- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
inşALLAH CANIM :)Hayırlısıyla doğsunlar da sevelim
Canım öncelikle geçmiş olsun ama maşallah bebişinin kilosu iyi. Doğan'a kadar en az 2500 alacaktır. Bu da ideal bir kilo üzülme lütfen. Önemli olan organ gelişimi. O da iyi maşallah. Bacağın için de olumsuz düşünme doktorlar her türlü riski Söylemek zorundalar. Ona bakarsan bende de bel Fıtığı var o da riskli. Sen zaten dikkat ediyorsundur ama beslenmene dikkat edersin olur biter.Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
Ohh maşallah her hafta göreceksin bebeğini ne güzel Hepimiz grip atlattık bu aralar sanırım. Çok geçmiş olsun. Meyve iyi geliyor gerçekten. Işlerini de hallettin mi rahatlarsın inşallah :)Merhabalar kızlar, bayadır yazamıyorum okumaya çalıştım biraz, bebişlerimiz büyümüş maşaallah diyeli kontrole giden tüm arkadaşlara..bizim de cuma günü vardı kontrolümüz oğluşum büyümeye devam ediyor çok şükür her şey yolunda doğum pozisyonu da almış,şaşırdım döndüğünü hissetmemiştim hiç sadece hıçkırıkları kasığımda hissediyordum demek ondanmış dedim :) nst ye de girdik hem de paşamız uyanmadığı için 3 kez girmek durumunda kaldık zorla uyandırdılar hareketlerini izlemek için, buarada hıçkırıklarını da duyma şansımız oldu çok güzeldi :) bundan sonra her hafta nst ye gireceğiz biz bir sıkıntımız da yok aslında ama doktorumuz öyle söyledi..
Buarada izne ayrıldım bu hafta evdeyim ama grip fena vurdu,iki gündür başımı kaldıramıyordum bugün şükür daha iyi hissediyorum,evimin biriken işlerini halledip önümüzdeki hafta artık inş bebişin yıkama ütüleme işlerine girişeceğim çantamız da hazırlanacak,çok işimiz var anlayacağınız, ne çok şey birikmiş :) uzun yazdım kusura bakmayın öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi
kilosuna takılma, kilo demek sağlık demek değil. sen bacağını ihmal etme. rabbim yardımcın olsun. herşey güzel olacak canım benimSelam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
benim de öyle bir problemim var. halıları 20si gibi versem zaten yıkamacı dip komşum 4 günde gelir. temizliği de 25 nisan gibi yaptırırım diyorum. evim çok kirlendi, hemen hemen 6 aydır ben değil eşim temizliyor :) e doğuma yakın olsun kirlenmesin diye düşünüyorum ama kararsızım sen gibiKızlar mayısın ilk haftası doğumu görünenler, ne zaman ev temizliğine başlıcaksınız? Ben çok kararsız kaldım. 13 nisanda halıları yıkamaya versem, ir de temizliğe yardımcı gelecek 19 nisan erken mi olur ?
Neden alamayasın ki? Sonuçta maaş alıyorsun bal gibi de alırsın.hiç olmadı bankaya git konuş.çok saçma alamaman.Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
Benim de 2-5 mayis arasi dogum. Halilari haftaya vermeyi dusunuyorum yikanmasi 15 gunu geciyor,gelsin ztn temizligi bitirene kadar sermeyecegim.temizlik icin de son bi haftayi dusunuyorum daha once olursa yeniden batar.19 nisan erken gibi cnm.gerci benim sezeryan tarih belli olacak,erken dogum riski de yok.senin normal dogumsa son bi hafta ne olacagi belli olmaz erken yaptirabilirsinKızlar mayısın ilk haftası doğumu görünenler, ne zaman ev temizliğine başlıcaksınız? Ben çok kararsız kaldım. 13 nisanda halıları yıkamaya versem, ir de temizliğe yardımcı gelecek 19 nisan erken mi olur ?
Senin normal doğum mu olucaktı benim o da belli değil canım.benim de öyle bir problemim var. halıları 20si gibi versem zaten yıkamacı dip komşum 4 günde gelir. temizliği de 25 nisan gibi yaptırırım diyorum. evim çok kirlendi, hemen hemen 6 aydır ben değil eşim temizliyor :) e doğuma yakın olsun kirlenmesin diye düşünüyorum ama kararsızım sen gibi
Benim normal doğum mu sezeryan mı belli değil canm. Bebek hala dönmedi.Benim de 2-5 mayis arasi dogum. Halilari haftaya vermeyi dusunuyorum yikanmasi 15 gunu geciyor,gelsin ztn temizligi bitirene kadar sermeyecegim.temizlik icin de son bi haftayi dusunuyorum daha once olursa yeniden batar.19 nisan erken gibi cnm.gerci benim sezeryan tarih belli olacak,erken dogum riski de yok.senin normal dogumsa son bi hafta ne olacagi belli olmaz erken yaptirabilirsin
Alirsin cnm ben alan gordum bizim okulda vardi,dedikleri gibi maasini o bankadan alacaksin.ayrica cok iyi bi para birakma pesini gerekirse dava ac, senin hakkin cocugunun rizkiEvet eşim de öyle dedi vermezlerse dava açalım dedi
benim de belli değil. laparoskopik ameliyat geçirmiştim geçen yıl tam da bugün. şu anlık normal doğum gibi ama bu ameliyattan dolayı tam belli değil. doktor 37. haftada karar veririz dedi. ben de kendimce böyle plan yaptımSenin normal doğum mu olucaktı benim o da belli değil canım.
canım Dr. Kaan Kocatepe'nin sitesinde 34. hafta bitişinde bebek ortalama boy ve kilosu, 2200 gr 43 cm. Bu ölçülere göre 39 hafta bittiğinde, yani sen doğurduğunda, 3200 gr 49 cm oluyor bebeğin. Merak etme. Gayet haftası ile uyumlu. Burada altta yazan özellikle boy 2 cm falan yüksek.Slm arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 43 cm 2.260 gram olmuş. Dr gelişimi iyi dedi ama bana minyon olacakmış gibi geliyor. İlk oğlum 2.900 doğmuştu. Sezeryan olunca da 10 gün önce alnmıştı. Bir daha kontrol nisanın 20 sin de. O zaman doğum tarihine karar vercez ama mayıs ın 5 i ile 10 u arası alabiliriz dedi dr um. Ben de ne kadar karnımda durursa kardır diye düşünüyorum. Normal doğum 17 mayıs gözüküyor. 12 mayıs a kadar bekleyeyim diyorum dedim dr a. O da suyun gelmezse, kendini kötü hissetmezsen bekleyebilirsin dedi. 5 mayıs güzel bir tarih aslında. 05.05.2015 oluyor ama bebeğimin gelişimi daha önemli son zamanlarda 1 günün bile önemi var diye okumuştum bir yerde. Hadi bakalım hayırlısı bir dahaki kontrolde bebeğimin durumuna göre karar vercem tarihe.
Bir şey olmaz canım. Merak etme. Toplarlar o. Bugüne kadar normal geldi neticede. Bir sıkıntı olsaydı, hep olurdu.Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
bana da 37.haftada karar veririz dedi.bana geç bi vakit gibi geliyor ya.arkadaşım 36.haftada normal doğum yaptı ben de öyle olsam nasıl olacağını bilmeden doğuma gitmiş olacağım.bide vucudu buna göre ayarlamak lazım.son anda normal doğum derlerse egzersiz yok bişey yok..benim de belli değil. laparoskopik ameliyat geçirmiştim geçen yıl tam da bugün. şu anlık normal doğum gibi ama bu ameliyattan dolayı tam belli değil. doktor 37. haftada karar veririz dedi. ben de kendimce böyle plan yaptım
yok cnm bi spor aletinin yanında hediye gelmişti geniş göbeği komple sarıyor yandan bantlı eğer sezeryan olursa dikişede değmemiş olur diye düşündüm.hamile bel destek bantını diyorsan ondan bende almıştım bayağıda yararını gördüm,evde takmadım ama iş yerinde çok iyi oldu,onu korse gibi mi kullanıcaksın?
olmazsa bende alayım takabilirsem takarım,sezeryan karnı kalsın istemiyorum
bende öyle düşünüyordum ama kullananları duyunca sıcak bakmaya başladım....
yorumlarınız için teşekkürler kızlar....
kızlar ebebek in internet sitesi ile mağazası arasında en gibi farklar var ürün ve fiyat olarak??
valla egzersize bakmıyor bu doğum tabi bana göre. yengemin yürüdüğü yolların ben çeyreğinin çeyreğini yürümedim ama kadın yine normal doğuramadı :) doktor ilk başta 39. haftada çatı muayenesi yaparız demişti. ben de refleks olarak doğurursam yaparsın dedim, adam bozuldu. napim bana çok saçma gelmişti. sonra benim özel durumumdan ötürü 37. hafta dedi. bakalım nasip artık bu işler. inş normal doğum olur. çünküm bakacak kimsem yok benimbana da 37.haftada karar veririz dedi.bana geç bi vakit gibi geliyor ya.arkadaşım 36.haftada normal doğum yaptı ben de öyle olsam nasıl olacağını bilmeden doğuma gitmiş olacağım.bide vucudu buna göre ayarlamak lazım.son anda normal doğum derlerse egzersiz yok bişey yok..
Alırsın canın ben aldım mesela ayrıca izinde olunca maaş alınmıyor mu promosyonda alırsınGünaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?