Canim benim doktorum 7. Aydan sonra kullanmami onermisti.Aa çok güzelmiş gerçekten, önemli olan senin Beğenmen zaten canım. Ama ozaman bence sadece sidelya olabilir :)
Bende lansinoh aldım bunu merak ediyorum. Ne zaman başlayacak arkadaşlar acaba. Doktoruma sorardım diyorum ama belki soran olmuştur
Geç bile kaldım ozaman başlamak lazım en iyisi. Zeytinyağı mı sürsem acaba. Bir bilgin var mı canım?Canim benim doktorum 7. Aydan sonra kullanmami onermisti.
İnanmıyorum canım yaGünaydın kızlar. Nasılsıniz. Zaman öyle çabuk geçiyor ki anlamıyorum. Taşınmak ne zor ismis. Daha sadece eşyaları topluyorum. Çok yoruluyorum. Eski ev ile yeni ev arasında gidip geliyorum. Eşim her şeyi tek başına yapıyor çok yoruluyor kiyamiyorum ona da . O da bana kıyamıyor. Ama sanırım birbirimizden başka kimsemiz yok. Bir ara kaynanam ve eltimi soran olmuştu yardım etmezler mi diye. Teklif dahi etmediler. Eşim eşyaları topladigimi söyledi hiç yorulma yardıma gelelim demediler. Temizlikci aradigimi soyledim biz geliriz demediler hic.annem sağolsun biraz yardım ediyor. Eee ölümlü dünya bugün bana yarın sana. Allah büyük diyorum ve susuyorum
Maşallah maşallah kilosu boyu çok iyi Allah esirgesin yavrularımızı :)günaydın arkadaşlar, cumartesi dr. gittim benim oğlum 2850 gr, 48 cm olmuş...
Zıpzıp kızçeni öperim :) maşallah size, iyi haftalar canım :)zıp zıp kızçemlehepinizi selamlıyoruz, iyi haftalar herkese
Maşallah büyümüş bebişin canım, 36. haftaya da az kaldı inşallah, Allahın izniyle sabırla bekler bebiş annesi merak etme sen :) sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepsini :)Selamin aleykum güzel mayis anneleri
Ben epeydir göremedim yine kusuruma bakmayin . biz bu gün 34 olduk en son 31+3te Dr a gittik baha çok iyidi erken doğum korkusuyla bir sürü ilaç verildi. 2250gr geldi bu beni psikolojik olarak çok rahatlatti moralin çok duzeldi.
Bütün doğum ihtiyaclarimiz hazir . bende hazirim 36 haftayi doldurduktan sonra bi sikintimiz olmayacak inşallah .
Sizler nasilsiniz ben yokken bi bin sayfa yazmissiniz ki okumam çok zor
Başka doğum yapan oldumu acaba .
neyse hepinize iyilik ve afiyet diliyorum inşallah sorunsuz dogumlarimiz sadetli hikayelerimiz olur :)
Dimi yaa, çok çook az kaldı ben de aşırı heyecanlıyım sağlıcakla gelsin yavrularımız :)bebeğimi kucağıma almama 40 gün mü kaldı :) allahım inşallah inşallahhhh :))) günler nasıl hızlı geçiyor yahu! daha dün gibi gruba katıldığım. başlarda çabuk geçicek demişlerdi bana çok uzak gelmişti. çok heyecanlıyımmm çokkk :)))
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasınkızlar bende gebelik şekeri çıkmamıştı. öğlen yemek yememiştim, şu eker markanın spanglesini aldım yedim. yemez olaydım. ellerim uyuştu başım döndü, hemen boşalan müdürün odasına geçtim 2 saat uzandım anca kendime geldim. siz siz olun aç karna sakın bunu yapmayın. çok korktum
Maşallaahhh Allah nazarlardan korusun canım, bu mayıs bebişleri de baya nazlı çıktı valla göstermiyorlar kendilerini:)Selam kızlar kontrolden geldik bebişim maşaAllah buyumuş yuzunu gorduk ama hemencik kapattı elleriyle kilosu 2787 gr boyu 49 cm olmuş maşaAllah barekAllah nst de yine bir kaç sancım çıktı doktor kendini takip et dedi ve artık haftalık gidicez kontrole
Çok geçmiş olsun canım, eşim de grip oldu bana bulaşmasın diye dua ediyorum.. Hepimize ve bebişlerimize sağlık versin Rabbim..Kızlar 3-4 gündür çok kötüyüm. Gerçekten bu grip fena oluyormuş hamilelikte. Tam olarak geçmese de daha iyiyim şimdi. Çok yazamadım ama geçmişi okudum hep, bebeklerimiz iyi şükür. Bugün de kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelsinler inşallah.
Maşallah bebeğine, hadi bakalım Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinBugun bizimde kobtrokumuz vardi nst girdik hic sanci cikmadi sukur kilomuz iki haftada 1700 den 2500 cikmis 800 gr almis cok sukur boyuda 5cm uzamis 47 cm olms dogum icin uc hfta verdi doktor iki hftasonra kontrole cagirdi herhalde 36 hftayi gecicez ins
Onu denemedim canim ama lohusa arkadaslarim da lansinoh kullaniyorlar son aylarda da kullanmışlar cok memnunlarGeç bile kaldım ozaman başlamak lazım en iyisi. Zeytinyağı mı sürsem acaba. Bir bilgin var mı canım?
Çok teşekkürler canım benim, inşallah bulaşmaz sana da. Amin sağlık her şeyden önemliÇok geçmiş olsun canım, eşim de grip oldu bana bulaşmasın diye dua ediyorum.. Hepimize ve bebişlerimize sağlık versin Rabbim..
Günaydınnn mide ağrısı da çok fena bişey, neyseki geçmiş benim tuttu mu acile kadar götürüyorGunaydinlarr kizlar biz uyandik 2saattir uyuyamiyorum migde agrisi ile uyandim gecti agri ama uyuyamiyorum
Günaydın canım. El ve ayaklarda şişme son aylarda artık sık görülen bi durum ama yüzünde falan şişlik varsa bi tansiyonunu ölç istersen. Tuzu azaltmak ödemleri azaltıyormuş. Bi de her zaman imdadımıza yetişen kutsal su :) Yani sadece bol su içmek bile biçok hastalığımıza iyi geliyor aslında. Benim ellerim, ayaklarım da tombikleşti ne zamandır ama şiş gibi değil şişman gibi duruyorGünaydın kızlar. .Günümüz gusel geçsin insqllah..sabah bi kalktım alyansim olmuoalyansim olmadigina üzülmedim de ellerim şişmiş korktum yani. .bi de arada karıncalanma oluyo el ve ayaklarımda kısa süreli. .normal mi sizce..ya da benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı. .
Bende goturcek bu agri beni dedim ama gecti sukur her ne olursa olsun gece tutuyo beni sancilar vs. Heralde gece dogurcam benGünaydınnn mide ağrısı da çok fena bişey, neyseki geçmiş benim tuttu mu acile kadar götürüyor
Hahhaaa tabirine bayildim sis gibi degil sisman gibi duruyo ayni benimde oyle oldu canim Allah senide guldursun hepGünaydın canım. El ve ayaklarda şişme son aylarda artık sık görülen bi durum ama yüzünde falan şişlik varsa bi tansiyonunu ölç istersen. Tuzu azaltmak ödemleri azaltıyormuş. Bi de her zaman imdadımıza yetişen kutsal su :) Yani sadece bol su içmek bile biçok hastalığımıza iyi geliyor aslında. Benim ellerim, ayaklarım da tombikleşti ne zamandır ama şiş gibi değil şişman gibi duruyor
Bende her sabah uyandigimda ellerim uyusuk uyaniyorum kollarim ellerim caninGünaydın kızlar. .Günümüz gusel geçsin insqllah..sabah bi kalktım alyansim olmuoalyansim olmadigina üzülmedim de ellerim şişmiş korktum yani. .bi de arada karıncalanma oluyo el ve ayaklarımda kısa süreli. .normal mi sizce..ya da benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı. .
günaydın kızlar bu unutkanlıgi ne yapacağım bilmiyorum normalde hafızam çok kuvvetlidir ama hamile kaldığımdan beri herşeyi unutuyorum dün gündüz ocagi açık unutmusum gece de salondaki elektrikli sobayı ve mutfaktaki kettle fişten cekmeyi unutmuşum vahim bir durumdayim :-(
Evet hepimiz tombik olduk ne güzel :) Amin canım hepimizi güldürsün hep inşallahHahhaaa tabirine bayildim sis gibi degil sisman gibi duruyo ayni benimde oyle oldu canim Allah senide guldursun hep
Günaydınn ben de gece uykuya dalana kadar ne hallere giriyorum. Bi de kocam yanımda hemen uyudukça ona sinir olup uyumam daha da zorlaşıyor. Bilerek ona çarpıyorum o da uyansın diyeGünaydınlar herkese bugün bizi de uyku tutmadı, yatakta dönüp duruyoruz hanimefendiyle
Ya bu unutkanligimiz bebislerimize bari geçmese, yapayım diye düşündüğüm şeyler aklımdan siliniyo resmen
Biz bir hafta önce alyansımla vedalaştık canım, gayet normal, ama tansiyonunu takip et ara ara....Günaydın kızlar. .Günümüz gusel geçsin insqllah..sabah bi kalktım alyansim olmuoalyansim olmadigina üzülmedim de ellerim şişmiş korktum yani. .bi de arada karıncalanma oluyo el ve ayaklarımda kısa süreli. .normal mi sizce..ya da benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı. .
maşallah canım bebişine kocaman olmuş :)Selam kızlar kontrolden geldik bebişim maşaAllah buyumuş yuzunu gorduk ama hemencik kapattı elleriyle kilosu 2787 gr boyu 49 cm olmuş maşaAllah barekAllah nst de yine bir kaç sancım çıktı doktor kendini takip et dedi ve artık haftalık gidicez kontrole
Günaydın canım. Ben de mide agrısından kivrandim durdum bütün gece. Bu kan hapı mahvediyor beni. Icmedigim zaman midem çok rahat ictigimde midemde bagirsaklarimda bir rahatsızlık . Ölüyorum. Bazen almıyorum o zaman da vicdan azabı çekiyorumGunaydinlarr kizlar biz uyandik 2saattir uyuyamiyorum migde agrisi ile uyandim gecti agri ama uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?