- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Sağol teyzesi aynen şükür bu günlere, yaşar mı yaşamaz mı bilemeyiz diye ağız göz eğdikleri bebeğim, şimdi cihazlarına bi tekme atıyor cihaz fırlıyor hihi :):) Ne ka kötü nst ye girmek ya doğumdan önce hep o olcak üstümüzde iyice de şişmiş olcaz ufMaşallah kızına canım kocaman olmuş :) Çok şükür bugunlerı de gördük darısı doğuma artık :) benimki de nstyi hiç sevmedi. 20 dkda 30 defa tekme attı. Her tekmede cihaz sallaniyordu :) kaç kere ne oluyor diye korktum
Sağol teyzesi aynen şükür bu günlere, yaşar mı yaşamaz mı bilemeyiz diye ağız göz eğdikleri bebeğim, şimdi cihazlarına bi tekme atıyor cihaz fırlıyor hihi :):) Ne ka kötü nst ye girmek ya doğumdan önce hep o olcak üstümüzde iyice de şişmiş olcaz uf
Öyle mi canım bir sıkıntı yok yani korkuyorum bazenAdaisyLove onlar çok hızlı nefes alıp veriyolar canım eğer sen de hızlı hissediyorsan olabilir artık büyüdüler daha net algılayabiliyoruz çoğu şeyi
Amin inşallah... kime benziyo, sesi nasıl olcak, huyu nasıl olacak insan çok merak ediyo biran önce gelsin istiyo sağlıkla inş.B öyle düşündükçe çok mutlu oluyorum, ne güzel bi duygu..Gelsin gelsin bebişler yerim ben onları :)
Sağlıkla tek avazda dogururuz inşallah .
Ay çok heyecanlı ya :) hemen dogurasim geldi :)
Kizlar ben medela'nin gogus kremini aldim. Sizce kullanmaya baslayayim mi? Erken mi acaba daha?
başlayabilirsiniz kızlar ben de 2 haftadır dustan sonra lansinoh sürüyorum.Aa çok güzelmiş gerçekten, önemli olan senin Beğenmen zaten canım. Ama ozaman bence sadece sidelya olabilir :)
Bende lansinoh aldım bunu merak ediyorum. Ne zaman başlayacak arkadaşlar acaba. Doktoruma sorardım diyorum ama belki soran olmuştur
ben alyansı alırken adam hamile falan kalcaksınız yarım numara buyuk verelim demişti.çok ileri görüşlüymüş şimdi tam oluyor :)Biz bir hafta önce alyansımla vedalaştık canım, gayet normal, ama tansiyonunu takip et ara ara....
benimki mayısın sonuna dogru olduğu için mayısın ilk haftası gelcek gibi geliyor bana da hep soranlarada hiç tam gününü söylemiyorum :)Öyle olur belki annelik hisleri hiç boş değil, bende de çoğumuzun mayısa kalmayacagi hissi var 15 nisandan sonra sırayla pirtlatacak gibiyiz
Kızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*
Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
Bugun bizimde kobtrokumuz vardi nst girdik hic sanci cikmadi sukur kilomuz iki haftada 1700 den 2500 cikmis 800 gr almis cok sukur boyuda 5cm uzamis 47 cm olms dogum icin uc hfta verdi doktor iki hftasonra kontrole cagirdi herhalde 36 hftayi gecicez ins
Aynı durumu yaşamışız :):) 2-2,5 hafta sonra gel dedi ama biz 24 Nisan'da gidicez eşim o gün çalışmıyor tabi bı sıkıntı olmazsaAynen canım ben kıza sürekli ne kadar kaldı bitsin artık sıkıldım diyordum. Eşimi de almadılar o dışarıda ben içeride. Doktorun ne zaman çağırdı tekrar canım
Inşallah sıkıntı olmaz canım. Ben de doktora eskisi gibi sık gitmeyi sevmiyorum artık. Hoş gidecek bir doktorum da yok o ayrı mesele :)Aynı durumu yaşamışız :):) 2-2,5 hafta sonra gel dedi ama biz 24 Nisan'da gidicez eşim o gün çalışmıyor tabi bı sıkıntı olmazsa
günaydıııın.geçmiş okudum maşallah herkes çok çok iyi.Allah daha da iyi günler versin inşallah.Biz de oğluşumla akşam hemencik uyuyakalıyoruz.sabah da tabi erkenden ayaklanıyoruz.oğluşum acıkınca uyutmuyor beni kızlar.kalk anne acıktım diyor sanki kasıklarıma kasıklarıma vuruyor.bu arada oğluşum hiç dönmeye falan çalışmıyor bence kafasını kaburgama sokuyor çünkü sürekli.bizde haberler böyle kızlar.bu arada Nisanın 15inden sonra doğumlar başlıycak topikimizde inşallah.sabırsızlanıyorum artık bende zamanı gelsin de bakalım şu bebeklerin tadına.birde oğluşumun son fotolarını atıyorum.aynı babası kuzum.
Anlarım inşallah sağol canım. Benim arada Sancı giriyor ama tek seferlik ve yayılarak azalıyor.
Benim değerlerim düşük diye günde 2 defa kullanıyorum. Demek sindirim sistemimi o bozuyomuşBen de gynoferon kullanıyorum canım iğrenç bir kokusu var. Geçen yutmadan ağzımda eridi bayilacaktim :) :)
Benim de arkadaşım hiç kullanmadı.
Bana da kullanma dedi ama kanım dusuktu bir ara şimdi nasıl bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?