2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ASLINDA BEN DE BU ARA DEPRESİFİM CANIM, AMA BENCE BU DÖNEMDE NORMALDİR, ÇÜNKÜ DİNLENEMİYORUZ, UYUYAMIYORUZ, SORUMLULUK KORKUSU BAŞLADI, YORULDUK, ÇALIŞMIYORSAN KENDİNİ SAKIN EVE TIKAMA ÇIK DOLAŞ ÇOK İYİ GELİYOR...

Allah acil şifalar versin inşallah, sizlere de sabır ve dirayet versin, kendine dikkat et olur mu?
Benim de anneannem hasta yaklaşık 1 aydır her an herşey olabilir

Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi

acıl sıfalar versın rabbım annene canım cok gecmıs olsun,inşALLAH bir an once toparlanır annen,dua edıcem cnm

geçmiş olsun canım , allah yardımcınız olsun.

shine-15 cnm aslına bakarsan ara öğün kavramı yok bende...1 de yiyorum is yerinde..6 ya kadar bişi yemiyorum sanırım bunun etkisi de var

A ACEM NUR ..cnm çalışıyorum..is yerim biraz uzak 1 saat yol çekiyorum..sırf evde daha çok bunalıma girerim diye zorluyorum ise gelmek için kendimi..bakalım inşallah düzelirim ya

günaydın kızlaaarrrrrrrrrr

Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma

canım o kadar sevindim ki anlatamam Rabbim bu sefer sağ salim kavuşturur sana bebeğini

amin canım inşallah tez vakitte atlatır da torunuyla bol bol güzel vakit geçirirler inşallah canım

Allah şifa versin canım.

Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
tabi ki alabilirsin canım.. banka promosyonu maaşının o bankaya yatırılması karşılığında sana veriliyor ve sen doğum iznindeyken de maaşın yatmaya devam ediyor.. eğer vermezlerse dava aç kesin kazanırsın..

shine-15 cnm aslına bakarsan ara öğün kavramı yok bende...1 de yiyorum is yerinde..6 ya kadar bişi yemiyorum sanırım bunun etkisi de var
Bence onun etkisi direkt var o zaman. Kan şekerin düşüyo olabilir, bebekler büyüdü sık sık yemek gerekiyo doktorum bu şekilde söyledi bana. En fazla 2 saatte bir birşeyler yemem gerekiyomuş. Bence yanında kuru yemiş götür hem faydalı olur bebek için

amin ıns ıns yıne husrana ugramam
Bir kemik aynı yerden 2. Kez kırılmaz derler. İnşallah uğramazsın canım tevekkül edip dua edicez bol bol. Ve psikolojik olarak rahat olacağız ki bebiş de rahat olsun sağlıklı büyüsün gelişsin.

Günaydın canım, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bir an önce. Zaten çok zor bişey, hamileyken çok daha zordur sen kendine de dikkat et ihmal etme bebeğini lütfen

Günaydın esracım, sen doğum izninde de olsan sonuçta o kurumda çalışıyorsun ve Maaşını o banka devralıyor. Bence ANLAŞILAN bankayı ara sor, benim bildiğim yatırılıyor.

A ACEM NUR ..cnm çalışıyorum..is yerim biraz uzak 1 saat yol çekiyorum..sırf evde daha çok bunalıma girerim diye zorluyorum ise gelmek için kendimi..bakalım inşallah düzelirim ya
BENİM DE AYNI CANIM. EVDE İYİCE BUNALIMA GİRİYORUM, KURUP KURUP KURUYORUM DİYE, AŞIRI SIRT AĞRIM OLDUĞU HALDE ÇALIŞIYORUM, İŞ ÇIKIŞI EŞİMLE YÜRÜYORUZ, HAFTA SONLARI GEZİYORUZ, BEBEĞİN EKSİKLERİ İLE UĞRAŞIYORUM BANA İYİ GELİYOR...

esra51 ..cnm ben de memurum arkadaşım doğum iznindeydi..biz almistik o 6 ay sonra gelince aldı. .sonuçta kazanılmış hak..alırsın ama izinde alabilir misin bilmiyorum o ücretsiz izinden sonra aldı. Bence alırsın ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…