8 cm uzaması çok olası değil. Bence kafana takma. Az kilo almamış, ölçümü fazla yapmışlar bir öncekinde bence. Merak etme.

yakaldim senii napiyosun kiz buralarda
bende bakip kaciyim diodum

kızlar merhaba herkeste bu hastalık nedir anlamadım ben de dün işten geldim bir kırgınlık vardı üzerimde gece çok kötü oldum ateşim çıktı vücudumdaki bütün kemiklerim sızlıyor bugün sağlık ocağına gittim faranjit dedi ilaç falan veremem dedi 3 gün rapor verdi pazartesi zaten çalışamaz raporu alacaktım gün daha dayanamadım hastalandım evde yatıyorum şimdi çok kötüyüm kimse de yok bakacak kızıma üzülüyorum kuzumla ilgilenemiyorum nasıl geçecek böyle bilmiyorum.

GECMIS OLSUN CNM INSALLAH BIR AN ONCE TOPARLANIRSIN ...

geçmiş olsun canım. dinlenmen gerek. ben de sinüzit olmuşum 3 gündür yatıyorum. zateno kadar halsizim ki kalkamıyorum yerimden. benimde bakacak kimsem yok. kendi kendimize bakacaz artık.

bende 15 gün önce bir gece ateşlendim,daha doğrusu ben farkında değildim eşim çok ateşlisin diye uyandırdı beni.sabah uyandığımda parmaklarımdaki kemiklere kadar bütün vücudumdaki kemiklerim ağrıyordu.işe gidemedim artı yadaktan kalkamadım.sonra eşimi aradım hastaneye gittik serum falan taktılar.kanda çok miktarda enfeksiyon çıktı.antibiyotik kullandım da geçti neyseki.

benimde yorulmaktan oldu sanırım yada stresten. yrn kontrolüm var bakalım ne dicek doktor. Doktorda canımı sıktı zaten pek ilgilenmedi devam ederse hastaneye git dedi sadece beni hatırladığını bile sanmıyorum. Özel olcak bide

minnak yaaa senle ben kaldık zaten bi isim seçemeyen; bizde eşimle uzlaşamıyoruz yaw
neyse ki bizde sizin gibi iki seçeneğe indirebildik; Azra ya da Melis olacak ama hangisi???
Ben Kerem Alp derim bu arada
Ikiye indirebildiyseniz o da biseydir canımm zaten eslerin yuzunden karar veremedik en basta :) Melis derim kesinlikle. Azra bana itici geliyo nedensee

GECMIS OLSUN CNM INSALLAH BIR AN ONCE TOPARLANIRSIN ...

geçmiş olsun canım. dinlenmen gerek. ben de sinüzit olmuşum 3 gündür yatıyorum. zateno kadar halsizim ki kalkamıyorum yerimden. benimde bakacak kimsem yok. kendi kendimize bakacaz artık.

sağolun kızlar Allah razı olsun ben pazartesi ayrılacaktım zaten gün için kurumla yüz göz olmak istemedim müdür rapor almaya hiç sıcak bakmıyor üstelik bu zamana kadar hiç almadım gün daha dayanamadım. valla hayırlısıyla geçseydi bu günler en çok kızıma üzülüyorum baba zaten eve gelemiyor ben de böyle hasta inşallah çalışamaz raporunu alınca hasta falan olmadan bebek doğana kadar biraz ilgilenebilirim eksiklerimi, halledebilirim bakacak kimsemizin olmaması, yalnızlık çok zor çalışan anne olmak çok zor ne evine ne eşine ne çocuğuna yeterli gelebiliyorsun hiçbirini tam olarak yapamıyorsun

kızlar geçen defa butikbebeden lohusa tacı almamıştım uzun zamandır tekrar gelsin diye bekliyordum.. bugün gelmiş bu tacı aldım ben.. hala almayan varsa çok uygun tavsiye ederim..
Güle güle kullan tatlım. Ben de incili olanını aldım bunun. Ama yanındaki bros şeklindeki seyi anlamadim onu neremize takacagiz bilen söylesin :-D

Ah canım benim ya geçicek bu günler de inşallah.İnşallah oğluşunu al da kucağına annesi ne yemekler yaparsın abilerine.az kaldı inşallah.sayılı gün geçiyor şükür.

Doğum yapacak arkadastan haber var mı kızlar. Bütün gün aklım ondaydi

Güle güle kullan tatlım. Ben de incili olanını aldım bunun. Ama yanındaki bros şeklindeki seyi anlamadim onu neremize takacagiz bilen söylesin :-D
saol canım.. inşallah süslü süslü kullanmak nasip olur.. ben de incili olanla bunun arasında kaldım, incili kafamı acıtır mı diye bunu aldım.. broşu da ya pijamanın yakasına takarım ya da bebişe takarım diye düşündüm ama tam olarak ne yapıcaz ben de bilmiyorum..

Ikiye indirebildiyseniz o da biseydir canımm zaten eslerin yuzunden karar veremedik en basta :) Melis derim kesinlikle. Azra bana itici geliyo nedensee
bakalım kısmet artık, siz en son Kerem'de karar vermemiş miydiniz, yine mi değişti?

canım broş gibi yakana takacaksın geceliğin ya da pijamanın; ben öyle anladım

Inşallah canım su içmeyi de ihmal etme. Kaybwttigin kalsiyumu geri almak için de muz ye canım
canım merhaba nasılsın?.. bebiş nasıl? bir ara ev aldığınızı okudum hayırlı olsun.. inşallah doğumdan önce yerleşebilirsin.. kendini yorma çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…