- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım, bende aynen oyle sabah gozumu actım onla nasıl oldu acaba dıye umarım ıyılerdır ıkısıde :)Kızlar yarın bebişimi gorecem hem heyecanlıyım. Hem de aklım doğum yapacak olan arkadasta. Umarim bebiş de o da iyidir. Bütün gün onu düşündüm durdum
Teşekkür ederim canım benim randevum 1de . Benim de aklımdan çıkmadı sürekli girip baktım. Eşim de ne bakiyon telefona dedi forumda bir arkadas doğum yapacaktı onu merak ettim dedim o da başka işi yok foruma girip size mi yazacak dedi. Ben de biz önce foruma girip haber veririz sonra doktoru arariz. Ben yarın doğum yapacağım zaman da önce girecem kızlara haber verecem cikinca4 da yine onlara haber verecem dedim güldü eşim :)hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım, bende aynen oyle sabah gozumu actım onla nasıl oldu acaba dıye umarım ıyılerdır ıkısıde :)
KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUM HALA ÇALIŞTIĞIM İÇİN EVE YORGUN GELİYORUM VE HAZIRLIKLARIMI SONA BIRAKTIĞIM İÇİN KOŞTURUP DURUYORUM.SİZDEN RİCAM SORULARIMA HERKES KENDİ ALDIĞI YADA BEĞENDİĞİ ŞEKİLDE CEVAPLAMASI
1-hasatnede giyecek kibar beyaz ya da ekru gecelik sabahlık pijama takımı arıyorum bulamadım kibar birşey
2-hediyelik sabun süs istiyorum nereye yaptırdınız başka fikirlerde olabilir ikramlık neler aldınız ve nereden?
3-mevtte dağıtacağım hediyelik fikri sizler neler aldınız?
4-chicco next2me anne yanı beşiği aldım 60-90 cm içinede sebi bebeğin boğulmayı önleyen yatağını aldım ilk aylar yanımda yatsın diye ama bunun içine nevresim ve üzerine ne örtücem kestiremedim
5-bebek arabası ne aldınız ben bugabo bee yi beğendim ama pahalı geldi beklemedeyim nisanda kampanya olur dediler
GEÇ KALDIM TUTUŞTUM DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM
Saol canim benim iyiyiz cok sukur yatip dinleniyoruz sen nasilsin prenses ne durumda
canım dün doktora gitti, her şey yolunda çok şükür, tembelliği üzerindeymiş bizimkinin :) 1600 gr olmuşuz, sadece tersiz hala ayaktan geliyoruz, dönermiş ama daha ...Ne demek canim benim, sor bakalim icin rahat etsin canim Allahin izniyle bebis iyi ama ben inaniyorum, haber verirsin
aynen canım, bende aynı şeyden muzdaribim.bende o çok hastalandığım gün oğlumda hasta olmasına rağmen onu kreşe gönderdim çünkü bakacak durumda değildim yataktan kalkamıyordum.sonra eşim öğleden sonra gelince aldırdım çocuğu.şimdide nasıl hasta bir görsen hem grip hem ishal hemde ne yerse kusuyor ona rağmen kreşe göndermek zorunda kaldım.bakacak kimse yok.çalışan anne olmak gerçekten çok zormuş.sağolun kızlar Allah razı olsun ben pazartesi ayrılacaktım zaten gün için kurumla yüz göz olmak istemedim müdür rapor almaya hiç sıcak bakmıyor üstelik bu zamana kadar hiç almadım gün daha dayanamadım. valla hayırlısıyla geçseydi bu günler en çok kızıma üzülüyorum baba zaten eve gelemiyor ben de böyle hasta inşallah çalışamaz raporunu alınca hasta falan olmadan bebek doğana kadar biraz ilgilenebilirim eksiklerimi, halledebilirim bakacak kimsemizin olmaması, yalnızlık çok zor çalışan anne olmak çok zor ne evine ne eşine ne çocuğuna yeterli gelebiliyorsun hiçbirini tam olarak yapamıyorsun
Bu arada kızlar bebek arabasi ne zaman kullanılmaya başlanıyor biz almadık daha eşim kırkı çıkmadan kullanılmaz o zaman alırız diyor kararsizim
ayy sorma canım bir gittim bi daha dönemedim.. ama artık hep aranızda olcam inşallah.. tadilatlar bitsin de taşın hemen canım son ana kalmasın.. ben çok korkuyordum taşınmaktan ama çok şükür korktuğum kadar zor olmadı, yardım edecek birileri vardır inşallah.. gerçi ben iş yapmadım hiç ama her şeyi ben ayarlamak zorunda kaldım, aynı şekilde yoruldum, ne nereye konacak, nasıl yapılacak hepsine karışınca yoruldum birazcık.. darısı başına inşallah.. tadilatlar bitene kadar toparlan sen de ufak ufak..Merhaba canım Nerelerdesin sen gidiyon bir daha gelmiyon
Ben iyim çok şükür bebiş de iyi. Sen nasılsın paşa nasıl :)
Evet sonunda aldık canım bir an önce çıkmak istiyorum
Ama tadilat var umarım hemen biter.
Yormamaya çalışıyorum ufak tefek işleri yapıyorum
Acaba bu jelin önceden oluşan çatlaklara faydası oluyor mu Bide fiyatını biliyor musunuz.
Benim makinedede kurutma özelliği var ama çok kırıştırıyor diye hiç kullanmadım.Siz memmun musunuz
Canim haklisin ama yaglari aldigim yer organic urunler satan tescilli bir market. Burda aktar gibi yerler yok zaten. Walla karar veremedim, devam mi etsem lierac mi alsam. Bi hafta daha devam edeyim bakalim, cogalirsa lierac alirim belki. Son bir ayda karnim cok ani buyudu, ondan oldu biraz da sanki:)) oglum boy atti resmen:)
gunaydın cnm bizde butun gece debelenip durduk midem acaip bulandı ve bas dönmesi wrdı doktora gitmiyim diye esime bile soylemedm smdi biseymz yok skur :))Günaydın kızlar nasılsınız. Bütün gece uyuyamadim döndüm durdum. Bir de bir açlık bastırdı ki sormayın gitsin. Sabahai nasıl edecem bilemedim.lovesoon umarım iyisinizdir merak ediyorum inşallah bugün bize haber verir. Dün saat 1 bucukta girmiş ama bize yazmadı
Yok canim yanlış anladın. 40 güne kadar tabi ki evde oturmicaz aksi bir şey olmazsa. Eşimin dediği kır güne kadar zaten ana kucagini kullanicaz arabaya gerek duymicaz. Ben de duyacam çünkü yürüyüş yapacam dedim o da yazık koyulmaz arabaya dedi kararsız kaldımGünaydın canım travel system satılan bebek arabalarındaki ana kucağı ilk günden itibaren kullanılıyor , ayrıca ben bu 40 çıkarma nedir hala anlamadım 40 günden önce çocukla ben eve mi kapanacağım , büyük konuşmayayım ama sağlığımız iyi olursa bebeğimin de benim de inşallah ben 40 gün evde hayatta oturamam
O kısmı yorucu işte canım. Yerleseceklere müdahale etmeden duramam. Ben kadın tutmayı düşünüyorum zaten şimdilik görünürde bir annem var yardım edecek. Ona da yukleyemem her şeyi çünkü evin köşe bucak temizlenmesi gerekayy sorma canım bir gittim bi daha dönemedim.. ama artık hep aranızda olcam inşallah.. tadilatlar bitsin de taşın hemen canım son ana kalmasın.. ben çok korkuyordum taşınmaktan ama çok şükür korktuğum kadar zor olmadı, yardım edecek birileri vardır inşallah.. gerçi ben iş yapmadım hiç ama her şeyi ben ayarlamak zorunda kaldım, aynı şekilde yoruldum, ne nereye konacak, nasıl yapılacak hepsine karışınca yoruldum birazcık.. darısı başına inşallah.. tadilatlar bitene kadar toparlan sen de ufak ufak..
biz de iyiyiz çok şükür, bebiş de iyi.. en son iki kilo olduk.. :)
gunaydın cnm bizde butun gece debelenip durduk midem acaip bulandı ve bas dönmesi wrdı doktora gitmiyim diye esime bile soylemedm smdi biseymz yok skur :))
sut falan içseydin keske kalkıp cnm ama oyle acıkıncada sut flan gormz benm gozum :)
Çok geçmiş olsun canım ya Nasıl korka korka okudum senin için bi görsen. Sonuna ilerledim hızlıca. Allahtan birşey yokmuş çok dikkat et canım kaldırma hiçbişey. Böyle kazalar olabiliyor maalesef Allah korumuşgunaydın kızlar nasılsınız ben cok ıyı degılım vıcdan azabından ve kendıme sınırden delı oluyorum dun aksam banyoyu temızledım sonrada banyo yapmak ıcın dusa gırdım yerde de havlu yoktu kabınden cıkımde havlu serım dedım cıkarken kaygan olur duserım dıye havlu almaya gıderken dustum allahtan tutunmaya calıstım hızımı kestım esım sese nasıl kostu kendımı unuttum esıme ıcım gıttı bana cok kızamadıda aldı yatırdı fln ama o gozlerını gorunce azaptan oldum anında kan ınındı sıkıntıdan aglıyamıyoda sadece ben sana temızleme dedım dıyıp durdu ben onu oyle gorunce cok kotu oldum gozlerı kalbının atısı yanıma uzandı kendıne gelemedı cnm ya hmn ablamı aradım geldı aldı dr ya gıttık ALLAH tan bısey yokmus dr 3 gun ozellıkle dıkkat et dedı.su anda bısey olmasada azaptan oluyorum ya cok rahat bır ınsanım ben hıc hamıle gıbı degılım dıkkat etmıyorum ne gelıyorsa basıma ondan ve nazardan geldıgıne ınanıyorum cunku kım gorse bız boyle rahat hamıle gormedık senın herseyın yolunda gıdıyo hareketlerın kısıtlanmadı deyıp duruo hele ıs yerınde herkesın dılındeyım resmen artık mayıs gelsınde dogurıyım ıstıyorum saglıkla bır an once eskıden dogmasın hamılelık guzel derdım ama sımdı vaktı gelsın hayırlısıyla dogsun dıyorum dunden berı uzun oldu ama cok doluyum annemlerle esımlede vıcdan azabı cektıgımı konusamıyorum cunku hepsı bız ne dıyoz sen napıyon dıyolar bısey olunca RABBIM bebeklerımızı nazardan korusun bol bol okumalıyız...
Canımmm hoşgeldin seni buralarda görmek ne güzelayy sorma canım bir gittim bi daha dönemedim.. ama artık hep aranızda olcam inşallah.. tadilatlar bitsin de taşın hemen canım son ana kalmasın.. ben çok korkuyordum taşınmaktan ama çok şükür korktuğum kadar zor olmadı, yardım edecek birileri vardır inşallah.. gerçi ben iş yapmadım hiç ama her şeyi ben ayarlamak zorunda kaldım, aynı şekilde yoruldum, ne nereye konacak, nasıl yapılacak hepsine karışınca yoruldum birazcık.. darısı başına inşallah.. tadilatlar bitene kadar toparlan sen de ufak ufak..
biz de iyiyiz çok şükür, bebiş de iyi.. en son iki kilo olduk.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?