Eyvahhhhh dedikomuz yapılmış inanmıyorum
Üzüldüm ya ne gerek var böyle şeylere. Burası açık bir forum isteyen istediğini yazar istediğiyle konuşur. Sen niye kocanı anlatıyorsun niye kaynananı anlatıyorsun niye hep şu üyeyle konuşuyorsun deme hakkımız yok ki. Bazı muhabbetler de beni etkiliyor doğru bulmuyorum ve konuya dahil olmuyorum bu kadar. Beni ilgilendirmez ki arkadaşların yazdıkları. Karışamam yani. Ben bu forumda gruplaşma olduğuna inanmıyorum her sorulan soruya bir kişi de olsa cevap veriyor ve evet sonra muhabbet devam ediyor. Soru soran Kişi de muhabbete katılmadığı için sinir oluyor. Eğer muhabbet istiyorsak sadece soru sormamalı başkalarının sorularına da cevap vermeliyiz. Sadece soru sorup cevabını alıp çıkan bisürü arkadaş var. Bu tabiki çok normal herkesin vakti olmayabiliyor ama muhabbete giremedim diye kızmamalı bu durumda.
Bu tarz durumlara hiç gerek yok arkadaşlar. Hamilelik hormonları mı diyelim nr diyelim bilemedim
Çok teşekkür ederiz gökçecim bizi ifade etmişsin orada da. Şimdi arkadaşın geçmişine baktım da sorduğu sorulara da cevap verilmiş anlamadım neden kızdığını.
ayyy cok az kalmış yaaaa sen kesin nisan annesi olursun cnm :)Arkadaşlar birbirimizin listesine eksik fazla diye yorumdan ziyade güzel olmuş benim listem de şu şekilde diye paylaşabiliriz. Nacizane fikrim :)) Hem henüz hazırlamayanlar da aralarından seçme şansı bulur. Bu kişisel bir tercih.
Çok tembelim ya hala hazırlamadım halletmem lazım bugün dpktora göre 35 e girdim beeeeenn
Çok geçmiş olsunkızlar merhaba herkeste bu hastalık nedir anlamadım ben de dün işten geldim bir kırgınlık vardı üzerimde gece çok kötü oldum ateşim çıktı vücudumdaki bütün kemiklerim sızlıyor bugün sağlık ocağına gittim faranjit dedi ilaç falan veremem dedi 3 gün rapor verdi pazartesi zaten çalışamaz raporu alacaktım gün daha dayanamadım hastalandım evde yatıyorum şimdi çok kötüyüm kimse de yok bakacak kızıma üzülüyorum kuzumla ilgilenemiyorum nasıl geçecek böyle bilmiyorum.
ben de eşimden dolayı hazırlayamamıştım,engel oluyodu hep erken diye. ben de arkandayım canım,34e girdimArkadaşlar birbirimizin listesine eksik fazla diye yorumdan ziyade güzel olmuş benim listem de şu şekilde diye paylaşabiliriz. Nacizane fikrim :)) Hem henüz hazırlamayanlar da aralarından seçme şansı bulur. Bu kişisel bir tercih.
Çok tembelim ya hala hazırlamadım halletmem lazım bugün dpktora göre 35 e girdim beeeeenn
doktor da baş ağrısı yapabilir demişti, ama çok şükür şu 3 gün içerisinde ağrı yaşamadım. o ağız kuruluğu ben de var, biraz da şekere bağlıyorum ama ağız kuruması da olmasaydı günde 3 litre suyu biraz zor içerdim herhalde:)benim de 6 nisanda kontrolüm var ve bende adalat kullanıyorum.bende ağız kuruluğu yapıyor ilaç suya doymuyorum
Bir Şubat annesi olarak sana tavsiyem doktor ölçümlerine hiç takılmaman.. Hamileliğini zehir etme tadını çıkar.. Benim 2 haftada 100 gr almış çıktı bikere,bi hafta da boyu hiç uzamamış görünüyodu.. Ama sonuç olarak 38+6 da 3510 gr 49 cm doğdu kızım maşallah.. Sonra pişman olursun bak,benim gibi :)Kızlar benim gibi s8kıntısı olanlara allah şifa versin, hastaneye gidenler güzel haberlerle gelsinler inşallah, benim bebgimde 15 günde 150 gr almis boyumuz 8cm uzamisti son kontrolde benimde canım slklldl az kilo aldiği için, 1650ydik 1800 olmusuz,doktor haftasina göre iyidedi ama iste benim kafama takildi
kızlar jokerbaby de her 300 tlye 150 tl hediye çeki varmış duyrulur
gecer ınsALLAH canım :)1-2 HAFTA BULANIYOR VE GEÇİYOR ENDİŞE ETMEYİN. BEN İLK 4 AY NE ÇEKTİM BİR BEN BİR ALLAH BİLİYOR. SAFRA KESEMDE TAŞ VAR BİR DE. KORKMUŞTUM BEN DE 30. HAFTAMDA AMA GEÇİYO TELAŞLANMAYIN
Bugün başladı galiba iki hafta sürecekyaa ne zaman başlamış? yeni mi? ne zamana kadar biliyor musun?
Bugün başladı galiba iki hafta sürecek
Liste hazırlamadan önce doğum yapacağınız hastaneyle bi görüşün,ebelere sorun.. Çoğu şey boşuna çünkü.. Bebeğime bez,portbebe ve kalın battaniye kullandım sadece.. Kendime de 1 pijama,emzirme atleti,çorap,terlik,kullan at lohusa külodu.. Diğer şeyler yük oldu sadece..Ben başladım yavaştan,
Anne çantası
2 adet gecelik
• 1 adet sabahlık
• 1 adet terlik
• 1 adet pijama
• 5 adet kilot
• 2 adet sütyen
• 3 çift çorap
• 3 adet el-yüz havlusu
• 2 adet lif
• taç / toka
• saç fırçası / tarak
• deodorant
• ruj
• yüz kremi
• bepanthol
• diş fırçası / diş macunu
• sabun / sıvı sabun
• kulak pamuğu
• pamuk
• hijyenik ped / doğum sonrası pedi
• göğüs pedi
• kutu mendil
• ıslak mendil
• kitap
• fotoğraf makinesi / film
• kamera / kaset
• bloknot / kalem
• telefon / şarj cihazı / telefon rehberi
• sigorta dosyası
• kolonya
BEBEK
Çıkış Takımı 1
Çorap 2
Body 3
Battaniye 2
Ana Kucağı 1
Kusmuk Bezleri 4
Yalancı Emzik 1
Patik 2
Eldiven 2
Hırka 1
Bez 1 paket
Ben başladım yavaştan,
Anne çantası
2 adet gecelik
• 1 adet sabahlık
• 1 adet terlik
• 1 adet pijama
• 5 adet kilot
• 2 adet sütyen
• 3 çift çorap
• 3 adet el-yüz havlusu
• 2 adet lif
• taç / toka
• saç fırçası / tarak
• deodorant
• ruj
• yüz kremi
• bepanthol
• diş fırçası / diş macunu
• sabun / sıvı sabun
• kulak pamuğu
• pamuk
• hijyenik ped / doğum sonrası pedi
• göğüs pedi
• kutu mendil
• ıslak mendil
• kitap
• fotoğraf makinesi / film
• kamera / kaset
• bloknot / kalem
• telefon / şarj cihazı / telefon rehberi
• sigorta dosyası
• kolonya
BEBEK
Çıkış Takımı 1
Çorap 2
Body 3
Battaniye 2
Ana Kucağı 1
Kusmuk Bezleri 4
Yalancı Emzik 1
Patik 2
Eldiven 2
Hırka 1
Bez 1 paket
body leri kısa kollu mu uzun kollu mu düşünüyorsun canım? ben hiç uzun kollu almamıştım bahar olacak diye, yenidoğan üşür uzun kollu olmalı dediler...merak ettim herkes böyle mi yapacak?
ben ilk ay için yenidoğan uzun kol aldım cnm 5 tanebody leri kısa kollu mu uzun kollu mu düşünüyorsun canım? ben hiç uzun kollu almamıştım bahar olacak diye, yenidoğan üşür uzun kollu olmalı dediler...merak ettim herkes böyle mi yapacak?
sen bilisin cnm beni zaten hiç ilgilendirmez..Bu arada havlu en az iki alacağım ben. Çünkü göğse sıcak kompresi en iyi havlu ile yaparmışsın. Blg olsun.
İyi yapmışsın canım. Benim evim uzak değil. Olanalar var malum. İlçe de oturanlar vs. Herkes içinden ona göre elemesini yapacaktır.sen bilisin cnm beni zaten hiç ilgilendirmez..
evin uzak hastaneye anladığım kadarıyla..tabiki senin ihtiyacın farklı olur..
ben daha önce sezeryanla bi doğum yaptığım için ve de kızım iki kere amelyat olduğu zaman 1 ay hastanelerde kaldığım için az çok kendimi tecrübeli görüp kendine yük olack şeyleri taşımaman için söyledim..
Benim avize ve halı dışında her şey hazır. Mobilyalar cumartesi gelecek. Ama tabi hemen yerleştiremem. Konu olayının geçmesi için. Keşke daha erken alsaymışım. Onun dışında benim az bi ihtiyacım kaldı ama acil değil.Selam kizlarr.. Kac kilo bebisleriniz kac haftaliksiniz:) neler hazirlandi bakimm:) hangi hastane hangi doktor:) zaman azaldikca endiselerim heyecanim artiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?