Evet eşim de öyle dedi vermezlerse dava açalım deditabi ki alabilirsin canım.. banka promosyonu maaşının o bankaya yatırılması karşılığında sana veriliyor ve sen doğum iznindeyken de maaşın yatmaya devam ediyor.. eğer vermezlerse dava aç kesin kazanırsın..
İnternet e baktım bişey göremedim evet bankayı arayım Sağol canımBir kemik aynı yerden 2. Kez kırılmaz derler. İnşallah uğramazsın canım tevekkül edip dua edicez bol bol. Ve psikolojik olarak rahat olacağız ki bebiş de rahat olsun sağlıklı büyüsün gelişsin.
Günaydın canım, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bir an önce. Zaten çok zor bişey, hamileyken çok daha zordursen kendine de dikkat et ihmal etme bebeğini lütfen
Günaydın esracım, sen doğum izninde de olsan sonuçta o kurumda çalışıyorsun ve Maaşını o banka devralıyor. Bence ANLAŞILAN bankayı ara sor, benim bildiğim yatırılıyor.
BEN BİLDİĞİN YÜRÜYEN BARUT GİBİYİM, BİR DE HASTANEDE ÇALIŞIYORUM, STRESLİ ORTAM, DUYGUSALLIK YOK AMA SİNİR BUNALIM O BİÇİM :)bende daha kolay sinirleniyorum daha kolay duygusallaşıyorum enteresan bi haldeyim.hamileliğimde cok sukur hamile oldugumu anlamamıstım bu zamana kadar yeni yeni belirtilerini gösteriyorum :)
geçmiş olsun canım bi an önce sağlıgına kawusur inş.sende çok yorma kendını.
1 ayım var dahabende uyusma nadıren oluyor cnm
1 ay önce ıstemışlerdı cnm benden hastahane sonuclarını werdım bende
Ücretsiz izinden sonra aldıysa ben daha rahat alırım galiba Sağol canımesra51 ..cnm ben de memurum arkadaşım doğum iznindeydi..biz almistik o 6 ay sonra gelince aldı. .sonuçta kazanılmış hak..alırsın ama izinde alabilir misin bilmiyorum o ücretsiz izinden sonra aldı. Bence alırsın ama..
ben de 35+5 te ayrılacağım artık çok zorlanıyorum..benim de uyuşuyor, şiş de..ayaklarım da..acaba normal mi?..doktorumu arayıp sorayım diyorum hep unutuyorum..
bnmde henüz bi bilgim yok bnde onu merak ediyorum ama eğer takılıyorsa bende bel bandı gibi bişey var cırtcırtlı onu takmayı düşünüyorum.merhaba kızlar, ben mecburen epidural sezeryan olacağım, sezeryan sonrası korse takılıyor mu?normal doğum sonrasında takıldığını duydum ama sezeryan için duymamıştım,sanki dikiş yerleri için sağlıklı değilmiş gibime geliyor,2 hafta sonra doktora soracağım ama bilgisi ve tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim
Merhaba dutcum dr bana sezeryandan hemen sonra korse takabilirsin hatta mekik bile çekebilirsin demişti. Ama ben güvenemedim 4-5 gün sonra falan korse taktım. Korsenin en küçüğünü aldığım halde sanki pek sıkmıyormuş gibi, faydası olmayacakmış gibi geldiği için 2-3 takıp bıraktım takmayı.merhaba kızlar, ben mecburen epidural sezeryan olacağım, sezeryan sonrası korse takılıyor mu?normal doğum sonrasında takıldığını duydum ama sezeryan için duymamıştım,sanki dikiş yerleri için sağlıklı değilmiş gibime geliyor,2 hafta sonra doktora soracağım ama bilgisi ve tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim
-36 haftanın içindeyiz ve doğum iznim başladı çalışan arkadaşlar evde olunca anladım ki ayrılmam gerekiyormuş fırsatınız varsa ayrılın arkadaşlar bu arada ellerinizde uyuşma var mı benim sabahları uyuşuyor
amin canım ınsallah kızımdayken ıcımde hep kotu hısler vardı sankı bısey oldugunu hıssedıyodum ama suanda oyle bı hıs yok ıcımde sankı hersey yolunda gıtcekmıs gıbı ıns oyledır hıslerımde yanılmamBir kemik aynı yerden 2. Kez kırılmaz derler. İnşallah uğramazsın canım tevekkül edip dua edicez bol bol. Ve psikolojik olarak rahat olacağız ki bebiş de rahat olsun sağlıklı büyüsün gelişsin.
Günaydın canım, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin bir an önce. Zaten çok zor bişey, hamileyken çok daha zordursen kendine de dikkat et ihmal etme bebeğini lütfen
Günaydın esracım, sen doğum izninde de olsan sonuçta o kurumda çalışıyorsun ve Maaşını o banka devralıyor. Bence ANLAŞILAN bankayı ara sor, benim bildiğim yatırılıyor.
amin canım ınsallah ıns hepımız sag saglm alırız kucagımıza rabbım evlatlarımızla sınamasıngünaydın kızlaaarrrrrrrrrr
canım o kadar sevindim ki anlatamam Rabbim bu sefer sağ salim kavuşturur sana bebeğini
amin canım inşallah tez vakitte atlatır da torunuyla bol bol güzel vakit geçirirler inşallah canım
ınsallah canım kaybettıgın ıcın bas saglıgı bekledıgın ıcın saglıklı olmasını dılıyorum ıns benımde yuzum guler sen gıbıCanım tebrik ederim. Her şey çok güzel olacak merak etme. Tedirginliğini çok iyi Anlıyorum. 15. Hafta ulturasonuna kadar ben hamileyim denilen demiştim. Doktor Ömür kapanmış herşey normal deyince rahatladım. Sonrasında ambiyosentez de iyi çıktı. Ben Oğlumu kaybetmiştim şimdi Oğlumu bekliyorum. Çok şükür herşey yolunda. Seninde böyle olacak inanıyorum. Sende inan Telaş yapma
Canım çok minik değil üzülme bak elinden ne geliosa yap.bebegin kilo alması için. Moralinide yüksek tut. Allaha emanet inşallah hemen kilo alırSelam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
Canım çok geçmiş olsun içini ferah tut dualarımız sizinle ama senin güçlü olman lazım,her şey yoluna girer annende toparlanır inş biran evvel..günaydın kızlar. dün bütün gün hastanedeydik. annemi acile kaldırmışlar ve bana dün sabah haber verdi babam. bütün gün başındaydım. dua edin lütfen, moralim çok bozukşu radyoterapi ve kemoterapi sağlıkla bitsin inşallah
Slm arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 43 cm 2.260 gram olmuş. Dr gelişimi iyi dedi ama bana minyon olacakmış gibi geliyor. İlk oğlum 2.900 doğmuştu. Sezeryan olunca da 10 gün önce alnmıştı. Bir daha kontrol nisanın 20 sin de. O zaman doğum tarihine karar vercez ama mayıs ın 5 i ile 10 u arası alabiliriz dedi dr um. Ben de ne kadar karnımda durursa kardır diye düşünüyorum. Normal doğum 17 mayıs gözüküyor. 12 mayıs a kadar bekleyeyim diyorum dedim dr a. O da suyun gelmezse, kendini kötü hissetmezsen bekleyebilirsin dedi. 5 mayıs güzel bir tarih aslında. 05.05.2015 oluyor ama bebeğimin gelişimi daha önemli son zamanlarda 1 günün bile önemi var diye okumuştum bir yerde. Hadi bakalım hayırlısı bir dahaki kontrolde bebeğimin durumuna göre karar vercem tarihe.
Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
gözün aydın canım masallah.5 Mayıs güzel bi tarih ya 15 mayısta oyleSlm arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 43 cm 2.260 gram olmuş. Dr gelişimi iyi dedi ama bana minyon olacakmış gibi geliyor. İlk oğlum 2.900 doğmuştu. Sezeryan olunca da 10 gün önce alnmıştı. Bir daha kontrol nisanın 20 sin de. O zaman doğum tarihine karar vercez ama mayıs ın 5 i ile 10 u arası alabiliriz dedi dr um. Ben de ne kadar karnımda durursa kardır diye düşünüyorum. Normal doğum 17 mayıs gözüküyor. 12 mayıs a kadar bekleyeyim diyorum dedim dr a. O da suyun gelmezse, kendini kötü hissetmezsen bekleyebilirsin dedi. 5 mayıs güzel bir tarih aslında. 05.05.2015 oluyor ama bebeğimin gelişimi daha önemli son zamanlarda 1 günün bile önemi var diye okumuştum bir yerde. Hadi bakalım hayırlısı bir dahaki kontrolde bebeğimin durumuna göre karar vercem tarihe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?