eşim artık dalga geciyor benle benden cok wc yle ask yasıyorsun diyorAy evet ne kadar benziyormuş ya keşke önce yazsaydım şimdi biraz daha rahatladım ben. Ben böyle bi hareketli bi hareketsiz olumca yediklerimden mi diye bile düşündüm ama faydalı şeyler yiyorum tık yok nerde abur cubur hemen başlıyor cadı.
Brnce Elif'cim bunlar içerde sıkıldı, baktılar yapcak bişey yok. Idrar torbamıza salça oluyorlar. Onunla oynuyorlar :)) zaten arkadaşlar yazardı sürekli wc deyim diye şaşırırdım. Döndüğünden beri ben de öyleyim :)
Çok teşekkür ederim canım inşallah ona bağlıdır, nst bağlıyken hala mide ağrım da vardı gerçi. Yarını bekliyorum 3 hafta daha dayansın kuzum inşalah.Çok geçmiş olsun canım, inş yarın herhangi bir şey çıkmaz sen içini ferah tut onca stres ağrı yaşamışsın belki ona bağlı bir durum bile olabilir ama lütfen ağlayıp üzme kendine..dualarımız sizinle..
Doğru diyosun canım ben de stres yapmayayım diyorum ama gözlerimden akıyor istemsizce. Küçük daha 2-3 hafta daha dursun sonra gelsin inşallah.Canım üzme kendini. 34. Haftada değil misin, ilaçla 2-3 hafta tutulabiliyo. İnşallah zamanında gelir, stres yaptıkca kasılman artar. Uzan dinlen
Amin canım inşallah hepsi vaktinde gelsinIns olmaz canim vaktini bvekler su siralar benide korkulr sardi stres yapma ins tum bebisler vaktinde dogar
İnşallah canım yarını bekliyorum sabırsızlıkla ve uzanıyorum geldiğimden beri. Halimde kalmadı zaten ayakta duracak.Canım benim içini ferah tut. Kötü şeyler getirme aklına. Geçen kontrolde dr bana da erken doğum riskin var dedi ama 15-20 gün kendime dikkat etmeye çalıştm. Bugün kontrolde herşeyin normal olduğunu söyledi. Lütfen sende üzülme istîrahat et. Kendini yorma. İnşallah yarın sancın çıkmaZ. Güzel haberler verirsin bize
Ben de mide ağrısına da bağlıyorum ama işte doktorun ağzından erken doğum riski lafı çıkınca koptu beynimde herşey.Canım benim de sancım çıktı. Hastalıklar tetikleyebilir bence seninki de mide ağrısındandır. Bu durumda sen kendine iyi bakacaksın ki bebiş de iyi olsun. Ayrıca Sancı çıkınca hemen doğmuyor ki bol bol dinlen gaz yapacak şeyler tüketme canım bak nasıl iyi olacak yavrun. Çok geçmiş olsun zor bir gece atlatmışsın.
Aminnn inşallah canım.. 3 hafta daha sabretsin meleğim, sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri inşallah.Canım çok geçmiş olsun lütfen panik yapıp üzme kendini sakin ol inan bebeğin vakti ile gelecek
Evet bol su içmemi söyledi doktor bana da , magnezyumu günde iki kez iç dedi bi de. Amin canım inşallah zamanında gelir.canım bende de sancı cıktı ama illa erken gelecek diye bişey yok dedi dikkat ettiğin sürece sorun olmaz bence 3 lt su içmeni öneririm ve ayakta fazla kalma canım fazla yürüme Allah'ın izniyle bebislerimiz zamanında gelecek inşaAllah
Ohh yarasın :)) pazartesi kontrolüm var doktor kızacak diye korkuyorum açıkcası :))boyun kaçtı canım senin?Ben de toplamda 18 kilo aldım
eşim artık dalga geciyor benle benden cok wc yle ask yasıyorsun diyor
Canım 32. Haftadan sonra hepimizde o risk var bence. Doktorlarda en ince ayrıntısını söyleyecek illakiÇok teşekkür ederim canım inşallah ona bağlıdır, nst bağlıyken hala mide ağrım da vardı gerçi. Yarını bekliyorum 3 hafta daha dayansın kuzum inşalah.
Doğru diyosun canım ben de stres yapmayayım diyorum ama gözlerimden akıyor istemsizce. Küçük daha 2-3 hafta daha dursun sonra gelsin inşallah.
Amin canım inşallah hepsi vaktinde gelsin
İnşallah canım yarını bekliyorum sabırsızlıkla ve uzanıyorum geldiğimden beri. Halimde kalmadı zaten ayakta duracak.
Ben de mide ağrısına da bağlıyorum ama işte doktorun ağzından erken doğum riski lafı çıkınca koptu beynimde herşey.
Aminnn inşallah canım.. 3 hafta daha sabretsin meleğim, sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri inşallah.
Evet bol su içmemi söyledi doktor bana da , magnezyumu günde iki kez iç dedi bi de. Amin canım inşallah zamanında gelir.
Hepinize nasıl teşekkür etsem az kalır kızlar iyi ki varsınız. Allahım korusun sizleri ve bebeklerimizi..
uyansınlar işleri neOhh yarasın :)) pazartesi kontrolüm var doktor kızacak diye korkuyorum açıkcası :))boyun kaçtı canım senin?
benimki de oraya koyalım yatağını diyor edepsiz. Anayım ben ana diyorum şaka biyana onlara da yazık ya ben her kalktığımda istemsiz o da uyanıyor :)
Ama sabah işe gidiyorlar ya yazıkuyansınlar işleri ne
ayy bahar mevsiminin 2. ayına da girdik... zaman geliyooo
aynen canım bende çalışır raporu alıp gittiği yere kadar gideceğim nasipse, nasılsa işim çok rahat ve hiç yoğun değilim servis vs. de var umarım aksilik çıkmaz aniden...
cuma randevu sonrası haberleşelimkaçtaydı randevun? benim saat 10:00'da
bizimde 11 de randevu kızlar 3ümzde aynı saatlerde gorucez bebisleri bizde gittikmi biraz bekliyoruz aama 1 ay beklemişiz acızık daha bekleriz :)))11 cnm sen benden once gorcen ınsallah :)
Evet canım bi de magnezyumu da aksatmıştım ben şimdi korkudan ilk işim onu içmek oldu. Suyu da gidip gelip içiyorum. Son zamanlara geldik kuzum azcık daha sabretsin.3 hafta daha inşallah, ondan sonra istediği zaman gelsin ben normal doğum istiyorum o zaman ki sancıya sevinirim bile :) Çok iyi geldi yazdıklarınız, inşallah yarın daha iyi habrlerle gelirim. Allah razı olsun hepinizden.Canım 32. Haftadan sonra hepimizde o risk var bence. Doktorlarda en ince ayrıntısını söyleyecek illakibeni de bebeğin suyu olabilir akıntım diye korkutmuştu ama onlar da haklı tedbirli olalım diye yapıyorlar.
Sen arkadaşın dediği gibi bol su iç canım su gerçekten azaltıyor kasılmaları.
Magnezyum önlüyor gerçekten erken doğumu. 34 ün içindesi canım 36 dan sonra korkmayalım inşallah. Ki şuan bile doğsa Yaşar inşallah yavrun ama tabiki beklesin gününü. Ki doğum Süreci başlsa mutlaka devamı gelirdi sancının. Açılması olup 3 hafta doğurmayan var. Senin açılman bile yok maşallah. Son aylarda hastalıklar tetikliyormuş senin de ondan olmuştur ama geçmiş şükür. Ben de 32 den 36 ya kadar hep yattım iş yapmadım. Bu hafta başladım normal doğuma faydası olsun diye :)Evet canım bi de magnezyumu da aksatmıştım ben şimdi korkudan ilk işim onu içmek oldu. Suyu da gidip gelip içiyorum. Son zamanlara geldik kuzum azcık daha sabretsin.3 hafta daha inşallah, ondan sonra istediği zaman gelsin ben normal doğum istiyorum o zaman ki sancıya sevinirim bile :) Çok iyi geldi yazdıklarınız, inşallah yarın daha iyi habrlerle gelirim. Allah razı olsun hepinizden.
Boyum 1,72 47 kiloyla hamile kaldım. Çatlaklar çıktı popomda ve kalçalarım da ona sinir oluyorum birden kilo aldım diyeOhh yarasın :)) pazartesi kontrolüm var doktor kızacak diye korkuyorum açıkcası :))boyun kaçtı canım senin?
benimki de oraya koyalım yatağını diyor edepsiz. Anayım ben ana diyorum şaka biyana onlara da yazık ya ben her kalktığımda istemsiz o da uyanıyor :)
Owwww çok iyi ya sen 10 kilo daha alabilirsin no problemBoyum 1,72 47 kiloyla hamile kaldım. Çatlaklar çıktı popomda ve kalçalarım da ona sinir oluyorum birden kilo aldım diye
Canim cok gecmis olsun, Allah korusun, olmasin insallah oyle seyler
Canım alakası var mı inan bilmiyorum ama benim bebişte bazen 3 bazen 10 gün geri çıkıyordu. Izin alıp evde 3 öğün yemeğe başlayınca bir ay sonra inanamadım. 10 gün ileri gitmişti. Hayta doktor ne yedin iyi beslemişsin dedi. Dedim tek farkı öğle yemeği ve istihrahat.
Sen de al iznini inşallah daha da alır kilo bebişin ama almada bile 2 kg iyi bir kilo. Doğunca bir güzel beslersin yavrumu merak etme :)
Canım sonuçta ayda bir gidiyorsan ve hep 2 hafta civarı geri çıkıyorsa bunda bir sorun yok.ama 15 günde bir gidersin gittiğinde de bebek gelişmemiş olur sürekli geriye düşer o zaman sıkıntı.gelişmiyor demektir.senin bebeğinde böyle bir durum yok çok şükür.yavaş da olsa gelişiyor.bence üzülme hiç.benim kızlarım hep 1 hafta geriden gittiler.bide erken doğdular üstüne ama sağlıklılar.oğlum da gününden 3-4 gün ilerdeydi ama grip oldum hiçbişey yiyemedim gününe döndü.kendine biraz daha dikkatli bakarsın olur biter.sağlıklı olsun da doğunca da büyüyorlar.sıkma cqnını.
3 kilo daha kesin alırım ama normalde 50 kilonun üstüne çıkmadığım için zorlanıyorum, hareketlerim yavaşladı,Owwww çok iyi ya sen 10 kilo daha alabilirsin no problem
Bende şu sıra çok lavaboya gidiyorum baskı başladı bazen canımm acıyor bebek dönmüş zatrn hareketler aşağıda olunca böyle hissetmem normaleşim artık dalga geciyor benle benden cok wc yle ask yasıyorsun diyor
Ben de ayni senin durumdayim canim. Soguk almisim, siddetli burun akintim ve oksuruk var. grip degil sukur ki. Ani sekilde benim de artik kiyafetleri yikayip utulemem ve hastane cantasi hazirlamam lazim.Merhabalar kızlar, bayadır yazamıyorum okumaya çalıştım biraz, bebişlerimiz büyümüş maşaallah diyeli kontrole giden tüm arkadaşlara..bizim de cuma günü vardı kontrolümüz oğluşum büyümeye devam ediyor çok şükür her şey yolunda doğum pozisyonu da almış,şaşırdım döndüğünü hissetmemiştim hiç sadece hıçkırıkları kasığımda hissediyordum demek ondanmış dedim :) nst ye de girdik hem de paşamız uyanmadığı için 3 kez girmek durumunda kaldık zorla uyandırdılar hareketlerini izlemek için, buarada hıçkırıklarını da duyma şansımız oldu çok güzeldi :) bundan sonra her hafta nst ye gireceğiz biz bir sıkıntımız da yok aslında ama doktorumuz öyle söyledi..
Buarada izne ayrıldım bu hafta evdeyim ama grip fena vurdu,iki gündür başımı kaldıramıyordum bugün şükür daha iyi hissediyorum,evimin biriken işlerini halledip önümüzdeki hafta artık inş bebişin yıkama ütüleme işlerine girişeceğim çantamız da hazırlanacak,çok işimiz var anlayacağınız, ne çok şey birikmiş :) uzun yazdım kusura bakmayın öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi
Kızlar bebeğin ilk banyosunda tuz konyuluyomuş. Kayınvalidem koycam dicek sanırım öyle bi konusu geçti. İnternetten baktım biraz, zararlı falan diye yorumlar vardı. Hamileyken de herşeyi kafama takıyorum ya zararı olursa diye şimdiden düşünmeye başladım
Beni de tuza yatırmışlar doğduğumda ama çok zararlıymış. Vücuttaki suyu emiyormuş Allah korusun benişler susuz kalıyormuş. Yıkama suyuna atıyorlar galiba artık. Inşallah yapmayı teklif etmez iki taraf da ben de istemiyorum çünkü.Kızlar bebeğin ilk banyosunda tuz konyuluyomuş. Kayınvalidem koycam dicek sanırım öyle bi konusu geçti. İnternetten baktım biraz, zararlı falan diye yorumlar vardı. Hamileyken de herşeyi kafama takıyorum ya zararı olursa diye şimdiden düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?