2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sanırım bebişkolar büyüdüğü için bunu hissediyoruz ben sürekli tuvalete taşınıyorum artık eşim bıktı ne çok tuvalete gidiyon diyor kendine neyse
Ya ben de oyleyim canim. Hayir isin kotu tarafi her hapsurukta bi kazam var artik. 45-50 dk'da bir tuvalete gisiyorum ama yine de hapsurunca bir iki damla kaciyor:)) koca bi paket gunluk pedi bitirdim hemen. Annemle cok dalga gecerdik, hapsurdugunda kaza yasiyor diye, onun ahi tuttu herhlade. Dogurunda siz de gorun derdi hep:)) insallah dogum sonrasinda devam etmez.

Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
Gozun aydin olsun, Allah sag salim kucagina aldirsin canim, cok sevindim:))

amin canım ınsallah

amin ıns ıns yıne husrana ugramam

masaAllah canım cok sevindim inşaAllah hayırlısıyla saglıgıyla sagsalim bir şekilde kucagına alırsın bebişini
amin canım ınsallah cok korkuyorum yıne kotu bıse olursa dıye dogru duzgun sevınemıyorum bıle

Ayyyyy çok sevindimmmmm.canım sağlıkla inşallah kucağına alırsın bebeğini.Allah arayan isteyen evlat acısı yaşamış herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.ammmmiiiiiiinnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnn ınsallah canım

Allah razı olsun canım hepınızden dualarınızdan eksık etmedınız acımda hep yanımda oldunuz rabbım hepınızın gonlıne gore versın ıns

Korkma canım bol bol dua et Allah'ın izniyle sağlıklı bir hamilelik geçireceksin
ınsallah canım ama ıster ıstemez korkuyorum bide şukurler olsunkı rabbıme cok bekletmedı benı korunmayı bıraktıgım ay hamıle kaldım hıc zannetmıyodum hemen kalcamı sızın dualarınız benım dualarım cok sukur rabbıme kabul ettı hepınızden Allah razı olsun

Aminnm ecmainn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…