2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet eşim de öyle dedi vermezlerse dava açalım dedi

İnternet e baktım bişey göremedim evet bankayı arayım Sağol canım

BEN BİLDİĞİN YÜRÜYEN BARUT GİBİYİM, BİR DE HASTANEDE ÇALIŞIYORUM, STRESLİ ORTAM, DUYGUSALLIK YOK AMA SİNİR BUNALIM O BİÇİM :)

Ücretsiz izinden sonra aldıysa ben daha rahat alırım galiba Sağol canım

merhaba kızlar, ben mecburen epidural sezeryan olacağım, sezeryan sonrası korse takılıyor mu?normal doğum sonrasında takıldığını duydum ama sezeryan için duymamıştım,sanki dikiş yerleri için sağlıklı değilmiş gibime geliyor,2 hafta sonra doktora soracağım ama bilgisi ve tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim

ben de 35+5 te ayrılacağım artık çok zorlanıyorum..benim de uyuşuyor, şiş de..ayaklarım da..acaba normal mi?..doktorumu arayıp sorayım diyorum hep unutuyorum..

bende uyuşma yok ama şişme konusunu doktora sordum protein eksikliğindendir dedi kan verdim ve gercekten albümün seviyem düşük çıktı

bnmde henüz bi bilgim yok bnde onu merak ediyorum ama eğer takılıyorsa bende bel bandı gibi bişey var cırtcırtlı onu takmayı düşünüyorum.

Merhaba dutcum dr bana sezeryandan hemen sonra korse takabilirsin hatta mekik bile çekebilirsin demişti. Ama ben güvenemedim 4-5 gün sonra falan korse taktım. Korsenin en küçüğünü aldığım halde sanki pek sıkmıyormuş gibi, faydası olmayacakmış gibi geldiği için 2-3 takıp bıraktım takmayı.

ay bizde haftaya cuma çıkıyoruzzzzz 34+5 oluyoruz yani 35.haftanın sonu iple çekiyorum önümüzdeki haftayı
başlasın hazırlıklar sende

Slm arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 43 cm 2.260 gram olmuş. Dr gelişimi iyi dedi ama bana minyon olacakmış gibi geliyor. İlk oğlum 2.900 doğmuştu. Sezeryan olunca da 10 gün önce alnmıştı. Bir daha kontrol nisanın 20 sin de. O zaman doğum tarihine karar vercez ama mayıs ın 5 i ile 10 u arası alabiliriz dedi dr um. Ben de ne kadar karnımda durursa kardır diye düşünüyorum. Normal doğum 17 mayıs gözüküyor. 12 mayıs a kadar bekleyeyim diyorum dedim dr a. O da suyun gelmezse, kendini kötü hissetmezsen bekleyebilirsin dedi. 5 mayıs güzel bir tarih aslında. 05.05.2015 oluyor ama bebeğimin gelişimi daha önemli son zamanlarda 1 günün bile önemi var diye okumuştum bir yerde. Hadi bakalım hayırlısı bir dahaki kontrolde bebeğimin durumuna göre karar vercem tarihe.

Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi

amin canım ınsallah kızımdayken ıcımde hep kotu hısler vardı sankı bısey oldugunu hıssedıyodum ama suanda oyle bı hıs yok ıcımde sankı hersey yolunda gıtcekmıs gıbı ıns oyledır hıslerımde yanılmam

amin canım ınsallah ıns hepımız sag saglm alırız kucagımıza rabbım evlatlarımızla sınamasın

ınsallah canım kaybettıgın ıcın bas saglıgı bekledıgın ıcın saglıklı olmasını dılıyorum ıns benımde yuzum guler sen gıbı

Canım çok minik değil üzülme bak elinden ne geliosa yap.bebegin kilo alması için. Moralinide yüksek tut. Allaha emanet inşallah hemen kilo alır

Canım çok geçmiş olsun içini ferah tut dualarımız sizinle ama senin güçlü olman lazım,her şey yoluna girer annende toparlanır inş biran evvel..

İnş gönlüne göre olur her şey canım umarım acele etmezde olabildiğince geç olursun sezeryanı, bence bebişin değerleri güzel,varsın minyon olsun,sağlıklı olsun da inş:)

Canım lütfen sıkma canını,daha önümüzde vakit var güzelce beslenirsin o vaktini yakalar, ama damar tıkanıklığı durumunu ihmal etme bir görün bakalım umarım sana sıkıntı yaratmaz..

selamlar babymall de nisan ayı boyunca yuzde 23 indirim varmış , bugun ev tipi anakucakları indirimde mamaroo 538 tl ye düşmüş mesela

elifeva yeni bebiş geliyormuş anladığım kadarıyla hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inş canım..

gözün aydın canım masallah.5 Mayıs güzel bi tarih ya 15 mayısta oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…