Ay çok güldümEvet hepimiz tombik olduk ne güzel :) Amin canım hepimizi güldürsün hep inşallah
Günaydınn ben de gece uykuya dalana kadar ne hallere giriyorum. Bi de kocam yanımda hemen uyudukça ona sinir olup uyumam daha da zorlaşıyor. Bilerek ona çarpıyorum o da uyansın diyeAma nerdeee 2 sn içinde uykuya dalınmaz ki Şaka bi tarafa bebeklerimiz bizi uykusuzluğa hazırlamaya başladı bile, az kaldı anne geliyorum ben diyolar
maşallah annesi kızına, gozunaydın yerım o tekme atan ayakları elleri ben ya :)))Kızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*
Maşallah kızına :):) Nstyi ben de hiç sevmedim, kızım da :):)Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
Amin ecmain :)Masallah canim, guzel haberler geliyor hep. Allah daim etsin:)
haha biz de sizi yiriz :):)Masallah tatlım gayet iyi prenses onun minik ayaklarını yerim ben
bizim de 28. haftada o civardaydı ben de 20 kilo almış bulunmaktayım :):) Merak etme annesi büyümüştür :):) bundan sonra da alacak kilo :)Maşallah bebeğine bende 2 hafta sonra kontrole gidicem 33+1 olucam inşallah benim oğlumda senin kızının kilosuna yaklaşır.en son 29 da gittiğimde 1320 gr demişti bana çok düşük geldi Dr hep kendine kilo alıyorsun herseyi azaltacaksin diye azarladi bakalım şimdi ne olacak
Çok sevindim inan :) Sağlıklı doğumlar olsun inşallahBugun bizimde kobtrokumuz vardi nst girdik hic sanci cikmadi sukur kilomuz iki haftada 1700 den 2500 cikmis 800 gr almis cok sukur boyuda 5cm uzamis 47 cm olms dogum icin uc hfta verdi doktor iki hftasonra kontrole cagirdi herhalde 36 hftayi gecicez ins
Kan ilacı beni de afedersin ishal yapıyordu dr um 2 hafta içme bi bakalım dedi, şimdi daha iyiyim çok şükür, sonrasında değerlere bakıp karar verecek heraldeGünaydın canım. Ben de mide agrısından kivrandim durdum bütün gece. Bu kan hapı mahvediyor beni. Icmedigim zaman midem çok rahat ictigimde midemde bagirsaklarimda bir rahatsızlık . Ölüyorum. Bazen almıyorum o zaman da vicdan azabı çekiyorum
oy masallah kuzuna canım :)Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
Aynen canım ishal tam olmuyorum ama hep bağırsaklarda rahatsızlık hissi oluyor. Günde de 4 5 defa lavaboya çıkıyorum. Ben de söyleyim o zaman kullanmak istemiyorum artık. Sen hangisini kullaniyordunKan ilacı beni de afedersin ishal yapıyordu dr um 2 hafta içme bi bakalım dedi, şimdi daha iyiyim çok şükür, sonrasında değerlere bakıp karar verecek heralde
gozunaydın cnm masallah bebişine :)Bugun bizimde kobtrokumuz vardi nst girdik hic sanci cikmadi sukur kilomuz iki haftada 1700 den 2500 cikmis 800 gr almis cok sukur boyuda 5cm uzamis 47 cm olms dogum icin uc hfta verdi doktor iki hftasonra kontrole cagirdi herhalde 36 hftayi gecicez ins
Aman Kendini çok yormadan yavaş yavaş yap canım, boşver herşey de tam olmayiversin ikinizin sağlığı çok çok daha önemli, sonradan pişman olacağın zorluklara sokma kendini... eksikleri de tamamlarsın taşındıktan sonra daha zaman var inşallahMytwin malesef öyle canım. Yavaş yavaş yapıyorum ben çok şükür şu an kendime yetebilecek durumdayım eşim de her şeyle ilgileniyor zaten. Temizlik için de bir kadın tuttum perşembe günü gelecek. Eşyaların çoğu da o gün gelecek. Bu hafta sonu tasiniriz artık inşallah. Burdaki merdivenlerden gina geldi. Ve bir sürü eksiğim var daha. Bebegin yikanmamis kıyafetleri var. Benim çantam hazır değil. Bebegin yatağı gelecek. Bezi alınacak. Küvet almadım vs. .
Öyle yapmaya özen gösteriyorum canım. Tek sorunum bel ağrısı oluyor. Yikicaktim zaten ama bebeğin dolabı gelmedi nereye koyacam diye düşündüm vazgeçtim tasindiktan sonra yaparım dedim. Canım nedense nisanda doğuracak gibi hissediyorum. Hatta eşime hep şaka yapıyorum bizimki 20 nisanla 30u arasında gelecek diye. Hamile kaldığım günden beri hep öyle hissediyorumAman Kendini çok yormadan yavaş yavaş yap canım, boşver herşey de tam olmayiversin ikinizin sağlığı çok çok daha önemli, sonradan pişman olacağın zorluklara sokma kendini... eksikleri de tamamlarsın taşındıktan sonra daha zaman var inşallah
Santafer fort canım bence de dr.na söyle bi sıkıntı olmayacaksa kullanma. benim hiç kullanmayan arkadaşlarım da vardı,Aynen canım ishal tam olmuyorum ama hep bağırsaklarda rahatsızlık hissi oluyor. Günde de 4 5 defa lavaboya çıkıyorum. Ben de söyleyim o zaman kullanmak istemiyorum artık. Sen hangisini kullaniyordun
Ben de gynoferon kullanıyorum canım iğrenç bir kokusu var. Geçen yutmadan ağzımda eridi bayilacaktim :) :)Santafer fort canım bence de dr.na söyle bi sıkıntı olmayacaksa kullanma. benim hiç kullanmayan arkadaşlarım da vardı,
Teşekkür ettik :):) darısı haber bekleyenlere olsun inşallah :)maşallah annesi kızına, gozunaydın yerım o tekme atan ayakları elleri ben ya :)))
Öyle olur belki annelik hisleri hiç boş değil, bende de çoğumuzun mayısa kalmayacagi hissi var 15 nisandan sonra sırayla pirtlatacak gibiyizÖyle yapmaya özen gösteriyorum canım. Tek sorunum bel ağrısı oluyor. Yikicaktim zaten ama bebeğin dolabı gelmedi nereye koyacam diye düşündüm vazgeçtim tasindiktan sonra yaparım dedim. Canım nedense nisanda doğuracak gibi hissediyorum. Hatta eşime hep şaka yapıyorum bizimki 20 nisanla 30u arasında gelecek diye. Hamile kaldığım günden beri hep öyle hissediyorum
Maşallah kızına canım kocaman olmuş :) Çok şükür bugunlerı de gördük darısı doğuma artık :) benimki de nstyi hiç sevmedi. 20 dkda 30 defa tekme attı. Her tekmede cihaz sallaniyordu :) kaç kere ne oluyor diye korktumKızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*
Gelsin gelsin bebişler yerim ben onları :)Öyle olur belki annelik hisleri hiç boş değil, bende de çoğumuzun mayısa kalmayacagi hissi var 15 nisandan sonra sırayla pirtlatacak gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?