benimde yorulmaktan oldu sanırım yada stresten. yrn kontrolüm var bakalım ne dicek doktor. Doktorda canımı sıktı zaten pek ilgilenmedi devam ederse hastaneye git dedi sadece beni hatırladığını bile sanmıyorum. Özel olcak bide
Merhaba canım Nerelerdesin sen gidiyon bir daha gelmiyoncanım merhaba nasılsın?.. bebiş nasıl? bir ara ev aldığınızı okudum hayırlı olsun.. inşallah doğumdan önce yerleşebilirsin.. kendini yorma çok..
Güle güle kullan tatlım. Ben de incili olanını aldım bunun. Ama yanındaki bros şeklindeki seyi anlamadim onu neremize takacagiz bilen söylesin :-D
ben de çok merak ediyorumDoğum yapacak arkadastan haber var mı kızlar. Bütün gün aklım ondaydi
Ben o setin anne (Taç) Baba(broş) abla(saç bandı) bebek (ince saç bandı ) olanını aldım abla saç bandı biraz dar gibi ama güzelGüle güle kullan tatlım. Ben de incili olanını aldım bunun. Ama yanındaki bros şeklindeki seyi anlamadim onu neremize takacagiz bilen söylesin :-D
ben de çok merak ediyorum
benden onceki annelerin tecrübelerini okudum biraz canımyakaldim senii napiyosun kiz buralarda
bende bakip kaciyim diodum
Oh iyi o zman :) benim hep dışarıdan görünüyo bazen canımı yakıyo ama iyi olsun da önemli değilHareketli olması kas ve kemik yapısının gelişmiş olmasının göstergesi. Bizimki dr kontrol ederken bi kaç kere tekmeledi dr sasirdi, çok güzel dışardan ben bile görebiliyorum dedi. Bi de yoğunken pek farkedemiyoruz. Sakin bi gün gecirdiysen bütün hareketlerini hissetmissindir annesi
Benim doktorum sormadan açıklama yapmıyo. Ölçümleri yapıyo 5 dk da bitiyo ztn en fazlabıde hamılelık gunlugumde olculerle cok yakın ölçüler ama doktor 30+2 dedı ona da bıraz cnm sıkıldıbide kızlar doktor ne kadar ıncelıyo ultrasonda bnm doktorum cok az bakıyo sınır oluyorum degıstrmek ıstıyorum ama sona yaklastık artık ne yapsam arada kaldım
ya bakıyorum bnden once gırenler sankı daha fazla kalıyo bıde pek goruntu vermedı hareket etmedı zar zor olcu aldı onda da 1 hafta kadar az gununden cok sınırım bozulduBenim doktorum sormadan açıklama yapmıyo. Ölçümleri yapıyo 5 dk da bitiyo ztn en fazla
:)aynen cnm bnde oyle.21 haziran tarihimz ama erken dogum riskim olunca onceki topiklere kayiyorum bazen:))benden onceki annelerin tecrübelerini okudum biraz canımilerde başıma geldiğinde bilgim olsun en azından die ve de benimki tam 1 haziran ya belki mayısa kayarmı die düşündüm bi an doktorum hep o 1 hazirana bile kalmaz diyip duruyorda
vaktiyle gelirler insallah :))):)aynen cnm bnde oyle.21 haziran tarihimz ama erken dogum riskim olunca onceki topiklere kayiyorum bazen:))
Benim 2 haziran ama aylardır burdayım kayayı bırak mayıs ortası gelir dedi doktorbenden onceki annelerin tecrübelerini okudum biraz canımilerde başıma geldiğinde bilgim olsun en azından die ve de benimki tam 1 haziran ya belki mayısa kayarmı die düşündüm bi an doktorum hep o 1 hazirana bile kalmaz diyip duruyorda
niye öle dedi canım doktorun sezeryanmı olacak ? benim daha doğum şeklim belli değil sezeryan olursa bnmkide mayıs ortası gibi olurBenim 2 haziran ama aylardır burdayım kayayı bırak mayıs ortası gelir dedi doktor
Bebe biraz önde gidiyor canım boyu özellikle o yüzden dedi sezeryan olursa direk tarih verirniye öle dedi canım doktorun sezeryanmı olacak ? benim daha doğum şeklim belli değil sezeryan olursa bnmkide mayıs ortası gibi olur
ooo maşallah tosuncugaa inş hayırlı bir doğum gecirirsin canımm allah yardımcımız olsunBebe biraz önde gidiyor canım boyu özellikle o yüzden dedi sezeryan olursa direk tarih verir
tabii ki at bekliyrm:)vaktiyle gelirler insallah :)))
bide canım doğum sonrası belki pek buralara giremeyebiliriz sizleri facemide eklemek istiyorum :))) eklemek istersen özelden adresimi atabilirim :))
tamam canım :)t
tabii ki at bekliyrm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?