2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kendi çocuklarına tuz da koymuş eklem yerlerine fln suya da koyuluyo dedi. Ben suya da koyulsun istemiyorum

Kızlar bugün biraz güneşte oturdum. Disardaydim usudum. Şimdi eve geldim yüzümden ateş çıkıyor sanki. Ateşimi olctum yüksek değil. Güneş çarpması olabilir mi korktum valla açıkçası

Bende istemezdim ama temsili olarak ayağına tuz felan suda serpErim galiba öncesinde yadırgamıştm ama yapılabilir öle bir tutam ile

aa canım çok zararlı izin verme. Benim de kaynanam koymak istedi bin türlü şey istedi bebek benim bebek. Koymicam ben ne istersem o olacak dedim eşime de aynı şekilde. Kabul etti.
Myhsa canım hiç korkma bebişin gelmiyordur öylesine bir sancidir o. Arkadaşım 3 cm açıklıkla ve sanciyla duruyor 10 gündür. Bişey olmaz Allahın izniyle

Canim aglama bebeginide uzme. Inan cok etkileniyorlar kendimden biliyorum. Elinde degil ama bebegin icin guclu olman lazim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, insaAllah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.

Doktora sordum çok zararlı riskli olduğunu söyledi de, o kadarda anlayışsız değillerdir canım

canım bence açıklığın,kanaman yoksa tasalanma boşuna.. benimde dün bütün gün sancım oldu kasıklarımda özellikle adet sancısı gibi.. gece acile gittik, nst tahliller falan.. yatırmak istediler açılma vs olmadığından yatmadım sabah gelirim diye kağıt imzalayıp çıktım. Bugün doktorumu gördük tekrar nst, ultrason.. herşey normal dedi. Tekrar idrar tahlili.. sıkıntı yok.. Yolladılar beni eve.. bebek büyüdüğü için rahim genişlemesi ve bebeğin baskısı ağrı yapabilir dedi. rapor yazdı, evdeyim şimdi.. Cuma kontrole gidicem tekrar

Kızlar Merhaba int. bitmişti ne zamandır giremiyorum doğum iznine ayrıldım artık evdeyim bebis altıma çok vuruyor 3 gündür cikivercek gibi geliyor ve idrara çıkıyorum çok. hareketleri de yavaşladı sanki bu dönemde uyurlarmis ama bilemedim böyle bi durum yaşıyor musunuz? sanki dogurcakmisim gibi geliyor Karnım çok asagida gibi

Çok normal canım, benimki de belirgin derecede azaldı uyuyor hep sanırım. Uyusunlar da büyüsünler :)
Benim de indi biraz ama çok yukardaydı önceden oyüzden daha baya inecek sanırım. Iznin hayırlı olsun bol bol dinlen inşallah :)

Ben de ayni senin durumdayim canim. Soguk almisim, siddetli burun akintim ve oksuruk var. grip degil sukur ki. Ani sekilde benim de artik kiyafetleri yikayip utulemem ve hastane cantasi hazirlamam lazim.
Bende maalesef baş ağrısı da yapıyor canım tıkanıyorum o yüzden sanırım o mahvediyor en çok ama dinlendikçe azalıyor sanki,tam zamanında izne çıkmışım diyorum,senin çalışmalar devam ediyor muhtemelen,Allah kolaylık versin dinlenemeyince daha zor..İnş biran evvel toparlanalım da hallederiz büyük zevkle onları da inş :)

Kendi çocuklarına tuz da koymuş eklem yerlerine fln suya da koyuluyo dedi. Ben suya da koyulsun istemiyorum
Canım ben de yıkandığı suyu birazcık atarım belki çok ısrar ederlerse. Annem dr istiyor çünkü ama diretmezlerse istemiyorum. Ki loğusa hâlimle belki dr kesinlikle olmaz dicem bilemiyorum :) sen en iyisi eşinin yanında çocuk doktoruna sorarsın Eşinden destek alıp yaptırmazsın.

Bende istemezdim ama temsili olarak ayağına tuz felan suda serpErim galiba öncesinde yadırgamıştm ama yapılabilir öle bir tutam ile
Evet annem de açıklayınca olabilir gibi geldi. Çok az dökeriz suyuna, dediğin gibi temsili diye ama o an nolur bilemiyorum. Çok zararlı sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…