O korku bende de var canim aynı haftadayiz nerdeyse nerdeyse ben de yikadim yerleştirdi m salı doktor randevu m var hastane neler isteyecek sorayım ona göre çantami hazirlicam
Merhabalar canım ben kendimce cevaplayayım..umarım işine yarar..
1.Ben spor gecelik pijama tercih ettim ama arkadaşlar suwenden gayet şık ekru ve pembe takımlar aldılar hemde uygun fiyata,şu sıralarda sanki kampanyası vardı,trendyol,limango,markafoni gibi siteleri bir yokla
2.-3.bazı arkadaşlar kendileri yaptılar sabun kokulu taş vs ama benim bir fikrim yok bu konuda,ben minik şişelere mavi kolonya hazırlayacağım hem bebek şekeri niyetine hem de mevlütte minik külahlarda kuş lokumlarıyla birlikte dağıtacağım,hastane içinde hacı Şerif sitesinden isim yazılı çikolata sipariş edeceğim
4.İstersen nevresim takımı al,ya da sadece çarşaf yastık kılıfı diktir,bende park yatak aldım annem iki takım çarşaf+yastık kılıfı diktirdi bende bir tane English home dan nevresim takımı aldım, yaz dönemi olduğu içinde üstüne penye battaniye örterim diye düşündüm,kış içinde kaz tüyü bebek yorganı almayı düşünüyorum ama doğumdan sonra.
5.Biz baya önceden casual cadillac bebek arabası aldık,ki burdaki arkadaşların da pek çoğu kampanyalı zamanlarında aynı üründen aldı hem fiyatı da uygun travel sisteme göre hem de hafif bir araba..
Telaş yapma buarada hepsi hallolur inş :)kolay gelsin..iyi bak bebişe de kendine de..
Merhaba canım öncelikle gecelik için suwen in ekru geceliğini beğeneceğini düşünüyorum ben pembesini aldım.
Ben hastane için hacı şerif sitesinden lokum çikolata ve loğusa şekeri alıcam hastaneye gelen çol olur. Hem çok uygun sitede hem de isim basılıyor tek tek çikolatalara.
Mevlüt için de mantarlı şişelere Gülsuyu doldurdum, küçük keselere de pembe tesbih ve dantellere süsledim.
Sen kolonya da dağıtabilirsin. Küçük Yasinler dağıtılıyor.
Nasıl bir beşik anlamadım ama uyku seti alabilirsin içinde herşeyi var. Yatağı var para vermeyeym diyorsan sadece beşik Koruması alırsın ve nevresimler kullanırsın.
Kraft Twist aldık casual Cadillac çol güzel. Ben mamas papas ve özellikle graco evo yu çok beğeniyorum.
cnm suwenın takımları gayet guzel ekru renkte ındırımdeydı bır sıtede tam hatırlamıyorum, hedıyelık hastanede ben kolonya ve hacı serıften cıkolata yaptırcam,mevlıt ıcınde tesbıh aldım keselıcem guzelce bırde kulahta seker dagıtıcam ınsallah , bebek arabasıda casula cadıllac aldım ındırımden ve cok guzel bır araba ben tavsıye ederım burdan alan arkadaslarda oldu stres yapma hepsı olur emın ol para olduktan sonra bır haftada olur hepsı strese gırersen yapamazsın ztn ıyıce elın ayagına dolanır
tabi canım yanmıyor çalıştıkların.. kaçıncı hafta ayrıldıysan çalıştığın kısım doğum sonrasına eklenir.. ben de çalışabilir raporu aldım 32. haftada ama yorulduğum yerde bırakcam..Kızlar ben 32. hafta çalışabilir raporu aldım size sorum;
mesela 36. haftada kendimi çok kötü hissetim ve dinlenmek istedim.
32-33-34-35. haftalar çalıştıklarım yanmıyor değilmi.
ben insan kaynaklarından adam gibi bi bilgi veren bulamadımda.çalıştıklarım doğum sonrasına ekleniyor diye biliyorum ben
Zor muydu peki canım. .Doğumdan ne zaman sonra ayağa kalktin. Bir hafta ağrı cekiyorsun dediler doğru mu..
Sağol canım benim. Ben hissettim sanırım çünkü canımı yaktı. Gece de aynı hareketi yaptı uyandım gobegimi itiyo4du bir ara dışarı çıkacak sandım. . :) ne güzel doğum pozisyonunu almış döner mi ki acaba tekrar
arkadaşlar günaydın,bebek odası için perde bakıyorum taç da çok uçuk fiyatlar.iki fon bir de desenli tül olacak şekilde.yalnız fonları doğa desenli istiyom.nette baktım pek yoktu beğenebileceğim.önerilerinizi bekliyorum.Birde bebek nevresimleri var ya desenli tema işlemeli onlardan fon perde olur mu?bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.Aşağıda örnek nevresimler koydum .fon için ama tam olarak istediğim bu desenler değil daha canlı kelebekli böcekli vs.
Kızlar ben 32. hafta çalışabilir raporu aldım size sorum;
ben insan kaynaklarından adam gibi bi bilgi veren bulamadımda.çalıştıklarım doğum sonrasına ekleniyor diye biliyorum ben
Kızlar ben 32. hafta çalışabilir raporu aldım size sorum;
usak ta oturuyorum canım özel hastanede yapıcam hasta bezi falan bazısı veriyomus bir de ben 1 hafta önceden bir defterim var soracaklarimi yazmaya başlıyorum ona o zman unutmuyorum :)aynen benimde 2 hafta sonra kontrolum var bende sorayım ozaman . hep unutuyorum o an aklımda olanları soramıyorum. hangi hastanede doğum yapacaksın canım ? bazı hastaneler bebek hastanede olduğu sürece kıyafetlerini giydiriyormuş öyle duydum
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için
dediğiniz gibi panik yapmayacağım haklısınız.
usak ta oturuyorum canım özel hastanede yapıcam hasta bezi falan bazısı veriyomus bir de ben 1 hafta önceden bir defterim var soracaklarimi yazmaya başlıyorum ona o zman unutmuyorum :)
gunaydın mayıs anneleri ve onların minik kuzuları nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?