2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
eşim artık dalga geciyor benle benden cok wc yle ask yasıyorsun diyor

Çok teşekkür ederim canım inşallah ona bağlıdır, nst bağlıyken hala mide ağrım da vardı gerçi. Yarını bekliyorum 3 hafta daha dayansın kuzum inşalah.
Canım üzme kendini. 34. Haftada değil misin, ilaçla 2-3 hafta tutulabiliyo. İnşallah zamanında gelir, stres yaptıkca kasılman artar. Uzan dinlen
Doğru diyosun canım ben de stres yapmayayım diyorum ama gözlerimden akıyor istemsizce. Küçük daha 2-3 hafta daha dursun sonra gelsin inşallah.
Ins olmaz canim vaktini bvekler su siralar benide korkulr sardi stres yapma ins tum bebisler vaktinde dogar
Amin canım inşallah hepsi vaktinde gelsin
İnşallah canım yarını bekliyorum sabırsızlıkla ve uzanıyorum geldiğimden beri. Halimde kalmadı zaten ayakta duracak.
Ben de mide ağrısına da bağlıyorum ama işte doktorun ağzından erken doğum riski lafı çıkınca koptu beynimde herşey.
Canım çok geçmiş olsun lütfen panik yapıp üzme kendini sakin ol inan bebeğin vakti ile gelecek
Aminnn inşallah canım.. 3 hafta daha sabretsin meleğim, sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri inşallah.
Evet bol su içmemi söyledi doktor bana da , magnezyumu günde iki kez iç dedi bi de. Amin canım inşallah zamanında gelir.

Hepinize nasıl teşekkür etsem az kalır kızlar iyi ki varsınız. Allahım korusun sizleri ve bebeklerimizi..

Ben de toplamda 18 kilo aldım
Ohh yarasın :)) pazartesi kontrolüm var doktor kızacak diye korkuyorum açıkcası :))boyun kaçtı canım senin?

eşim artık dalga geciyor benle benden cok wc yle ask yasıyorsun diyor

benimki de oraya koyalım yatağını diyor edepsiz. Anayım ben ana diyorum şaka biyana onlara da yazık ya ben her kalktığımda istemsiz o da uyanıyor :)

Canım 32. Haftadan sonra hepimizde o risk var bence. Doktorlarda en ince ayrıntısını söyleyecek illaki beni de bebeğin suyu olabilir akıntım diye korkutmuştu ama onlar da haklı tedbirli olalım diye yapıyorlar.

Sen arkadaşın dediği gibi bol su iç canım su gerçekten azaltıyor kasılmaları.

uyansınlar işleri ne

Kızlar nisan annelerinde ne çok sezeryan var. Kimisi zorunlu kimisi isteğe bağlı. Acaba biz ne yapacağız. Normal isteyenler de hala bekliyor

11 cnm sen benden once gorcen ınsallah :)
bizimde 11 de randevu kızlar 3ümzde aynı saatlerde gorucez bebisleri bizde gittikmi biraz bekliyoruz aama 1 ay beklemişiz acızık daha bekleriz :)))

Evet canım bi de magnezyumu da aksatmıştım ben şimdi korkudan ilk işim onu içmek oldu. Suyu da gidip gelip içiyorum. Son zamanlara geldik kuzum azcık daha sabretsin.3 hafta daha inşallah, ondan sonra istediği zaman gelsin ben normal doğum istiyorum o zaman ki sancıya sevinirim bile :) Çok iyi geldi yazdıklarınız, inşallah yarın daha iyi habrlerle gelirim. Allah razı olsun hepinizden.

Magnezyum önlüyor gerçekten erken doğumu. 34 ün içindesi canım 36 dan sonra korkmayalım inşallah. Ki şuan bile doğsa Yaşar inşallah yavrun ama tabiki beklesin gününü. Ki doğum Süreci başlsa mutlaka devamı gelirdi sancının. Açılması olup 3 hafta doğurmayan var. Senin açılman bile yok maşallah. Son aylarda hastalıklar tetikliyormuş senin de ondan olmuştur ama geçmiş şükür. Ben de 32 den 36 ya kadar hep yattım iş yapmadım. Bu hafta başladım normal doğuma faydası olsun diye :)

Boyum 1,72 47 kiloyla hamile kaldım. Çatlaklar çıktı popomda ve kalçalarım da ona sinir oluyorum birden kilo aldım diye

Canim cok gecmis olsun, Allah korusun, olmasin insallah oyle seyler

Amin insaAllah canim

InsaAllah canim haklisin izine ayrilmak en guzeli...

Sagol canim insaAllah saglikla dogsun beslicem yavrumu

Ben de ayni senin durumdayim canim. Soguk almisim, siddetli burun akintim ve oksuruk var. grip degil sukur ki. Ani sekilde benim de artik kiyafetleri yikayip utulemem ve hastane cantasi hazirlamam lazim.

Kızlar bebeğin ilk banyosunda tuz konyuluyomuş. Kayınvalidem koycam dicek sanırım öyle bi konusu geçti. İnternetten baktım biraz, zararlı falan diye yorumlar vardı. Hamileyken de herşeyi kafama takıyorum ya zararı olursa diye şimdiden düşünmeye başladım

osmoz olur bebişin vücudu..çok tehlikeli, sakın yaptırmayın öyle şeyler..ben de tehlieli olduğunu okudum birçok yerde..

Beni de tuza yatırmışlar doğduğumda ama çok zararlıymış. Vücuttaki suyu emiyormuş Allah korusun benişler susuz kalıyormuş. Yıkama suyuna atıyorlar galiba artık. Inşallah yapmayı teklif etmez iki taraf da ben de istemiyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…