2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende yeni kontrolden geldi. bebeğim 1996 gram olmuş. boyu da 44 cm miş. herşey yolunda çok şükür. bebek dönmüş.doktor normal dedi ama benim içime kurt düştü. sizce erken değilmi dönmesi.?
Maşallah ona canım,ne kadar da büyümüş :) gayet normal artık pozisyon alıyorlar ne güzel sevin bence :)

bende yeni kontrolden geldi. bebeğim 1996 gram olmuş. boyu da 44 cm miş. herşey yolunda çok şükür. bebek dönmüş.doktor normal dedi ama benim içime kurt düştü. sizce erken değilmi dönmesi.?
Maşallah bebisne. Dönmesi normal canm. Dönmese bu sefer de niye dönmüyo ne zaman dönecek derdin. Öyle bekleyecekler doğuma kadar ins vazgeçmezlerse tabiii

452949"]Canım bebeğin kilo almasıyla ilgili yiyecek önerilerini buraya da yazarsan kendi adıma çooook seviniriz.
ben bu yuzden doktorumu yeni degistirdim canim ,3 cu dojtor bu,peki senin olcumlerde1 hafta gerilik gozukuyor bu tek kilosuyla mi alakali,yoksa karin ve bacak kemik gelisimi de geri .Once onu oyren ,sikinti yalniz kilodaysa bu genetik oluyor bazi bebekler kilo fazla almazlarmis

kizlar sizde mi bura geldiniz erken dogum korkusyla her kes buraya kaymis anlasilanBen 2 aydir burdayim ,arkadaslar cok yardimci oluyor bi sorun oldugunda,bizim yasadigimizi onlar yasamis oluyorlar o yuzden cok iyi akillar veriyorlar

kızlar bebısım bugun cok az hareket ettı sızde de oluyo mu bu durum sızce doktora gıtmelı mı

senle konusmustuk o sis olayini ben daha sormadim doktora ama baya rahatsiz ediyor beni.Canim senin direnc yoktu damarlarda demi?Bende direnc oldugu icin takipte tutuyor doktor,idrar tahlil iyi cikmis ama haftaya 24 saat tutulan idrar testi verecem,cok korkuyorum ben de .Sen kendini takipte tut el ayaklarinda sisme var mi onu kontrol et,bi de tansyonunu ölc surekli .14-9 olunca tehlikeliymis .Ben de duydugumdan buraya cok uzgunum ama yapacak bi sey yok canim insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza

Benimde sabahları ellerim yüzüm şişiyordu tahlilde albumin eksikliği çıktı doktorum hergün mutlaka yumurta ve et yememi söyledi hatta iki tane yumurta özellikle beyazını ye dedi ben günde bir yiyorum aksatmadan ete çok dikkat edemesemde şişliklerim geçti tamamen doktorumde her muayenede bacağımdan kontrol ediyor bir sıkıntı yok şükür

J jasminka83 cnm direnç var mı bilmiyorum ki nasıl oluyor o..bana doktor bişi demedi..ben de yarın biriktircem 24 saat.cuma vereceğim. Şuan şişlik yok çok sukur..bacaklarım da var hafif.ama o normaldir diye düşünüyorum. Bakalım inşallah canım hayırlısı ile kucagimiz a aliriz

kızlar bebısım bugun cok az hareket ettı sızde de oluyo mu bu durum sızce doktora gıtmelı mı
Günde 10 defa hareket ediyorsa yeterli siz çok hareketliysenix belki küçük hareketlerini hissetmemiş olabilirsiniz açsanız bişeyler yiyip solunuza uzanın biraz hareketli bir müzik dinletip derin nefes alıp verin bakalım nasıl hareketleri
Bizimde günden güne değişiyor bazen çok harekrtli bazen çok sakin . Oğlum da öyleydi hatta doğduktan sonrada günü gününe uymuyordu bazen tüm gün uyurdu bazende hiç uyumazdı :)

Maşallah bebisne. Dönmesi normal canm. Dönmese bu sefer de niye dönmüyo ne zaman dönecek derdin. Öyle bekleyecekler doğuma kadar ins vazgeçmezlerse tabiii
vazgeçmesinler canım beklesinler. ama tam zamanında gelsinler... çok şey mi istiyoruz ne?
inşallah erken olmaz benim kız kardeşimin düğünü var 4 nisan da. 11 nisan da da antalyada. biz manisadayız. antalyaya nasıl gidecem bilemiyorum. 35 haftalık olacam. erken gelmesin bebişim..

kizlar sizde mi bura geldiniz erken dogum korkusyla her kes buraya kaymis anlasilanBen 2 aydir burdayim ,arkadaslar cok yardimci oluyor bi sorun oldugunda,bizim yasadigimizi onlar yasamis oluyorlar o yuzden cok iyi akillar veriyorlar
Suveyde mayis annelerinden birisi erken doguma gircekmis diyince bende bi msj yazayim sifa dileyim derken sayfayada sole bi goz attim. dedigin gibi bizim yasayacaklarimizi onceden yasamis burdaki annisler bizede tecrube oluyor saolsunlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…