2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canım zaman hızla ilerliyor düşük tehlikem vardı yatiyodum pırogestn kullaniyoduk korkular endiselerle gekdık bugüne çok şûkür ben hamd olsun çok iyiyim ara sira sancılar dişında minik prensesim de iyi sen nasijsın prenses nasıl bitanem özledim valla hıc uğramaz oldun buralara bu arada doktor banada nisan sonu mayıs başı dedi

kızlar kasıklarımda bazen yukarda kalp atıo gibi..bebeğin nasıl bir hareketi olabilir ki bu..normal insan kalbi gibi tık tık..anlamadım..normal mi bu

Canım gözünaydın bebiş dönmüş :)) ben de hiç anlamamıştım hala dönmedi diye üzülüyordum bir gittim ki dönmüş cadı ama anası anlamamış
evet canim cnk saol dönmüş benım kuzum bende anlamadim hatta şaşıqdım doktora dedım aaaa ama ben nasıl farkedemedım diye oda içınde deprem gibi bisey ölmadımı hıç dedı yooo dedim

Brn kan hapini hic icmiyorum hqyatim yediklerime dikkat ediyorum petmez falan cok sukur sorun yasamadim kan hapi kabiz yapiyo bejde zaten oyle problem war

Şaol canım benim geçen hafta çok ûmıtsizdım ama dönmvş kuzum annesıni üzmedi ınşaAllah bir daha dónmez sende sor tatlım

Ahh Ahh canim bende sapir sapir agliyorum izleyince kendi bebegimi dusunuyorum hep dogumunu onu gormeyi koklamayi oyy cabuk gelsin zaman

toist canim bence sen artik hazirda ol her an olabilir cok az kaldi mayisin ilk haftasi olanlar heran hersey olabilir ayy cok heycanlii

Bu dönemde genelde bebekler karnın sağ üstünde ayakları sağ altında poposu sol altta başı vardır. kaburgandaki ayaktır.

maşallah ogluna canım su kafanın elın ayagın poponun nerde oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben bu konuda cok cahılım ya bı cozemıyorum sert ele gelen popodur dıye dusunuyorum ınsallahda dogrudur :)

Maşşallah olmasın kasılmada sancıda zaten zamanı gelince olur oda anlaşılır hiç korkutma kendini

Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Ay canım benım hadi gözün aydın ilk okudum meşajlarını dua ettim inşaAllah hamiledir dıye çok sükür hamilesın Rabbim bir daha evlat acisı yaşatmasın sağsağlım alırşın kucaına inşaAllah bitanem

Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Allah gönlüne göre versin, inşallah sağsalim kucağına alırsın yavrunu, tebrik ederim canım

harıka gozunaydın canım inşALLAH yavruna kavusursun saglıkla sen gonlunu ferah tut bır kere kayıp yasadın dıye strese sokma bak ıkı tane saglıklı evlat dogurmussun ıyı yonunu dusun stresten uzak dur canım, dualarım senınle ....:)

ay hayal edemiyorum ya bikaç ay sonra kucağımızda bebek olacak.bugun eşimin kuzeni doğum yaptı resmini, göndermiş bebeğin onu görünce de kötü oldum.

Doğum hikayesi okuyunca da ağlıyorum ben geçen arkadaşlar yazmış mutlu hikayeler okuyalım diye bi tane okudum ağladım sonra vazgeçtim
aynen onlara da ağlıyorum.ne şekilde olursa olsun kutsal bişey doğum.ona kavuşmak tarifsiz..

EBEBEKTE VAR CANIM

ebebekten aldım. 5 lisi 10 tl idi sanırım..

ebebekte 5li paket var canım.

canım ben e bebekten aldım 5'li olarak satılıyor

tşkler kızlar ebebekten bakıcam.

aynen canım ya bebekle yatıp bebekle kalkar olduk.hamilelik duygusallığımı son aylarda yaşamaya başladım önceden yoktu.şimdi daha kolay ağlıyorum annem babam daha çok aklıma geliyor.

Ayy o durum bendede war annem babam aklima geliyo oturup agliyorum onlari uzdugum zamanlar aklima geliyo duygusallik diz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…