2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
biberon, emzik ve pompayı kaynatarak steril eden var mı? nasıl yapacağız? kaynarken içine atınca bana yamulur gibi geliyor tüm bunlar..?

Canım ben öyle yapacağım. Ablamda öyle yapıyordu. Kaynatmana çok gerek yok. kaynayan suya koy, 10 sn sonra kapat. Erimiyor merak etme. Ama Bence kaynamış su da söksen üzerine steril olur.

biberon, emzik ve pompayı kaynatarak steril eden var mı? nasıl yapacağız? kaynarken içine atınca bana yamulur gibi geliyor tüm bunlar..?
ben suya koydum kaynattım 5 dakika. çok uzun tutmadım. üzerinde 5 dk yazıyordu bir şey olmadı

. Ben hazirladim mobilyalarimi herseyimi odasiyla ilgili. Bnmde en son gittigimde pazartesiydi. Onde gidiyor dedi doktor. Kiz benimm 2 kg olmus boyunu soylemedi bu sefer. 2 hafta once 40 cm dedi.

Selam kizlarr.. Kac kilo bebisleriniz kac haftaliksiniz:) neler hazirlandi bakimm:) hangi hastane hangi doktor:) zaman azaldikca endiselerim heyecanim artiyor:)

selam canım.
30.haftayım ve bebişim 1191 gr.
valla bebek odamız hastane süslemelerimiz herşeyimiz çok şükür hazır.bebek kıyafetleri ütülendi yıkandı paklandı hurçlarda yerini aldı. odanın kokusu çıkınca odaya yerleşmeleri bekliyor :) ben istanbul acıbademde doğum yapıcam inş.
benimde heyecan ve endişem tavan durumda.özellikle ya erken doğurursam ya küçük doğurursam korkusu sardı bide tabi normal doğum heyecanı

valla maşallah, okuyunca ne rahatım dedim kendime..34. haftam bitiyor bunların hiçbiri hazır değil ben de.. ben de hastane çantamı artık hazırlamalıyım artık heralde :)

. Ben hazirladim mobilyalarimi herseyimi odasiyla ilgili. Bnmde en son gittigimde pazartesiydi. Onde gidiyor dedi doktor. Kiz benimm 2 kg olmus boyunu soylemedi bu sefer. 2 hafta once 40 cm dedi.
ms_larut almira22
bebişlerinize aldığınız avizeler nasıl kızlar ?
ben küçük bir halı aldım . confetti halıdan tedy bear modelini .

valla maşallah, okuyunca ne rahatım dedim kendime..34. haftam bitiyor bunların hiçbiri hazır değil ben de.. ben de hastane çantamı artık hazırlamalıyım artık heralde :)

canım bende çalıştığım için allah göstermesin erken gelir bişey olur yapamam yardım edenim olmaz diye evde boş vakitlerimde yaptım hepsini . sende yaparsın hiç endişe etme. bak ben kıyafetlerin hepsini ayırdım rengine göre ayrı ayrı çevirdim yaklaşık bi 10 12 makina :) yıkanmamış hiçbişeyi kalmadı. sonra kurudular ve hepsini 2 günde ütüledim .oturdummu deli gibi bitsin diye kalkmadım başından. çok yoruldum çok ağrım oldu gerçi sen yapsan 3-4 güne biter hiç takma kafana

ms_larut almira22

Ben daha avize ve halı almadım canım. Avize kumandalılardan düşünüyorum. Hani hem normal hem de gece lambası olabilenlerden. Halı içinde büyük oyun halılarından alacağım sanırım. Joker bebe de görmüştüm.

mobilya kokusu için ne yapıosunuz peki ? mobilyam geleli 1 hafta oldu . sadece saf su ile silin dedi mobilyacı. temizledim tozunu aldım hepsinin iç dış. camıda hep açık . ama koku hala ilk günkü gibi sanki. internette sirkeli su ile silinebileceği yazıyor. varmıdır bilginiz ? siz neler yaptınız?

15 gündür odanın camı açık bekliyor..koku yeni geçmeye başladı..dolabın kapağında sorun vardı, onu bekliyoruz şimdi, onun kokusu için de en az 2 hafta bekleyeceğiz..kızım gelmeden yerleştirebilseydim iyiydi..koku olunca hiç bişi koymadım daha odaya..bekliyoruz..

Kolay kolay çıkmaz canım. Benim Cumartesi gelecek. Sabah işdeyken ve gece camı açacağım. Eve gelince de kaloriferini açıp kurutacağım. Ama 2 ayda anca çıkıyormuş.

ms_larut almira22
. Herkesde var bu korku:) kucuk dogmasin zamaninda dogsun ve normal olsun ins. Benim istegim bu. Ben ikeadan aldim. Halicilarda yuksek . Sonra baskada alirim. Keseye gore yaptik iste:) avizemde ewimde vardi cnm degistirmedim henuz. Baska ayrintilara yetismeye calisiyorum. Mega medipole gidiyordum ben. Simdi esenler medipole gectim. Kismetse orda dogum yapicam:))

Slm arkadaşlarım. lovesoon arkadaşımızın sezeryana alınacağını okudum. Allah yardımcısı olsun. Bebeği sağlıkla doğsun inşallah... Dualarım bütün annelerle, hepinizle... Benim de erken doğum riskim olduğu için istirahat etmeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Hepimiz zamanında alalım inşallah yavrularımızı... Bu arada oğlumuzun adına karar verdik. Uras olacak ismi Allah izin verirse. duailemutluluk canım geçmiş olsun. Düşmüşsün sende. Bugün kü geçmişe şöyle bir göz atmaya çalıştım da. 2 ay önce falan benimde aynı şey başıma geldi. Küvetten ayağımı dışarı bir attım bacağım ortadan ikiye ayrılıyordu. Ucuz atlattım,bir kaç çürük oluştu o kadar. Aman dikkat edelim hepimiz.

. Benim mobilyalarim kokmuyor. Odami boyamistim onceden. Mobilyalarim geldi 2 hafta once ve kokmayan boyadan oldugu icin rahatim. Esyalari utuledim yerlestirdim. Cantamda hazir

Allah razi olsun canim
canım aklıma geldin bi yazayım dedim. hamile kalmak isteyenlerdeyken yazışıyorduk seninle. doğumun mayıs mıydı senin ben daha erken sandım acaba doğurdumu dedim :))) nasıl geciyor hamilelik oğluşun nasıl sen nasılsın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…