teşekkür ederim canım.hayır canım 28.haftadan sonra dönmesi normal :) maşaAllah bebişine
Maşallah ona canım,ne kadar da büyümüş :) gayet normal artık pozisyon alıyorlar ne güzel sevin bence :)bende yeni kontrolden geldi. bebeğim 1996 gram olmuş. boyu da 44 cm miş. herşey yolunda çok şükür. bebek dönmüş.doktor normal dedi ama benim içime kurt düştü. sizce erken değilmi dönmesi.?
Sahi mi söylüyosun dalgasina miii?Minnakım babalar için o broş hihi :):)
Güle güle kullanin demek babalaraymis hee eşim demisti de inanmamistimBen o setin anne (Taç) Baba(broş) abla(saç bandı) bebek (ince saç bandı ) olanını aldım abla saç bandı biraz dar gibi ama güzel
Maşallah bebisne. Dönmesi normal canm. Dönmese bu sefer de niye dönmüyo ne zaman dönecek derdin. Öyle bekleyecekler doğuma kadar ins vazgeçmezlerse tabiiibende yeni kontrolden geldi. bebeğim 1996 gram olmuş. boyu da 44 cm miş. herşey yolunda çok şükür. bebek dönmüş.doktor normal dedi ama benim içime kurt düştü. sizce erken değilmi dönmesi.?
Canım soramadım dişin nasılpatates hasladım yedim muz yedim bide ayran içim ..ya gecen yine patates muz yemiştim gecti 1 gün sonra yine basladı nasıl bir vücut bu yinede şükür
ben bu yuzden doktorumu yeni degistirdim canim ,3 cu dojtor bu,peki senin olcumlerde1 hafta gerilik gozukuyor bu tek kilosuyla mi alakali,yoksa karin ve bacak kemik gelisimi de geri .Once onu oyren ,sikinti yalniz kilodaysa bu genetik oluyor bazi bebekler kilo fazla almazlarmisbıde hamılelık gunlugumde olculerle cok yakın ölçüler ama doktor 30+2 dedı ona da bıraz cnm sıkıldıbide kızlar doktor ne kadar ıncelıyo ultrasonda bnm doktorum cok az bakıyo sınır oluyorum degıstrmek ıstıyorum ama sona yaklastık artık ne yapsam arada kaldım
Canim yarin sabah dolgu yapilacak Allah'a sukur cok sicak yada soguk yemedikce sizlamiyorCanım soramadım dişin nasıl
kizlar sizde mi bura geldiniz erken dogum korkusyla her kes buraya kaymis anlasilanbenden onceki annelerin tecrübelerini okudum biraz canımilerde başıma geldiğinde bilgim olsun en azından die ve de benimki tam 1 haziran ya belki mayısa kayarmı die düşündüm bi an doktorum hep o 1 hazirana bile kalmaz diyip duruyorda
senle konusmustuk o sis olayini ben daha sormadim doktora ama baya rahatsiz ediyor beni.Canim senin direnc yoktu damarlarda demi?Bende direnc oldugu icin takipte tutuyor doktor,idrar tahlil iyi cikmis ama haftaya 24 saat tutulan idrar testi verecem,cok korkuyorum ben de .Sen kendini takipte tut el ayaklarinda sisme var mi onu kontrol et,bi de tansyonunu ölc surekli .14-9 olunca tehlikeliymis .Ben de duydugumdan buraya cok uzgunum ama yapacak bi sey yok canim insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimizaIyi akşamlar kızlar. .bi kaç gündür kasılma vardı bi bugün olmadı doktora gittim o yüzden bi sorun yok dedi çok şükür. Vajina da şişme olduğunu söyledim normal buldu..sonra tartildim 10 gün de 2 kilo almışım. Kadın şok oldu.1 ayda alman gereken kiloyu 10 günde almışn dedi.acaba gebelik zehirlenmesi mi var dedi o kadar korktum ağladım ki...normal idrar tahlili ve 24 saat lik idrar tahlili istedi..normal olan idrar tahlili Temiz çıktı. Eğer öyle bişi olsa idrarda protein çıkar dedi.ama yine de içimiz rahat olsun diye 24 saatlik testi yapalım dedi.cumaya kadar idrar biriktirip hastaneye götürcem. .kızlar bir arkadaşımız bu yüzden bebeğini kaybetmişti hatırlarsınız...inşallah bir şey çıkmaz o kadar mutsuzum ki.engel olamıyorum kendime
canım çok geçmiş olsun tansiyonunda çok güzelmiş inşallah bi sıkıntı olmaz sonuna kadar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın benmde tansiyonum doktorun ölçtüğünde 9-6 evde de çoğu zaman 11-7 yüzüm gözüm dudaklarım şişmeye başladı protein kaçağına bakıldı bişey çıkmadı sen bol bol su iç ödem olmuştur
Günde 10 defa hareket ediyorsa yeterli siz çok hareketliysenix belki küçük hareketlerini hissetmemiş olabilirsiniz açsanız bişeyler yiyip solunuza uzanın biraz hareketli bir müzik dinletip derin nefes alıp verin bakalım nasıl hareketlerikızlar bebısım bugun cok az hareket ettı sızde de oluyo mu bu durum sızce doktora gıtmelı mı
acaba erken mi diye düşünüyorum. o yüzden endişeliyim.Maşallah ona canım,ne kadar da büyümüş :) gayet normal artık pozisyon alıyorlar ne güzel sevin bence :)
vazgeçmesinler canım beklesinler. ama tam zamanında gelsinler... çok şey mi istiyoruz ne?Maşallah bebisne. Dönmesi normal canm. Dönmese bu sefer de niye dönmüyo ne zaman dönecek derdin. Öyle bekleyecekler doğuma kadar ins vazgeçmezlerse tabiii
Suveyde mayis annelerinden birisi erken doguma gircekmis diyince bende bi msj yazayim sifa dileyim derken sayfayada sole bi goz attim. dedigin gibi bizim yasayacaklarimizi onceden yasamis burdaki annisler bizede tecrube oluyor saolsunlar :))))kizlar sizde mi bura geldiniz erken dogum korkusyla her kes buraya kaymis anlasilanBen 2 aydir burdayim ,arkadaslar cok yardimci oluyor bi sorun oldugunda,bizim yasadigimizi onlar yasamis oluyorlar o yuzden cok iyi akillar veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?