Benim gittiğim hast.de yoğun bakım ünitesi çok iyimiş.o yüzdn içim rahat. Bir de bikaç kişi denk geldi bnm doktoruma gitmiş olan bi problem yaşamamışlar doğumda. Tanıdığın kimse yok mu sorabilceğin? Ben de bebeğin yüzünü göremiyorum. Doktorun bakış şeklinden mi anlamadımya bakıyorum bnden once gırenler sankı daha fazla kalıyo bıde pek goruntu vermedı hareket etmedı zar zor olcu aldı onda da 1 hafta kadar az gununden cok sınırım bozuldubulundugum yerde kı en ıyı yenı dogan yogun bakım unıtesı bu hastanenın onun ıcın de elım ayagım baglı.. bide sözde özel hastane hemde fazlasıyla pahalıı..
bız ılk defa bu sefer gormedık yuzunuBenim gittiğim hast.de yoğun bakım ünitesi çok iyimiş.o yüzdn içim rahat. Bir de bikaç kişi denk geldi bnm doktoruma gitmiş olan bi problem yaşamamışlar doğumda. Tanıdığın kimse yok mu sorabilceğin? Ben de bebeğin yüzünü göremiyorum. Doktorun bakış şeklinden mi anlamadım
Allah allah enteresan. Bebeğin hareketlerinden kaynaklıdır belki. Gittiğinde sor bence normal mi diye. Benim doktoruma da belli olmuyo işte sabah gittiğimde bazen hiç ilgilenmiyo. Bzen çok iyi davranıyo. Hayırlısı. Bebeğin yüzünü sadece detaylı ult.da gördüm. Hep kafa şekli gibi görünüyo ama ayırt edemiyorm. Doktor burası şurası diye anlatıyo ben hayal ediyorum.bız ılk defa bu sefer gormedık yuzunuama doktorum kontrolu oldu bıttıye getrdı ona kırıldım bıraz yoksa gece bıle arasam hemen acar acıle gttıgımde muhakkak haberım olsun der hastanenın sartlarıda cok ıyı ama 24. haftamda da gununden kucuk olcumdu 28 haftada onde gozukuyodu sevındık 32de de yıne kucuk olculdu
Bebeğe kilo aldırır mı bilmiyorum ama hergün mutlaka kahvaltıda yumurta yiyorum. Gün içinde 2 bardak süt. Bir de meyveyi eksik etmiyorum. Bir de kuru meyve ceviz. 1aydır balık yağı kullanıyorum doktoruma danışıp aldım. Bir de doktorumun yazdığı decavit vitamin günde 1defa. Bebekle birlikte ben de 16 kilo aldımAnneler merhaba, bizimde ptesi günü randevumuz vardı,1aydan aradan sonra sabırsızlıkla gittik oğlumuzu görmeye ama maalesef elinden başka birşey göremedikusg ye göre 30+4 çıktı kilosu da 1430
En düşük kilolu bebek benimki herhalde. Biraz moralim bozuldu.
Ne yesem kilosu artar?
patates hasladım yedim muz yedim bide ayran içim ..ya gecen yine patates muz yemiştim gecti 1 gün sonra yine basladı nasıl bir vücut bu yinede şükürishale sudan ziyade ayranın çok daha iyi geldiğini duymuştum doktorların yer aldığı bir seminerde. dene istersen.
benimki de öyle. ben araştırdım. az hareketin sıkıntı ama cok hareket de bır ust sınır yok. hatta sağlıklı olduğunun bir göstergesi de oluyormuş. tabı az hareketlı olan sağlıksız dıye bırsey yok ama hareketlı olanın en azından kasları vs. iyi olduğu ıcerdeyken gostergesıymıs.
Bakalim haftasonu oturup karar vrrelim diyor esim ins halledebiliriz canimIsimsiz bastirma bekle o zaman biraz dahaaynen birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmedi o yüzden böyle oldu bizim de çok düşündükce daha da karışıyo. En iyisi en başında karar verip degistirmemekti neyse sağlıkla gelsinler de isim bulunur :)
Canım gebelik zehirlenmesinde idrarda her trlü protein çıkar. Ayrıca 10 günde 2 kilo bence gayet normal. Ben de 3 hafta aynı kiloda çıkıyorum. Son hafta bi bakıyprum 3 kilo birden artmışım. Bu haftalarda depolama oluyor Vücutta lütfen ağlama kendini de bebeğimi de yıpratma. O kaybeden arkadaşın eli yüzü heryer şişiyordu mutlaka belirtin olurdu. Ayrıca gebelik zehirlenmesi tansiyondan anlaşılır. Tansiyonun kaç çıkıyor ölçtün mü hiçIyi akşamlar kızlar. .bi kaç gündür kasılma vardı bi bugün olmadı doktora gittim o yüzden bi sorun yok dedi çok şükür. Vajina da şişme olduğunu söyledim normal buldu..sonra tartildim 10 gün de 2 kilo almışım. Kadın şok oldu.1 ayda alman gereken kiloyu 10 günde almışn dedi.acaba gebelik zehirlenmesi mi var dedi o kadar korktum ağladım ki...normal idrar tahlili ve 24 saat lik idrar tahlili istedi..normal olan idrar tahlili Temiz çıktı. Eğer öyle bişi olsa idrarda protein çıkar dedi.ama yine de içimiz rahat olsun diye 24 saatlik testi yapalım dedi.cumaya kadar idrar biriktirip hastaneye götürcem. .kızlar bir arkadaşımız bu yüzden bebeğini kaybetmişti hatırlarsınız...inşallah bir şey çıkmaz o kadar mutsuzum ki.engel olamıyorum kendime
canım gebelik zehirlenmesiyle alakası yok aldıgın kilonun ona bakarsan bende 1 ayda 5 kilo almıştım :) Allah'ın izniyle hiçbişeyiniz yokturIyi akşamlar kızlar. .bi kaç gündür kasılma vardı bi bugün olmadı doktora gittim o yüzden bi sorun yok dedi çok şükür. Vajina da şişme olduğunu söyledim normal buldu..sonra tartildim 10 gün de 2 kilo almışım. Kadın şok oldu.1 ayda alman gereken kiloyu 10 günde almışn dedi.acaba gebelik zehirlenmesi mi var dedi o kadar korktum ağladım ki...normal idrar tahlili ve 24 saat lik idrar tahlili istedi..normal olan idrar tahlili Temiz çıktı. Eğer öyle bişi olsa idrarda protein çıkar dedi.ama yine de içimiz rahat olsun diye 24 saatlik testi yapalım dedi.cumaya kadar idrar biriktirip hastaneye götürcem. .kızlar bir arkadaşımız bu yüzden bebeğini kaybetmişti hatırlarsınız...inşallah bir şey çıkmaz o kadar mutsuzum ki.engel olamıyorum kendime
Canim hemen gebelik zehirlenmesine yorma ben yirmili haftalarda bir ayda 5 buçuk kilo almıştım. Dikkat etmeyince alınır iki kilo ne ki. Bebegin iyidir sen stres yapma kendine.Iyi akşamlar kızlar. .bi kaç gündür kasılma vardı bi bugün olmadı doktora gittim o yüzden bi sorun yok dedi çok şükür. Vajina da şişme olduğunu söyledim normal buldu..sonra tartildim 10 gün de 2 kilo almışım. Kadın şok oldu.1 ayda alman gereken kiloyu 10 günde almışn dedi.acaba gebelik zehirlenmesi mi var dedi o kadar korktum ağladım ki...normal idrar tahlili ve 24 saat lik idrar tahlili istedi..normal olan idrar tahlili Temiz çıktı. Eğer öyle bişi olsa idrarda protein çıkar dedi.ama yine de içimiz rahat olsun diye 24 saatlik testi yapalım dedi.cumaya kadar idrar biriktirip hastaneye götürcem. .kızlar bir arkadaşımız bu yüzden bebeğini kaybetmişti hatırlarsınız...inşallah bir şey çıkmaz o kadar mutsuzum ki.engel olamıyorum kendime
Canım sen içini lütfen ferah tut,bu doktorları anlamıyorum ben hiç, emin olmadıkları bir şeyle ne diye insanları korkuturlar ki,arkadaşların da dediği gibi gebelik zehirlenmesinin pek çok belirtisi var ve sende hiç biri yok boşuna kendini yıpratma lütfen,benim doktorum bir arkadaşıma erken doğum riski olduğu halde söylememiş sadece eşine durumu anlatmış kendisi bilmesin böyle durumlarda psikoloji çok etkiler sadece dikkatli olmasını dinlenmesini sağlayın demiş ki tehlikeyi de atlatmışlar ve kız bunu taa doğumdan sonra öğrenmiş,ne kadar hoşuma gitmişti,Allah hepimize iyi anlayışlı doktorlarla karşılaştırsın..hiç bir şey çıkmayacak Allah ın izniyle sen üzme sakın kendiniIyi akşamlar kızlar. .bi kaç gündür kasılma vardı bi bugün olmadı doktora gittim o yüzden bi sorun yok dedi çok şükür. Vajina da şişme olduğunu söyledim normal buldu..sonra tartildim 10 gün de 2 kilo almışım. Kadın şok oldu.1 ayda alman gereken kiloyu 10 günde almışn dedi.acaba gebelik zehirlenmesi mi var dedi o kadar korktum ağladım ki...normal idrar tahlili ve 24 saat lik idrar tahlili istedi..normal olan idrar tahlili Temiz çıktı. Eğer öyle bişi olsa idrarda protein çıkar dedi.ama yine de içimiz rahat olsun diye 24 saatlik testi yapalım dedi.cumaya kadar idrar biriktirip hastaneye götürcem. .kızlar bir arkadaşımız bu yüzden bebeğini kaybetmişti hatırlarsınız...inşallah bir şey çıkmaz o kadar mutsuzum ki.engel olamıyorum kendime
hayır canım 28.haftadan sonra dönmesi normal :) maşaAllah bebişinebende yeni kontrolden geldi. bebeğim 1996 gram olmuş. boyu da 44 cm miş. herşey yolunda çok şükür. bebek dönmüş.doktor normal dedi ama benim içime kurt düştü. sizce erken değilmi dönmesi.?
canım çok geçmiş olsun tansiyonunda çok güzelmiş inşallah bi sıkıntı olmaz sonuna kadar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın benmde tansiyonum doktorun ölçtüğünde 9-6 evde de çoğu zaman 11-7 yüzüm gözüm dudaklarım şişmeye başladı protein kaçağına bakıldı bişey çıkmadı sen bol bol su iç ödem olmuşturAllah razi olsun kızlar..içim daha da rahatladi sayenizde.bir de ilk defa tek gitmiştim doktora..hani bi sorun yoktur kasilmayi bir sorayım diye ama şok oldum tabi..@toist çim normalde tansiyonum hep 9 a 6 dir benim.ama üç gündür 11 e 6..Buna da iyi dedi doktor.ama çok başım ağrıyor. 3 gün evde dinlen 3 saatte bir tansiyonunu olc ve yaz bana getir dedi.az önce ölçüm 9 a 6..inşallah hayırlısı ile atlatacam. .ama haklısınız doktorlar felaket tellali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?