Gözün aydın canım. Benim kızım da döner insallah. Benimle aynı haftada olup ters duran sadece ben kaldım galibaevet canim cnk saol dönmüş benım kuzum bende anlamadim hatta şaşıqdım doktora dedım aaaa ama ben nasıl farkedemedım diye oda içınde deprem gibi bisey ölmadımı hıç dedı yooo dedim
Elk yeni geldi..şimdi de suyumuz yok..Ay Allah korusun kz çok şükür elektrik geldı resmen hayatım durdu ya sularda akmıyodu 40 ilde kesilmiş elektrik
maşaAllah oglusuna canım:)günaydıııın.geçmiş okudum maşallah herkes çok çok iyi.Allah daha da iyi günler versin inşallah.Biz de oğluşumla akşam hemencik uyuyakalıyoruz.sabah da tabi erkenden ayaklanıyoruz.oğluşum acıkınca uyutmuyor beni kızlar.kalk anne acıktım diyor sanki kasıklarıma kasıklarıma vuruyor.bu arada oğluşum hiç dönmeye falan çalışmıyor bence kafasını kaburgama sokuyor çünkü sürekli.bizde haberler böyle kızlar.bu arada Nisanın 15inden sonra doğumlar başlıycak topikimizde inşallah.sabırsızlanıyorum artık bende zamanı gelsin de bakalım şu bebeklerin tadına.birde oğluşumun son fotolarını atıyorum.aynı babası kuzum.
masaAllah canım cok sevindim inşaAllah hayırlısıyla saglıgıyla sagsalim bir şekilde kucagına alırsın bebişiniKizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Hayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniKizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Ahh
Ahh canim bende sapir sapir agliyorum izleyince kendi bebegimi dusunuyorum hep dogumunu onu gormeyi koklamayi oyy cabuk gelsin zaman
toist canim bence sen artik hazirda ol her an olabilir cok az kaldi mayisin ilk haftasi olanlar heran hersey olabilir ayy cok heycanlii
Çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Hayırlı olsun çok güzel çantan :) ben emzik de koydum belki unuttun belki bilerek eklemedin :)Doğum çantasına koyduklarım. Yeterlidir inşallah
Pişik kremi
Islak mendil
Biberon
25 adet bebek bezi
4adet hasta bezi
1paket ped
Göğüs pedi
Kullan at külot
Alt açma örtüsü
Tarak
Toka
Lohusa tacı
Kapı süsü
Terlik
Makyaj malz.
2 adet el havlusu
Meme ucu kremi
Diş fırcası diş macunu
Hastaneden çıkarken giymek için eşofman
3 adet çorap biri kalın
Yün yelek
2 adet emzirme sütyeni. 1 adet emzirme atleti
6 adet penye külot
1 adet gecelik
2 adet pijama tk
BEBEGiM İÇİN
10lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
1 adet patili takım
2 adet iç zıbın
4 agız mendili
2 tane çıtçıtlı body
3 yedek çorap
Yün yelek
Penye ve peluş battaniye
İnşallah canım bir arkadasım köpek duruşunun etkili olduğunu söylemiştiGözün aydın canım. Benim kızım da döner insallah. Benimle aynı haftada olup ters duran sadece ben kaldım galibayürüyüş falan yaptın mı?
Teşekkür ederim canım. Emzik almadım gerekirse alırım diye düşündüm :)Hayırlı olsun çok güzel çantan :) ben emzik de koydum belki unuttun belki bilerek eklemedin :)
Deniyim en iyisi. Dönmeye niyeti yok. Aslında 26 haftada dönmüştü ne güzel sonra başını yukarı çıkardıİnşallah canım bir arkadasım köpek duruşunun etkili olduğunu söylemişti
Maşallah oğluşuna ya ne kadar net çıkmış, sağlıcakla kucağına al meleğini :)günaydıııın.geçmiş okudum maşallah herkes çok çok iyi.Allah daha da iyi günler versin inşallah.Biz de oğluşumla akşam hemencik uyuyakalıyoruz.sabah da tabi erkenden ayaklanıyoruz.oğluşum acıkınca uyutmuyor beni kızlar.kalk anne acıktım diyor sanki kasıklarıma kasıklarıma vuruyor.bu arada oğluşum hiç dönmeye falan çalışmıyor bence kafasını kaburgama sokuyor çünkü sürekli.bizde haberler böyle kızlar.bu arada Nisanın 15inden sonra doğumlar başlıycak topikimizde inşallah.sabırsızlanıyorum artık bende zamanı gelsin de bakalım şu bebeklerin tadına.birde oğluşumun son fotolarını atıyorum.aynı babası kuzum.
Yerim ama ben bunlarııı, çok şeker bunlar çoook :) ellerine sağlık anneannesinin,güle güle giysin prenses :)
Ben de öyleyimkızlar ben videolardaki yeni doğmuş bebeği anneye verme sahnesi var ya.ne zaman ve hangi video olursa olsun izleyince ağlıyorumbebeğin o yeni doğmus çıplak ve ağlar hali çok aciz geliyor bana.düşününce bile kötü oluyorum.kendi bebeğimde nasıl olacağım kimbilir.
Çook sevindim canım hayırlı olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı bi bebiş olsun inşallahh :)Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Canım benimki 36. Haftada döndü merak etme döner insaAllah valla ben çok takıyodum kafama hatta ağladiğım zamanlar oldu dua ettim cok bıde hangi taraftaysa tam tersi eğildhm tek ayak uzerinf yan duqdum esim sağ olsun ihlas suresini okuyarak en az yarim saat karnimı sıvazladı ihlas süresi gerçekten çok faziletli sende eşine yaptır canım Allah,ın izniyle döner insaAllah bide ben burdaki hamişlerden de dua irtemişthm Allah razı olsun hamilelerin duaları kabul olurmuş rabbim kabul etti çok Şükür inşaAllah seninde döner insaAllah dua ettim bende sana :)Gözün aydın canım. Benim kızım da döner insallah. Benimle aynı haftada olup ters duran sadece ben kaldım galibayürüyüş falan yaptın mı?
Allah razı olsun canım inşallah döner, söyliyim eşime :)Canım benimki 36. Haftada döndü merak etme döner insaAllah valla ben çok takıyodum kafama hatta ağladiğım zamanlar oldu dua ettim cok bıde hangi taraftaysa tam tersi eğildhm tek ayak uzerinf yan duqdum esim sağ olsun ihlas suresini okuyarak en az yarim saat karnimı sıvazladı ihlas süresi gerçekten çok faziletli sende eşine yaptır canım Allah,ın izniyle döner insaAllah bide ben burdaki hamişlerden de dua irtemişthm Allah razı olsun hamilelerin duaları kabul olurmuş rabbim kabul etti çok Şükür inşaAllah seninde döner insaAllah dua ettim bende sana :)
Canım burcumelek in 36 da döndü umudunu kesme, dönmezse de bir hayır vardır demekki sezeryan olmanda. İnşallah hayırlısı olacaktır.Deniyim en iyisi. Dönmeye niyeti yok. Aslında 26 haftada dönmüştü ne güzel sonra başını yukarı çıkardı
Öyle. Canım hakkımızda hayırlısı olsun. TesekkurlerCanım burcumelek in 36 da döndü umudunu kesme, dönmezse de bir hayır vardır demekki sezeryan olmanda. İnşallah hayırlısı olacaktır.
Aynen canım .Bugün almicam mesela ilacı midem kötüHer ikisi de oluyo canım. Dengesizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?