ASLINDA BEN DE BU ARA DEPRESİFİM CANIM, AMA BENCE BU DÖNEMDE NORMALDİR, ÇÜNKÜ DİNLENEMİYORUZ, UYUYAMIYORUZ, SORUMLULUK KORKUSU BAŞLADI, YORULDUK, ÇALIŞMIYORSAN KENDİNİ SAKIN EVE TIKAMA ÇIK DOLAŞ ÇOK İYİ GELİYOR...Çok halsizim...her an Bayılacak gibi. .tansiyonum da iyi sürekli bakıyorum. .acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım. .destek mi alsam..suan bir sorunum yok çok sukur ama hamile ligimden beri baya bişi yaşadım şimdi mi çıkıo acaba acısı. .kızlar dua edin benim için. Canım dan can çıkıo sanki
Benimki daha düşük 9Ben birakamiyorum en son kan degerim 11,3 tu referansin altinda son 4 aydir
Benim bir ara 10,3 tü biraz yükseldi. Kırmızı eti midem almıyo ama zorla haftada 2 kez yemeye başladım. Gecmiş olsun sana da canımBenimki daha düşük 9
günaydın kızlar. dün bütün gün hastanedeydik. annemi acile kaldırmışlar ve bana dün sabah haber verdi babam. bütün gün başındaydım. dua edin lütfen, moralim çok bozukşu radyoterapi ve kemoterapi sağlıkla bitsin inşallah
geçmiş olsun canım , allah yardımcınız olsun.günaydın kızlar. dün bütün gün hastanedeydik. annemi acile kaldırmışlar ve bana dün sabah haber verdi babam. bütün gün başındaydım. dua edin lütfen, moralim çok bozukşu radyoterapi ve kemoterapi sağlıkla bitsin inşallah
Kizlarrrr doktordan geliyorum değerim 34ten 106 ya yükselmiş doktor 10 gün sonra ultrasona cagirdi inş bu sefer sağ saglim alirim kucağıma
günaydın kızlar. dün bütün gün hastanedeydik. annemi acile kaldırmışlar ve bana dün sabah haber verdi babam. bütün gün başındaydım. dua edin lütfen, moralim çok bozukşu radyoterapi ve kemoterapi sağlıkla bitsin inşallah
Allah şifa versin canım.günaydın kızlar. dün bütün gün hastanedeydik. annemi acile kaldırmışlar ve bana dün sabah haber verdi babam. bütün gün başındaydım. dua edin lütfen, moralim çok bozukşu radyoterapi ve kemoterapi sağlıkla bitsin inşallah
tabi ki alabilirsin canım.. banka promosyonu maaşının o bankaya yatırılması karşılığında sana veriliyor ve sen doğum iznindeyken de maaşın yatmaya devam ediyor.. eğer vermezlerse dava aç kesin kazanırsın..Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
Bence onun etkisi direkt var o zaman. Kan şekerin düşüyo olabilir, bebekler büyüdü sık sık yemek gerekiyo doktorum bu şekilde söyledi bana. En fazla 2 saatte bir birşeyler yemem gerekiyomuş. Bence yanında kuru yemiş götür hem faydalı olur bebek içinshine-15 cnm aslına bakarsan ara öğün kavramı yok bende...1 de yiyorum is yerinde..6 ya kadar bişi yemiyorum sanırım bunun etkisi de var
Bir kemik aynı yerden 2. Kez kırılmaz derler. İnşallah uğramazsın canım tevekkül edip dua edicez bol bol. Ve psikolojik olarak rahat olacağız ki bebiş de rahat olsun sağlıklı büyüsün gelişsin.amin ıns ıns yıne husrana ugramam
Günaydın esracım, sen doğum izninde de olsan sonuçta o kurumda çalışıyorsun ve Maaşını o banka devralıyor. Bence ANLAŞILAN bankayı ara sor, benim bildiğim yatırılıyor.Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
BENİM DE AYNI CANIM. EVDE İYİCE BUNALIMA GİRİYORUM, KURUP KURUP KURUYORUM DİYE, AŞIRI SIRT AĞRIM OLDUĞU HALDE ÇALIŞIYORUM, İŞ ÇIKIŞI EŞİMLE YÜRÜYORUZ, HAFTA SONLARI GEZİYORUZ, BEBEĞİN EKSİKLERİ İLE UĞRAŞIYORUM BANA İYİ GELİYOR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?