2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Umarım her şey iyi olur. Gerçekten aile çok önemli, Allah anne baba ve kardeşlerimizi korusun, kollasın. Anne de en acil şifalar olsun. Dua edeceğim.

-36 haftanın içindeyiz ve doğum iznim başladı çalışan arkadaşlar evde olunca anladım ki ayrılmam gerekiyormuş fırsatınız varsa ayrılın arkadaşlar bu arada ellerinizde uyuşma var mı benim sabahları uyuşuyor

ben de 35+5 te ayrılacağım artık çok zorlanıyorum..benim de uyuşuyor, şiş de..ayaklarım da..acaba normal mi?..doktorumu arayıp sorayım diyorum hep unutuyorum..

Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
Kesinlikle alırsın yok öyle bişey pazarlık yapılırken kaç kişinin maaş alacağı hesabı üzerinden yapılıyor, bankayla konuş bence

shine-15 cnm aslına bakarsan ara öğün kavramı yok bende...1 de yiyorum is yerinde..6 ya kadar bişi yemiyorum sanırım bunun etkisi de var
Çok yanlış yapıyorsun bebek senden aldığı için sen halsiz düşersin tabi, mutlaka bir elma bir havuç, tuzlu bisküvi gibi bişeyler tüketmelisin

bnm var cnm gecelerı acıyla uyanıyorum ellerım cok kotu gun ıcınde bıle hareketlerde acıyor

Günaydın herkese biizde bugün 32 haftamızı doldurduk kaldı 8 hafta ilk bebeğim 38 de doğdu acaba buda öyle olurmu ki .Bu arada p.tesi bayıldım iş yerinde çok kötüydü ya neden olduğunu anlamadım yorgunlukmu normal mi başşka birşeymi bilemedim. Benimde bazen elimde parmaklarmımda uyuşma oluyor umarım geçici normal bir durumdur

bende daha kolay sinirleniyorum daha kolay duygusallaşıyorum enteresan bi haldeyim.hamileliğimde cok sukur hamile oldugumu anlamamıstım bu zamana kadar yeni yeni belirtilerini gösteriyorum :)

geçmiş olsun canım bi an önce sağlıgına kawusur inş.sende çok yorma kendını.

1 ayım var daha bende uyusma nadıren oluyor cnm

sağlık ocağından aradılar, kan değerlerime bakacaklarmış..sizden de istediler mi?
1 ay önce ıstemışlerdı cnm benden hastahane sonuclarını werdım bende

Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
Alırsın neden alamıyormuşsun. Sonuçta izindesin ama aynı zamanda maaşın bankaya yatıyor. Müdür yardımcısı kendi fikrini söylemiş .Ücretsiz izin olsa alamayabilirsin ama doğum izninde alman gerek.

Alırsın neden alamıyormuşsun. Sonuçta izindesin ama aynı zamanda maaşın bankaya yatıyor. Müdür yardımcısı kendi fikrini söylemiş .Ücretsiz izin olsa alamayabilirsin ama doğum izninde alman gerek.
Evet ücretsiz değil sonuçta neyse bekleyip görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…