2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyyy çok güzel yaaa

Of ya Dr şehir dışına gitmiş haftaya Pazartesi gelicekmiş ne güzel oğlumu görecektim bugün sinir oldum

canım ya anne çantasını çok kalabalık ve bazı şeyleri gereksiz gördüm
(3 çift çorap
3 adet el-yüz havlusu
2 adet lif vs..)
.ne gerek var o kadar şeye.topu topu 2 gece kalacaksın.vede eğer sezeryan olursan ağrıdan ve bebekle ilgilenmekten kendinle bile ilgilenemiyorsun.artı hastanelerde sabun,kağıt havlu,el temizleme jeline kadar herşey var.hastane çıkışını yetersiz buldum.benim ilk çocuğum erkek olduğu için ilk gün her altını açmamızda tepeden tırnağa ıslatmıştı kedini(yukarı doğru yaptıkları için.)bir günde 4 tane takım değiştirdiğimi hatırlıyorum.1 tane hastane çıkışı yetmez.

Geçmiş olsun canım son ayda mide bulantısı oluyor mu benim mide bulanıyo dediğimde eşim alay etti ne değişik bünyen var herkes ki önce bulanır seninki sonra bulanıyor dedi e o zaman normal bulanması
sağol cnm.Benim ilk aylarda hiç bulanmadı tersine gidiyorum sanırım yeni başladı bulnmaya :))

Geçmiş olsun canım son ayda mide bulantısı oluyor mu benim mide bulanıyo dediğimde eşim alay etti ne değişik bünyen var herkes ki önce bulanır seninki sonra bulanıyor dedi e o zaman normal bulanması
cnm bnmde mıdem cok bulanıyor bnm ılk uc ayda vardı ama sımdı tekrar basladı bu zamanlarda da oluyor dıye duymustum hatta esıme dedım bende gecmıse gerı donduk bu son uc ayda dıye :)

Arkadaşlar, kendi listenizi paylaşın o halde. Bu tam liste eksik kalmasın diye, eksiltilecek şeyler var tabi diye yazdım. Kişiden kişiye imkandan imkana değişir. Evin 300 km uzaktaysa ve eğer hastanede 4 gün kalman ihtimalin olursa alacakların değişir örneğin. gibi gibi....

cnm bnmde mıdem cok bulanıyor bnm ılk uc ayda vardı ama sımdı tekrar basladı bu zamanlarda da oluyor dıye duymustum hatta esıme dedım bende gecmıse gerı donduk bu son uc ayda dıye :)
1-2 HAFTA BULANIYOR VE GEÇİYOR ENDİŞE ETMEYİN. BEN İLK 4 AY NE ÇEKTİM BİR BEN BİR ALLAH BİLİYOR. SAFRA KESEMDE TAŞ VAR BİR DE. KORKMUŞTUM BEN DE 30. HAFTAMDA AMA GEÇİYO TELAŞLANMAYIN

Ay kafana taktığın şeylere bak ya iki ay sonra hepsi bitecek geçecek eski vücuduna kavuşacaksın merak etme

canım kızmana gerek yok ki ,tecrübeli birisi olarak nacizene fikrimi söyledim sadece.nelerin daha fazla,nelerin daha az ihtiyaç olduğunu yazdım.ben senin evinin 300 km uzakta olduğunu bilemem ki.genel olarak ihtiyaçlardan bahsettim.

sen bunu yazınca nedense aklıma direk bizim kızlarla tartısan biri vardı ismini hatırlamıyorum banlandı acaba o mu dedim

Eyvahhhhh dedikomuz yapılmış inanmıyorum
Üzüldüm ya ne gerek var böyle şeylere. Burası açık bir forum isteyen istediğini yazar istediğiyle konuşur. Sen niye kocanı anlatıyorsun niye kaynananı anlatıyorsun niye hep şu üyeyle konuşuyorsun deme hakkımız yok ki. Bazı muhabbetler de beni etkiliyor doğru bulmuyorum ve konuya dahil olmuyorum bu kadar. Beni ilgilendirmez ki arkadaşların yazdıkları. Karışamam yani. Ben bu forumda gruplaşma olduğuna inanmıyorum her sorulan soruya bir kişi de olsa cevap veriyor ve evet sonra muhabbet devam ediyor. Soru soran Kişi de muhabbete katılmadığı için sinir oluyor. Eğer muhabbet istiyorsak sadece soru sormamalı başkalarının sorularına da cevap vermeliyiz. Sadece soru sorup cevabını alıp çıkan bisürü arkadaş var. Bu tabiki çok normal herkesin vakti olmayabiliyor ama muhabbete giremedim diye kızmamalı bu durumda.

Bu tarz durumlara hiç gerek yok arkadaşlar. Hamilelik hormonları mı diyelim nr diyelim bilemedim
Çok teşekkür ederiz gökçecim bizi ifade etmişsin orada da. Şimdi arkadaşın geçmişine baktım da sorduğu sorulara da cevap verilmiş anlamadım neden kızdığını.

Arkadaşlar birbirimizin listesine eksik fazla diye yorumdan ziyade güzel olmuş benim listem de şu şekilde diye paylaşabiliriz. Nacizane fikrim :)) Hem henüz hazırlamayanlar da aralarından seçme şansı bulur. Bu kişisel bir tercih.
Çok tembelim ya hala hazırlamadım halletmem lazım bugün dpktora göre 35 e girdim beeeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…