- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Kabız mi oluyorsun canım ishal mi. Evet bozuyor malesefBenim değerlerim düşük diye günde 2 defa kullanıyorum. Demek sindirim sistemimi o bozuyomuş
Bencede öyle canım bende artık afedersin her lavaboya girdigimde iç çamaşırımı kontrol ediyorum artık doğuma çok yaklastik her an herşey olabilir :-Day ciddi misin, senin yerine ben heyecanlandımmm
bence buradaki çoğu anne adayı nisan sonuna kadar patır patır doğuracakmış gibi geliyor özellikle kız bebiş bekleyenler
senin tarih epey yakın bana daha var canımBencede öyle canım bende artık afedersin her lavaboya girdigimde iç çamaşırımı kontrol ediyorum artık doğuma çok yaklastik her an herşey olabilir :-D
Evet canım ben sanırım nisan annesi olacagim cunki nisan annelerine bakiyorum da neredeyse çoğu mart da doğum yaptı hakkımızda hayırlısı artıksenin tarih epey yakın bana daha var canımgerçi her an herşey olabilir
nerden nerelere geldik ya,ne çabuk geçti zaman,hatırlıyorumda progestandan falan konuşuyoduk daha dün gibiEvet canım ben sanırım nisan annesi olacagim cunki nisan annelerine bakiyorum da neredeyse çoğu mart da doğum yaptı hakkımızda hayırlısı artık
nerden nerelere geldik ya,ne çabuk geçti zaman,hatırlıyorumda progestandan falan konuşuyoduk daha dün gibibanada nisan sonu dedi doktor doğum için yada mayıs başı dedi,1 mayıs işçi bayramı olduğu için kötü olurmuş yollar.2 mayıs dedik Allah izin verirse,31 gün kaldı daha çanta mantada hazırlamadım,sen nasılsun görüşmeyeli
Onu denemedim canim ama lohusa arkadaslarim da lansinoh kullaniyorlar son aylarda da kullanmışlar cok memnunlar
Oo herkes başlamış teşekkürler :)başlayabilirsiniz kızlar ben de 2 haftadır dustan sonra lansinoh sürüyorum.
ben alyansı alırken adam hamile falan kalcaksınız yarım numara buyuk verelim demişti.çok ileri görüşlüymüş şimdi tam oluyor :)
benimki mayısın sonuna dogru olduğu için mayısın ilk haftası gelcek gibi geliyor bana da hep soranlarada hiç tam gününü söylemiyorum :)
benim sonum nolacak aceba ne sancıdan ne kasılmadan anlıyorum
dün gece üşütürüzde karnımız agrırya o agrıdan hissettim cok az sürdü gitti...
bi farkettigim cok afedersiniz alt tarafta baskı surekli tuvaletim var hissi var sadece
Büyük marketlerde bulabilirsin. Şok tarzı. depend ya da canbebe nin canped emici külot diye geçiyor.kullan at kilotlar nerde satılıyor arkadaşlar
Canım gözünaydın bebiş dönmüş :)) ben de hiç anlamamıştım hala dönmedi diye üzülüyordum bir gittim ki dönmüş cadı ama anası anlamamışBencede öyle canım bende artık afedersin her lavaboya girdigimde iç çamaşırımı kontrol ediyorum artık doğuma çok yaklastik her an herşey olabilir :-D
tmm canım tşk ederimBüyük marketlerde bulabilirsin. Şok tarzı. depend ya da canbebe nin canped emici külot diye geçiyor.
Rica ederim ben canped aldım açtım inceledim çok güzeltmm canım tşk ederim
Doğum hikayesi okuyunca da ağlıyorum benkızlar ben videolardaki yeni doğmuş bebeği anneye verme sahnesi var ya.ne zaman ve hangi video olursa olsun izleyince ağlıyorumbebeğin o yeni doğmus çıplak ve ağlar hali çok aciz geliyor bana.düşününce bile kötü oluyorum.kendi bebeğimde nasıl olacağım kimbilir.
Oyyy oy maşallah ne kadar da masum yatmıs :) Allah bağışlasın, sağlıkla gelsinler inşalahgünaydıııın.geçmiş okudum maşallah herkes çok çok iyi.Allah daha da iyi günler versin inşallah.Biz de oğluşumla akşam hemencik uyuyakalıyoruz.sabah da tabi erkenden ayaklanıyoruz.oğluşum acıkınca uyutmuyor beni kızlar.kalk anne acıktım diyor sanki kasıklarıma kasıklarıma vuruyor.bu arada oğluşum hiç dönmeye falan çalışmıyor bence kafasını kaburgama sokuyor çünkü sürekli.bizde haberler böyle kızlar.bu arada Nisanın 15inden sonra doğumlar başlıycak topikimizde inşallah.sabırsızlanıyorum artık bende zamanı gelsin de bakalım şu bebeklerin tadına.birde oğluşumun son fotolarını atıyorum.aynı babası kuzum.
Çokk güzel olmuşlar, anneannesinin eline sağlık, güle güle giysin fıstığın :)
Gözün aydın canım,ya bak boşuna üzülmüşsün, ne güzel dönmüş bebeğin. Benim ki nasıl duruyor acaba, bi dahaki randevuda ben de sorayım :)Günaydın kızlar dün kontoldn gelen arkadaşlar maşaAllah bebişlere 41,5 kere :) benımde dün kontrolüm vardı bebeğim ters duruyo diye üzülûyodum xa dönmüş kızlar çok mutluyum birde doktorum bir hafta daha doğurma sonra zaten ayını tamamlamış oluyor dedi ve tam 20 gün sonraya çağırdı sancım olursa kamamam olursa hdmen gel dedi saka maka geliyo bebisler ay cok tırstım
sanada günaydın...bebiş nasılGünaydın:)
EBEBEKTE VAR CANIMkullan at kilotlar nerde satılıyor arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?