2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet ama tam 10:00'da giremeyebilirim benden önceki hastası bazen uzun süre kalabiliyor; ilk fırsatta da yazarım gelişmeleri inşallah herşey yolundadır
bızdede tam saatte gırılmıyor 11 kaca sarkar bılemem artık, beklıyoruz cnm haberlerını

canım senin bebişin hareketlerine durumda sert vuruslar mı yapıyor yoksa sanki yeri daralmışta eliyle ayagıyla karnını gere gibi mi yapıyor

Ne kadar durursa o kadar iyi bence de canım. İnşallah sağlıkla gelsinler.
Sağlığı yerindeyse geriliği hiç takma bence, belki geç döllenmedir eğer hep geri geliyorsa. Kiloyu dışarda da alır zaten ama kilosu iyi haftasına göre

Kızlar benim de moralim çok bozuldu bugün. Aslında anlatıp üzmek istemem ama destek arıyorum işte Dün gece 11 de mide ağrım tuttu gece 1e kadar kıvrandım geçmedi acile gittik. Serum verdiler yine geçmedi eve geldik ama öldüm sabaha kadar 7 buçukta doktorumu aradım hastaneye gittim yeniden. Telefonla haber vermiş iki şişe daha serum verdiler bu sefer ağrım geçti sabah 10da çok şükür. Ama bu sırada nstye bağlıydım ve sancım çıktı Doktor da telaşlandı erken doğum riski olabilir yarın bi daha nstye gel dedi.Yarın da sancı çıkarsa ciğer geliştirici iğne olacakmış. Rahim ağzım kapalı açıklık yok ama lütfen erken doğmasın kızım, daha çok küçük Ağlamaktan gözlerim şişti, stres de zararlı biliyorum ama engel olamıyorum.

Bence de evde olmanın etkisi de var. Durup durp birşey yemek istiyo insanın canı :)

Sağol canım,evet baktım pek çoğumuz gripten nasibimizi almışız ,Allah hepimize acil şifalar versin inş çok zormuş,iştah falanda gidiyor ona üzülüyorum bir yandan..

Tamam canim denicem tesekkuurler
InsaAllah yarar teyzesi

Oncedende vardi tikaniklik bu hafta gidecegim bakalim doguma kadar biraz duzelir insaAllah. Esimde bende minyonuz :)

Canım baştan beri böyleyse muhtemelen geç döllenmedir seninki,hele ki öyle bir durumda hiç sıkma canını :) toparlayacak fıstık inş annesi

Çok geçmiş olsun canım, inş yarın herhangi bir şey çıkmaz sen içini ferah tut onca stres ağrı yaşamışsın belki ona bağlı bir durum bile olabilir ama lütfen ağlayıp üzme kendine..dualarımız sizinle..

Canım üzme kendini. 34. Haftada değil misin, ilaçla 2-3 hafta tutulabiliyo. İnşallah zamanında gelir, stres yaptıkca kasılman artar. Uzan dinlen

butikbebeden ecem bebenin tulumlarını sipariş verdim, bu markayı alan var mı? malı nasıl acaba?
bende almak istiyorum.3 tane beğendim ama kararsız kaldım.sen kaç beden aldın.0-3 mü.3-6 da büyük gelir diye düşündüm ama napsam ki acaba

Ins olmaz canim vaktini bvekler su siralar benide korkulr sardi stres yapma ins tum bebisler vaktinde dogar

Canım benim içini ferah tut. Kötü şeyler getirme aklına. Geçen kontrolde dr bana da erken doğum riskin var dedi ama 15-20 gün kendime dikkat etmeye çalıştm. Bugün kontrolde herşeyin normal olduğunu söyledi. Lütfen sende üzülme istîrahat et. Kendini yorma. İnşallah yarın sancın çıkmaZ. Güzel haberler verirsin bize

evet ama tam 10:00'da giremeyebilirim benden önceki hastası bazen uzun süre kalabiliyor; ilk fırsatta da yazarım gelişmeleri inşallah herşey yolundadır

bızdede tam saatte gırılmıyor 11 kaca sarkar bılemem artık, beklıyoruz cnm haberlerını

Kızlar ikinizin de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz çok heyecanlı, ben çok özledim yavrumu :)

canım senin bebişin hareketlerine durumda sert vuruslar mı yapıyor yoksa sanki yeri daralmışta eliyle ayagıyla karnını gere gibi mi yapıyor
Canım artık tekme falan atmıyor. Okadar özledim ki tekmelerini, kıymetini bilememişim sadece ittiriyor biyerleriyle, yerim az der gibi yani. Ya da ayağını falan sürtüyor. Artık yerleri çok dar sanırım pek mümkün değil vurmak. Ama ellerini kasıklarımda hissediyorum. Senin nasıl hareketler. Benim mesela bir gün çok çol az. Öbürgün tam tersi çözemedim.

canım benimde aynı senin dediği gibi bir gün bakıyorum cok hareketli diğer gün bakıyorum cok az buda korkutuyor beni tekmeden cok dediğin gibi ittirme var sanki yerim dar der gibi aynen elleriyle kasıklarıma bişeyler yapıyor gıdıklar gibi:)

Canım benim de sancım çıktı. Hastalıklar tetikleyebilir bence seninki de mide ağrısındandır. Bu durumda sen kendine iyi bakacaksın ki bebiş de iyi olsun. Ayrıca Sancı çıkınca hemen doğmuyor ki bol bol dinlen gaz yapacak şeyler tüketme canım bak nasıl iyi olacak yavrun. Çok geçmiş olsun zor bir gece atlatmışsın.

Bence de evde olmanın etkisi de var. Durup durp birşey yemek istiyo insanın canı :)
Kesinlikleee ben ki çalışırken 7 kiloydum şu 2 ayda 8 kilo daha aldım. Ama napalım canı sağolsun yavrularımızın. Keşke daha çok çalışabilseydim demek ki hayırlısı böyleymiş :)

Canım çok geçmiş olsun lütfen panik yapıp üzme kendini sakin ol inan bebeğin vakti ile gelecek

bende almak istiyorum.3 tane beğendim ama kararsız kaldım.sen kaç beden aldın.0-3 mü.3-6 da büyük gelir diye düşündüm ama napsam ki acaba

0-3 aldım canım..ilk aldıklarımı küçük olmasın diye 3-6 almıştım..bakıyorum şimdi onlar çok büyük..2 tane tulum aldım 0-3...biri kelebekli, biri tavşanlı..bir de kaplumbağalı pazen batteniyeyi aldım, pek sevimli geldi :) beğenmezsem gönderirim geriye napalım..inşallah güzel çıkar..

canım bende de sancı cıktı ama illa erken gelecek diye bişey yok dedi dikkat ettiğin sürece sorun olmaz bence 3 lt su içmeni öneririm ve ayakta fazla kalma canım fazla yürüme Allah'ın izniyle bebislerimiz zamanında gelecek inşaAllah

Ay evet ne kadar benziyormuş ya keşke önce yazsaydım şimdi biraz daha rahatladım ben. Ben böyle bi hareketli bi hareketsiz olumca yediklerimden mi diye bile düşündüm ama faydalı şeyler yiyorum tık yok nerde abur cubur hemen başlıyor cadı.
Brnce Elif'cim bunlar içerde sıkıldı, baktılar yapcak bişey yok. Idrar torbamıza salça oluyorlar. Onunla oynuyorlar :)) zaten arkadaşlar yazardı sürekli wc deyim diye şaşırırdım. Döndüğünden beri ben de öyleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…