- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
masallah cnm bebegine tarih cok güzel ,Slm arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 43 cm 2.260 gram olmuş. Dr gelişimi iyi dedi ama bana minyon olacakmış gibi geliyor. İlk oğlum 2.900 doğmuştu. Sezeryan olunca da 10 gün önce alnmıştı. Bir daha kontrol nisanın 20 sin de. O zaman doğum tarihine karar vercez ama mayıs ın 5 i ile 10 u arası alabiliriz dedi dr um. Ben de ne kadar karnımda durursa kardır diye düşünüyorum. Normal doğum 17 mayıs gözüküyor. 12 mayıs a kadar bekleyeyim diyorum dedim dr a. O da suyun gelmezse, kendini kötü hissetmezsen bekleyebilirsin dedi. 5 mayıs güzel bir tarih aslında. 05.05.2015 oluyor ama bebeğimin gelişimi daha önemli son zamanlarda 1 günün bile önemi var diye okumuştum bir yerde. Hadi bakalım hayırlısı bir dahaki kontrolde bebeğimin durumuna göre karar vercem tarihe.
uzme kendini canım bebeğinde etkilenmesin ,Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin inşallahgünaydın kızlar. dün bütün gün hastanedeydik. annemi acile kaldırmışlar ve bana dün sabah haber verdi babam. bütün gün başındaydım. dua edin lütfen, moralim çok bozukşu radyoterapi ve kemoterapi sağlıkla bitsin inşallah
neden kilo almıyomuş..bişey dedimi dr.Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
maşallah canım bebeğine:)Slm arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 43 cm 2.260 gram olmuş. Dr gelişimi iyi dedi ama bana minyon olacakmış gibi geliyor. İlk oğlum 2.900 doğmuştu. Sezeryan olunca da 10 gün önce alnmıştı. Bir daha kontrol nisanın 20 sin de. O zaman doğum tarihine karar vercez ama mayıs ın 5 i ile 10 u arası alabiliriz dedi dr um. Ben de ne kadar karnımda durursa kardır diye düşünüyorum. Normal doğum 17 mayıs gözüküyor. 12 mayıs a kadar bekleyeyim diyorum dedim dr a. O da suyun gelmezse, kendini kötü hissetmezsen bekleyebilirsin dedi. 5 mayıs güzel bir tarih aslında. 05.05.2015 oluyor ama bebeğimin gelişimi daha önemli son zamanlarda 1 günün bile önemi var diye okumuştum bir yerde. Hadi bakalım hayırlısı bir dahaki kontrolde bebeğimin durumuna göre karar vercem tarihe.
geçmiş olsun canım inşALLAH düzelır yavrunun durumu tam vaktını yakalar sen strese sokma kendını annesi ...Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
bnmde 3 nısan cuma gunu canım bende sabırsızlıkla beklıyorum ayrıcada calısabılrı alıp yola devam etcem kısmetse :)kızlar randuvumuz Cuma günü kısmetse, çok heyecanlıyım en son 4 Mart'ta görmüştüm bebişimi
Benim de cuma gecen hafta gördüm ama yine görmek istiyorumbnmde 3 nısan cuma gunu canım bende sabırsızlıkla beklıyorum ayrıcada calısabılrı alıp yola devam etcem kısmetse :)
Canım kilosuna takılma bence sağlıklı olması çok daha önemli.Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
ewt hastahaneler de stres bol oluyordur.yapacak bişey idare edeceğiz bi süre.çevremiz de bizi idare edecek az kaldı.BEN BİLDİĞİN YÜRÜYEN BARUT GİBİYİM, BİR DE HASTANEDE ÇALIŞIYORUM, STRESLİ ORTAM, DUYGUSALLIK YOK AMA SİNİR BUNALIM O BİÇİM :)
canım ben dikişlere zarar vereceği ve acı olacağı için takılmaz diye biliyorum.merhaba kızlar, ben mecburen epidural sezeryan olacağım, sezeryan sonrası korse takılıyor mu?normal doğum sonrasında takıldığını duydum ama sezeryan için duymamıştım,sanki dikiş yerleri için sağlıklı değilmiş gibime geliyor,2 hafta sonra doktora soracağım ama bilgisi ve tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim
canım kilosu az değil ki ben 32+4 de gittiğimde 1809 gramdı ve doktor haftasına göre gayet iyi demişti.Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
ewet ya bende eskıden boyle degıldım sımdı hep gorıyım ıstıyorum dun esıme dıyorum karnımda bır fermuar olsaydı bakıp bakıp dursaydım sevıp gerı koysaydım dıyorum :)Benim de cuma gecen hafta gördüm ama yine görmek istiyorum
Canim bebegin kucuk degil benim de 32+4 te 1900 dü doktor normal dedi,bende kucuk diye uzuluyordum dayanamadim bi hafta sonra doktora gittim 400 gr almis.sen stres yapma yaptikca buyumez,rahat ol beslenmene dikkat et buyur oSelam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
Hayırlısıyla doğsunlar da sevelimewet ya bende eskıden boyle degıldım sımdı hep gorıyım ıstıyorum dun esıme dıyorum karnımda bır fermuar olsaydı bakıp bakıp dursaydım sevıp gerı koysaydım dıyorum :)
bnmde henüz bi bilgim yok bnde onu merak ediyorum ama eğer takılıyorsa bende bel bandı gibi bişey var cırtcırtlı onu takmayı düşünüyorum.
Merhaba dutcum dr bana sezeryandan hemen sonra korse takabilirsin hatta mekik bile çekebilirsin demişti. Ama ben güvenemedim 4-5 gün sonra falan korse taktım. Korsenin en küçüğünü aldığım halde sanki pek sıkmıyormuş gibi, faydası olmayacakmış gibi geldiği için 2-3 takıp bıraktım takmayı.
canım ben dikişlere zarar vereceği ve acı olacağı için takılmaz diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?