2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağol teyzesi aynen şükür bu günlere, yaşar mı yaşamaz mı bilemeyiz diye ağız göz eğdikleri bebeğim, şimdi cihazlarına bi tekme atıyor cihaz fırlıyor hihi :):) Ne ka kötü nst ye girmek ya doğumdan önce hep o olcak üstümüzde iyice de şişmiş olcaz uf

AdaisyLove onlar çok hızlı nefes alıp veriyolar canım eğer sen de hızlı hissediyorsan olabilir artık büyüdüler daha net algılayabiliyoruz çoğu şeyi

Aynen canım ben kıza sürekli ne kadar kaldı bitsin artık sıkıldım diyordum. Eşimi de almadılar o dışarıda ben içeride. Doktorun ne zaman çağırdı tekrar canım

Gelsin gelsin bebişler yerim ben onları :)
Sağlıkla tek avazda dogururuz inşallah .
Ay çok heyecanlı ya :) hemen dogurasim geldi :)
Amin inşallah... kime benziyo, sesi nasıl olcak, huyu nasıl olacak insan çok merak ediyo biran önce gelsin istiyo sağlıkla inş.B öyle düşündükçe çok mutlu oluyorum, ne güzel bi duygu..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasin

Kizlar ben medela'nin gogus kremini aldim. Sizce kullanmaya baslayayim mi? Erken mi acaba daha?

başlayabilirsiniz kızlar ben de 2 haftadır dustan sonra lansinoh sürüyorum.

Biz bir hafta önce alyansımla vedalaştık canım, gayet normal, ama tansiyonunu takip et ara ara....
ben alyansı alırken adam hamile falan kalcaksınız yarım numara buyuk verelim demişti.çok ileri görüşlüymüş şimdi tam oluyor :)

Öyle olur belki annelik hisleri hiç boş değil, bende de çoğumuzun mayısa kalmayacagi hissi var 15 nisandan sonra sırayla pirtlatacak gibiyiz
benimki mayısın sonuna dogru olduğu için mayısın ilk haftası gelcek gibi geliyor bana da hep soranlarada hiç tam gününü söylemiyorum :)

AdaisyLove annesi minicik kalbi var minicik vücudu var minicik de nefesi var

lilalila bi de biran önce gelsinler istiyoruz ya onunda etkisi var :) ben de hep nisan sonu mayıs başı diyorum bakalım 1- 1,5 ay sonra bebislerimiz kucagimizdayken yazıcaz buraya inş

Kahvaltı sofrasını toplayamadım burdan ayrılıp eyvah eyvah neyse ben kaçtım kızlar biraz eve bakayım, yağmur yağmadan da yürüyüşe gitsem iyi olur dün de yürüyemedim. Grsrz

teşekkürler kızlar..tansiyonumu sürekli ölçüyorum zaten..normal çok şükr..dün o kadar düştü ki hala sersem gibiyim..sanırım erkenden izne ayrılcam

Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla

masalllahhh bebiklerinizeee

Aynen canım ben kıza sürekli ne kadar kaldı bitsin artık sıkıldım diyordum. Eşimi de almadılar o dışarıda ben içeride. Doktorun ne zaman çağırdı tekrar canım
Aynı durumu yaşamışız :):) 2-2,5 hafta sonra gel dedi ama biz 24 Nisan'da gidicez eşim o gün çalışmıyor tabi bı sıkıntı olmazsa

Aynı durumu yaşamışız :):) 2-2,5 hafta sonra gel dedi ama biz 24 Nisan'da gidicez eşim o gün çalışmıyor tabi bı sıkıntı olmazsa
Inşallah sıkıntı olmaz canım. Ben de doktora eskisi gibi sık gitmeyi sevmiyorum artık. Hoş gidecek bir doktorum da yok o ayrı mesele :)

günaydıııın.geçmiş okudum maşallah herkes çok çok iyi.Allah daha da iyi günler versin inşallah.Biz de oğluşumla akşam hemencik uyuyakalıyoruz.sabah da tabi erkenden ayaklanıyoruz.oğluşum acıkınca uyutmuyor beni kızlar.kalk anne acıktım diyor sanki kasıklarıma kasıklarıma vuruyor.bu arada oğluşum hiç dönmeye falan çalışmıyor bence kafasını kaburgama sokuyor çünkü sürekli.bizde haberler böyle kızlar.bu arada Nisanın 15inden sonra doğumlar başlıycak topikimizde inşallah.sabırsızlanıyorum artık bende zamanı gelsin de bakalım şu bebeklerin tadına.birde oğluşumun son fotolarını atıyorum.aynı babası kuzum.

Eklentiler

• DSC_0638.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 137
  • DSC_0637.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 112

maşallah ogluna canım su kafanın elın ayagın poponun nerde oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben bu konuda cok cahılım ya bı cozemıyorum sert ele gelen popodur dıye dusunuyorum ınsallahda dogrudur :)

Anlarım inşallah sağol canım. Benim arada Sancı giriyor ama tek seferlik ve yayılarak azalıyor.

benim sonum nolacak aceba ne sancıdan ne kasılmadan anlıyorum
dün gece üşütürüzde karnımız agrırya o agrıdan hissettim cok az sürdü gitti...
bi farkettigim cok afedersiniz alt tarafta baskı surekli tuvaletim var hissi var sadece

Benim değerlerim düşük diye günde 2 defa kullanıyorum. Demek sindirim sistemimi o bozuyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…