2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlar.bugün bebeğime bikaç cici aldım.herşey o kadar pahallı ki şaştım kalfdım.bir çanta sordum 150 tl dedi.portbebe sordum 80 tl.yuh dedim yaa.ama çanta güzeldi yaa aklım kaldı.

Canım çok minik değil üzülme bak elinden ne geliosa yap.bebegin kilo alması için. Moralinide yüksek tut. Allaha emanet inşallah hemen kilo alır

inşaAllah canım :/

Canım lütfen sıkma canını,daha önümüzde vakit var güzelce beslenirsin o vaktini yakalar, ama damar tıkanıklığı durumunu ihmal etme bir görün bakalım umarım sana sıkıntı yaratmaz..

inşaAllah yakalar, zaten başından beri 2 hafta gerideydi , bi ara 1 haftaya kadar düştü gerilemesi ama şimdi yine geriliyor. Umarım düzelir. Bacağıma randavu alıp gideceğm bu hafta, teşekkür ederim canım.

uzme kendini canım bebeğinde etkilenmesin ,
biraz dikkat et bakalım sütü yumurtanı eksik etme değişim olucaktır mutlaka.

Önümüzdeki 2 hafta bol bol süt yumurta peynirle beslenicem , bakalım :/

Saglıgında bir sorun yok çok şükür , ama bi türlü ilerlemiyor hep geriliyor, son haftalar çok stresli geçti, daha dikkat edicem.

geçmiş olsun canım inşALLAH düzelır yavrunun durumu tam vaktını yakalar sen strese sokma kendını annesi ...

inşAllah canım teşekkürler.

Canım kilosuna takılma bence sağlıklı olması çok daha önemli.

Kilosu değilde sürekli gerilemesi çok üzüyor beni, 2 hafta dikkat edicem daha çok inşAllah gerilemez.

canım kilosu az değil ki ben 32+4 de gittiğimde 1809 gramdı ve doktor haftasına göre gayet iyi demişti.

Normalde 35+2 olmamız lazım bizim ama benim bebeğim bi türlü ilerleyemiyor, her gittiğimizde biraz daha geriliyor. Saglıgı iyi diyor doktor ama üzülüyorum elden bi şey gelmiyor.

Canim bebegin kucuk degil benim de 32+4 te 1900 dü doktor normal dedi,bende kucuk diye uzuluyordum dayanamadim bi hafta sonra doktora gittim 400 gr almis.sen stres yapma yaptikca buyumez,rahat ol beslenmene dikkat et buyur o

Haftasıyla uyumlu gitsin çok mutlu olacağım, yoksa zayıf olması çok üzmüyor beni. 35+2 olmalıydı miniğim ama 33+2 ye kadar geriledi. İnşaAllah düzelecek.

Saglıgı iyi diyor doktor canım, tek tesellim o. Seninle aramızda 1 gün var normalde, ama biliyorsun benim kızım hep geriden geliyor. Arayı kapatacağı yerde , daha da açıp 33+2 lere kadar geriledi. Üzüntüm bu. Ama inşAllah düzelecek. Bacağıma randevu alıp gideceğim bu hafta, bel fıtıgıda var; sanırım çalışabilir raporumu bozduracağım bu cumadan sonra evde olurum. Bebeğimi beslemem lazım .

kilosuna takılma, kilo demek sağlık demek değil. sen bacağını ihmal etme. rabbim yardımcın olsun. herşey güzel olacak canım benim

inşaAllah canım, Allah razı olsun

Bir şey olmaz canım. Merak etme. Toplarlar o. Bugüne kadar normal geldi neticede. Bir sıkıntı olsaydı, hep olurdu.

Çok şükür doktor bi sorun yok diyor, inşaAllah toparlar.

Alirsin cnm ben alan gordum bizim okulda vardi,dedikleri gibi maasini o bankadan alacaksin.ayrica cok iyi bi para birakma pesini gerekirse dava ac, senin hakkin cocugunun rizki
Evet canım az bi para olsa neyse de epey para yani niye almayım

Canim ben hergun ceviz,pekmez,badem,hurma ve incir yedim .özellikle pekmez.faydasini da gordum sen de bi dene bakalim minigine yarar insallah

ayy bahar mevsiminin 2. ayına da girdik... zaman geliyooo

bnmde 3 nısan cuma gunu canım bende sabırsızlıkla beklıyorum ayrıcada calısabılrı alıp yola devam etcem kısmetse :)
aynen canım bende çalışır raporu alıp gittiği yere kadar gideceğim nasipse, nasılsa işim çok rahat ve hiç yoğun değilim servis vs. de var umarım aksilik çıkmaz aniden...
cuma randevu sonrası haberleşelim kaçtaydı randevun? benim saat 10:00'da

benım de gecen ay ıkı günde bir bacağıma ve ayağıma kramplar girdi. doktoruma sordum. sütü arttır dedi. 2 bardak ıcmeye başladım. o günden beri de kramp gırmedı. magnezyum falan da vermedi. bi arkadaşıma da önermiştim o da denemiş hakikaten gectı dedi. ilacı bosver süte özellikle de günlük süte ağırlık ver

geçmiş olsun. önceden belirlenmiş bir problem miydı tıkanıklık? dikkkatli olmakta fayda var. ne güzel tespit etmişler ve önlem alınması için uzman doktora yonlendırmısler, ya farkedilmeseydi? bu arada bebeğinin kilosu için de tedirgin olma. belkı yapı ıtıbarıyle minyon tipli olacaktır, belkı esin ve sen de oylesındır, ayrıca dogması ıcın de yetersız bir kıloda degıl bence. 500gr doğan ve cok cabuk topralanan bebekler var ki senınkı 2 kg olmuş:)

Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi

doğum izninde hiçbir hakkın azalmıyor canım. Hatta yıllık izin bile çalışıyor gibi hesaplanıyor bu doğum izninde. o yüzden bağlı olduğun mevzuatı (657 yada meb in ki nedir bilmiyorum) aç oku ve müdürüne, doğum izninde hiçbir sosyal ve mali hak kaybı olmadığını, olmayacağını göster.

11 cnm sen benden once gorcen ınsallah :)

cnm ben ztn sabah aksam 1 er bardak yanı gunde ıkı bardak ıcıyorum sutu olmadı uce cıkarıyım barı denıyım bakım

Canim ben hergun ceviz,pekmez,badem,hurma ve incir yedim .özellikle pekmez.faydasini da gordum sen de bi dene bakalim minigine yarar insallah

Tamam canim denicem tesekkuurler
InsaAllah yarar teyzesi

Oncedende vardi tikaniklik bu hafta gidecegim bakalim doguma kadar biraz duzelir insaAllah. Esimde bende minyonuz :)

kilosu boyu gayet iyi canım zaten bu haftadan sonra iyice kilo almaya baslıyorlar masaAllah bebişine

Canim cok gecmis olsun, Allah korusun, olmasin insallah oyle seyler

Canım alakası var mı inan bilmiyorum ama benim bebişte bazen 3 bazen 10 gün geri çıkıyordu. Izin alıp evde 3 öğün yemeğe başlayınca bir ay sonra inanamadım. 10 gün ileri gitmişti. Hayta doktor ne yedin iyi beslemişsin dedi. Dedim tek farkı öğle yemeği ve istihrahat.

Sen de al iznini inşallah daha da alır kilo bebişin ama almada bile 2 kg iyi bir kilo. Doğunca bir güzel beslersin yavrumu merak etme :)

Canım sonuçta ayda bir gidiyorsan ve hep 2 hafta civarı geri çıkıyorsa bunda bir sorun yok.ama 15 günde bir gidersin gittiğinde de bebek gelişmemiş olur sürekli geriye düşer o zaman sıkıntı.gelişmiyor demektir.senin bebeğinde böyle bir durum yok çok şükür.yavaş da olsa gelişiyor.bence üzülme hiç.benim kızlarım hep 1 hafta geriden gittiler.bide erken doğdular üstüne ama sağlıklılar.oğlum da gününden 3-4 gün ilerdeydi ama grip oldum hiçbişey yiyemedim gününe döndü.kendine biraz daha dikkatli bakarsın olur biter.sağlıklı olsun da doğunca da büyüyorlar.sıkma cqnını.

canım benim üzme kendini bak 2 kilo olmuş çok şükür hiçte az değil kilosu geçmiş olsun moral bozma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…