biberon, emzik ve pompayı kaynatarak steril eden var mı? nasıl yapacağız? kaynarken içine atınca bana yamulur gibi geliyor tüm bunlar..?
ben suya koydum kaynattım 5 dakika. çok uzun tutmadım. üzerinde 5 dk yazıyordu bir şey olmadıbiberon, emzik ve pompayı kaynatarak steril eden var mı? nasıl yapacağız? kaynarken içine atınca bana yamulur gibi geliyor tüm bunlar..?
çok sağol canım bugün daha iyiyim.Çok geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun benim de en çok korktuğum şeylerden birisi banyoda kayıp düşmek Allah korusun bizleri ve bebişleri.saol canım ewet sukur,amin inşALLAH :)
. Ben hazirladim mobilyalarimi herseyimi odasiyla ilgili. Bnmde en son gittigimde pazartesiydi. Onde gidiyor dedi doktor. Kiz benimm 2 kg olmus boyunu soylemedi bu sefer. 2 hafta once 40 cm dedi.Benim avize ve halı dışında her şey hazır. Mobilyalar cumartesi gelecek. Ama tabi hemen yerleştiremem. Konu olayının geçmesi için. Keşke daha erken alsaymışım. Onun dışında benim az bi ihtiyacım kaldı ama acil değil.
Ben Özel bir hastane de doğum yapacağım. Ama süit oda olmasını çok istiyorum. Fiyat çok fark etmiyor bu hastanede.
Kontrolüm 4 Nisanda. 32 hafta raporumu alacağım. Ölçüleri tam şuan bilmiyorum. En sın gittiğimin üzerinden 2 hafta geçti. ama bgnlerde baya büyüdü sanki :) Öyle işte. Ben de çok heyecanlanıyorum. Zaman geçmiyor sanki.... Senin bebiş kız mı erkek mi? Nedir ölçüleri?
Selam kizlarr.. Kac kilo bebisleriniz kac haftaliksiniz:) neler hazirlandi bakimm:) hangi hastane hangi doktor:) zaman azaldikca endiselerim heyecanim artiyor:)
selam canım.
30.haftayım ve bebişim 1191 gr.
valla bebek odamız hastane süslemelerimiz herşeyimiz çok şükür hazır.bebek kıyafetleri ütülendi yıkandı paklandı hurçlarda yerini aldı. odanın kokusu çıkınca odaya yerleşmeleri bekliyor :) ben istanbul acıbademde doğum yapıcam inş.
benimde heyecan ve endişem tavan durumda.özellikle ya erken doğurursam ya küçük doğurursam korkusu sardıbide tabi normal doğum heyecanı
ms_larut almira22. Ben hazirladim mobilyalarimi herseyimi odasiyla ilgili. Bnmde en son gittigimde pazartesiydi. Onde gidiyor dedi doktor. Kiz benimm 2 kg olmus boyunu soylemedi bu sefer. 2 hafta once 40 cm dedi.
canım çok geçmiş olsun benim de en çok korktuğum şeylerden birisi banyoda kayıp düşmek Allah korusun bizleri ve bebişleri.
valla maşallah, okuyunca ne rahatım dedim kendime..34. haftam bitiyor bunların hiçbiri hazır değil ben de.. ben de hastane çantamı artık hazırlamalıyım artık heralde :)
ms_larut almira22
bebişlerinize aldığınız avizeler nasıl kızlar ?
ben küçük bir halı aldım . confetti halıdan tedy bear modelini .
Ben daha avize ve halı almadım canım. Avize kumandalılardan düşünüyorum. Hani hem normal hem de gece lambası olabilenlerden. Halı içinde büyük oyun halılarından alacağım sanırım. Joker bebe de görmüştüm.
Canim 10 dakika kisik ateste kaynattim bisey olmuyor merak etmebiberon, emzik ve pompayı kaynatarak steril eden var mı? nasıl yapacağız? kaynarken içine atınca bana yamulur gibi geliyor tüm bunlar..?
mobilya kokusu için ne yapıosunuz peki ? mobilyam geleli 1 hafta oldu . sadece saf su ile silin dedi mobilyacı. temizledim tozunu aldım hepsinin iç dış. camıda hep açık . ama koku hala ilk günkü gibi sanki. internette sirkeli su ile silinebileceği yazıyor. varmıdır bilginiz ? siz neler yaptınız?
Kolay kolay çıkmaz canım. Benim Cumartesi gelecek. Sabah işdeyken ve gece camı açacağım. Eve gelince de kaloriferini açıp kurutacağım. Ama 2 ayda anca çıkıyormuş.mobilya kokusu için ne yapıosunuz peki ? mobilyam geleli 1 hafta oldu . sadece saf su ile silin dedi mobilyacı. temizledim tozunu aldım hepsinin iç dış. camıda hep açık . ama koku hala ilk günkü gibi sanki. internette sirkeli su ile silinebileceği yazıyor. varmıdır bilginiz ? siz neler yaptınız?
Cikmadinmi canimKızlar geldim doktora. Nst için sıra bekliyorum. Eşimi de almıyorlar içeri sinir oldum 20 dk sıkılacam
selam canım.
30.haftayım ve bebişim 1191 gr.
valla bebek odamız hastane süslemelerimiz herşeyimiz çok şükür hazır.bebek kıyafetleri ütülendi yıkandı paklandı hurçlarda yerini aldı. odanın kokusu çıkınca odaya yerleşmeleri bekliyor :) ben istanbul acıbademde doğum yapıcam inş.
benimde heyecan ve endişem tavan durumda.özellikle ya erken doğurursam ya küçük doğurursam korkusu sardıbide tabi normal doğum heyecanı
. Herkesde var bu korku:) kucuk dogmasin zamaninda dogsun ve normal olsun ins. Benim istegim bu. Ben ikeadan aldim. Halicilarda yuksek . Sonra baskada alirim. Keseye gore yaptik iste:) avizemde ewimde vardi cnm degistirmedim henuz. Baska ayrintilara yetismeye calisiyorum. Mega medipole gidiyordum ben. Simdi esenler medipole gectim. Kismetse orda dogum yapicam:))ms_larut almira22
bebişlerinize aldığınız avizeler nasıl kızlar ?
ben küçük bir halı aldım . confetti halıdan tedy bear modelini .
. Benim mobilyalarim kokmuyor. Odami boyamistim onceden. Mobilyalarim geldi 2 hafta once ve kokmayan boyadan oldugu icin rahatim. Esyalari utuledim yerlestirdim. Cantamda hazirmobilya kokusu için ne yapıosunuz peki ? mobilyam geleli 1 hafta oldu . sadece saf su ile silin dedi mobilyacı. temizledim tozunu aldım hepsinin iç dış. camıda hep açık . ama koku hala ilk günkü gibi sanki. internette sirkeli su ile silinebileceği yazıyor. varmıdır bilginiz ? siz neler yaptınız?
canım aklıma geldin bi yazayım dedim. hamile kalmak isteyenlerdeyken yazışıyorduk seninle. doğumun mayıs mıydı senin ben daha erken sandım acaba doğurdumu dedim :))) nasıl geciyor hamilelik oğluşun nasıl sen nasılsın :))))Allah razi olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?