Ben her ay 3 kilo alıyorum canım ama çok zayıftım hamilelikten önce. Oyüzden kısmıyorum kendimden. Aç gitme ne olursa olsun nst ye girmeye başladığında bebeğin hareket etmez yanlış sonuç verir canım git bişeyler ye bir daha gel derler.cnm o zaman pazartesı ogleden sonra gıdeyımya aslında kılo fazla cıkmasın dıye sabah ac karna gıdıyorum 8 bucuk kılo aldım su ana kadar ama doktorum ust sınırda gıdıyosun dıyo bnde kendımı sartlayıp sabah ac gıdıyorum
cnm ben yemek yıyorum ama kılolu hamıle kaldıgım ıcın doktorum cok kasıyo bnde zorunlu dıkkat ettım bu ay ama pişman oldum zaten 1 bucuk ay kaldı nerdeyse en fazla 5 alırım ve artık canımın ıstedıgını kasmıcamm az da olsa yıyecemmBen her ay 3 kilo alıyorum canım ama çok zayıftım hamilelikten önce. Oyüzden kısmıyorum kendimden. Aç gitme ne olursa olsun nst ye girmeye başladığında bebeğin hareket etmez yanlış sonuç verir canım git bişeyler ye bir daha gel derler.
Boşver ya aldığımız kilolalrı veririz yeterli bebiş sağlıklı olsun canım ye bebeğin neyi seviyorsa.
cnm eşim ve babam boğa burcu bebegın erkek mı bılmıyorum ama cok saglam karakterlı oluyolar uyumlu sahıplenmeye bılen ama bıraz sınırlıler bn cok mutluyum bebiş boğa burcu olacak dıye :) kadınları da genelde oyle tek dez avantajı hakımıyete bayılıyolarKızlar bu arada büyük ihtimalle bebişlerimiz boğa burcu olacak, özelliklerine baktım ama hiç tanidiklarimda yok nasıllar acaba
Son anda Sürpriz yapmazsa eger kız olacak inş :)cnm eşim ve babam boğa burcu bebegın erkek mı bılmıyorum ama cok saglam karakterlı oluyolar uyumlu sahıplenmeye bılen ama bıraz sınırlıler bn cok mutluyum bebiş boğa burcu olacak dıye :) kadınları da genelde oyle tek dez avantajı hakımıyete bayılıyolar
canım hakkaten kasma kendini ben yemek yemeyince kendimi cok mutsuz hissediyorum bebişimde o zaman az oynuyor gibi ama sevdiğim şeyleri yiyince bende içimdeki minnoşumda çok mutlu oluyoruzcnm ben yemek yıyorum ama kılolu hamıle kaldıgım ıcın doktorum cok kasıyo bnde zorunlu dıkkat ettım bu ay ama pişman oldum zaten 1 bucuk ay kaldı nerdeyse en fazla 5 alırım ve artık canımın ıstedıgını kasmıcamm az da olsa yıyecemm
Allh yardımcın olsun cnm nedn erken dogum oluyor pekı ?Canım Allah yar ve yardımcınız olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah
Evet canım sorma ya. Haber gelene kadarda merak edıcez galıba. İnşallah iyilerdir...Bu günümüz lovesoonu merak etmekle geçti valla umarım her şey yoluna dir korkudan su icmeyi bile arttırdım :)
İyi çok şükür kuzum :) Senin nasıl gidiyor bebiş iyi mi :)Mytwin cnm nasıl gıdıyo hamişlik :)
oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Canim yeni gordum, Rabbim yardimciniz olsun. Insallah sag salim alirsin kucagina evladini.oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
Canım lierac inan bana hiç bir fayda etmedi çatlak yok şükür ama sürdüğü an kuru cildim emdi
Mesela gece badem yada bebe yağı sürüp uyudum yumuşak ve yağlı Ciltle uyandımm
lierac stok yapmadım diye şükrettim verdiğim paraya acıdım ben memnun değilim
Kızlar bio oil deneyin göbeği çok çıkan arkadaşlar varsa
Canim haklisin ama yaglari aldigim yer organic urunler satan tescilli bir market. Burda aktar gibi yerler yok zaten. Walla karar veremedim, devam mi etsem lierac mi alsam. Bi hafta daha devam edeyim bakalim, cogalirsa lierac alirim belki. Son bir ayda karnim cok ani buyudu, ondan oldu biraz da sanki:)) oglum boy atti resmen:)L Loafer
bana da dr um önermişti. ben lieracın çok faydasını gördüm, hiçbir yağ da bana fayda etmedi. annemde çok çatlak olmasına rağmen, bende hala bir tane bile yok, ve göbeğim şuan 9 aylık kadar büyük, bir de cildim cok kuru olmasına rağmen. kaşıntılarımı da hiçbi yağ ve krem geçirmedi, bir tek bu geçirdi.
belkide herkesin cildi farklı tepki veriyordur. ama bana bu iyi geldi. her sabah bazen akşamları da kullanıyorum. birde aktardan alınan yağlara pek güvenim yok. çok fazla hile yapabiliyorlar. çok aşırı güvendiğiniz bildiğiniz bir yer olması lazım. en azından bu jellerin testleri yapılıyor diye düşünüyorum.
Canim ben de uc aydir ayda 4 kiloyla gidiyorum. 13 kilo aldim toplamda, doktor iyi demisti.Canım gebelik zehirlenmesinde idrarda her trlü protein çıkar. Ayrıca 10 günde 2 kilo bence gayet normal. Ben de 3 hafta aynı kiloda çıkıyorum. Son hafta bi bakıyprum 3 kilo birden artmışım. Bu haftalarda depolama oluyor Vücutta lütfen ağlama kendini de bebeğimi de yıpratma. O kaybeden arkadaşın eli yüzü heryer şişiyordu mutlaka belirtin olurdu. Ayrıca gebelik zehirlenmesi tansiyondan anlaşılır. Tansiyonun kaç çıkıyor ölçtün mü hiç
cnm benm hemen telas yapma bnm arkadasım 30. haftasında ıdrarında proteın kacagından yanı gebelık zehırlenmesınden erken dogum yaptı sukur annede bebekte ıyı bıraz kuvezde kaldı bebek ama suanda masallahı var sende gonlunu ferah tut oyle dedı dıye olcak bır durum, olursada allahtan hersey strese gırme duanı et cnm gerısını ALLAH bılır..Iyi akşamlar kızlar. .bi kaç gündür kasılma vardı bi bugün olmadı doktora gittim o yüzden bi sorun yok dedi çok şükür. Vajina da şişme olduğunu söyledim normal buldu..sonra tartildim 10 gün de 2 kilo almışım. Kadın şok oldu.1 ayda alman gereken kiloyu 10 günde almışn dedi.acaba gebelik zehirlenmesi mi var dedi o kadar korktum ağladım ki...normal idrar tahlili ve 24 saat lik idrar tahlili istedi..normal olan idrar tahlili Temiz çıktı. Eğer öyle bişi olsa idrarda protein çıkar dedi.ama yine de içimiz rahat olsun diye 24 saatlik testi yapalım dedi.cumaya kadar idrar biriktirip hastaneye götürcem. .kızlar bir arkadaşımız bu yüzden bebeğini kaybetmişti hatırlarsınız...inşallah bir şey çıkmaz o kadar mutsuzum ki.engel olamıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?