2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

geçmiş olsun, sen stres yapma canım, bebişin hareketlerini hissedebiliyorsan ve leke devam etmiyorsa bir sorun olmuyor diye biliyorum ben de..ben kanı görünce bebeğim de hareket etmiyor diye baya stres yapmıştım, stresten hareketleri hissedememişim meğer..eşim baya rahatlatıcı bu gibi durumlarda..doktorlar için çok sıradan sanırım böyle durumlar, ondan ilgilenmemiş gibi gelmiş olabilir...ama yine de içine sinmesi ve doktoruna güvenmen çok önemli..ben o gün doktoruma ayrı bir güvenmiştim...normal doğum için hangi zaman olursa olsun hastaneye gelebileceğinin ispatı gibi anlam yükledim olaya.. akşam 18:30 gibi aradım, 21:00 de hastanede buluştuk...inşallah birşey çıkmaz ve sağlıcakla kavuşursun yavruna :) randevunda da rahatsızlığını direk paylaş bence ilerki haftalarda da böyle mi tavır sergilecek kafan rahat olur..o da farkında olmadığı bir durumun farkına varabilir..

canım merhaba nasılsın?.. bebiş nasıl? bir ara ev aldığınızı okudum hayırlı olsun.. inşallah doğumdan önce yerleşebilirsin.. kendini yorma çok..
Merhaba canım Nerelerdesin sen gidiyon bir daha gelmiyon
Ben iyim çok şükür bebiş de iyi. Sen nasılsın paşa nasıl :)
Evet sonunda aldık canım bir an önce çıkmak istiyorum
Ama tadilat var umarım hemen biter.
Yormamaya çalışıyorum ufak tefek işleri yapıyorum

Güle güle kullan tatlım. Ben de incili olanını aldım bunun. Ama yanındaki bros şeklindeki seyi anlamadim onu neremize takacagiz bilen söylesin :-D
Ben o setin anne (Taç) Baba(broş) abla(saç bandı) bebek (ince saç bandı ) olanını aldım abla saç bandı biraz dar gibi ama güzel

Kızlar yaklaşık 1 haftadır baş ağrım geçmiyor.Herşeyi de kafama takıyorum sürekli.en ufak bişeyi kuruyorum da kuruyorum.hormonlar beni benden alıyor.

yakaldim senii napiyosun kiz buralarda
bende bakip kaciyim diodum
benden onceki annelerin tecrübelerini okudum biraz canım ilerde başıma geldiğinde bilgim olsun en azından die ve de benimki tam 1 haziran ya belki mayısa kayarmı die düşündüm bi an doktorum hep o 1 hazirana bile kalmaz diyip duruyorda

Oh iyi o zman :) benim hep dışarıdan görünüyo bazen canımı yakıyo ama iyi olsun da önemli değil

Benim doktorum sormadan açıklama yapmıyo. Ölçümleri yapıyo 5 dk da bitiyo ztn en fazla

Benim doktorum sormadan açıklama yapmıyo. Ölçümleri yapıyo 5 dk da bitiyo ztn en fazla
ya bakıyorum bnden once gırenler sankı daha fazla kalıyo bıde pek goruntu vermedı hareket etmedı zar zor olcu aldı onda da 1 hafta kadar az gununden cok sınırım bozuldubulundugum yerde kı en ıyı yenı dogan yogun bakım unıtesı bu hastanenın onun ıcın de elım ayagım baglı.. bide sözde özel hastane hemde fazlasıyla pahalıı..

:)aynen cnm bnde oyle.21 haziran tarihimz ama erken dogum riskim olunca onceki topiklere kayiyorum bazen:))

:)aynen cnm bnde oyle.21 haziran tarihimz ama erken dogum riskim olunca onceki topiklere kayiyorum bazen:))
vaktiyle gelirler insallah :)))
bide canım doğum sonrası belki pek buralara giremeyebiliriz sizleri facemide eklemek istiyorum :))) eklemek istersen özelden adresimi atabilirim :))

Benim 2 haziran ama aylardır burdayım kayayı bırak mayıs ortası gelir dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…