amin canım cok saol rabbım kımseye yasatmasın ıns . Allah razı olsun duaların ıcın rabbım hayırlı saglıklı dogum nasıp etsın sanada butun arkadaslarada ıns banadaAy canım benım hadi gözün aydın ilk okudum meşajlarını dua ettim inşaAllah hamiledir dıye çok sükür hamilesın Rabbim bir daha evlat acisı yaşatmasın sağsağlım alırşın kucaına inşaAllah bitanem
Canim bize hamilelik derslerin aktif olmanin cok etkili oldugunu soylediler. Sadece dogum oncesinde degil, sancilar basladiktan sonra acilma 10 cm olana kadar da hareket etmek dok faydaliymis. Hoca hastaneye geldiginizde yataga bagli kalmayin, kalkmak istediginizi soyleyin mutlaka dedi. Bir de epidural olacaksaniz ilac verilmeden once elleriniz ve dizleriniz uzerinde en az 20-25 dk bekleyin, bebek uygun poziyonu kolay alabilsin dedi. Normalde bebegin basinin asagida olmasi ve yuzunun de sirtiniza bakmasi lazimmis. Bizim hastane de istenildiginde pilates topu gibi bir top da veriyorlamis. Merak etme, daha vakit cok, insallah guzelce doner bebgin canim. Linkte sancilar sirasinda yapilabilecek ve rahatlatacak pozisyonlarin oldugu bir dokuman var. dokuman ingilizce ama resimlerde gosteriliyor zaten.Gözün aydın canım. Benim kızım da döner insallah. Benimle aynı haftada olup ters duran sadece ben kaldım galibayürüyüş falan yaptın mı?
Aman bırakma canım. Ben değerlerimi bilmiyorum. Ama midem kötü olduğunda alamıyorum. Bir ara degerlerime baktirayim sağlık ocağında. .Ben birakamiyorum en son kan degerim 11,3 tu referansin altinda son 4 aydir
Canım tebrik ederim. Her şey çok güzel olacak merak etme. Tedirginliğini çok iyi Anlıyorum. 15. Hafta ulturasonuna kadar ben hamileyim denilen demiştim. Doktor Ömür kapanmış herşey normal deyince rahatladım. Sonrasında ambiyosentez de iyi çıktı. Ben Oğlumu kaybetmiştim şimdi Oğlumu bekliyorum. Çok şükür herşey yolunda. Seninde böyle olacak inanıyorum. Sende inan Telaş yapmaamin canım cumlemız ınsss
aynen cnm elım ayagım sısıyor ama ben daha cok elden cekıyorum parmaklarım kapanmıyor acıyor felaket gece bıle acıyla uyanıyorum bırde magnezyum kullanmama ragmen ayagıma her gece kramp gırıyor anlamadım neden boyle oluyorSlm kızlar
sonunda bende başladım hazırlıklara... oglusumun yatagini aldık kurduk ve tüm aldiklarimi bugün yikadim, şuan kurumalarini bekliyorum sonra utuleyip katlicam ve yerine gidecekler :))) Cokk mutluyum bebiskomun esyalarini görünce.
Bu arada bu hafta ellerim ayaklarım şişmiş ve acıyor sizdede durum böyle mi? Eki Görüntüle 1475937 Eki Görüntüle 1475938 bu küçük prenses ablamin 3 aylık kızı, oğlumun yatagini test ediyo :)
Ne yapmayı planlıyorsun ? Doktor konusundaInşallah sıkıntı olmaz canım. Ben de doktora eskisi gibi sık gitmeyi sevmiyorum artık. Hoş gidecek bir doktorum da yok o ayrı mesele :)
Ben link göremedim zahmet olmazsa paylaşabilir misin?Canim bize hamilelik derslerin aktif olmanin cok etkili oldugunu soylediler. Sadece dogum oncesinde degil, sancilar basladiktan sonra acilma 10 cm olana kadar da hareket etmek dok faydaliymis. Hoca hastaneye geldiginizde yataga bagli kalmayin, kalkmak istediginizi soyleyin mutlaka dedi. Bir de epidural olacaksaniz ilac verilmeden once elleriniz ve dizleriniz uzerinde en az 20-25 dk bekleyin, bebek uygun poziyonu kolay alabilsin dedi. Normalde bebegin basinin asagida olmasi ve yuzunun de sirtiniza bakmasi lazimmis. Bizim hastane de istenildiginde pilates topu gibi bir top da veriyorlamis. Merak etme, daha vakit cok, insallah guzelce doner bebgin canim. Linkte sancilar sirasinda yapilabilecek ve rahatlatacak pozisyonlarin oldugu bir dokuman var. dokuman ingilizce ama resimlerde gosteriliyor zaten.
Günaydınn
aynen insan kendisi anne olucak olunca annesinin babasının kıymetini daha iyi anlıyor heralde onları üzdüğü için üzülüyorAyy o durum bendede war annem babam aklima geliyo oturup agliyorum onlari uzdugum zamanlar aklima geliyo duygusallik diz boyu
Inan ki çok kararsız ve sıkıntıliyim canım. Sizde yeni hastane açılacak acılmadı. Ki zaten pek sıcak bakmiyordum yeni diye. Herkes kendi doktoruna git bu zamana kadar soydu sogana çevirdi en zor ise gelince rahata erip arkasını donemez diyorlar. Bir yandan ben de öyle düşünüyorum ama önce o yaptığı hareketin ne kadar saygısız ve kırıcı olduğunu ona çok guvendigimi ama o gün beni uzup hayal kırıklığına ugrattigini soylicem baktım hâlâ ters davranirsa ordan çıkıp başka bir doktora gidecem eşimin arkadaşının abisi oluyorNe yapmayı planlıyorsun ? Doktor konusunda
Ben link göremedim zahmet olmazsa paylaşabilir misin?
Teşekkr ederim canım. İnşallah döner. Linki göremiyorum eklenmedi mi acabaCanim bize hamilelik derslerin aktif olmanin cok etkili oldugunu soylediler. Sadece dogum oncesinde degil, sancilar basladiktan sonra acilma 10 cm olana kadar da hareket etmek dok faydaliymis. Hoca hastaneye geldiginizde yataga bagli kalmayin, kalkmak istediginizi soyleyin mutlaka dedi. Bir de epidural olacaksaniz ilac verilmeden once elleriniz ve dizleriniz uzerinde en az 20-25 dk bekleyin, bebek uygun poziyonu kolay alabilsin dedi. Normalde bebegin basinin asagida olmasi ve yuzunun de sirtiniza bakmasi lazimmis. Bizim hastane de istenildiginde pilates topu gibi bir top da veriyorlamis. Merak etme, daha vakit cok, insallah guzelce doner bebgin canim. Linkte sancilar sirasinda yapilabilecek ve rahatlatacak pozisyonlarin oldugu bir dokuman var. dokuman ingilizce ama resimlerde gosteriliyor zaten.
Sık ve az yemek yiyi musun canım? Ne zaman arada yemesem bana da aynı şeyler oluyo" kolumu kaldıramıyorumÇok halsizim...her an Bayılacak gibi. .tansiyonum da iyi sürekli bakıyorum. .acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım. .destek mi alsam..suan bir sorunum yok çok sukur ama hamile ligimden beri baya bişi yaşadım şimdi mi çıkıo acaba acısı. .kızlar dua edin benim için. Canım dan can çıkıo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?