Ay pardon ya linki kopyalamayi unutmusum: http://www.childbirthconnection.org/pdfs/comfort-in-labor-simkin.pdfNe yapmayı planlıyorsun ? Doktor konusunda
Ben link göremedim zahmet olmazsa paylaşabilir misin?
günaydın kızlar. dün bütün gün hastanedeydik. annemi acile kaldırmışlar ve bana dün sabah haber verdi babam. bütün gün başındaydım. dua edin lütfen, moralim çok bozukşu radyoterapi ve kemoterapi sağlıkla bitsin inşallah
teşekkür ederim tatlım, senin oğluşlar napıyor bu arada sen nasılsın?Yerim ama ben bunlarııı, çok şeker bunlar çoook :) ellerine sağlık anneannesinin,güle güle giysin prenses :)
teşekkürler, inşallah canım kısmetGULE GULE KULLANSIN CANIM COK GZL :)
inşallah bir an önce toplar allah yardımcınız olsunUmarım her şey iyi olur. Gerçekten aile çok önemli, Allah anne baba ve kardeşlerimizi korusun, kollasın. Anne de en acil şifalar olsun. Dua edeceğim.
-36 haftanın içindeyiz ve doğum iznim başladı çalışan arkadaşlar evde olunca anladım ki ayrılmam gerekiyormuş fırsatınız varsa ayrılın arkadaşlar bu arada ellerinizde uyuşma var mı benim sabahları uyuşuyor
Kesinlikle alırsın yok öyle bişey pazarlık yapılırken kaç kişinin maaş alacağı hesabı üzerinden yapılıyor, bankayla konuş benceGünaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
Çok yanlış yapıyorsun bebek senden aldığı için sen halsiz düşersin tabi, mutlaka bir elma bir havuç, tuzlu bisküvi gibi bişeyler tüketmelisinshine-15 cnm aslına bakarsan ara öğün kavramı yok bende...1 de yiyorum is yerinde..6 ya kadar bişi yemiyorum sanırım bunun etkisi de var
benı her ay arıyorlar canım ben duzenlı gıdıyorum ıyıde oluyor ....sağlık ocağından aradılar, kan değerlerime bakacaklarmış..sizden de istediler mi?
-36 haftanın içindeyiz ve doğum iznim başladı çalışan arkadaşlar evde olunca anladım ki ayrılmam gerekiyormuş fırsatınız varsa ayrılın arkadaşlar bu arada ellerinizde uyuşma var mı benim sabahları uyuşuyor
bende daha kolay sinirleniyorum daha kolay duygusallaşıyorum enteresan bi haldeyim.hamileliğimde cok sukur hamile oldugumu anlamamıstım bu zamana kadar yeni yeni belirtilerini gösteriyorum :)ASLINDA BEN DE BU ARA DEPRESİFİM CANIM, AMA BENCE BU DÖNEMDE NORMALDİR, ÇÜNKÜ DİNLENEMİYORUZ, UYUYAMIYORUZ, SORUMLULUK KORKUSU BAŞLADI, YORULDUK, ÇALIŞMIYORSAN KENDİNİ SAKIN EVE TIKAMA ÇIK DOLAŞ ÇOK İYİ GELİYOR...
geçmiş olsun canım bi an önce sağlıgına kawusur inş.sende çok yorma kendını.günaydın kızlar. dün bütün gün hastanedeydik. annemi acile kaldırmışlar ve bana dün sabah haber verdi babam. bütün gün başındaydım. dua edin lütfen, moralim çok bozukşu radyoterapi ve kemoterapi sağlıkla bitsin inşallah
1 ayım var daha-36 haftanın içindeyiz ve doğum iznim başladı çalışan arkadaşlar evde olunca anladım ki ayrılmam gerekiyormuş fırsatınız varsa ayrılın arkadaşlar bu arada ellerinizde uyuşma var mı benim sabahları uyuşuyor
1 ay önce ıstemışlerdı cnm benden hastahane sonuclarını werdım bendesağlık ocağından aradılar, kan değerlerime bakacaklarmış..sizden de istediler mi?
Benim şimdiye kadar 2defa istediler doktorumda sık sık kontrol ettiği için hastanedeki sonuçları gösterdim.sağlık ocağından aradılar, kan değerlerime bakacaklarmış..sizden de istediler mi?
Mrb şimdi alamasan da izin dönüşü alırsın canım bence. Hakkın yanmaz.Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
Alırsın neden alamıyormuşsun. Sonuçta izindesin ama aynı zamanda maaşın bankaya yatıyor. Müdür yardımcısı kendi fikrini söylemiş .Ücretsiz izin olsa alamayabilirsin ama doğum izninde alman gerek.Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
Sağol canım et bende yiyemiyorum pekmez ilaç falan sana da geçmiş olsun yükselir inşallahBenim bir ara 10,3 tü biraz yükseldi. Kırmızı eti midem almıyo ama zorla haftada 2 kez yemeye başladım. Gecmiş olsun sana da canım
Bende öyle düşünüyorum Sağol canımMrb şimdi alamasan da izin dönüşü alırsın canım bence. Hakkın yanmaz.
Evet ücretsiz değil sonuçta neyse bekleyip görelimAlırsın neden alamıyormuşsun. Sonuçta izindesin ama aynı zamanda maaşın bankaya yatıyor. Müdür yardımcısı kendi fikrini söylemiş .Ücretsiz izin olsa alamayabilirsin ama doğum izninde alman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?