2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aynen benimde 2 hafta sonra kontrolum var bende sorayım ozaman . hep unutuyorum o an aklımda olanları soramıyorum. hangi hastanede doğum yapacaksın canım ? bazı hastaneler bebek hastanede olduğu sürece kıyafetlerini giydiriyormuş öyle duydum

O korku bende de var canim aynı haftadayiz nerdeyse nerdeyse ben de yikadim yerleştirdi m salı doktor randevu m var hastane neler isteyecek sorayım ona göre çantami hazirlicam

aynen benimde 2 hafta sonra kontrolum var bende sorayım ozaman . hep unutuyorum o an aklımda olanları soramıyorum. hangi hastanede doğum yapacaksın canım ? bazı hastaneler bebek hastanede olduğu sürece kıyafetlerini giydiriyormuş öyle duydum

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için
dediğiniz gibi panik yapmayacağım haklısınız.

Kızlar ben 32. hafta çalışabilir raporu aldım size sorum;
mesela 36. haftada kendimi çok kötü hissetim ve dinlenmek istedim.
32-33-34-35. haftalar çalıştıklarım yanmıyor değilmi.
ben insan kaynaklarından adam gibi bi bilgi veren bulamadımda.çalıştıklarım doğum sonrasına ekleniyor diye biliyorum ben

tabi canım yanmıyor çalıştıkların.. kaçıncı hafta ayrıldıysan çalıştığın kısım doğum sonrasına eklenir.. ben de çalışabilir raporu aldım 32. haftada ama yorulduğum yerde bırakcam..

valla canım benim çok kolaydı..
spinali kesinlikle öneririm çok güzeldi..
1 hafta ayağa kalkarken biraz acıyor tabi ama öyle abartıldığı gibi değil..
ben daha ilk gece oturup emzirdim oğlumu yani

koçtaşta güzel çocuk odası perdeleri var bakmak istersen...ben de kelebekli tül ve fon perdesini alacaktım, sonra filli aldım :) fiyatları da baya uygun..tül ve fon 100 tl ye geldi..

ben de 36. haftada ayrılacağım izne...36+0 da çalışamaz raporu almalıymışım hastaneden..onu işyerime vereceğim ve çalıştığım 4 hafta doğum sonrasına eklenecek. Doğum olduğunda da bir rapor hazırlanıyormuş, o tarih referans olarak, kalan günleri ekliyorlarmış..yani 112 günün hiçbiri yanmıyormuş..sgk dan ve ik dan bu şekilde bilgi almıştım...

yok yanmıyor canım . çalışabildiğin kadar çalış . sana kar kalacak onlar çünkü . kendini yorgun yada kötü hissettiğin an bırak , ondan sonra doğum iznin başlamış oluyor diye biliyorum . bende 2 hafta sonra alıcam inş çalışabilir raporu.

usak ta oturuyorum canım özel hastanede yapıcam hasta bezi falan bazısı veriyomus bir de ben 1 hafta önceden bir defterim var soracaklarimi yazmaya başlıyorum ona o zman unutmuyorum :)

usak ta oturuyorum canım özel hastanede yapıcam hasta bezi falan bazısı veriyomus bir de ben 1 hafta önceden bir defterim var soracaklarimi yazmaya başlıyorum ona o zman unutmuyorum :)

aynen benimde öyle yapma vaktim geldi demekki :) sonradan o da vardı bu da vardı soramadım diye hayıflanmam :)

3 gün önce kontrolüm vardı ve bebeğim şuanda 4 gün geriden gözüküyor. yumurtlama dönemi ile ilgilidir dedi doktor. bebeğin maşallah iyi dedi. kilosu da 1.191 gr. sizce normal mi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu ?

Merhabalar kızlar, umarım herkes iyidir. Yoğunum iki gündür giremiyorum. Yarın eşyalarımız gelicek çok mutluyum buarada, birde şu yoğunluğum yorgunluğum azalsa biraz
toist canım buakşam oglumun okulunda gösterisi var misafirimde var bana 1 Yasin yaz bugünlük. Herkesi öpüyorum, sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…