2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
AdaisyLove aynı sorun bende de var canım. çevremdekiler sen normal yapamazsın. aldır gittin sezeryanla diyolar. sanki kendileri normal yapmış. ben de sinir oluyorum. dün akşam 2 aylık bebeği olan arkadaşımla konuştum. bu günlerin kıymetini bi dedi. uyuyabildiğin kadar uyu dedi. nerddeeeee gece en az 4 kere uyanıyorum. tuvaletim geliyor. terliyorum üstümü değiştirmem gerekiyor. sabah da eşimle beraber uyanıveriyorum. elimde değil ki. bebeğin ilk günleri çok zor dedi. korkuttu beni valla. allahtan bahar bebekleri olacaklar. sonuçta baharda insanın içi kıpır kıpır oluyo..

12 saat suni sancı denemesi sonrası sezeryana girdim canım..
suni sancıyı hissetmedim ben..
spinal sezeryan oldum.
Zor muydu peki canım. .Doğumdan ne zaman sonra ayağa kalktin. Bir hafta ağrı cekiyorsun dediler doğru mu..
Sağol canım benim. Ben hissettim sanırım çünkü canımı yaktı. Gece de aynı hareketi yaptı uyandım gobegimi itiyo4du bir ara dışarı çıkacak sandım. . :) ne güzel doğum pozisyonunu almış döner mi ki acaba tekrar

güzel anneler ve melekleri...hamileliğimizin ilk aylarından beri takipteyiz sizleri birtürlü yazıp eşlik edemedim.birçogumuz gibi aynı hastalıklarla aynı heycanlarla geçirdik bu ayları, biçok konuda da içim rahat oldu yalnız değilmişim diye :) hele bide daha var derken doğum haberi duyunca ayrı bir heyecan bastı valla... inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minikleri

Inan canım ben korkmuyorum çünkü biz çok başka bekliyoruz onları saniyeleri saydığımız zamanlar bile oldu. Uykusuzluk tatlı gelecek bize. Istesek de gözümüzü onlardan alamadigimiz için korkularimizdan endiselerimizden uyuyamicaz zaten.
Normal doğuma gelince evet ben çok duyuyorum o lafları ve sinir oluyorum. Iki çocuğunu normal dogurmus arkadaşım bana diyor ki sen yapamazsın dayanamazsin. Sen yaptiysan ben hayli hayli yaparım en ufak agrida sen ah derken ben sukrediyorum rabbime bu güzelliği bana yasatigi için sen hep şikayet hep isyan dedim kadın sus pus oldu oh olsun işte sikmasinlar canımızı hıh

Ay ben dün kopyalatamamistim çok güzel değil mi :) kapıya asmak lazım

Tatlım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Kendini de suçlama senin bir suçun yok. Kaza geliyorum demez. Bebiş de sen de iyisiniz ya önemli olan o. Rabbim bebislerimizi tüm belalardan korusun inşallah. Bizleri de kem gözlerden nazardan sakinsin

günaydın kızlar, önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş bebeğin ve kendimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim sonra da küçük boy hurçlara yerleştirip dolabına kaldırıcam sonlara yaklaşırken de tül keselere aktarıp bavula yerleştiricem...
tüm bu hazırlıklar esnasında unuttuğum bişey kaldı mı acaba soruları var aklımda?
ihtiyaçlar arasında mutlaka şu da olmalı dediğiniz ne var mesela? alınması gereken atladığım bişeyler kalıp kalmadığını merak ediyorum
eksik bişeyler bırakmak istemiyorum, yardımlarınızı bekliyorum

Akil verenleri hiiiic takmayin hnmlar . ona bakarsaniz kendimden ornek vereyim bnm kadar nazli insan azdir ole çok hizli pratik bi insanda değilim hamileliklerimide de ufak tefekte olsa illa sorun yasadim ama cocuklarimi gikim cikmadan normal doğumla kucakladim . nasipse olur yürüyüş yoga öte beri hepsi hikaye ikinci oğlumu 10 metrekare bi odada gecen bi hamileliğin ardındangayet rahat bi ddoğumla kucakladim . kimseye kulak asmayin bol bol istiğfar fatiha okuyun selavat çekin ve meryem suresini okuyun .
Uykuya gelince katiliyorum size şimdide uyudugum yok agrilar tuvalet su derken gece kaç kere kalktigimi saymiyorum bile . yeterli zamanında saglikla gelsinler her amin tadi bi başka kiyaslamamak lzm
Ayrıca 4 aydir ole Yoruldumki
Neyse
BBugün bende Dr a gidicem .
Kizlar günlük ne kadar sut iciyonuz yoğurt yiyonuz merak ettim de :)
Doğumdan sonrada hic ole evde yatilmiyo Dr kontrolleri tahliller asilar o hoooo o 40 gün felan yatamiyon keşke yatilsa ama 4 aydir yatar bir kişilik olarak o da biktiriyor insani inanin
Birde lohusa geceliklerinixi çok acik renk almayin kizlar illaki kaza yasaniyo mahfoluyo sonra
Neyse çok oldu hafi hayirli günler mayis gülleri

arkadaşlar günaydın,bebek odası için perde bakıyorum taç da çok uçuk fiyatlar.iki fon bir de desenli tül olacak şekilde.yalnız fonları doğa desenli istiyom.nette baktım pek yoktu beğenebileceğim.önerilerinizi bekliyorum.Birde bebek nevresimleri var ya desenli tema işlemeli onlardan fon perde olur mu?bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.Aşağıda örnek nevresimler koydum .fon için ama tam olarak istediğim bu desenler değil daha canlı kelebekli böcekli vs.

bende yeni kontrolden geldi. bebeğim 1996 gram olmuş. boyu da 44 cm miş. herşey yolunda çok şükür. bebek dönmüş.doktor normal dedi ama benim içime kurt düştü. sizce erken değilmi dönmesi.?
Canım benim 28. hafta kontrolüm de bebek normal doğum pozisyonuna dönmüş demişti doktorum. Endişelenecek bir şey yok demişti. senin de için rahat olsun.

biz sabah 200ml lik kutu sütlerden içiyoruz bitane cnım oglen veya aksamda bi kase yogurt olmadı ayran flan cok abartmıyoruz yani :)

cok saol canım aynen kaza olcaksa oluyor ama ınsanda kızıyor kendıne ıste elde olmadan ,amin inşALLAH canım :)

çok iyi demişsin ağzına sağlık:)

int. hiç yok cnm bende cok baktım , nevresim kumaşlarınınkilerde içirik gibi duruyor , ben bi perdecide düz mavi kadife tarzı bişey beğendim ama odamız deniz temalı olablir kırmızılı lacivertli oyüzden bekletiyorum şimdilik ona uyumlu olsun diye ,ilk koydugun cok hoşmuş soft renkler benm perdecide begendgm deniz temalı bukadar hoş durmuyor walla..

günaydın arkadaşlar..
bende yavaş yavaş son hazırlıklarımı yapıyorum . bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim hurca yerleştirdim.odanın kokusu gidincede inş odasına yerleştiricem herşeyi. bebek için 1 hastane çıkışı ve bi kaç bady tulum yeterli olurmu sizce ?
bu haftada hastane çantasını yapmayı planlıyorum . biraz erken doğumdan korkuyorum , ya hazırlıksız yakalanırsam diye

O korku bende de var canim aynı haftadayiz nerdeyse nerdeyse ben de yikadim yerleştirdi m salı doktor randevu m var hastane neler isteyecek sorayım ona göre çantami hazirlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…