2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim benim doktorum 7. Aydan sonra kullanmami onermisti.

İnanmıyorum canım ya ne kadar ayıp yaptıkları. Hamile bir insana yapılmaz bu.. Yazık ya günaha giriyorlar. Sabır canım sabırr Allah büyük sıkma canını, bebişin ve sen iyi olun da yavaş yavaş hallolur inşallah herşey.. Allahım kolaylık versin
günaydın arkadaşlar, cumartesi dr. gittim benim oğlum 2850 gr, 48 cm olmuş...
Maşallah maşallah kilosu boyu çok iyi Allah esirgesin yavrularımızı :)
zıp zıp kızçemle hepinizi selamlıyoruz, iyi haftalar herkese
Zıpzıp kızçeni öperim :) maşallah size, iyi haftalar canım :)
Maşallah büyümüş bebişin canım, 36. haftaya da az kaldı inşallah, Allahın izniyle sabırla bekler bebiş annesi merak etme sen :) sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepsini :)
Dimi yaa, çok çook az kaldı ben de aşırı heyecanlıyım sağlıcakla gelsin yavrularımız :)
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Maşallaahhh Allah nazarlardan korusun canım, bu mayıs bebişleri de baya nazlı çıktı valla göstermiyorlar kendilerini:)
Çok geçmiş olsun canım, eşim de grip oldu bana bulaşmasın diye dua ediyorum.. Hepimize ve bebişlerimize sağlık versin Rabbim..
Maşallah bebeğine, hadi bakalım Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

günaydın kızlar bu unutkanlıgi ne yapacağım bilmiyorum normalde hafızam çok kuvvetlidir ama hamile kaldığımdan beri herşeyi unutuyorum dün gündüz ocagi açık unutmusum gece de salondaki elektrikli sobayı ve mutfaktaki kettle fişten cekmeyi unutmuşum vahim bir durumdayim :-(

Çok geçmiş olsun canım, eşim de grip oldu bana bulaşmasın diye dua ediyorum.. Hepimize ve bebişlerimize sağlık versin Rabbim..
Çok teşekkürler canım benim, inşallah bulaşmaz sana da. Amin sağlık her şeyden önemli

Günaydın kızlar. .Günümüz gusel geçsin insqllah..sabah bi kalktım alyansim olmuo alyansim olmadigina üzülmedim de ellerim şişmiş korktum yani. .bi de arada karıncalanma oluyo el ve ayaklarımda kısa süreli. .normal mi sizce..ya da benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı. .

Günaydın canım. El ve ayaklarda şişme son aylarda artık sık görülen bi durum ama yüzünde falan şişlik varsa bi tansiyonunu ölç istersen. Tuzu azaltmak ödemleri azaltıyormuş. Bi de her zaman imdadımıza yetişen kutsal su :) Yani sadece bol su içmek bile biçok hastalığımıza iyi geliyor aslında. Benim ellerim, ayaklarım da tombikleşti ne zamandır ama şiş gibi değil şişman gibi duruyor

Günaydınnn mide ağrısı da çok fena bişey, neyseki geçmiş benim tuttu mu acile kadar götürüyor
Bende goturcek bu agri beni dedim ama gecti sukur her ne olursa olsun gece tutuyo beni sancilar vs. Heralde gece dogurcam ben

Hahhaaa tabirine bayildim sis gibi degil sisman gibi duruyo ayni benimde oyle oldu canim Allah senide guldursun hep

Bende her sabah uyandigimda ellerim uyusuk uyaniyorum kollarim ellerim canin

Günaydınlar herkese bugün bizi de uyku tutmadı, yatakta dönüp duruyoruz hanimefendiyle

Ya bu unutkanligimiz bebislerimize bari geçmese, yapayım diye düşündüğüm şeyler aklımdan siliniyo resmen

Hahhaaa tabirine bayildim sis gibi degil sisman gibi duruyo ayni benimde oyle oldu canim Allah senide guldursun hep
Evet hepimiz tombik olduk ne güzel :) Amin canım hepimizi güldürsün hep inşallah
Günaydınlar herkese bugün bizi de uyku tutmadı, yatakta dönüp duruyoruz hanimefendiyle

Ya bu unutkanligimiz bebislerimize bari geçmese, yapayım diye düşündüğüm şeyler aklımdan siliniyo resmen
Günaydınn ben de gece uykuya dalana kadar ne hallere giriyorum. Bi de kocam yanımda hemen uyudukça ona sinir olup uyumam daha da zorlaşıyor. Bilerek ona çarpıyorum o da uyansın diye Ama nerdeee 2 sn içinde uykuya dalınmaz ki Şaka bi tarafa bebeklerimiz bizi uykusuzluğa hazırlamaya başladı bile, az kaldı anne geliyorum ben diyolar

Biz bir hafta önce alyansımla vedalaştık canım, gayet normal, ama tansiyonunu takip et ara ara....

maşallah canım bebişine kocaman olmuş :)

Gunaydinlarr kizlar biz uyandik 2saattir uyuyamiyorum migde agrisi ile uyandim gecti agri ama uyuyamiyorum
Günaydın canım. Ben de mide agrısından kivrandim durdum bütün gece. Bu kan hapı mahvediyor beni. Icmedigim zaman midem çok rahat ictigimde midemde bagirsaklarimda bir rahatsızlık . Ölüyorum. Bazen almıyorum o zaman da vicdan azabı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…