Canım çok minik değil üzülme bak elinden ne geliosa yap.bebegin kilo alması için. Moralinide yüksek tut. Allaha emanet inşallah hemen kilo alır
Canım lütfen sıkma canını,daha önümüzde vakit var güzelce beslenirsin o vaktini yakalar, ama damar tıkanıklığı durumunu ihmal etme bir görün bakalım umarım sana sıkıntı yaratmaz..
uzme kendini canım bebeğinde etkilenmesin ,
biraz dikkat et bakalım sütü yumurtanı eksik etme değişim olucaktır mutlaka.
neden kilo almıyomuş..bişey dedimi dr.
bacağını ihmal etme ..
sağlıkla bi doğsun bence kilo alıp almaması çok takılma bunlara..organlarında sorun yoksa olur..
teyzem he doğduğu çocuğu nerdeyse 1.500 gr dı.
dr demiş hamilelik sana yarıyo bebek beslenemiyo..şimdi maşallah topaç gibiler..
geçmiş olsun canım inşALLAH düzelır yavrunun durumu tam vaktını yakalar sen strese sokma kendını annesi ...
Canım kilosuna takılma bence sağlıklı olması çok daha önemli.
canım kilosu az değil ki ben 32+4 de gittiğimde 1809 gramdı ve doktor haftasına göre gayet iyi demişti.
Canim bebegin kucuk degil benim de 32+4 te 1900 dü doktor normal dedi,bende kucuk diye uzuluyordum dayanamadim bi hafta sonra doktora gittim 400 gr almis.sen stres yapma yaptikca buyumez,rahat ol beslenmene dikkat et buyur o
Canım öncelikle geçmiş olsun ama maşallah bebişinin kilosu iyi. Doğan'a kadar en az 2500 alacaktır. Bu da ideal bir kilo üzülme lütfen. Önemli olan organ gelişimi. O da iyi maşallah. Bacağın için de olumsuz düşünme doktorlar her türlü riski Söylemek zorundalar. Ona bakarsan bende de bel Fıtığı var o da riskli. Sen zaten dikkat ediyorsundur ama beslenmene dikkat edersin olur biter.
kilosuna takılma, kilo demek sağlık demek değil. sen bacağını ihmal etme. rabbim yardımcın olsun. herşey güzel olacak canım benim
Bir şey olmaz canım. Merak etme. Toplarlar o. Bugüne kadar normal geldi neticede. Bir sıkıntı olsaydı, hep olurdu.
Döner cnm insallahBenim normal doğum mu sezeryan mı belli değil canm. Bebek hala dönmedi.
Evet canım az bi para olsa neyse de epey para yani niye almayımAlirsin cnm ben alan gordum bizim okulda vardi,dedikleri gibi maasini o bankadan alacaksin.ayrica cok iyi bi para birakma pesini gerekirse dava ac, senin hakkin cocugunun rizki
aminn aminBahar gelmis herkes bebek arabalariyla yuruyuste Allah bizlerede nasip etsin
Canim ben hergun ceviz,pekmez,badem,hurma ve incir yedim .özellikle pekmez.faydasini da gordum sen de bi dene bakalim minigine yarar insallahinşaAllah canım :/
inşaAllah yakalar, zaten başından beri 2 hafta gerideydi , bi ara 1 haftaya kadar düştü gerilemesi ama şimdi yine geriliyor. Umarım düzelir. Bacağıma randavu alıp gideceğm bu hafta, teşekkür ederim canım.
Önümüzdeki 2 hafta bol bol süt yumurta peynirle beslenicem , bakalım :/
Saglıgında bir sorun yok çok şükür , ama bi türlü ilerlemiyor hep geriliyor, son haftalar çok stresli geçti, daha dikkat edicem.
inşAllah canım teşekkürler.
Kilosu değilde sürekli gerilemesi çok üzüyor beni, 2 hafta dikkat edicem daha çok inşAllah gerilemez.
Normalde 35+2 olmamız lazım bizim ama benim bebeğim bi türlü ilerleyemiyor, her gittiğimizde biraz daha geriliyor. Saglıgı iyi diyor doktor ama üzülüyorum elden bi şey gelmiyor.
Haftasıyla uyumlu gitsin çok mutlu olacağım, yoksa zayıf olması çok üzmüyor beni. 35+2 olmalıydı miniğim ama 33+2 ye kadar geriledi. İnşaAllah düzelecek.
Saglıgı iyi diyor doktor canım, tek tesellim o. Seninle aramızda 1 gün var normalde, ama biliyorsun benim kızım hep geriden geliyor. Arayı kapatacağı yerde , daha da açıp 33+2 lere kadar geriledi. Üzüntüm bu. Ama inşAllah düzelecek. Bacağıma randevu alıp gideceğim bu hafta, bel fıtıgıda var; sanırım çalışabilir raporumu bozduracağım bu cumadan sonra evde olurum. Bebeğimi beslemem lazım .
inşaAllah canım, Allah razı olsun
Çok şükür doktor bi sorun yok diyor, inşaAllah toparlar.
ayy bahar mevsiminin 2. ayına da girdik... zaman geliyooo
aynen canım bende çalışır raporu alıp gittiği yere kadar gideceğim nasipse, nasılsa işim çok rahat ve hiç yoğun değilim servis vs. de var umarım aksilik çıkmaz aniden...bnmde 3 nısan cuma gunu canım bende sabırsızlıkla beklıyorum ayrıcada calısabılrı alıp yola devam etcem kısmetse :)
aynen cnm elım ayagım sısıyor ama ben daha cok elden cekıyorum parmaklarım kapanmıyor acıyor felaket gece bıle acıyla uyanıyorum bırde magnezyum kullanmama ragmen ayagıma her gece kramp gırıyor anlamadım neden boyle oluyor
Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
11 cnm sen benden once gorcen ınsallah :)ayy bahar mevsiminin 2. ayına da girdik... zaman geliyooo
aynen canım bende çalışır raporu alıp gittiği yere kadar gideceğim nasipse, nasılsa işim çok rahat ve hiç yoğun değilim servis vs. de var umarım aksilik çıkmaz aniden...
cuma randevu sonrası haberleşelimkaçtaydı randevun? benim saat 10:00'da
benım de gecen ay ıkı günde bir bacağıma ve ayağıma kramplar girdi. doktoruma sordum. sütü arttır dedi. 2 bardak ıcmeye başladım. o günden beri de kramp gırmedı. magnezyum falan da vermedi. bi arkadaşıma da önermiştim o da denemiş hakikaten gectı dedi. ilacı bosver süte özellikle de günlük süte ağırlık ver
geçmiş olsun. önceden belirlenmiş bir problem miydı tıkanıklık? dikkkatli olmakta fayda var. ne güzel tespit etmişler ve önlem alınması için uzman doktora yonlendırmısler, ya farkedilmeseydi? bu arada bebeğinin kilosu için de tedirgin olma. belkı yapı ıtıbarıyle minyon tipli olacaktır, belkı esin ve sen de oylesındır, ayrıca dogması ıcın de yetersız bir kıloda degıl bence. 500gr doğan ve cok cabuk topralanan bebekler var ki senınkı 2 kg olmuş:)
Canim ben hergun ceviz,pekmez,badem,hurma ve incir yedim .özellikle pekmez.faydasini da gordum sen de bi dene bakalim minigine yarar insallah
geçmiş olsun. önceden belirlenmiş bir problem miydı tıkanıklık? dikkkatli olmakta fayda var. ne güzel tespit etmişler ve önlem alınması için uzman doktora yonlendırmısler, ya farkedilmeseydi? bu arada bebeğinin kilosu için de tedirgin olma. belkı yapı ıtıbarıyle minyon tipli olacaktır, belkı esin ve sen de oylesındır, ayrıca dogması ıcın de yetersız bir kıloda degıl bence. 500gr doğan ve cok cabuk topralanan bebekler var ki senınkı 2 kg olmuş:)
Ay pardon ya linki kopyalamayi unutmusum: http://www.childbirthconnection.org/pdfs/comfort-in-labor-simkin.pdf
kilosu boyu gayet iyi canım zaten bu haftadan sonra iyice kilo almaya baslıyorlar masaAllah bebişineSlm arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 43 cm 2.260 gram olmuş. Dr gelişimi iyi dedi ama bana minyon olacakmış gibi geliyor. İlk oğlum 2.900 doğmuştu. Sezeryan olunca da 10 gün önce alnmıştı. Bir daha kontrol nisanın 20 sin de. O zaman doğum tarihine karar vercez ama mayıs ın 5 i ile 10 u arası alabiliriz dedi dr um. Ben de ne kadar karnımda durursa kardır diye düşünüyorum. Normal doğum 17 mayıs gözüküyor. 12 mayıs a kadar bekleyeyim diyorum dedim dr a. O da suyun gelmezse, kendini kötü hissetmezsen bekleyebilirsin dedi. 5 mayıs güzel bir tarih aslında. 05.05.2015 oluyor ama bebeğimin gelişimi daha önemli son zamanlarda 1 günün bile önemi var diye okumuştum bir yerde. Hadi bakalım hayırlısı bir dahaki kontrolde bebeğimin durumuna göre karar vercem tarihe.
Selam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
Canım alakası var mı inan bilmiyorum ama benim bebişte bazen 3 bazen 10 gün geri çıkıyordu. Izin alıp evde 3 öğün yemeğe başlayınca bir ay sonra inanamadım. 10 gün ileri gitmişti. Hayta doktor ne yedin iyi beslemişsin dedi. Dedim tek farkı öğle yemeği ve istihrahat.inşaAllah canım :/
inşaAllah yakalar, zaten başından beri 2 hafta gerideydi , bi ara 1 haftaya kadar düştü gerilemesi ama şimdi yine geriliyor. Umarım düzelir. Bacağıma randavu alıp gideceğm bu hafta, teşekkür ederim canım.
Saglıgında bir sorun yok çok şükür , ama bi türlü ilerlemiyor hep geriliyor, son haftalar çok stresli geçti, daha dikkat edicem.
Kilosu değilde sürekli gerilemesi çok üzüyor beni, 2 hafta dikkat edicem daha çok inşAllah gerilemez.
Normalde 35+2 olmamız lazım bizim ama benim bebeğim bi türlü ilerleyemiyor, her gittiğimizde biraz daha geriliyor. Saglıgı iyi diyor doktor ama üzülüyorum elden bi şey gelmiyor.
Haftasıyla uyumlu gitsin çok mutlu olacağım, yoksa zayıf olması çok üzmüyor beni. 35+2 olmalıydı miniğim ama 33+2 ye kadar geriledi. İnşaAllah düzelecek.
Saglıgı iyi diyor doktor canım, tek tesellim o. Seninle aramızda 1 gün var normalde, ama biliyorsun benim kızım hep geriden geliyor. Arayı kapatacağı yerde , daha da açıp 33+2 lere kadar geriledi. Üzüntüm bu. Ama inşAllah düzelecek. Bacağıma randevu alıp gideceğim bu hafta, bel fıtıgıda var; sanırım çalışabilir raporumu bozduracağım bu cumadan sonra evde olurum. Bebeğimi beslemem lazım .
Canım sonuçta ayda bir gidiyorsan ve hep 2 hafta civarı geri çıkıyorsa bunda bir sorun yok.ama 15 günde bir gidersin gittiğinde de bebek gelişmemiş olur sürekli geriye düşer o zaman sıkıntı.gelişmiyor demektir.senin bebeğinde böyle bir durum yok çok şükür.yavaş da olsa gelişiyor.bence üzülme hiç.benim kızlarım hep 1 hafta geriden gittiler.bide erken doğdular üstüne ama sağlıklılar.oğlum da gününden 3-4 gün ilerdeydi ama grip oldum hiçbişey yiyemedim gününe döndü.kendine biraz daha dikkatli bakarsın olur biter.sağlıklı olsun da doğunca da büyüyorlar.sıkma cqnını.inşaAllah canım :/
evet ama tam 10:00'da giremeyebilirim benden önceki hastası bazen uzun süre kalabiliyor; ilk fırsatta da yazarım gelişmeleri inşallah herşey yolundadır11 cnm sen benden once gorcen ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?