iyi çok şükür canim..kontrollere gidiyoruz nst girip cikiyoruz...gunlerimizi bekliyoruz artik..sizler Nasılsıniz?sanada günaydın...bebiş nasıl
kullan at kilotlar nerde satılıyor arkadaşlar
Evet canım zaman hızla ilerliyor düşük tehlikem vardı yatiyodum pırogestn kullaniyoduk korkular endiselerle gekdık bugüne çok şûkür ben hamd olsun çok iyiyim ara sira sancılar dişında minik prensesim de iyi sen nasijsın prenses nasıl bitanem özledim valla hıc uğramaz oldun buralara bu arada doktor banada nisan sonu mayıs başı dedinerden nerelere geldik ya,ne çabuk geçti zaman,hatırlıyorumda progestandan falan konuşuyoduk daha dün gibibanada nisan sonu dedi doktor doğum için yada mayıs başı dedi,1 mayıs işçi bayramı olduğu için kötü olurmuş yollar.2 mayıs dedik Allah izin verirse,31 gün kaldı daha çanta mantada hazırlamadım,sen nasılsun görüşmeyeli
canım ben e bebekten aldım 5'li olarak satılıyorkullan at kilotlar nerde satılıyor arkadaşlar
kızlar kasıklarımda bazen yukarda kalp atıo gibi..bebeğin nasıl bir hareketi olabilir ki bu..normal insan kalbi gibi tık tık..anlamadım..normal mi bu
evet canim cnk saol dönmüş benım kuzum bende anlamadim hatta şaşıqdım doktora dedım aaaa ama ben nasıl farkedemedım diye oda içınde deprem gibi bisey ölmadımı hıç dedı yooo dedimCanım gözünaydın bebiş dönmüş :)) ben de hiç anlamamıştım hala dönmedi diye üzülüyordum bir gittim ki dönmüş cadı ama anası anlamamış
Brn kan hapini hic icmiyorum hqyatim yediklerime dikkat ediyorum petmez falan cok sukur sorun yasamadim kan hapi kabiz yapiyo bejde zaten oyle problem warGünaydın canım. Ben de mide agrısından kivrandim durdum bütün gece. Bu kan hapı mahvediyor beni. Icmedigim zaman midem çok rahat ictigimde midemde bagirsaklarimda bir rahatsızlık . Ölüyorum. Bazen almıyorum o zaman da vicdan azabı çekiyorum
Şaol canım benim geçen hafta çok ûmıtsizdım ama dönmvş kuzum annesıni üzmedi ınşaAllah bir daha dónmez sende sor tatlımOyyy oy maşallah ne kadar da masum yatmıs :) Allah bağışlasın, sağlıkla gelsinler inşalah
Çokk güzel olmuşlar, anneannesinin eline sağlık, güle güle giysin fıstığın :)
Gözün aydın canım,ya bak boşuna üzülmüşsün, ne güzel dönmüş bebeğin. Benim ki nasıl duruyor acaba, bi dahaki randevuda ben de sorayım :)
Ahh canim bende sapir sapir agliyorum izleyince kendi bebegimi dusunuyorum hep dogumunu onu gormeyi koklamayi oyy cabuk gelsin zamankızlar ben videolardaki yeni doğmuş bebeği anneye verme sahnesi var ya.ne zaman ve hangi video olursa olsun izleyince ağlıyorumbebeğin o yeni doğmus çıplak ve ağlar hali çok aciz geliyor bana.düşününce bile kötü oluyorum.kendi bebeğimde nasıl olacağım kimbilir.
Bu dönemde genelde bebekler karnın sağ üstünde ayakları sağ altında poposu sol altta başı vardır. kaburgandaki ayaktır.günaydıııın.geçmiş okudum maşallah herkes çok çok iyi.Allah daha da iyi günler versin inşallah.Biz de oğluşumla akşam hemencik uyuyakalıyoruz.sabah da tabi erkenden ayaklanıyoruz.oğluşum acıkınca uyutmuyor beni kızlar.kalk anne acıktım diyor sanki kasıklarıma kasıklarıma vuruyor.bu arada oğluşum hiç dönmeye falan çalışmıyor bence kafasını kaburgama sokuyor çünkü sürekli.bizde haberler böyle kızlar.bu arada Nisanın 15inden sonra doğumlar başlıycak topikimizde inşallah.sabırsızlanıyorum artık bende zamanı gelsin de bakalım şu bebeklerin tadına.birde oğluşumun son fotolarını atıyorum.aynı babası kuzum.
maşallah ogluna canım su kafanın elın ayagın poponun nerde oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben bu konuda cok cahılım ya bı cozemıyorum sert ele gelen popodur dıye dusunuyorum ınsallahda dogrudur :)
Maşşallah olmasın kasılmada sancıda zaten zamanı gelince olur oda anlaşılır hiç korkutma kendinibenim sonum nolacak aceba ne sancıdan ne kasılmadan anlıyorum
dün gece üşütürüzde karnımız agrırya o agrıdan hissettim cok az sürdü gitti...
bi farkettigim cok afedersiniz alt tarafta baskı surekli tuvaletim var hissi var sadece
teşekkür ederiz, anneanneler olmasa napardık acabaÇokk güzel olmuşlar, anneannesinin eline sağlık, güle güle giysin fıstığın :)
Ay canım benım hadi gözün aydın ilk okudum meşajlarını dua ettim inşaAllah hamiledir dıye çok sükür hamilesın Rabbim bir daha evlat acisı yaşatmasın sağsağlım alırşın kucaına inşaAllah bitanemKizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
ebebekte 5li paket var canım.kullan at kilotlar nerde satılıyor arkadaşlar
Allah gönlüne göre versin, inşallah sağsalim kucağına alırsın yavrunu, tebrik ederim canımKizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
gözün aydın cnm..Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
ay hayal edemiyorum ya bikaç ay sonra kucağımızda bebek olacak.bugun eşimin kuzeni doğum yaptı resmini, göndermiş bebeğin onu görünce de kötü oldum.
aynen onlara da ağlıyorum.ne şekilde olursa olsun kutsal bişey doğum.ona kavuşmak tarifsiz..Doğum hikayesi okuyunca da ağlıyorum bengeçen arkadaşlar yazmış mutlu hikayeler okuyalım diye bi tane okudum ağladım sonra vazgeçtim
EBEBEKTE VAR CANIM
ebebekten aldım. 5 lisi 10 tl idi sanırım..
ebebekte 5li paket var canım.
canım ben e bebekten aldım 5'li olarak satılıyor
Ahh
Ahh canim bende sapir sapir agliyorum izleyince kendi bebegimi dusunuyorum hep dogumunu onu gormeyi koklamayi oyy cabuk gelsin zaman
toist canim bence sen artik hazirda ol her an olabilir cok az kaldi mayisin ilk haftasi olanlar heran hersey olabilir ayy cok heycanlii
Ayy o durum bendede war annem babam aklima geliyo oturup agliyorum onlari uzdugum zamanlar aklima geliyo duygusallik diz boyuay hayal edemiyorum ya bikaç ay sonra kucağımızda bebek olacak.bugun eşimin kuzeni doğum yaptı resmini, göndermiş bebeğin onu görünce de kötü oldum.
aynen onlara da ağlıyorum.ne şekilde olursa olsun kutsal bişey doğum.ona kavuşmak tarifsiz..
tşkler kızlar ebebekten bakıcam.
aynen canım ya bebekle yatıp bebekle kalkar olduk.hamilelik duygusallığımı son aylarda yaşamaya başladım önceden yoktu.şimdi daha kolay ağlıyorum annem babam daha çok aklıma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?