- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
iyi fikir yada dogum yaptıgımızda kapıya asıp başınada ''içeri girmeden hele bi okuyun'' yazmak lazımÇok güzelmiş çıktısını alıp duvara çerçeve yapmak lazım
Hahahahhaha çok mantıklı bak bu daha iyiymiş aynen dış Kapıya mı assak acaba :))iyi fikir yada dogum yaptıgımızda kapıya asıp başınada ''içeri girmeden hele bi okuyun'' yazmak lazım
Inşallah yolundadir hersey bugün yasin için dua yapilacakti heralde ona ve bebegine de bolca dua edelim ismini de bilseydik keşke.Kızlar lovesoon 16 dk önce yine gelmiş niye yazmıyor ki bize kötü bişey mi oldu ki ay çok korkuyorum
ayy çok saol tatlım.. ben de çok mutluyum.. çok korkuyordum taşınmaktan falan hepsi geçti çok şükür.. bebişimin bir çorabı bile yoktu hiç bir şey alamadan doğurcam diye çok korkuyordum ama çok şükür haftasonu başladık alışverişe baya bişeyler aldık bi ara atarım fotoğraflarını.. sen nasılsın?.. bebiş nasıl?Canımmm hoşgeldin seni buralarda görmek ne güzel
Taşınmıştım yerleşmişsin Alışverişlere başlamışsın çok srvindim. Hayırlısıyla kucağına al giydir bebişini inşallah :)
Dimi onlara ne oluyorsa hıh :)süpermis , kayınvalideye okutmak lazım bunu geçen diyor ayy cok korkuyorm az kaldı sen niye korkuyosn dedim doğurcak olan benim
Dış kapıya asacaz canım girmeden okusunlar ona göre girsinler içeri :) :) :)Çok güzelmiş çıktısını alıp duvara çerçeve yapmak lazım
Maşallah kocaman olmuş :)büyüdü canım 4 aylık olduk biz..
çok güzel birşey dünyanın en tatlı şeyi kuzum..
yaa sorma o ara ben hiçbirşeye bakmadım 1 ay teli elime bile alamadım..
o kadar yoğun yrgun oluosunki...
en küçük fırsaatta uyumak istiyorsun yazmışsındır ama inan görmedim tatlım..
sormak istediğin birşey olursa cevaplarım kuzum..
hastane çantanı falan hazırladınmı
Inşallah canım valla dünden beri dua ediyorum kullandığı nickle. Rabbim sesimizi duysunInşallah yolundadir hersey bugün yasin için dua yapilacakti heralde ona ve bebegine de bolca dua edelim ismini de bilseydik keşke.
Canim benim cok gecmis olsun ama artık dikkat etmelisin ne kadar iyi de olsan son aylara girdik. Temizlikle falan cok ugrasma yani. Tekrardan gecms olsunngunaydın kızlar nasılsınız ben cok ıyı degılım vıcdan azabından ve kendıme sınırden delı oluyorum dun aksam banyoyu temızledım sonrada banyo yapmak ıcın dusa gırdım yerde de havlu yoktu kabınden cıkımde havlu serım dedım cıkarken kaygan olur duserım dıye havlu almaya gıderken dustum allahtan tutunmaya calıstım hızımı kestım esım sese nasıl kostu kendımı unuttum esıme ıcım gıttı bana cok kızamadıda aldı yatırdı fln ama o gozlerını gorunce azaptan oldum anında kan ınındı sıkıntıdan aglıyamıyoda sadece ben sana temızleme dedım dıyıp durdu ben onu oyle gorunce cok kotu oldum gozlerı kalbının atısı yanıma uzandı kendıne gelemedı cnm ya hmn ablamı aradım geldı aldı dr ya gıttık ALLAH tan bısey yokmus dr 3 gun ozellıkle dıkkat et dedı.su anda bısey olmasada azaptan oluyorum ya cok rahat bır ınsanım ben hıc hamıle gıbı degılım dıkkat etmıyorum ne gelıyorsa basıma ondan ve nazardan geldıgıne ınanıyorum cunku kım gorse bız boyle rahat hamıle gormedık senın herseyın yolunda gıdıyo hareketlerın kısıtlanmadı deyıp duruo hele ıs yerınde herkesın dılındeyım resmen artık mayıs gelsınde dogurıyım ıstıyorum saglıkla bır an once eskıden dogmasın hamılelık guzel derdım ama sımdı vaktı gelsın hayırlısıyla dogsun dıyorum dunden berı uzun oldu ama cok doluyum annemlerle esımlede vıcdan azabı cektıgımı konusamıyorum cunku hepsı bız ne dıyoz sen napıyon dıyolar bısey olunca RABBIM bebeklerımızı nazardan korusun bol bol okumalıyız...
saol cnm artık aklımı basıma aldım ztn takmıcam ısı gucu toparlancam bu konuda:)Canim benim cok gecmis olsun ama artık dikkat etmelisin ne kadar iyi de olsan son aylara girdik. Temizlikle falan cok ugrasma yani. Tekrardan gecms olsunn
evet canım ister istemez her şeye müdahale etmek zorunda kalıyorsun işi başkaları yapsa da düzeni sen kuracaksın.. ama dinlene dinlene yap yorma kendini de bebişi de.. ben de hep düşünüyorum, bir cm iki cm hatta mm hesabı yapıyorduk çok şükür büyüdüler..Yok canim yanlış anladın. 40 güne kadar tabi ki evde oturmicaz aksi bir şey olmazsa. Eşimin dediği kır güne kadar zaten ana kucagini kullanicaz arabaya gerek duymicaz. Ben de duyacam çünkü yürüyüş yapacam dedim o da yazık koyulmaz arabaya dedi kararsız kaldım
O kısmı yorucu işte canım. Yerleseceklere müdahale etmeden duramam. Ben kadın tutmayı düşünüyorum zaten şimdilik görünürde bir annem var yardım edecek. Ona da yukleyemem her şeyi çünkü evin köşe bucak temizlenmesi gerek
Valla biraz korkuyorum bir yandan da hemen taşınmak istiyorum :)
Umarim son ana kalmaz. Nisanin başında tasiniriz inşallah .
Maşallah Paşa'ya hey gidi günler ne çabuk geçti daha dün 8 grdilar şimdi oldular 2 kilo :) :) az kaldı canım kavusmamiza heyecanla bekliyorum :)
Cevrwmdekiker sen normal doğum yapamazsın dayanamazsin diyorlar moralimi bozuyorlar sanki onlara kalmış
Yok efendim bugün lerin tadını çıkar yarın uyucak vaktin olmicak bu zamanlar güzel zamanların vs. Ay sinir oluyorum size ne. Sanki şimdi uyuyabiliyoruz
Inşallah canım benim. Bizim için hangisi daha saglikliysa o şekilde olsun. Aynen ağzı olan konuşuyor :)evet canım ister istemez her şeye müdahale etmek zorunda kalıyorsun işi başkaları yapsa da düzeni sen kuracaksın.. ama dinlene dinlene yap yorma kendini de bebişi de.. ben de hep düşünüyorum, bir cm iki cm hatta mm hesabı yapıyorduk çok şükür büyüdüler..
ben de bu kontrolde doktora doğum şeklini sordum tabi doktor sezeryandan yana ama kan sulandırıcı kullanman normal doğumda ekstra risk teşkil etmez dedi, sevindim.. inşallah normal doğum istiyorum.. korkma bence inşallah doğururuz normal normal.. milleti de dinleme ağzı olan konuşuyor..
Dimi onlara ne oluyorsa hıh :)
Dış kapıya asacaz canım girmeden okusunlar ona göre girsinler içeri :) :) :)
Maşallah kocaman olmuş :)
Çok teşekkür ederim canım hazırladım çantayi ufak tefek eksikler var onları da haftaya halledicem :
Sen normal doğum mu yapmistin sezeryan mi
Inşallah canım valla dünden beri dua ediyorum kullandığı nickle. Rabbim sesimizi duysun
çok iyi cevap,bayıldımsüpermis , kayınvalideye okutmak lazım bunu geçen diyor ayy cok korkuyorm az kaldı sen niye korkuyosn dedim doğurcak olan benim
günaydın kızlar. dün eşime dedim forumda bi bayan vardı, doğum tarihlerimiz aynı gün görünüyordu,suyu bitmiş sezeryana alınacaktı dedim. eşimin koltuktan bir fırlayışı var,korktum dedim adam delirdi herelde. almış valizi, bebeğin deterjanını kıyafetlerini. bana diyo kalk eşyaları renklerine göre ayıralım yıkayalım,ben ütülerim. bir kahkaha basmışım ki kayınvaldem dayanamamış aşağıdan geldi noluyo die. dedim oğlunun aklı yeni başına geldi. çok şükür ctesi beni pijama almaya götürcek artık, hazırlıklar için daha erken diyen kocam akıllandı
duailemutluluk ...cnm benim çok geçmiş olsun..allahım korumuş. Dikkat et cnm kendine..ben de aynı senin gibiyim...pazar günü salak gibi cam sildim rafları sildim falan..sonra gece bi başladı kasık ağrım. .Karnım tam 1 gün semsert oldu..o kadar korktum ki..dün doktor a anlattım hemen sordu temizlik mi yaptın yoksa dedi..hele cam silmek senin neyine dedi.alt tarafı sadece 1 cam sildim o da o kadar ufak ki..ama o bile mahvetti beni.bu bana ders oldu..dikkat etmeliyiz cnm artık kendimize.3 gün rapor verdi şimdi uzaniyorum evde..
inşallah canım 2 kiloyu görmüştür. benimki dönmüş. başı aşağıdaymış. ben hiç fark etmedim döndüğünü. sürekli göbeğimde tepikler hissediyorum. meğer ayakları veya poposuymuş kuzumun.Geçen hafta bebeğim 1750 grdi. Umarim bugün 2 kilo olmuştur. Ve şimdi sanırım dönmeye çalışıyor pozisyon değiştiriyor prenses :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?