2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sonunda doğum çantaları hazır gibi. Bazı ütülenecekler kaldı tek çantaya sığdıramadık iki tane oldu.

evet canim cnk saol dönmüş benım kuzum bende anlamadim hatta şaşıqdım doktora dedım aaaa ama ben nasıl farkedemedım diye oda içınde deprem gibi bisey ölmadımı hıç dedı yooo dedim
Gözün aydın canım. Benim kızım da döner insallah. Benimle aynı haftada olup ters duran sadece ben kaldım galiba yürüyüş falan yaptın mı?

maşaAllah oglusuna canım:)

Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
masaAllah canım cok sevindim inşaAllah hayırlısıyla saglıgıyla sagsalim bir şekilde kucagına alırsın bebişini

Doğum çantasına koyduklarım. Yeterlidir inşallah
Pişik kremi
Islak mendil
Biberon
25 adet bebek bezi
4adet hasta bezi
1paket ped
Göğüs pedi
Kullan at külot
Alt açma örtüsü
Tarak
Toka
Lohusa tacı
Kapı süsü
Terlik
Makyaj malz.
2 adet el havlusu
Meme ucu kremi
Diş fırcası diş macunu
Hastaneden çıkarken giymek için eşofman
3 adet çorap biri kalın
Yün yelek
2 adet emzirme sütyeni. 1 adet emzirme atleti
6 adet penye külot
1 adet gecelik
2 adet pijama tk
BEBEGiM İÇİN

10lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
1 adet patili takım
2 adet iç zıbın
4 agız mendili
2 tane çıtçıtlı body
3 yedek çorap
Yün yelek
Penye ve peluş battaniye

Ay deme deme şaka bir yana haklısın çevremdekiler de öyle söylüyor ben de bekliyorum cadıyı hayırlı zamanda gelsin inşallah :)

Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Hayırlı olsun çok güzel çantan :) ben emzik de koydum belki unuttun belki bilerek eklemedin :)

Maşallah oğluşuna ya ne kadar net çıkmış, sağlıcakla kucağına al meleğini :)
anneannemizden cicikler, kızımıza elbise örmüş
Eki Görüntüle 1475611 Eki Görüntüle 1475612
Yerim ama ben bunlarııı, çok şeker bunlar çoook :) ellerine sağlık anneannesinin,güle güle giysin prenses :)
Ben de öyleyim çok masumlar yaa, dediğin gibi onları izlerken böyleysek kendi bebişlerimizde nasl olcazz bakalımm
Çook sevindim canım hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı bi bebiş olsun inşallahh :)

Gözün aydın canım. Benim kızım da döner insallah. Benimle aynı haftada olup ters duran sadece ben kaldım galiba yürüyüş falan yaptın mı?
Canım benimki 36. Haftada döndü merak etme döner insaAllah valla ben çok takıyodum kafama hatta ağladiğım zamanlar oldu dua ettim cok bıde hangi taraftaysa tam tersi eğildhm tek ayak uzerinf yan duqdum esim sağ olsun ihlas suresini okuyarak en az yarim saat karnimı sıvazladı ihlas süresi gerçekten çok faziletli sende eşine yaptır canım Allah,ın izniyle döner insaAllah bide ben burdaki hamişlerden de dua irtemişthm Allah razı olsun hamilelerin duaları kabul olurmuş rabbim kabul etti çok Şükür inşaAllah seninde döner insaAllah dua ettim bende sana :)

Allah razı olsun canım inşallah döner, söyliyim eşime :)

kızlar son ay zor dıyorlardı bn en rahat bu ay gecırdım nıyeyse ne agrı sızı mide yanması yok çok şükür sadece uzun yuruyemmiyoum sıpa agır geliyo

Deniyim en iyisi. Dönmeye niyeti yok. Aslında 26 haftada dönmüştü ne güzel sonra başını yukarı çıkardı
Canım burcumelek in 36 da döndü umudunu kesme, dönmezse de bir hayır vardır demekki sezeryan olmanda. İnşallah hayırlısı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…