2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya sancı nasıl bir şey kızlar? önceden doğum yapmış olanlar biraz tanımlama yapabilir mi acaba?? anlayamayacağım diye cok korkuyorum da:=)

ay ciddi misin, senin yerine ben heyecanlandımmm
bence buradaki çoğu anne adayı nisan sonuna kadar patır patır doğuracakmış gibi geliyor özellikle kız bebiş bekleyenler
Bencede öyle canım bende artık afedersin her lavaboya girdigimde iç çamaşırımı kontrol ediyorum artık doğuma çok yaklastik her an herşey olabilir :-D

senin tarih epey yakın bana daha var canım gerçi her an herşey olabilir
Evet canım ben sanırım nisan annesi olacagim cunki nisan annelerine bakiyorum da neredeyse çoğu mart da doğum yaptı hakkımızda hayırlısı artık

Evet canım ben sanırım nisan annesi olacagim cunki nisan annelerine bakiyorum da neredeyse çoğu mart da doğum yaptı hakkımızda hayırlısı artık
nerden nerelere geldik ya,ne çabuk geçti zaman,hatırlıyorumda progestandan falan konuşuyoduk daha dün gibi banada nisan sonu dedi doktor doğum için yada mayıs başı dedi,1 mayıs işçi bayramı olduğu için kötü olurmuş yollar.2 mayıs dedik Allah izin verirse,31 gün kaldı daha çanta mantada hazırlamadım,sen nasılsun görüşmeyeli

Ben de az önce onu düşünüyordum. Ya 1 mayısta olursa doğumum hastaneye yetisemem :)

Onu denemedim canim ama lohusa arkadaslarim da lansinoh kullaniyorlar son aylarda da kullanmışlar cok memnunlar

Teşekkürler ben de başlayayım. Doğum çantasına koymuştum çıkarayım en iyisi.

Oo herkes başlamış teşekkürler :)

))) sanırım doğum sancısını anlamamamız imkansızmış Gözünü korkutmayayım da :) ben kasılmaları sz çok anlıyorum ama sancılar başlamadı henüz ya da çok az Şiddeti.
Bu arada benim de öyle bir baskı var. Bence kızım sıkıntıdan idrar torbama salça oluyor. Çünkü orda bir hareket hissettiğim an lavaboya koşuyorum :)))

Bencede öyle canım bende artık afedersin her lavaboya girdigimde iç çamaşırımı kontrol ediyorum artık doğuma çok yaklastik her an herşey olabilir :-D
Canım gözünaydın bebiş dönmüş :)) ben de hiç anlamamıştım hala dönmedi diye üzülüyordum bir gittim ki dönmüş cadı ama anası anlamamış

kızlar ben videolardaki yeni doğmuş bebeği anneye verme sahnesi var ya.ne zaman ve hangi video olursa olsun izleyince ağlıyorum bebeğin o yeni doğmus çıplak ve ağlar hali çok aciz geliyor bana.düşününce bile kötü oluyorum.kendi bebeğimde nasıl olacağım kimbilir.

Doğum hikayesi okuyunca da ağlıyorum ben geçen arkadaşlar yazmış mutlu hikayeler okuyalım diye bi tane okudum ağladım sonra vazgeçtim

Oyyy oy maşallah ne kadar da masum yatmıs :) Allah bağışlasın, sağlıkla gelsinler inşalah
anneannemizden cicikler, kızımıza elbise örmüş
Eki Görüntüle 1475611 Eki Görüntüle 1475612
Çokk güzel olmuşlar, anneannesinin eline sağlık, güle güle giysin fıstığın :)
Gözün aydın canım,ya bak boşuna üzülmüşsün, ne güzel dönmüş bebeğin. Benim ki nasıl duruyor acaba, bi dahaki randevuda ben de sorayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…