2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bende sendenım valla hıc bır seyden hbrm yok ...ne olcak sonum bende merak edıyorum

maşallah ogluna canım su kafanın elın ayagın poponun nerde oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben bu konuda cok cahılım ya bı cozemıyorum sert ele gelen popodur dıye dusunuyorum ınsallahda dogrudur :)
benmde ikinci hamileliğim ama bende anlayamıyorum canım sadece ultrasonda doktor yerlerini gösteriyor kafası buranda elleri ayakları buranda diye ondan eli ayağı diyorum. bide benm oğluşumun en başından beri kafasının aşağıda olduğunu söyledi doktor o yüzden kaburgalarıma tekme attığından eminim

Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
maşallah bebişine canım, kocaman olmuş

E elf21 ve safakmeley kızlar sizin de bebişlerinize maşallah diyorum
daha göremediğim ama kontrollerinden hayırlı haberle gelen herkese MAŞALLAH diyorum.
Allah hepimizi nazarlardan korusun inşallah.(AMİN)

günaydın kızlar iyisiniz inşallah sizde bebişler de
biz geceleri artık hiç uyuyamıyoruz sırtım çok ağrıyor çift yastıkta yatıyorum normalde şekilden şekle soktum yok olmuyor bir sola bir sağa döndüm hep yavrum da ben döndükçe kımıldandı o da uyuyamadı ne yapacağız 17 mayısa kadar bilmiyorum Allah hepimize kolaylık versin

ayyy canım maşallah kurtardı kendini bebişin kendini artık

ohh ne güzel kızçen kocaman oluyoorrr canım sağlıkla gelirler inşallah zamanında canım..kuvvetli lacak anlaşılan seninki :)

maalesef ne neresi bende anlayamıyorum... omuzumu, dirseği mi, poposu mu başı mı,ayakları mı elleri mi ayırt edemiyorum; zaten küçücük bişeyler bi de yumuk yumuk durdukları için ne neresi bilemiyorum

sanırım bebişkolar büyüdüğü için bunu hissediyoruz ben sürekli tuvalete taşınıyorum artık eşim bıktı ne çok tuvalete gidiyon diyor kendine neyse

maalesef ne neresi bende anlayamıyorum... omuzumu, dirseği mi, poposu mu başı mı,ayakları mı elleri mi ayırt edemiyorum; zaten küçücük bişeyler bi de yumuk yumuk durdukları için ne neresi bilemiyorum

ben bu aralar böyle nasıl diyim iyice kemiksi bi yapısını hşssediyorum diz kapagı mı kolunun dirsegimi kücücük ama sivriltttimi semsert neresi bilemedim

ben bu aralar böyle nasıl diyim iyice kemiksi bi yapısını hşssediyorum diz kapagı mı kolunun dirsegimi kücücük ama sivriltttimi semsert neresi bilemedim

aynen aynen, hatta az önce oldu bildiğin sert sert elime avucuma filan geliyor, bende bol bol taciz ediyorum hahahh

benimm çok hoşumaa gidiyoo nereye giderse elimle takipp ediyorumm. şöyle tutup bırakmayasımm geliyor :)
kesinlikle, ama bu seferde irkilir korkar die yapamıyorum bir de benim derim gerildikçe gerildi yumuşak derim olsaydı iyice alırdım elime gelen her yerini

Günaydın kızlar dün kontoldn gelen arkadaşlar maşaAllah bebişlere 41,5 kere :) benımde dün kontrolüm vardı bebeğim ters duruyo diye üzülûyodum xa dönmüş kızlar çok mutluyum birde doktorum bir hafta daha doğurma sonra zaten ayını tamamlamış oluyor dedi ve tam 20 gün sonraya çağırdı sancım olursa kamamam olursa hdmen gel dedi saka maka geliyo bebisler ay cok tırstım

ay ciddi misin, senin yerine ben heyecanlandımmm
bence buradaki çoğu anne adayı nisan sonuna kadar patır patır doğuracakmış gibi geliyor özellikle kız bebiş bekleyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…