2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Uzulme canim. Benim her gittigimde olcume gore gunu degisik cikiyor. Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin

canim ayrintilida belli oluyor demek ki yokmus bi sey olsa doktor ayrintilida doplerde not dusuyor.Sen icini ferah tut o zaman bu zamana kadar soylerdi yoksa doktorun.Bazi haftalar iyi kilo aliyor bazi haftalar da bebisin gelisimi yavasliyor,oyle olmus sende o zaman .Icin rahat etmesi icin 24 saat olan o testi ver ,bebisi de strese sokma bosuna

bende yeni kontrolden geldi. bebeğim 1996 gram olmuş. boyu da 44 cm miş. herşey yolunda çok şükür. bebek dönmüş.doktor normal dedi ama benim içime kurt düştü. sizce erken değilmi dönmesi.?

Canım benim hep 11 10 civarı çıkıyor inan normal. Sen tedbiri elden Bırakma bol su tüket ve tuzu çıkar hayatından ama şütfen panik yapma. Çok şaşırdım doktorunun tepkisine. Kiloyla ne alakası var kuzum ki 2 kilo normal bence.

kızlar bebısım bugun cok az hareket ettı sızde de oluyo mu bu durum sızce doktora gıtmelı mı
Kuzum çok normal merak etme. Önceki yazıldığına da cevap yazamadım. Bebişinin kilosu şuan gayet normal. Bazı annelerin bebişleri başta alır 35 ten sonra Yavaşlar bazı annelerin 35 ten sonra hızlanır. Allah herşeyin hayırlısını versin. Ayroca Ölçüm hatası var bence de. Daha düşük nasıl çıkacak yoksa

Bir de kesin tavsiyem doktorun içine sinmediyse değiltir derim hiç düşünmeden. Ama bir kerelik olduysa inan bana da oluyor bazen. Onlar da haklı bence bazen ameliyattan geliyor sonra bir de bizim evhamlarımız insanlar neticede. Kötü bir durum olsaydı ama kesin söylerdi merak etme. Sana küçük bir tavsiyem benim de bebiş hep geriydi organik zeytin yumurta ve yoğurda yüklem. Iki tane yukurta 20 tane zeytin 2 büyük tabak ev yoğurdu tüket. Zaten yemekle alakalıysa kilosu alacaktır.

KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUM HALA ÇALIŞTIĞIM İÇİN EVE YORGUN GELİYORUM VE HAZIRLIKLARIMI SONA BIRAKTIĞIM İÇİN KOŞTURUP DURUYORUM.SİZDEN RİCAM SORULARIMA HERKES KENDİ ALDIĞI YADA BEĞENDİĞİ ŞEKİLDE CEVAPLAMASI
1-hasatnede giyecek kibar beyaz ya da ekru gecelik sabahlık pijama takımı arıyorum bulamadım kibar birşey
2-hediyelik sabun süs istiyorum nereye yaptırdınız başka fikirlerde olabilir ikramlık neler aldınız ve nereden?
3-mevtte dağıtacağım hediyelik fikri sizler neler aldınız?
4-chicco next2me anne yanı beşiği aldım 60-90 cm içinede sebi bebeğin boğulmayı önleyen yatağını aldım ilk aylar yanımda yatsın diye ama bunun içine nevresim ve üzerine ne örtücem kestiremedim
5-bebek arabası ne aldınız ben bugabo bee yi beğendim ama pahalı geldi beklemedeyim nisanda kampanya olur dediler
GEÇ KALDIM TUTUŞTUM DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM

inşaallah oyledır cnm yaa bn yarım kılo almısım sadece belkı ondandır
Bendede bu son gunlerde oldu csnim bayagi azaldi birden hareketi ben gitmiyorum dr bunun icin takip edicem
işte telaşlanıyoruz cnm doktorumu da aramak ıstemıyorum dun kontrolum vardı hersey yolunda demıstı beklıyorum bnde hıc yok degıl yavas ve az

Kuzum çok normal merak etme. Önceki yazıldığına da cevap yazamadım. Bebişinin kilosu şuan gayet normal. Bazı annelerin bebişleri başta alır 35 ten sonra Yavaşlar bazı annelerin 35 ten sonra hızlanır. Allah herşeyin hayırlısını versin. Ayroca Ölçüm hatası var bence de. Daha düşük nasıl çıkacak yoksa

Bir de kesin tavsiyem doktorun içine sinmediyse değiltir derim hiç düşünmeden. Ama bir kerelik olduysa inan bana da oluyor bazen. Onlar da haklı bence bazen ameliyattan geliyor sonra bir de bizim evhamlarımız insanlar neticede. Kötü bir durum olsaydı ama kesin söylerdi merak etme. Sana küçük bir tavsiyem benim de bebiş hep geriydi organik zeytin yumurta ve yoğurda yüklem. Iki tane yukurta 20 tane zeytin 2 büyük tabak ev yoğurdu tüket. Zaten yemekle alakalıysa kilosu alacaktır.[/QUOTE]
cnm zeytın ve yogurt cok tuketıyrm sızlerden duydum kılo yapıyo dıye sadece yumurta yemıyorum bı ıkı haftadır cok yemekten bıraz sey oldumm doktorum cok ıyı aslında bıraz canı mı sıkkındı bılmıyorum kı pazartesı tekrar cagırdı pek hareket etmedıgı ıcın olcum alamamıstı tekrar bakacak inşaallah guzel cıkar :) :)

Merhabalar canım ben kendimce cevaplayayım..umarım işine yarar..
1.Ben spor gecelik pijama tercih ettim ama arkadaşlar suwenden gayet şık ekru ve pembe takımlar aldılar hemde uygun fiyata,şu sıralarda sanki kampanyası vardı,trendyol,limango,markafoni gibi siteleri bir yokla
2.-3.bazı arkadaşlar kendileri yaptılar sabun kokulu taş vs ama benim bir fikrim yok bu konuda,ben minik şişelere mavi kolonya hazırlayacağım hem bebek şekeri niyetine hem de mevlütte minik külahlarda kuş lokumlarıyla birlikte dağıtacağım,hastane içinde hacı Şerif sitesinden isim yazılı çikolata sipariş edeceğim
4.İstersen nevresim takımı al,ya da sadece çarşaf yastık kılıfı diktir,bende park yatak aldım annem iki takım çarşaf+yastık kılıfı diktirdi bende bir tane English home dan nevresim takımı aldım, yaz dönemi olduğu içinde üstüne penye battaniye örterim diye düşündüm,kış içinde kaz tüyü bebek yorganı almayı düşünüyorum ama doğumdan sonra.
5.Biz baya önceden casual cadillac bebek arabası aldık,ki burdaki arkadaşların da pek çoğu kampanyalı zamanlarında aynı üründen aldı hem fiyatı da uygun travel sisteme göre hem de hafif bir araba..

Telaş yapma buarada hepsi hallolur inş :)kolay gelsin..iyi bak bebişe de kendine de..

Merhaba canım öncelikle gecelik için suwen in ekru geceliğini beğeneceğini düşünüyorum ben pembesini aldım.
Ben hastane için hacı şerif sitesinden lokum çikolata ve loğusa şekeri alıcam hastaneye gelen çol olur. Hem çok uygun sitede hem de isim basılıyor tek tek çikolatalara.
Mevlüt için de mantarlı şişelere Gülsuyu doldurdum, küçük keselere de pembe tesbih ve dantellere süsledim.
Sen kolonya da dağıtabilirsin. Küçük Yasinler dağıtılıyor.
Nasıl bir beşik anlamadım ama uyku seti alabilirsin içinde herşeyi var. Yatağı var para vermeyeym diyorsan sadece beşik Koruması alırsın ve nevresimler kullanırsın.
Kraft Twist aldık casual Cadillac çol güzel. Ben mamas papas ve özellikle graco evo yu çok beğeniyorum.

turtless canım normal ozaman sıkma canını bazı muayeneler istediğimiz gibi gmiyor maalesef :) benim öğleden sonra gittiğim muayeneler çok güzel geçiyor sabahları biraz daha verimsiz sanki :)

"tuubaa, post: 40018059, member: 572202"]cnm senınde erken dogum rıskın vardı galıba yanı oyle bı sıkıntı olmasa 40. haftaya kadar alır kılo ama işte ınsan ondan korkuyo
Evet canim dogru hatirliyorsun„ şuan riskimiz kalmadi ama ileri derecede basur sorunum var artik gunlerimiz çok zor geçiyor

"ms_larut, post: 40019599, member: 635277"]Canım 2 haftada 8 cm uzaması çok olası değil. Bence kafana takma. Az kilo almamış, ölçümü fazla yapmışlar bir öncekinde bence. Merak etme.

Sali yada çarşamba tekrar kontrol var bakakim o zaman nasil cikacak

lovesoon cok merak ediyorum ya Allahim yardimciniz olsun bebisin de sen de sagliklisinizdir insallah, guzel haberlerle donersin umarim bize...

turtless canım normal ozaman sıkma canını bazı muayeneler istediğimiz gibi gmiyor maalesef :) benim öğleden sonra gittiğim muayeneler çok güzel geçiyor sabahları biraz daha verimsiz sanki :)
cnm o zaman pazartesı ogleden sonra gıdeyım ya aslında kılo fazla cıkmasın dıye sabah ac karna gıdıyorum 8 bucuk kılo aldım su ana kadar ama doktorum ust sınırda gıdıyosun dıyo bnde kendımı sartlayıp sabah ac gıdıyorum

lovesoonpost: 40010979 .!.:
oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Canım Allah yar ve yardımcınız olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…