2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar yarın bebişimi gorecem hem heyecanlıyım. Hem de aklım doğum yapacak olan arkadasta. Umarim bebiş de o da iyidir. Bütün gün onu düşündüm durdum
hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım, bende aynen oyle sabah gozumu actım onla nasıl oldu acaba dıye umarım ıyılerdır ıkısıde :)

hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım, bende aynen oyle sabah gozumu actım onla nasıl oldu acaba dıye umarım ıyılerdır ıkısıde :)
Teşekkür ederim canım benim randevum 1de . Benim de aklımdan çıkmadı sürekli girip baktım. Eşim de ne bakiyon telefona dedi forumda bir arkadas doğum yapacaktı onu merak ettim dedim o da başka işi yok foruma girip size mi yazacak dedi. Ben de biz önce foruma girip haber veririz sonra doktoru arariz. Ben yarın doğum yapacağım zaman da önce girecem kızlara haber verecem cikinca4 da yine onlara haber verecem dedim güldü eşim :)

cnm suwenın takımları gayet guzel ekru renkte ındırımdeydı bır sıtede tam hatırlamıyorum, hedıyelık hastanede ben kolonya ve hacı serıften cıkolata yaptırcam,mevlıt ıcınde tesbıh aldım keselıcem guzelce bırde kulahta seker dagıtıcam ınsallah , bebek arabasıda casula cadıllac aldım ındırımden ve cok guzel bır araba ben tavsıye ederım burdan alan arkadaslarda oldu stres yapma hepsı olur emın ol para olduktan sonra bır haftada olur hepsı strese gırersen yapamazsın ztn ıyıce elın ayagına dolanır

Bu arada kızlar bebek arabasi ne zaman kullanılmaya başlanıyor biz almadık daha eşim kırkı çıkmadan kullanılmaz o zaman alırız diyor kararsizim

Ne demek canim benim, sor bakalim icin rahat etsin canim Allahin izniyle bebis iyi ama ben inaniyorum, haber verirsin
canım dün doktora gitti, her şey yolunda çok şükür, tembelliği üzerindeymiş bizimkinin :) 1600 gr olmuşuz, sadece tersiz hala ayaktan geliyoruz, dönermiş ama daha ...

aynen canım, bende aynı şeyden muzdaribim.bende o çok hastalandığım gün oğlumda hasta olmasına rağmen onu kreşe gönderdim çünkü bakacak durumda değildim yataktan kalkamıyordum.sonra eşim öğleden sonra gelince aldırdım çocuğu.şimdide nasıl hasta bir görsen hem grip hem ishal hemde ne yerse kusuyor ona rağmen kreşe göndermek zorunda kaldım.bakacak kimse yok.çalışan anne olmak gerçekten çok zormuş.

gunaydın kızlar nasılsınız ben cok ıyı degılım vıcdan azabından ve kendıme sınırden delı oluyorum dun aksam banyoyu temızledım sonrada banyo yapmak ıcın dusa gırdım yerde de havlu yoktu kabınden cıkımde havlu serım dedım cıkarken kaygan olur duserım dıye havlu almaya gıderken dustum allahtan tutunmaya calıstım hızımı kestım esım sese nasıl kostu kendımı unuttum esıme ıcım gıttı bana cok kızamadıda aldı yatırdı fln ama o gozlerını gorunce azaptan oldum anında kan ınındı sıkıntıdan aglıyamıyoda sadece ben sana temızleme dedım dıyıp durdu ben onu oyle gorunce cok kotu oldum gozlerı kalbının atısı yanıma uzandı kendıne gelemedı cnm ya hmn ablamı aradım geldı aldı dr ya gıttık ALLAH tan bısey yokmus dr 3 gun ozellıkle dıkkat et dedı.su anda bısey olmasada azaptan oluyorum ya cok rahat bır ınsanım ben hıc hamıle gıbı degılım dıkkat etmıyorum ne gelıyorsa basıma ondan ve nazardan geldıgıne ınanıyorum cunku kım gorse bız boyle rahat hamıle gormedık senın herseyın yolunda gıdıyo hareketlerın kısıtlanmadı deyıp duruo hele ıs yerınde herkesın dılındeyım resmen artık mayıs gelsınde dogurıyım ıstıyorum saglıkla bır an once eskıden dogmasın hamılelık guzel derdım ama sımdı vaktı gelsın hayırlısıyla dogsun dıyorum dunden berı uzun oldu ama cok doluyum annemlerle esımlede vıcdan azabı cektıgımı konusamıyorum cunku hepsı bız ne dıyoz sen napıyon dıyolar bısey olunca RABBIM bebeklerımızı nazardan korusun bol bol okumalıyız...

Bu arada kızlar bebek arabasi ne zaman kullanılmaya başlanıyor biz almadık daha eşim kırkı çıkmadan kullanılmaz o zaman alırız diyor kararsizim

Günaydın canım travel system satılan bebek arabalarındaki ana kucağı ilk günden itibaren kullanılıyor , ayrıca ben bu 40 çıkarma nedir hala anlamadım 40 günden önce çocukla ben eve mi kapanacağım , büyük konuşmayayım ama sağlığımız iyi olursa bebeğimin de benim de inşallah ben 40 gün evde hayatta oturamam

ayy sorma canım bir gittim bi daha dönemedim.. ama artık hep aranızda olcam inşallah.. tadilatlar bitsin de taşın hemen canım son ana kalmasın.. ben çok korkuyordum taşınmaktan ama çok şükür korktuğum kadar zor olmadı, yardım edecek birileri vardır inşallah.. gerçi ben iş yapmadım hiç ama her şeyi ben ayarlamak zorunda kaldım, aynı şekilde yoruldum, ne nereye konacak, nasıl yapılacak hepsine karışınca yoruldum birazcık.. darısı başına inşallah.. tadilatlar bitene kadar toparlan sen de ufak ufak..
biz de iyiyiz çok şükür, bebiş de iyi.. en son iki kilo olduk.. :)

Acaba bu jelin önceden oluşan çatlaklara faydası oluyor mu Bide fiyatını biliyor musunuz.

Benim makinedede kurutma özelliği var ama çok kırıştırıyor diye hiç kullanmadım.Siz memmun musunuz

önceden oluşan çatlaklar için de ayrı bir jeli yada kremi olduğunu gördüm sanırım, ama emin değilim. bir sürü farklı çeşidi var lierac markasının. onlar içinde vardır mutlaka diye düşünüyorum. ben iki tane 200 ml lik jel almıştım bir kutudaydı, 150 tl ödedim eczaneye. ama birini hala bitirebilmiş değilim. 3ncü aydan beri kullanıyorum. en çokda kaşıntılarıma iyi geldiği için vazgeçmedim.

kontrol altında olması avantaj tabiki yağları tercih ederken :) evet biraz kendi vücudunu gözlemle canım, herkesin vücudu farklı şey istiyor :)
yaa sonuncu ayda iki katına felan çıkıyor diyorlar göbek büyüklüğü için ama ben merak ediyorum daha karnım ne kadar büyüyebilir diye, şuan bile daha iki ay olmasına rağmen görenler çok az kalmış galiba diyor sağlıklı gelsinde oğluşlarımız artık destekle bile taşımaya razıyım

gunaydın cnm bizde butun gece debelenip durduk midem acaip bulandı ve bas dönmesi wrdı doktora gitmiyim diye esime bile soylemedm smdi biseymz yok skur :))
sut falan içseydin keske kalkıp cnm ama oyle acıkıncada sut flan gormz benm gozum :)

Yok canim yanlış anladın. 40 güne kadar tabi ki evde oturmicaz aksi bir şey olmazsa. Eşimin dediği kır güne kadar zaten ana kucagini kullanicaz arabaya gerek duymicaz. Ben de duyacam çünkü yürüyüş yapacam dedim o da yazık koyulmaz arabaya dedi kararsız kaldım
O kısmı yorucu işte canım. Yerleseceklere müdahale etmeden duramam. Ben kadın tutmayı düşünüyorum zaten şimdilik görünürde bir annem var yardım edecek. Ona da yukleyemem her şeyi çünkü evin köşe bucak temizlenmesi gerek
Valla biraz korkuyorum bir yandan da hemen taşınmak istiyorum :)
Umarim son ana kalmaz. Nisanin başında tasiniriz inşallah .
Maşallah Paşa'ya hey gidi günler ne çabuk geçti daha dün 8 grdilar şimdi oldular 2 kilo :) :) az kaldı canım kavusmamiza heyecanla bekliyorum :)
Cevrwmdekiker sen normal doğum yapamazsın dayanamazsin diyorlar moralimi bozuyorlar sanki onlara kalmış
Yok efendim bugün lerin tadını çıkar yarın uyucak vaktin olmicak bu zamanlar güzel zamanların vs. Ay sinir oluyorum size ne. Sanki şimdi uyuyabiliyoruz

Zor günler başladı artık canım. Mide bulantısı bende de oluyor bir de ne yesem ağzımda kötü tat kalıyor. Şimdi iyi olmana sevindim canım :)
Kalkıp su içtim valla :)

Çok geçmiş olsun canım ya Nasıl korka korka okudum senin için bi görsen. Sonuna ilerledim hızlıca. Allahtan birşey yokmuş çok dikkat et canım kaldırma hiçbişey. Böyle kazalar olabiliyor maalesef Allah korumuş evet ya çok nazar değiyor bize Rabbim korusun. Sen de işyerinde öyle diyenlere her dediklerinde maşallah deyin de. Sinir oluyorum maşallah demeden konuşanlara.
Keşke izin alsaydın canım işe gitmesen bu hafta en azından

Canımmm hoşgeldin seni buralarda görmek ne güzel
Taşınmıştım yerleşmişsin Alışverişlere başlamışsın çok srvindim. Hayırlısıyla kucağına al giydir bebişini inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…