2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Yani canım. Başka başlıkta açabilirler bu da doğal. Ama eleştiriler biraz haddini aşmış bence. gerek yok. Dediğin gibi benimde ilgimi çekmeyen ya da bazen rahatsız olduğum şeyler olabiliyor. Ama kimsenin ne benim çalışma şeklimi ne de anlatmak istediklerimin sınırını eleştirmeye hakkı yok.

ayyy cok az kalmış yaaaa sen kesin nisan annesi olursun cnm :)

Çok geçmiş olsun

ben de eşimden dolayı hazırlayamamıştım,engel oluyodu hep erken diye. ben de arkandayım canım,34e girdim

benim de 6 nisanda kontrolüm var ve bende adalat kullanıyorum.bende ağız kuruluğu yapıyor ilaç suya doymuyorum
doktor da baş ağrısı yapabilir demişti, ama çok şükür şu 3 gün içerisinde ağrı yaşamadım. o ağız kuruluğu ben de var, biraz da şekere bağlıyorum ama ağız kuruması da olmasaydı günde 3 litre suyu biraz zor içerdim herhalde:)
adalat peki kasılma ve sertleşmede fayda etti mi? ben çok rahatladım şükürler olsun, normal de kalp ve tansiyon ilacı oalrak kullanıldığı için biraz teredüt de ediyorum kullanırken ama umarım böyle devam eder etkisi:)

Bir Şubat annesi olarak sana tavsiyem doktor ölçümlerine hiç takılmaman.. Hamileliğini zehir etme tadını çıkar.. Benim 2 haftada 100 gr almış çıktı bikere,bi hafta da boyu hiç uzamamış görünüyodu.. Ama sonuç olarak 38+6 da 3510 gr 49 cm doğdu kızım maşallah.. Sonra pişman olursun bak,benim gibi :)

Selam kızlar nasılsınız?Ben coktandır yazamıyordum taşınma telaşımızdan dolayı çok şükür yerleştik ufak tefek şeyler kaldı onlarda zamanla hallolur inşallah.Sayfalar çok birikmiş okuyamadım maalesef dilerim herşey yolunda,herkes iyidir.lovesoon arkadaşımızın haberini gördüm sabah okurken ama sanırım henüz haber yok..İyi haberlerle gelsin inşallah forumumuzun ilk annesi.Bizde kızcağızımla iyiyiz biraz yorulduk artık dinleniyoruz büyümeye çalışıyoruz,eksiklerimizi almaya çalışıyoruz.Sizleri özledim

Selam kizlarr.. Kac kilo bebisleriniz kac haftaliksiniz:) neler hazirlandi bakimm:) hangi hastane hangi doktor:) zaman azaldikca endiselerim heyecanim artiyor:)

Liste hazırlamadan önce doğum yapacağınız hastaneyle bi görüşün,ebelere sorun.. Çoğu şey boşuna çünkü.. Bebeğime bez,portbebe ve kalın battaniye kullandım sadece.. Kendime de 1 pijama,emzirme atleti,çorap,terlik,kullan at lohusa külodu.. Diğer şeyler yük oldu sadece..

body leri kısa kollu mu uzun kollu mu düşünüyorsun canım? ben hiç uzun kollu almamıştım bahar olacak diye, yenidoğan üşür uzun kollu olmalı dediler...merak ettim herkes böyle mi yapacak?

body leri kısa kollu mu uzun kollu mu düşünüyorsun canım? ben hiç uzun kollu almamıştım bahar olacak diye, yenidoğan üşür uzun kollu olmalı dediler...merak ettim herkes böyle mi yapacak?

Selam canım. Ben almıştım uzun kollu da. Ki senin bebek Nisan sonunda en geç gelir. Havalar 15 Hazirandan önce ısınmıyor. Bence 2 tane olsun çantanda.

ben ilk ay için yenidoğan uzun kol aldım cnm 5 tane

Bu arada havlu en az iki alacağım ben. Çünkü göğse sıcak kompresi en iyi havlu ile yaparmışsın. Blg olsun.
sen bilisin cnm beni zaten hiç ilgilendirmez..
evin uzak hastaneye anladığım kadarıyla..tabiki senin ihtiyacın farklı olur..
ben daha önce sezeryanla bi doğum yaptığım için ve de kızım iki kere amelyat olduğu zaman 1 ay hastanelerde kaldığım için az çok kendimi tecrübeli görüp kendine yük olack şeyleri taşımaman için söyledim..

İyi yapmışsın canım. Benim evim uzak değil. Olanalar var malum. İlçe de oturanlar vs. Herkes içinden ona göre elemesini yapacaktır.

biberon, emzik ve pompayı kaynatarak steril eden var mı? nasıl yapacağız? kaynarken içine atınca bana yamulur gibi geliyor tüm bunlar..?

Selam kizlarr.. Kac kilo bebisleriniz kac haftaliksiniz:) neler hazirlandi bakimm:) hangi hastane hangi doktor:) zaman azaldikca endiselerim heyecanim artiyor:)
Benim avize ve halı dışında her şey hazır. Mobilyalar cumartesi gelecek. Ama tabi hemen yerleştiremem. Konu olayının geçmesi için. Keşke daha erken alsaymışım. Onun dışında benim az bi ihtiyacım kaldı ama acil değil.
Ben Özel bir hastane de doğum yapacağım. Ama süit oda olmasını çok istiyorum. Fiyat çok fark etmiyor bu hastanede.
Kontrolüm 4 Nisanda. 32 hafta raporumu alacağım. Ölçüleri tam şuan bilmiyorum. En sın gittiğimin üzerinden 2 hafta geçti. ama bgnlerde baya büyüdü sanki :) Öyle işte. Ben de çok heyecanlanıyorum. Zaman geçmiyor sanki.... Senin bebiş kız mı erkek mi? Nedir ölçüleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…