Bitanemmm cok sewindim hayirlisiyla insallahh bu sefer Rabbim gonlune gore wersinKizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
ya sancı nasıl bir şey kızlar? önceden doğum yapmış olanlar biraz tanımlama yapabilir mi acaba?? anlayamayacağım diye cok korkuyorum da:=)
hımm teşekkürler, anlamaman mümkün degıl diyosun yanı :)adet veya gaz sancısına çok benzer bişey sık sık geliyo ve sancı her geldiğinde hareket edemezsin nefesin kesilir nefes almakta zorlandığını hissedersin benim sancıyla birlikte mide bulantımda olurdu
Teşekkürler ben de başlayayım. Doğum çantasına koymuştum çıkarayım en iyisi.
Oo herkes başlamış teşekkürler :)
))) sanırım doğum sancısını anlamamamız imkansızmış Gözünü korkutmayayım da :) ben kasılmaları sz çok anlıyorum ama sancılar başlamadı henüz ya da çok az Şiddeti.
Bu arada benim de öyle bir baskı var. Bence kızım sıkıntıdan idrar torbama salça oluyor. Çünkü orda bir hareket hissettiğim an lavaboya koşuyorum :)))
kızlar kasıklarımda bazen yukarda kalp atıo gibi..bebeğin nasıl bir hareketi olabilir ki bu..normal insan kalbi gibi tık tık..anlamadım..normal mi bu
Canım 3. Bebek olunca birde küçük kızım da tersti ve kafayı kaburgama sokuyordu.doğuma gittiğimde ebe ultrasonda burası kafası diye kaburgaya soktuğu yerde gösterdi.birde kafa küçücük ve yuvarlak geliyor insanın eline.popo biraz daha yayvan oluyor sanki.maşallah ogluna canım su kafanın elın ayagın poponun nerde oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben bu konuda cok cahılım ya bı cozemıyorum sert ele gelen popodur dıye dusunuyorum ınsallahda dogrudur :)
Ayyyyy çok sevindimmmmm.canım sağlıkla inşallah kucağına alırsın bebeğini.Allah arayan isteyen evlat acısı yaşamış herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.ammmmiiiiiiinnnnnKizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Yok tatlım son gidişimizde doktor da gösterdi.kafası tam burda dedi ve bacakları aşağıda olduğu için de benim kasıklarda baskı hissettiğimi söyledi.tekmeleri de hep aşağıda hissediyorum tatlım ben.resmen elinin ayağının kıpırtısını hissediyorum.Bu dönemde genelde bebekler karnın sağ üstünde ayakları sağ altında poposu sol altta başı vardır. kaburgandaki ayaktır.
Maşşallah olmasın kasılmada sancıda zaten zamanı gelince olur oda anlaşılır hiç korkutma kendini
Canım inşallah saglikla alırsın kucağına. Allaha Şükür.Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Ay Allah korusun kz çok şükür elektrik geldı resmen hayatım durdu ya sularda akmıyodu 40 ilde kesilmiş elektrikbugün neler oluyor böyle..doğum başlasa doğuramıycaz..hastanelerde jeneratör sıkıntısı yaşanmaya başlamıştır..sağlık ocaklarındaki aşılar da bozulabilirmiş..ya farketmeden bozulan aşıları bizim bebişlerimize vurarlarsa..gelsin artık şu elektrikler...
canım çok sevindim merak ediyordum sana en iyi ilaç bu Bebiş olacaktırKizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Ben canimbenim gibi plesenta previa olan varmı
güle güle kullan cnm..Slm kızlar
sonunda bende başladım hazırlıklara... oglusumun yatagini aldık kurduk ve tüm aldiklarimi bugün yikadim, şuan kurumalarini bekliyorum sonra utuleyip katlicam ve yerine gidecekler :))) Cokk mutluyum bebiskomun esyalarini görünce.
Bu arada bu hafta ellerim ayaklarım şişmiş ve acıyor sizdede durum böyle mi? Eki Görüntüle 1475937 Eki Görüntüle 1475938 bu küçük prenses ablamin 3 aylık kızı, oğlumun yatagini test ediyo :)
Her ikisi de oluyo canım. Dengesizlik varKabız mi oluyorsun canım ishal mi. Evet bozuyor malesef
Çamaşır için ben bundan aldım canım http://www.e-bebek.com/baby-me-tek-kullanimlik-lohusa-kulodu_BAE-985693kullan at kilotlar nerde satılıyor arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?