- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
bızdede tam saatte gırılmıyor 11 kaca sarkar bılemem artık, beklıyoruz cnm haberlerınıevet ama tam 10:00'da giremeyebilirim benden önceki hastası bazen uzun süre kalabiliyor; ilk fırsatta da yazarım gelişmeleri inşallah herşey yolundadır
canım senin bebişin hareketlerine durumda sert vuruslar mı yapıyor yoksa sanki yeri daralmışta eliyle ayagıyla karnını gere gibi mi yapıyorCanım alakası var mı inan bilmiyorum ama benim bebişte bazen 3 bazen 10 gün geri çıkıyordu. Izin alıp evde 3 öğün yemeğe başlayınca bir ay sonra inanamadım. 10 gün ileri gitmişti. Hayta doktor ne yedin iyi beslemişsin dedi. Dedim tek farkı öğle yemeği ve istihrahat.
Sen de al iznini inşallah daha da alır kilo bebişin ama almada bile 2 kg iyi bir kilo. Doğunca bir güzel beslersin yavrumu merak etme :)
Ne kadar durursa o kadar iyi bence de canım. İnşallah sağlıkla gelsinler.Slm arkadaşlar :) bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 43 cm 2.260 gram olmuş. Dr gelişimi iyi dedi ama bana minyon olacakmış gibi geliyor. İlk oğlum 2.900 doğmuştu. Sezeryan olunca da 10 gün önce alnmıştı. Bir daha kontrol nisanın 20 sin de. O zaman doğum tarihine karar vercez ama mayıs ın 5 i ile 10 u arası alabiliriz dedi dr um. Ben de ne kadar karnımda durursa kardır diye düşünüyorum. Normal doğum 17 mayıs gözüküyor. 12 mayıs a kadar bekleyeyim diyorum dedim dr a. O da suyun gelmezse, kendini kötü hissetmezsen bekleyebilirsin dedi. 5 mayıs güzel bir tarih aslında. 05.05.2015 oluyor ama bebeğimin gelişimi daha önemli son zamanlarda 1 günün bile önemi var diye okumuştum bir yerde. Hadi bakalım hayırlısı bir dahaki kontrolde bebeğimin durumuna göre karar vercem tarihe.
Sağlığı yerindeyse geriliği hiç takma bence, belki geç döllenmedir eğer hep geri geliyorsa. Kiloyu dışarda da alır zaten ama kilosu iyi haftasına göreSelam kizlar. Muayeneden ciktik simdi. Moralim cok bozuldu aglamamak icin zor duruyorum. Bebegim 1 hafta daha gerilemis. 33 hafta 2 gunluk. Kilosu 1953 gram. 3 haftada 400 gram alabilmis. Bacagimdaki damar tikanikligi dogumda beyne pihti atabilirmis, kalp damar cerrahina gonderdi
Bence de evde olmanın etkisi de var. Durup durp birşey yemek istiyo insanın canı :)Canım alakası var mı inan bilmiyorum ama benim bebişte bazen 3 bazen 10 gün geri çıkıyordu. Izin alıp evde 3 öğün yemeğe başlayınca bir ay sonra inanamadım. 10 gün ileri gitmişti. Hayta doktor ne yedin iyi beslemişsin dedi. Dedim tek farkı öğle yemeği ve istihrahat.
Sen de al iznini inşallah daha da alır kilo bebişin ama almada bile 2 kg iyi bir kilo. Doğunca bir güzel beslersin yavrumu merak etme :)
Sağol canım,evet baktım pek çoğumuz gripten nasibimizi almışız ,Allah hepimize acil şifalar versin inş çok zormuş,iştah falanda gidiyor ona üzülüyorum bir yandan..Canım öncelikle geçmiş olsun ama maşallah bebişinin kilosu iyi. Doğan'a kadar en az 2500 alacaktır. Bu da ideal bir kilo üzülme lütfen. Önemli olan organ gelişimi. O da iyi maşallah. Bacağın için de olumsuz düşünme doktorlar her türlü riski Söylemek zorundalar. Ona bakarsan bende de bel Fıtığı var o da riskli. Sen zaten dikkat ediyorsundur ama beslenmene dikkat edersin olur biter.
Ohh maşallah her hafta göreceksin bebeğini ne güzel Hepimiz grip atlattık bu aralar sanırım. Çok geçmiş olsun. Meyve iyi geliyor gerçekten. Işlerini de hallettin mi rahatlarsın inşallah :)
Tamam canim denicem tesekkuurler
InsaAllah yarar teyzesi
Oncedende vardi tikaniklik bu hafta gidecegim bakalim doguma kadar biraz duzelir insaAllah. Esimde bende minyonuz :)
Kızlar benim de moralim çok bozuldu bugün. Aslında anlatıp üzmek istemem ama destek arıyorum işteDün gece 11 de mide ağrım tuttu gece 1e kadar kıvrandım geçmedi acile gittik. Serum verdiler yine geçmedi eve geldik ama öldüm sabaha kadar 7 buçukta doktorumu aradım hastaneye gittim yeniden. Telefonla haber vermiş iki şişe daha serum verdiler bu sefer ağrım geçti sabah 10da çok şükür. Ama bu sırada nstye bağlıydım ve sancım çıktı Doktor da telaşlandı erken doğum riski olabilir yarın bi daha nstye gel dedi.Yarın da sancı çıkarsa ciğer geliştirici iğne olacakmış. Rahim ağzım kapalı açıklık yok ama lütfen erken doğmasın kızım, daha çok küçük Ağlamaktan gözlerim şişti, stres de zararlı biliyorum ama engel olamıyorum.
Canım üzme kendini. 34. Haftada değil misin, ilaçla 2-3 hafta tutulabiliyo. İnşallah zamanında gelir, stres yaptıkca kasılman artar. Uzan dinlenKızlar benim de moralim çok bozuldu bugün. Aslında anlatıp üzmek istemem ama destek arıyorum işteDün gece 11 de mide ağrım tuttu gece 1e kadar kıvrandım geçmedi acile gittik. Serum verdiler yine geçmedi eve geldik ama öldüm sabaha kadar 7 buçukta doktorumu aradım hastaneye gittim yeniden. Telefonla haber vermiş iki şişe daha serum verdiler bu sefer ağrım geçti sabah 10da çok şükür. Ama bu sırada nstye bağlıydım ve sancım çıktı Doktor da telaşlandı erken doğum riski olabilir yarın bi daha nstye gel dedi.Yarın da sancı çıkarsa ciğer geliştirici iğne olacakmış. Rahim ağzım kapalı açıklık yok ama lütfen erken doğmasın kızım, daha çok küçük Ağlamaktan gözlerim şişti, stres de zararlı biliyorum ama engel olamıyorum.
bende almak istiyorum.3 tane beğendim ama kararsız kaldım.sen kaç beden aldın.0-3 mü.3-6 da büyük gelir diye düşündüm ama napsam ki acababutikbebeden ecem bebenin tulumlarını sipariş verdim, bu markayı alan var mı? malı nasıl acaba?
Ins olmaz canim vaktini bvekler su siralar benide korkulr sardi stres yapma ins tum bebisler vaktinde dogarKızlar benim de moralim çok bozuldu bugün. Aslında anlatıp üzmek istemem ama destek arıyorum işteDün gece 11 de mide ağrım tuttu gece 1e kadar kıvrandım geçmedi acile gittik. Serum verdiler yine geçmedi eve geldik ama öldüm sabaha kadar 7 buçukta doktorumu aradım hastaneye gittim yeniden. Telefonla haber vermiş iki şişe daha serum verdiler bu sefer ağrım geçti sabah 10da çok şükür. Ama bu sırada nstye bağlıydım ve sancım çıktı Doktor da telaşlandı erken doğum riski olabilir yarın bi daha nstye gel dedi.Yarın da sancı çıkarsa ciğer geliştirici iğne olacakmış. Rahim ağzım kapalı açıklık yok ama lütfen erken doğmasın kızım, daha çok küçük Ağlamaktan gözlerim şişti, stres de zararlı biliyorum ama engel olamıyorum.
Canım benim içini ferah tut. Kötü şeyler getirme aklına. Geçen kontrolde dr bana da erken doğum riskin var dedi ama 15-20 gün kendime dikkat etmeye çalıştm. Bugün kontrolde herşeyin normal olduğunu söyledi. Lütfen sende üzülme istîrahat et. Kendini yorma. İnşallah yarın sancın çıkmaZ. Güzel haberler verirsin bizeKızlar benim de moralim çok bozuldu bugün. Aslında anlatıp üzmek istemem ama destek arıyorum işteDün gece 11 de mide ağrım tuttu gece 1e kadar kıvrandım geçmedi acile gittik. Serum verdiler yine geçmedi eve geldik ama öldüm sabaha kadar 7 buçukta doktorumu aradım hastaneye gittim yeniden. Telefonla haber vermiş iki şişe daha serum verdiler bu sefer ağrım geçti sabah 10da çok şükür. Ama bu sırada nstye bağlıydım ve sancım çıktı Doktor da telaşlandı erken doğum riski olabilir yarın bi daha nstye gel dedi.Yarın da sancı çıkarsa ciğer geliştirici iğne olacakmış. Rahim ağzım kapalı açıklık yok ama lütfen erken doğmasın kızım, daha çok küçük Ağlamaktan gözlerim şişti, stres de zararlı biliyorum ama engel olamıyorum.
evet ama tam 10:00'da giremeyebilirim benden önceki hastası bazen uzun süre kalabiliyor; ilk fırsatta da yazarım gelişmeleri inşallah herşey yolundadır
bızdede tam saatte gırılmıyor 11 kaca sarkar bılemem artık, beklıyoruz cnm haberlerını
Canım artık tekme falan atmıyor. Okadar özledim ki tekmelerini, kıymetini bilememişimcanım senin bebişin hareketlerine durumda sert vuruslar mı yapıyor yoksa sanki yeri daralmışta eliyle ayagıyla karnını gere gibi mi yapıyor
canım benimde aynı senin dediği gibi bir gün bakıyorum cok hareketli diğer gün bakıyorum cok az buda korkutuyor beni tekmeden cok dediğin gibi ittirme var sanki yerim dar der gibi aynen elleriyle kasıklarıma bişeyler yapıyor gıdıklar gibi:)Kızlar ikinizin de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz çok heyecanlı, ben çok özledim yavrumu :)
Canım artık tekme falan atmıyor. Okadar özledim ki tekmelerini, kıymetini bilememişimsadece ittiriyor biyerleriyle, yerim az der gibi yani. Ya da ayağını falan sürtüyor. Artık yerleri çok dar sanırım pek mümkün değil vurmak. Ama ellerini kasıklarımda hissediyorum. Senin nasıl hareketler. Benim mesela bir gün çok çol az. Öbürgün tam tersi çözemedim.
Canım benim de sancım çıktı. Hastalıklar tetikleyebilir bence seninki de mide ağrısındandır. Bu durumda sen kendine iyi bakacaksın ki bebiş de iyi olsun. Ayrıca Sancı çıkınca hemen doğmuyor ki bol bol dinlen gaz yapacak şeyler tüketme canım bak nasıl iyi olacak yavrun. Çok geçmiş olsun zor bir gece atlatmışsın.Kızlar benim de moralim çok bozuldu bugün. Aslında anlatıp üzmek istemem ama destek arıyorum işteDün gece 11 de mide ağrım tuttu gece 1e kadar kıvrandım geçmedi acile gittik. Serum verdiler yine geçmedi eve geldik ama öldüm sabaha kadar 7 buçukta doktorumu aradım hastaneye gittim yeniden. Telefonla haber vermiş iki şişe daha serum verdiler bu sefer ağrım geçti sabah 10da çok şükür. Ama bu sırada nstye bağlıydım ve sancım çıktı Doktor da telaşlandı erken doğum riski olabilir yarın bi daha nstye gel dedi.Yarın da sancı çıkarsa ciğer geliştirici iğne olacakmış. Rahim ağzım kapalı açıklık yok ama lütfen erken doğmasın kızım, daha çok küçük Ağlamaktan gözlerim şişti, stres de zararlı biliyorum ama engel olamıyorum.
KesinlikleeeBence de evde olmanın etkisi de var. Durup durp birşey yemek istiyo insanın canı :)
Canım çok geçmiş olsun lütfen panik yapıp üzme kendini sakin ol inan bebeğin vakti ile gelecekKızlar benim de moralim çok bozuldu bugün. Aslında anlatıp üzmek istemem ama destek arıyorum işteDün gece 11 de mide ağrım tuttu gece 1e kadar kıvrandım geçmedi acile gittik. Serum verdiler yine geçmedi eve geldik ama öldüm sabaha kadar 7 buçukta doktorumu aradım hastaneye gittim yeniden. Telefonla haber vermiş iki şişe daha serum verdiler bu sefer ağrım geçti sabah 10da çok şükür. Ama bu sırada nstye bağlıydım ve sancım çıktı Doktor da telaşlandı erken doğum riski olabilir yarın bi daha nstye gel dedi.Yarın da sancı çıkarsa ciğer geliştirici iğne olacakmış. Rahim ağzım kapalı açıklık yok ama lütfen erken doğmasın kızım, daha çok küçük Ağlamaktan gözlerim şişti, stres de zararlı biliyorum ama engel olamıyorum.
bende almak istiyorum.3 tane beğendim ama kararsız kaldım.sen kaç beden aldın.0-3 mü.3-6 da büyük gelir diye düşündüm ama napsam ki acaba
canım bende de sancı cıktı ama illa erken gelecek diye bişey yok dedi dikkat ettiğin sürece sorun olmaz bence 3 lt su içmeni öneririm ve ayakta fazla kalma canım fazla yürüme Allah'ın izniyle bebislerimiz zamanında gelecek inşaAllahKızlar benim de moralim çok bozuldu bugün. Aslında anlatıp üzmek istemem ama destek arıyorum işteDün gece 11 de mide ağrım tuttu gece 1e kadar kıvrandım geçmedi acile gittik. Serum verdiler yine geçmedi eve geldik ama öldüm sabaha kadar 7 buçukta doktorumu aradım hastaneye gittim yeniden. Telefonla haber vermiş iki şişe daha serum verdiler bu sefer ağrım geçti sabah 10da çok şükür. Ama bu sırada nstye bağlıydım ve sancım çıktı Doktor da telaşlandı erken doğum riski olabilir yarın bi daha nstye gel dedi.Yarın da sancı çıkarsa ciğer geliştirici iğne olacakmış. Rahim ağzım kapalı açıklık yok ama lütfen erken doğmasın kızım, daha çok küçük Ağlamaktan gözlerim şişti, stres de zararlı biliyorum ama engel olamıyorum.
Ay evet ne kadar benziyormuş ya keşke önce yazsaydım şimdi biraz daha rahatladım ben. Ben böyle bi hareketli bi hareketsiz olumca yediklerimden mi diye bile düşündüm ama faydalı şeyler yiyorum tık yok nerde abur cubur hemen başlıyor cadı.canım benimde aynı senin dediği gibi bir gün bakıyorum cok hareketli diğer gün bakıyorum cok az buda korkutuyor beni tekmeden cok dediğin gibi ittirme var sanki yerim dar der gibi aynen elleriyle kasıklarıma bişeyler yapıyor gıdıklar gibi:)
Ben de toplamda 18 kilo aldımKesinlikleeeben ki çalışırken 7 kiloydum şu 2 ayda 8 kilo daha aldım. Ama napalım canı sağolsun yavrularımızın. Keşke daha çok çalışabilseydim demek ki hayırlısı böyleymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?