2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masallah cnm bebegine tarih cok güzel ,
biizmde yrn randevmz bakalm :)

Merhabalar kızlar, bayadır yazamıyorum okumaya çalıştım biraz, bebişlerimiz büyümüş maşaallah diyeli kontrole giden tüm arkadaşlara..bizim de cuma günü vardı kontrolümüz oğluşum büyümeye devam ediyor çok şükür her şey yolunda doğum pozisyonu da almış,şaşırdım döndüğünü hissetmemiştim hiç sadece hıçkırıkları kasığımda hissediyordum demek ondanmış dedim :) nst ye de girdik hem de paşamız uyanmadığı için 3 kez girmek durumunda kaldık zorla uyandırdılar hareketlerini izlemek için, buarada hıçkırıklarını da duyma şansımız oldu çok güzeldi :) bundan sonra her hafta nst ye gireceğiz biz bir sıkıntımız da yok aslında ama doktorumuz öyle söyledi..
Buarada izne ayrıldım bu hafta evdeyim ama grip fena vurdu,iki gündür başımı kaldıramıyordum bugün şükür daha iyi hissediyorum,evimin biriken işlerini halledip önümüzdeki hafta artık inş bebişin yıkama ütüleme işlerine girişeceğim çantamız da hazırlanacak,çok işimiz var anlayacağınız, ne çok şey birikmiş :) uzun yazdım kusura bakmayın öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi

uzme kendini canım bebeğinde etkilenmesin ,
biraz dikkat et bakalım sütü yumurtanı eksik etme değişim olucaktır mutlaka.

Hanimlar vajinada şişme ve asidi akinti oluyorbilginiz var mi, siz de yasadiniz mi?

Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah

neden kilo almıyomuş..bişey dedimi dr.
bacağını ihmal etme ..
sağlıkla bi doğsun bence kilo alıp almaması çok takılma bunlara..organlarında sorun yoksa olur..
teyzem he doğduğu çocuğu nerdeyse 1.500 gr dı.
dr demiş hamilelik sana yarıyo bebek beslenemiyo..şimdi maşallah topaç gibiler..

maşallah canım bebeğine:)

geçmiş olsun canım inşALLAH düzelır yavrunun durumu tam vaktını yakalar sen strese sokma kendını annesi ...

Slm kizlar bugunlerde cok halsizim uyuklama modundayim hep ayni zamandada stresten uyuyamiyorum heran dogum olurmu daha hazir degilim diye panikliyotum(

Canım kilosuna takılma bence sağlıklı olması çok daha önemli.

BEN BİLDİĞİN YÜRÜYEN BARUT GİBİYİM, BİR DE HASTANEDE ÇALIŞIYORUM, STRESLİ ORTAM, DUYGUSALLIK YOK AMA SİNİR BUNALIM O BİÇİM :)
ewt hastahaneler de stres bol oluyordur.yapacak bişey idare edeceğiz bi süre.çevremiz de bizi idare edecek az kaldı.

canım ben dikişlere zarar vereceği ve acı olacağı için takılmaz diye biliyorum.

canım kilosu az değil ki ben 32+4 de gittiğimde 1809 gramdı ve doktor haftasına göre gayet iyi demişti.

butikbebeden ecem bebenin tulumlarını sipariş verdim, bu markayı alan var mı? malı nasıl acaba?

Canim bebegin kucuk degil benim de 32+4 te 1900 dü doktor normal dedi,bende kucuk diye uzuluyordum dayanamadim bi hafta sonra doktora gittim 400 gr almis.sen stres yapma yaptikca buyumez,rahat ol beslenmene dikkat et buyur o

bnmde henüz bi bilgim yok bnde onu merak ediyorum ama eğer takılıyorsa bende bel bandı gibi bişey var cırtcırtlı onu takmayı düşünüyorum.

hamile bel destek bantını diyorsan ondan bende almıştım bayağıda yararını gördüm,evde takmadım ama iş yerinde çok iyi oldu,onu korse gibi mi kullanıcaksın?

olmazsa bende alayım takabilirsem takarım,sezeryan karnı kalsın istemiyorum

canım ben dikişlere zarar vereceği ve acı olacağı için takılmaz diye biliyorum.

bende öyle düşünüyordum ama kullananları duyunca sıcak bakmaya başladım....

yorumlarınız için teşekkürler kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…