2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben her ay 3 kilo alıyorum canım ama çok zayıftım hamilelikten önce. Oyüzden kısmıyorum kendimden. Aç gitme ne olursa olsun nst ye girmeye başladığında bebeğin hareket etmez yanlış sonuç verir canım git bişeyler ye bir daha gel derler.
Boşver ya aldığımız kilolalrı veririz yeterli bebiş sağlıklı olsun canım ye bebeğin neyi seviyorsa.

cnm ben yemek yıyorum ama kılolu hamıle kaldıgım ıcın doktorum cok kasıyo bnde zorunlu dıkkat ettım bu ay ama pişman oldum zaten 1 bucuk ay kaldı nerdeyse en fazla 5 alırım ve artık canımın ıstedıgını kasmıcamm az da olsa yıyecemm

Kızlar bu arada büyük ihtimalle bebişlerimiz boğa burcu olacak, özelliklerine baktım ama hiç tanidiklarimda yok nasıllar acaba

Kızlar bu arada büyük ihtimalle bebişlerimiz boğa burcu olacak, özelliklerine baktım ama hiç tanidiklarimda yok nasıllar acaba
cnm eşim ve babam boğa burcu bebegın erkek mı bılmıyorum ama cok saglam karakterlı oluyolar uyumlu sahıplenmeye bılen ama bıraz sınırlıler bn cok mutluyum bebiş boğa burcu olacak dıye :) kadınları da genelde oyle tek dez avantajı hakımıyete bayılıyolar

Son anda Sürpriz yapmazsa eger kız olacak inş :)

canım hakkaten kasma kendini ben yemek yemeyince kendimi cok mutsuz hissediyorum bebişimde o zaman az oynuyor gibi ama sevdiğim şeyleri yiyince bende içimdeki minnoşumda çok mutlu oluyoruz

oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan

Allah yardımcınız olsun. Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin ..

oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Canim yeni gordum, Rabbim yardimciniz olsun. Insallah sag salim alirsin kucagina evladini.

Ya biraz da genetik galiba. Ben tahmin ediyordum zaten. Sabah aksam gobegimi islatip, islak yag surdum. Banyolardan sonra hic havlu degdirmeden yagladim, ictigim suya dikkat etmeye calistim ama annemde vardi. Neyse yine de dikkat etmeye devam edicem, dogum sonrasi da hemen iyilestirici kremlere baslicam artik. Nasip. Ama bunlardan en onemlisi bol su icmek tabii ki.

Canim haklisin ama yaglari aldigim yer organic urunler satan tescilli bir market. Burda aktar gibi yerler yok zaten. Walla karar veremedim, devam mi etsem lierac mi alsam. Bi hafta daha devam edeyim bakalim, cogalirsa lierac alirim belki. Son bir ayda karnim cok ani buyudu, ondan oldu biraz da sanki:)) oglum boy atti resmen:)

Canim ben de uc aydir ayda 4 kiloyla gidiyorum. 13 kilo aldim toplamda, doktor iyi demisti.

Günaydınnn güzel anneler ve tabi ki bebişlere de günaydın :) lovesoon çok merak ediyoruz seni, hayırlı haberlerle gel inşallah

cnm benm hemen telas yapma bnm arkadasım 30. haftasında ıdrarında proteın kacagından yanı gebelık zehırlenmesınden erken dogum yaptı sukur annede bebekte ıyı bıraz kuvezde kaldı bebek ama suanda masallahı var sende gonlunu ferah tut oyle dedı dıye olcak bır durum, olursada allahtan hersey strese gırme duanı et cnm gerısını ALLAH bılır..

Günaydın kızlar nasılsınız. Bütün gece uyuyamadim döndüm durdum. Bir de bir açlık bastırdı ki sormayın gitsin. Sabahai nasıl edecem bilemedim. lovesoon umarım iyisinizdir merak ediyorum inşallah bugün bize haber verir. Dün saat 1 bucukta girmiş ama bize yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…