2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay çok güldüm benim eşim de öyle hemencik nasıl uyuyorlar anlamıyorum. Alıştıra alıştıra geliyo Annelerinin kuzucuklari

Mytwin malesef öyle canım. Yavaş yavaş yapıyorum ben çok şükür şu an kendime yetebilecek durumdayım eşim de her şeyle ilgileniyor zaten. Temizlik için de bir kadın tuttum perşembe günü gelecek. Eşyaların çoğu da o gün gelecek. Bu hafta sonu tasiniriz artık inşallah. Burdaki merdivenlerden gina geldi. Ve bir sürü eksiğim var daha. Bebegin yikanmamis kıyafetleri var. Benim çantam hazır değil. Bebegin yatağı gelecek. Bezi alınacak. Küvet almadım vs. .

maşallah annesi kızına, gozunaydın yerım o tekme atan ayakları elleri ben ya :)))

Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
Maşallah kızına :):) Nstyi ben de hiç sevmedim, kızım da :):)

Masallah canim, guzel haberler geliyor hep. Allah daim etsin:)
Amin ecmain :)

Masallah tatlım gayet iyi prenses onun minik ayaklarını yerim ben
haha biz de sizi yiriz :):)

bizim de 28. haftada o civardaydı ben de 20 kilo almış bulunmaktayım :):) Merak etme annesi büyümüştür :):) bundan sonra da alacak kilo :)

Çok sevindim inan :) Sağlıklı doğumlar olsun inşallah

Kan ilacı beni de afedersin ishal yapıyordu dr um 2 hafta içme bi bakalım dedi, şimdi daha iyiyim çok şükür, sonrasında değerlere bakıp karar verecek heralde

Kan ilacı beni de afedersin ishal yapıyordu dr um 2 hafta içme bi bakalım dedi, şimdi daha iyiyim çok şükür, sonrasında değerlere bakıp karar verecek heralde
Aynen canım ishal tam olmuyorum ama hep bağırsaklarda rahatsızlık hissi oluyor. Günde de 4 5 defa lavaboya çıkıyorum. Ben de söyleyim o zaman kullanmak istemiyorum artık. Sen hangisini kullaniyordun

gozunaydın cnm masallah bebişine :)

Aman Kendini çok yormadan yavaş yavaş yap canım, boşver herşey de tam olmayiversin ikinizin sağlığı çok çok daha önemli, sonradan pişman olacağın zorluklara sokma kendini... eksikleri de tamamlarsın taşındıktan sonra daha zaman var inşallah

Öyle yapmaya özen gösteriyorum canım. Tek sorunum bel ağrısı oluyor. Yikicaktim zaten ama bebeğin dolabı gelmedi nereye koyacam diye düşündüm vazgeçtim tasindiktan sonra yaparım dedim. Canım nedense nisanda doğuracak gibi hissediyorum. Hatta eşime hep şaka yapıyorum bizimki 20 nisanla 30u arasında gelecek diye. Hamile kaldığım günden beri hep öyle hissediyorum

Aynen canım ishal tam olmuyorum ama hep bağırsaklarda rahatsızlık hissi oluyor. Günde de 4 5 defa lavaboya çıkıyorum. Ben de söyleyim o zaman kullanmak istemiyorum artık. Sen hangisini kullaniyordun
Santafer fort canım bence de dr.na söyle bi sıkıntı olmayacaksa kullanma. benim hiç kullanmayan arkadaşlarım da vardı,

Santafer fort canım bence de dr.na söyle bi sıkıntı olmayacaksa kullanma. benim hiç kullanmayan arkadaşlarım da vardı,
Ben de gynoferon kullanıyorum canım iğrenç bir kokusu var. Geçen yutmadan ağzımda eridi bayilacaktim :) :)
Benim de arkadaşım hiç kullanmadı.
Bana da kullanma dedi ama kanım dusuktu bir ara şimdi nasıl bilmiyorum

Kızlar çok saçma bir soru soracam sanırım gulmeyin ama :)
Bebeğinizin nefes alış verisini hissedebilir miyiz.
Mesela şimdi. Karnım sanki derin derin ve hızlı hızlı nefes aliyormusum gibi bir aşağı bir yukarı oluyor.

Öyle olur belki annelik hisleri hiç boş değil, bende de çoğumuzun mayısa kalmayacagi hissi var 15 nisandan sonra sırayla pirtlatacak gibiyiz

Maşallah kızına canım kocaman olmuş :) Çok şükür bugunlerı de gördük darısı doğuma artık :) benimki de nstyi hiç sevmedi. 20 dkda 30 defa tekme attı. Her tekmede cihaz sallaniyordu :) kaç kere ne oluyor diye korktum

Öyle olur belki annelik hisleri hiç boş değil, bende de çoğumuzun mayısa kalmayacagi hissi var 15 nisandan sonra sırayla pirtlatacak gibiyiz
Gelsin gelsin bebişler yerim ben onları :)
Sağlıkla tek avazda dogururuz inşallah .
Ay çok heyecanlı ya :) hemen dogurasim geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…