Bendede bu son gunlerde oldu csnim bayagi azaldi birden hareketi ben gitmiyorum dr bunun icin takip edicemkızlar bebısım bugun cok az hareket ettı sızde de oluyo mu bu durum sızce doktora gıtmelı mı
Guzel haberlerle gel insaAllahKızlar yarın bebişimi gorecem hem heyecanlıyım. Hem de aklım doğum yapacak olan arkadasta. Umarim bebiş de o da iyidir. Bütün gün onu düşündüm durdum
Bende de var demek normal hepimizde olduguna goreBendede bu son gunlerde oldu csnim bayagi azaldi birden hareketi ben gitmiyorum dr bunun icin takip edicem
bıde hamılelık gunlugumde olculerle cok yakın ölçüler ama doktor 30+2 dedı ona da bıraz cnm sıkıldıbide kızlar doktor ne kadar ıncelıyo ultrasonda bnm doktorum cok az bakıyo sınır oluyorum degıstrmek ıstıyorum ama sona yaklastık artık ne yapsam arada kaldım
canim ayrintilida belli oluyor demek ki yokmus bi sey olsa doktor ayrintilida doplerde not dusuyor.Sen icini ferah tut o zaman bu zamana kadar soylerdi yoksa doktorun.Bazi haftalar iyi kilo aliyor bazi haftalar da bebisin gelisimi yavasliyor,oyle olmus sende o zaman .Icin rahat etmesi icin 24 saat olan o testi ver ,bebisi de strese sokma bosunaJ jasminka83 cnm direnç var mı bilmiyorum ki nasıl oluyor o..bana doktor bişi demedi..ben de yarın biriktircem 24 saat.cuma vereceğim. Şuan şişlik yok çok sukur..bacaklarım da var hafif.ama o normaldir diye düşünüyorum. Bakalım inşallah canım hayırlısı ile kucagimiz a aliriz
bende yeni kontrolden geldi. bebeğim 1996 gram olmuş. boyu da 44 cm miş. herşey yolunda çok şükür. bebek dönmüş.doktor normal dedi ama benim içime kurt düştü. sizce erken değilmi dönmesi.?
Canım benim hep 11 10 civarı çıkıyor inan normal. Sen tedbiri elden Bırakma bol su tüket ve tuzu çıkar hayatından ama şütfen panik yapma. Çok şaşırdım doktorunun tepkisine. Kiloyla ne alakası var kuzum ki 2 kilo normal bence.Allah razi olsun kızlar..içim daha da rahatladi sayenizde.bir de ilk defa tek gitmiştim doktora..hani bi sorun yoktur kasilmayi bir sorayım diye ama şok oldum tabi..@toist çim normalde tansiyonum hep 9 a 6 dir benim.ama üç gündür 11 e 6..Buna da iyi dedi doktor.ama çok başım ağrıyor. 3 gün evde dinlen 3 saatte bir tansiyonunu olc ve yaz bana getir dedi.az önce ölçüm 9 a 6..inşallah hayırlısı ile atlatacam. .ama haklısınız doktorlar felaket tellali
Kuzum çok normal merak etme. Önceki yazıldığına da cevap yazamadım. Bebişinin kilosu şuan gayet normal. Bazı annelerin bebişleri başta alır 35 ten sonra Yavaşlar bazı annelerin 35 ten sonra hızlanır. Allah herşeyin hayırlısını versin. Ayroca Ölçüm hatası var bence de. Daha düşük nasıl çıkacak yoksakızlar bebısım bugun cok az hareket ettı sızde de oluyo mu bu durum sızce doktora gıtmelı mı
inşaallah oyledır cnm yaa bn yarım kılo almısım sadeceEst canim bak gecen ay 26 sindan martin 13 une yani 15 gunde 350 gr almis cok iyi almis bence bu son olcumlerde hata yapmistir zaten acele etti diyosun sikma canini aylik kilo alimina bak bence zaten asil simdiden sonra kilo alimi hizlanir bazende bebek minyomdur dogunca hızla arayi kapatir ama senin marttaki iki olcumunde dr hatasi var belliki
işte telaşlanıyoruz cnm doktorumu da aramak ıstemıyorum dun kontrolum vardı hersey yolunda demıstı beklıyorum bnde hıc yok degıl yavas ve azBendede bu son gunlerde oldu csnim bayagi azaldi birden hareketi ben gitmiyorum dr bunun icin takip edicem
Merhabalar canım ben kendimce cevaplayayım..umarım işine yarar..KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUM HALA ÇALIŞTIĞIM İÇİN EVE YORGUN GELİYORUM VE HAZIRLIKLARIMI SONA BIRAKTIĞIM İÇİN KOŞTURUP DURUYORUM.SİZDEN RİCAM SORULARIMA HERKES KENDİ ALDIĞI YADA BEĞENDİĞİ ŞEKİLDE CEVAPLAMASI
1-hasatnede giyecek kibar beyaz ya da ekru gecelik sabahlık pijama takımı arıyorum bulamadım kibar birşey
2-hediyelik sabun süs istiyorum nereye yaptırdınız başka fikirlerde olabilir ikramlık neler aldınız ve nereden?
3-mevtte dağıtacağım hediyelik fikri sizler neler aldınız?
4-chicco next2me anne yanı beşiği aldım 60-90 cm içinede sebi bebeğin boğulmayı önleyen yatağını aldım ilk aylar yanımda yatsın diye ama bunun içine nevresim ve üzerine ne örtücem kestiremedim
5-bebek arabası ne aldınız ben bugabo bee yi beğendim ama pahalı geldi beklemedeyim nisanda kampanya olur dediler
GEÇ KALDIM TUTUŞTUM DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM
Merhaba canım öncelikle gecelik için suwen in ekru geceliğini beğeneceğini düşünüyorum ben pembesini aldım.KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUM HALA ÇALIŞTIĞIM İÇİN EVE YORGUN GELİYORUM VE HAZIRLIKLARIMI SONA BIRAKTIĞIM İÇİN KOŞTURUP DURUYORUM.SİZDEN RİCAM SORULARIMA HERKES KENDİ ALDIĞI YADA BEĞENDİĞİ ŞEKİLDE CEVAPLAMASI
1-hasatnede giyecek kibar beyaz ya da ekru gecelik sabahlık pijama takımı arıyorum bulamadım kibar birşey
2-hediyelik sabun süs istiyorum nereye yaptırdınız başka fikirlerde olabilir ikramlık neler aldınız ve nereden?
3-mevtte dağıtacağım hediyelik fikri sizler neler aldınız?
4-chicco next2me anne yanı beşiği aldım 60-90 cm içinede sebi bebeğin boğulmayı önleyen yatağını aldım ilk aylar yanımda yatsın diye ama bunun içine nevresim ve üzerine ne örtücem kestiremedim
5-bebek arabası ne aldınız ben bugabo bee yi beğendim ama pahalı geldi beklemedeyim nisanda kampanya olur dediler
GEÇ KALDIM TUTUŞTUM DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM
Evet canim dogru hatirliyorsun„ şuan riskimiz kalmadi ama ileri derecede basur sorunum var artik gunlerimiz çok zor geçiyor"tuubaa, post: 40018059, member: 572202"]cnm senınde erken dogum rıskın vardı galıba yanı oyle bı sıkıntı olmasa 40. haftaya kadar alır kılo ama işte ınsan ondan korkuyo
"ms_larut, post: 40019599, member: 635277"]Canım 2 haftada 8 cm uzaması çok olası değil. Bence kafana takma. Az kilo almamış, ölçümü fazla yapmışlar bir öncekinde bence. Merak etme.
Anladim canim.. gecmis olsun insallah gecer bian once..F
Ferrum fort kullandıgımda normaldi gynoferron kullandıgımdan beri böyleyim
Allah razi olsun canimAnladim canim.. gecmis olsun insallah gecer bian once..
Bu günümüz lovesoonu merak etmekle geçti valla umarım her şey yoluna dir korkudan su icmeyi bile arttırdım :)lovesoon cok merak ediyorum ya Allahim yardimciniz olsun bebisin de sen de sagliklisinizdir insallah, guzel haberlerle donersin umarim bize...
cnm o zaman pazartesı ogleden sonra gıdeyımturtless canım normal ozaman sıkma canını bazı muayeneler istediğimiz gibi gmiyor maalesef :) benim öğleden sonra gittiğim muayeneler çok güzel geçiyor sabahları biraz daha verimsiz sanki :)
Canım Allah yar ve yardımcınız olsun güzel haberlerle gelirsin inşallahlovesoonpost: 40010979 .!.:oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?