2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kzılar uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir lovesoon inşallah güzel haberlerle gelirsin sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canım dualarımız seninle

Canımmm hoşgeldin seni buralarda görmek ne güzel
Taşınmıştım yerleşmişsin Alışverişlere başlamışsın çok srvindim. Hayırlısıyla kucağına al giydir bebişini inşallah :)
ayy çok saol tatlım.. ben de çok mutluyum.. çok korkuyordum taşınmaktan falan hepsi geçti çok şükür.. bebişimin bir çorabı bile yoktu hiç bir şey alamadan doğurcam diye çok korkuyordum ama çok şükür haftasonu başladık alışverişe baya bişeyler aldık bi ara atarım fotoğraflarını.. sen nasılsın?.. bebiş nasıl?

süpermis , kayınvalideye okutmak lazım bunu geçen diyor ayy cok korkuyorm az kaldı sen niye korkuyosn dedim doğurcak olan benim
Dimi onlara ne oluyorsa hıh :)
Çok güzelmiş çıktısını alıp duvara çerçeve yapmak lazım
Dış kapıya asacaz canım girmeden okusunlar ona göre girsinler içeri :) :) :)
Maşallah kocaman olmuş :)
Çok teşekkür ederim canım hazırladım çantayi ufak tefek eksikler var onları da haftaya halledicem :
Sen normal doğum mu yapmistin sezeryan mi
Inşallah yolundadir hersey bugün yasin için dua yapilacakti heralde ona ve bebegine de bolca dua edelim ismini de bilseydik keşke.
Inşallah canım valla dünden beri dua ediyorum kullandığı nickle. Rabbim sesimizi duysun

Canim benim cok gecmis olsun ama artık dikkat etmelisin ne kadar iyi de olsan son aylara girdik. Temizlikle falan cok ugrasma yani. Tekrardan gecms olsunn

evet canım ister istemez her şeye müdahale etmek zorunda kalıyorsun işi başkaları yapsa da düzeni sen kuracaksın.. ama dinlene dinlene yap yorma kendini de bebişi de.. ben de hep düşünüyorum, bir cm iki cm hatta mm hesabı yapıyorduk çok şükür büyüdüler..

ben de bu kontrolde doktora doğum şeklini sordum tabi doktor sezeryandan yana ama kan sulandırıcı kullanman normal doğumda ekstra risk teşkil etmez dedi, sevindim.. inşallah normal doğum istiyorum.. korkma bence inşallah doğururuz normal normal.. milleti de dinleme ağzı olan konuşuyor..

Inşallah canım benim. Bizim için hangisi daha saglikliysa o şekilde olsun. Aynen ağzı olan konuşuyor :)

12 saat suni sancı denemesi sonrası sezeryana girdim canım..
suni sancıyı hissetmedim ben..
spinal sezeryan oldum.

günaydın kızlar. dün eşime dedim forumda bi bayan vardı, doğum tarihlerimiz aynı gün görünüyordu,suyu bitmiş sezeryana alınacaktı dedim. eşimin koltuktan bir fırlayışı var,korktum dedim adam delirdi herelde. almış valizi, bebeğin deterjanını kıyafetlerini. bana diyo kalk eşyaları renklerine göre ayıralım yıkayalım,ben ütülerim. bir kahkaha basmışım ki kayınvaldem dayanamamış aşağıdan geldi noluyo die. dedim oğlunun aklı yeni başına geldi. çok şükür ctesi beni pijama almaya götürcek artık, hazırlıklar için daha erken diyen kocam akıllandı

cok guldum esıne ya bır ders lazım oluyor bazen eslere onunda boylelıkle aklı basına gelmıs :)

duailemutluluk ...cnm benim çok geçmiş olsun..allahım korumuş. Dikkat et cnm kendine..ben de aynı senin gibiyim...pazar günü salak gibi cam sildim rafları sildim falan..sonra gece bi başladı kasık ağrım. .Karnım tam 1 gün semsert oldu..o kadar korktum ki..dün doktor a anlattım hemen sordu temizlik mi yaptın yoksa dedi..hele cam silmek senin neyine dedi.alt tarafı sadece 1 cam sildim o da o kadar ufak ki..ama o bile mahvetti beni.bu bana ders oldu..dikkat etmeliyiz cnm artık kendimize.3 gün rapor verdi şimdi uzaniyorum evde..

saol canım sanada cok gecmıs olsun ewet cok cok dıkkat etmek lazım surda kalmıs 2 ay hatta daha az sabretmek lazım bazı seylere hepimizi ALLAH korusunda hayırlısıyla doguralım,gerce rabbım koruyorda bızde bazen dengesızlık ıste boyle boyle akıllanıyoruz :)

Geçen hafta bebeğim 1750 grdi. Umarim bugün 2 kilo olmuştur. Ve şimdi sanırım dönmeye çalışıyor pozisyon değiştiriyor prenses :)
inşallah canım 2 kiloyu görmüştür. benimki dönmüş. başı aşağıdaymış. ben hiç fark etmedim döndüğünü. sürekli göbeğimde tepikler hissediyorum. meğer ayakları veya poposuymuş kuzumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…