2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Bitanemmm cok sewindim hayirlisiyla insallahh bu sefer Rabbim gonlune gore wersin

ya sancı nasıl bir şey kızlar? önceden doğum yapmış olanlar biraz tanımlama yapabilir mi acaba?? anlayamayacağım diye cok korkuyorum da:=)

adet veya gaz sancısına çok benzer bişey sık sık geliyo ve sancı her geldiğinde hareket edemezsin nefesin kesilir nefes almakta zorlandığını hissedersin benim sancıyla birlikte mide bulantımda olurdu

adet veya gaz sancısına çok benzer bişey sık sık geliyo ve sancı her geldiğinde hareket edemezsin nefesin kesilir nefes almakta zorlandığını hissedersin benim sancıyla birlikte mide bulantımda olurdu
hımm teşekkürler, anlamaman mümkün degıl diyosun yanı :)

bence doğum sancısını anlamak imkansız olamaz doğuracağım gün ben 3 kez hastaneye gittim doğurcam diye hastane beni geri eve gönderdi bişey yok diye ama ben kendimi biliyordum deli gibi sancım vardıı çünkü anlaşılmayacak bişey değil sürekli gidip gidip gelen bi sancı ve her geldiğinde nefesim kesiliyor hareket edemiyordum hastanenin beni geri gönderme sebebi nst cihazlarının bozuk olması ve sancımı sıfır göstermesiydi nitekim ben o gün normal doğumla suni sancı falan almadan doğurdum ilk bebeğimi o nedenle anlamam diye telaş etmeyin siz kendiniz gayet net anlıyosunuz.

kızlar kasıklarımda bazen yukarda kalp atıo gibi..bebeğin nasıl bir hareketi olabilir ki bu..normal insan kalbi gibi tık tık..anlamadım..normal mi bu

canım bu hissettiğin bebeğin hıçkırığı bebek bu vakitten sonra sürekli hıçkırıyo hıçkırmasıda ciğerlerinin geliştiğini gösteriyor :)

bugün neler oluyor böyle..doğum başlasa doğuramıycaz..hastanelerde jeneratör sıkıntısı yaşanmaya başlamıştır..sağlık ocaklarındaki aşılar da bozulabilirmiş..ya farketmeden bozulan aşıları bizim bebişlerimize vurarlarsa..gelsin artık şu elektrikler...

maşallah ogluna canım su kafanın elın ayagın poponun nerde oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben bu konuda cok cahılım ya bı cozemıyorum sert ele gelen popodur dıye dusunuyorum ınsallahda dogrudur :)
Canım 3. Bebek olunca birde küçük kızım da tersti ve kafayı kaburgama sokuyordu.doğuma gittiğimde ebe ultrasonda burası kafası diye kaburgaya soktuğu yerde gösterdi.birde kafa küçücük ve yuvarlak geliyor insanın eline.popo biraz daha yayvan oluyor sanki.

Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Ayyyyy çok sevindimmmmm.canım sağlıkla inşallah kucağına alırsın bebeğini.Allah arayan isteyen evlat acısı yaşamış herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.ammmmiiiiiiinnnnn

Yok tatlım son gidişimizde doktor da gösterdi.kafası tam burda dedi ve bacakları aşağıda olduğu için de benim kasıklarda baskı hissettiğimi söyledi.tekmeleri de hep aşağıda hissediyorum tatlım ben.resmen elinin ayağının kıpırtısını hissediyorum.

Ay Allah korusun kz çok şükür elektrik geldı resmen hayatım durdu ya sularda akmıyodu 40 ilde kesilmiş elektrik

canım çok sevindim merak ediyordum sana en iyi ilaç bu Bebiş olacaktır

Slm kızlar
sonunda bende başladım hazırlıklara... oglusumun yatagini aldık kurduk ve tüm aldiklarimi bugün yikadim, şuan kurumalarini bekliyorum sonra utuleyip katlicam ve yerine gidecekler :))) Cokk mutluyum bebiskomun esyalarini görünce.
Bu arada bu hafta ellerim ayaklarım şişmiş ve acıyor sizdede durum böyle mi? bu küçük prenses ablamin 3 aylık kızı, oğlumun yatagini test ediyo :)

güle güle kullan cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…