- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
bizim de 6 nisanda kontrolümüz bakalım sağlıkla kavuşalım inşaallah canım. bu arada kasılma için adalat oldukça iyi geldi yalnızca biraz sersemlik ve uyku hali yapıyor sanırım, kullanan varsa aranızda siz de de benzer etkiler gösterdi mi?Anladım canım. Bizimkisi de iri olacak mı diye bir karşılaştırayım dedim :) Çünkü çok merak ediyorum, kontrolüme çok var. Neyse artık sağlıklı olsunlar da.
bizim de 6 nisanda kontrolümüz bakalım sağlıkla kavuşalım inşaallah canım. bu arada kasılma için adalat oldukça iyi geldi yalnızca biraz sersemlik ve uyku hali yapıyor sanırım, kullanan varsa aranızda siz de de benzer etkiler gösterdi mi?
ay sesli güldüm valla iyi cevap tebrik ederimkızlar, mayıs anneleri baslıgında bir arkadas daha topic acmıs, baska bir arkadas da bizleri eleştirmis, ben de sakayla karısık bi cevap verdim ona :)
↑
matoldum
bir daha topic açılmasında sakınca yok. hatta iyi olmuş. zaten ben artık oraya hiç bakmıyorum. orda artık gruplaşmalar var. herkesin sorularına cvp verilmiyor. boş ve gereksiz muhabbetler ediliyor. çalışan biri olarak benim orayı saatlerce bakacak boş vaktim yok. çalışan insan bile saatlerce orda. bu nasıl bir çalışmadır anlamış değilim zaten. sorulacak sorun varsa sorarsın yoksa cvplayabileceğin yardımcı olacak konulara bakarsın. o gelinini soruyor öteki damadını merak ediyor. üzüntüler paylaşılıyor. sonra öteki geçmişi (sayfalar dolusu) okumadığı, kendisiyle alakalı bir soru sorduğu için dışlanıyor. burası sanal bir ortam sizin dışarda arkadaşlarınız dostlarınız yok galiba. içli dışlı olmak için watsap instagram face falan var.oralarda kullanılabilir. yoksa böyle insan başka topicler açmak ihtiyacı duyar.
gokceneboz
bu kadar detaylı bildiğine göre sen de baya baya her sayfayı okumussun canım :) seni '' ben hiccc film izlemem sadece belgesel, tarih... '' diyen tiplere benzettim :) Keske insanların paylaşımlarıyla dalga gecmesen, saygı duysan, sussan köşene çekilsen di mi...
günaydın kızlar herkes iyidir umarım doğum yapan arkadaştan bir haber yok sanırım ben de hazır evdeyken başladım hazırlıklara bebeğin eşyalarını yıkadım asacağım şimdi yarın ütülerim ertesi gün de çantamızı hazırlarım yavaş yavaş yormadan yapacağım inşallah kızlar çantasını hazırlayanlar liste halinde paylaşabilir mi bana da fikir olsun liste yapayım.
teşekkür ettim canımBen başladım yavaştan,
Anne çantası
2 adet gecelik
• 1 adet sabahlık
• 1 adet terlik
• 1 adet pijama
• 5 adet kilot
• 2 adet sütyen
• 3 çift çorap
• 3 adet el-yüz havlusu
• 2 adet lif
• taç / toka
• saç fırçası / tarak
• deodorant
• ruj
• yüz kremi
• bepanthol
• diş fırçası / diş macunu
• sabun / sıvı sabun
• kulak pamuğu
• pamuk
• hijyenik ped / doğum sonrası pedi
• göğüs pedi
• kutu mendil
• ıslak mendil
• kitap
• fotoğraf makinesi / film
• kamera / kaset
• bloknot / kalem
• telefon / şarj cihazı / telefon rehberi
• sigorta dosyası
• kolonya
BEBEK
Çıkış Takımı 1
Çorap 2
Body 3
Battaniye 2
Ana Kucağı 1
Kusmuk Bezleri 4
Yalancı Emzik 1
Patik 2
Eldiven 2
Hırka 1
Bez 1 paket
Ayy canm gecms olsunnn... Neden suyu bitti ki acaba ..oglumun suyu artık bitti dogması gerekio dedi doktorumuz sabah sezaryana giricem sanırım akcger gelistiricisinin etkisini beklyoruz . Dua edin lutfen çok ihtyacımız var 33+2yiz şuan
CANIM ÇIKIŞ TAKIMI EN AZ İKİ OLMASI GEREKİR, İLK GÜN KAKA FİLAN ÇOK BULAŞIYYORMUŞ..Ben başladım yavaştan,
Anne çantası
2 adet gecelik
• 1 adet sabahlık
• 1 adet terlik
• 1 adet pijama
• 5 adet kilot
• 2 adet sütyen
• 3 çift çorap
• 3 adet el-yüz havlusu
• 2 adet lif
• taç / toka
• saç fırçası / tarak
• deodorant
• ruj
• yüz kremi
• bepanthol
• sabun / sıvı sabun
• kulak pamuğu
• pamuk
• göğüs pedi
• kutu mendil
• ıslak mendil
• kitap
• kamera / kaset
• bloknot / kalem
• sigorta dosyası
• kolonya
BEBEK
Çıkış Takımı 1
Çorap 2
Body 3
Battaniye 2
Ana Kucağı 1
Kusmuk Bezleri 4
Yalancı Emzik 1
Patik 2
Eldiven 2
Hırka 1
Bez 1 paket
Canım arkadaşın suyu bitmişti mecburi sezeryana alınacaktı şimdi nasıl çok merak ediyorumAllh yardımcın olsun cnm nedn erken dogum oluyor pekı ?
Canım dinlen bol bol bak biz yirmili haftalardaydık dinlene dinlene otuzlara geldik çok yorma kendini son 10 hafta birazcık dişimizi sıkalımSaol canim benim iyiyiz cok sukur yatip dinleniyoruz sen nasilsin prenses ne durumda
listen güzel cnm..ama eğer kızmassan bir iki önerim olacak..Ben başladım yavaştan,
Anne çantası
2 adet gecelik
• 1 adet sabahlık
• 1 adet terlik
• 1 adet pijama
• 5 adet kilot
• 2 adet sütyen
• 3 çift çorap
• 3 adet el-yüz havlusu
• 2 adet lif
• taç / toka
• saç fırçası / tarak
• deodorant
• ruj
• yüz kremi
• bepanthol
• sabun / sıvı sabun
• kulak pamuğu
• pamuk
• göğüs pedi
• kutu mendil
• ıslak mendil
• kitap
• kamera / kaset
• bloknot / kalem
• sigorta dosyası
• kolonya
BEBEK
Çıkış Takımı 1
Çorap 2
Body 3
Battaniye 2
Ana Kucağı 1
Kusmuk Bezleri 4
Yalancı Emzik 1
Patik 2
Eldiven 2
Hırka 1
Bez 1 paket
listen güzel cnm..ama eğer kızmassan bir iki önerim olacak..
3 tane havlu çok 1 yeter kağıt havluda var çünkü.
sabun bugün tüm hastanlerde var özel olsun devlet olsun.. ama ya sıvı al yada bitane katı tedbiren..
ve de deodorant çok çok gereksiz hem bebeğini emzirirkende zararlı olur bebeğe..kolonya varmış zaten ona gerek yok..
kulak pamuğu ne için onu bilemedim..
aslında kalacağınız eğer normal doğum olursa 3-5 saat yok sezeryansa bi gece bukadar teferruat çok gibi..
hayırlı doğumlar olsun..
Canım çok çok geçmiş olsun şükür iyiymişsiniz aman dikkatli ol canım ya Allah bi daha yaşatmasıngunaydın kızlar nasılsınız ben cok ıyı degılım vıcdan azabından ve kendıme sınırden delı oluyorum dun aksam banyoyu temızledım sonrada banyo yapmak ıcın dusa gırdım yerde de havlu yoktu kabınden cıkımde havlu serım dedım cıkarken kaygan olur duserım dıye havlu almaya gıderken dustum allahtan tutunmaya calıstım hızımı kestım esım sese nasıl kostu kendımı unuttum esıme ıcım gıttı bana cok kızamadıda aldı yatırdı fln ama o gozlerını gorunce azaptan oldum anında kan ınındı sıkıntıdan aglıyamıyoda sadece ben sana temızleme dedım dıyıp durdu ben onu oyle gorunce cok kotu oldum gozlerı kalbının atısı yanıma uzandı kendıne gelemedı cnm ya hmn ablamı aradım geldı aldı dr ya gıttık ALLAH tan bısey yokmus dr 3 gun ozellıkle dıkkat et dedı.su anda bısey olmasada azaptan oluyorum ya cok rahat bır ınsanım ben hıc hamıle gıbı degılım dıkkat etmıyorum ne gelıyorsa basıma ondan ve nazardan geldıgıne ınanıyorum cunku kım gorse bız boyle rahat hamıle gormedık senın herseyın yolunda gıdıyo hareketlerın kısıtlanmadı deyıp duruo hele ıs yerınde herkesın dılındeyım resmen artık mayıs gelsınde dogurıyım ıstıyorum saglıkla bır an once eskıden dogmasın hamılelık guzel derdım ama sımdı vaktı gelsın hayırlısıyla dogsun dıyorum dunden berı uzun oldu ama cok doluyum annemlerle esımlede vıcdan azabı cektıgımı konusamıyorum cunku hepsı bız ne dıyoz sen napıyon dıyolar bısey olunca RABBIM bebeklerımızı nazardan korusun bol bol okumalıyız...
listen güzel cnm..ama eğer kızmassan bir iki önerim olacak..
3 tane havlu çok 1 yeter kağıt havluda var çünkü.
sabun bugün tüm hastanlerde var özel olsun devlet olsun.. ama ya sıvı al yada bitane katı tedbiren..
ve de deodorant çok çok gereksiz hem bebeğini emzirirkende zararlı olur bebeğe..kolonya varmış zaten ona gerek yok..
kulak pamuğu ne için onu bilemedim..
aslında kalacağınız eğer normal doğum olursa 3-5 saat yok sezeryansa bi gece bukadar teferruat çok gibi..
hayırlı doğumlar olsun..
Cok sukur canim sevindim :) Masallah ona annesi buyuyo icerde. Döner daha evet Allahin izniyle saglikli olsun da insallah :)canım dün dok gitti, her şey yolunda çok şükür, tembelliği üzerindeymiş bizimkinin :) 1600 gr olmuşuz, sadece tersiz hala ayaktan geliyoruz, dönermiş ama daha ...
Geçmiş olsun canım son ayda mide bulantısı oluyor mu benim mide bulanıyo dediğimde eşim alay etti ne değişik bünyen var herkes ki önce bulanır seninki sonra bulanıyor dedi e o zaman normal bulanmasıgunaydın cnm bizde butun gece debelenip durduk midem acaip bulandı ve bas dönmesi wrdı doktora gitmiyim diye esime bile soylemedm smdi biseymz yok skur :))
sut falan içseydin keske kalkıp cnm ama oyle acıkıncada sut flan gormz benm gozum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?