Engel olmam lazım birşekildeosmoz olur bebişin vücudu..çok tehlikeli, sakın yaptırmayın öyle şeyler..ben de tehlieli olduğunu okudum birçok yerde..
Kendi çocuklarına tuz da koymuş eklem yerlerine fln suya da koyuluyo dedi. Ben suya da koyulsun istemiyorumBeni de tuza yatırmışlar doğduğumda ama çok zararlıymış. Vücuttaki suyu emiyormuş Allah korusun benişler susuz kalıyormuş. Yıkama suyuna atıyorlar galiba artık. Inşallah yapmayı teklif etmez iki taraf da ben de istemiyorum çünkü.
Engel olmam lazım birşekilde
İnşallah canımtehlikeli olduğunu söyleyince yapmaz heralde..eskiden birçok bilgiye ulaşamıyorlarmış..şimdi karışmasınlar o kadar çok..
Bende istemezdim ama temsili olarak ayağına tuz felan suda serpErim galiba öncesinde yadırgamıştm ama yapılabilir öle bir tutam ileBeni de tuza yatırmışlar doğduğumda ama çok zararlıymış. Vücuttaki suyu emiyormuş Allah korusun benişler susuz kalıyormuş. Yıkama suyuna atıyorlar galiba artık. Inşallah yapmayı teklif etmez iki taraf da ben de istemiyorum çünkü.
aa canım çok zararlı izin verme. Benim de kaynanam koymak istedi bin türlü şey istedi bebek benim bebek. Koymicam ben ne istersem o olacak dedim eşime de aynı şekilde. Kabul etti.Kızlar bebeğin ilk banyosunda tuz konyuluyomuş. Kayınvalidem koycam dicek sanırım öyle bi konusu geçti. İnternetten baktım biraz, zararlı falan diye yorumlar vardı. Hamileyken de herşeyi kafama takıyorum ya zararı olursa diye şimdiden düşünmeye başladım
Kızlar benim de moralim çok bozuldu bugün. Aslında anlatıp üzmek istemem ama destek arıyorum işteDün gece 11 de mide ağrım tuttu gece 1e kadar kıvrandım geçmedi acile gittik. Serum verdiler yine geçmedi eve geldik ama öldüm sabaha kadar 7 buçukta doktorumu aradım hastaneye gittim yeniden. Telefonla haber vermiş iki şişe daha serum verdiler bu sefer ağrım geçti sabah 10da çok şükür. Ama bu sırada nstye bağlıydım ve sancım çıktı Doktor da telaşlandı erken doğum riski olabilir yarın bi daha nstye gel dedi.Yarın da sancı çıkarsa ciğer geliştirici iğne olacakmış. Rahim ağzım kapalı açıklık yok ama lütfen erken doğmasın kızım, daha çok küçük Ağlamaktan gözlerim şişti, stres de zararlı biliyorum ama engel olamıyorum.
selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı
prensesim 1978 gr ve 42 cm
ama hala dönmemiş, mayıs 15 e kadar dönebilir dedi doktor hayırlısı bakalımm
Kızlar bebeğin ilk banyosunda tuz konyuluyomuş. Kayınvalidem koycam dicek sanırım öyle bi konusu geçti. İnternetten baktım biraz, zararlı falan diye yorumlar vardı. Hamileyken de herşeyi kafama takıyorum ya zararı olursa diye şimdiden düşünmeye başladım
Kızlar benim de moralim çok bozuldu bugün. Aslında anlatıp üzmek istemem ama destek arıyorum işteDün gece 11 de mide ağrım tuttu gece 1e kadar kıvrandım geçmedi acile gittik. Serum verdiler yine geçmedi eve geldik ama öldüm sabaha kadar 7 buçukta doktorumu aradım hastaneye gittim yeniden. Telefonla haber vermiş iki şişe daha serum verdiler bu sefer ağrım geçti sabah 10da çok şükür. Ama bu sırada nstye bağlıydım ve sancım çıktı Doktor da telaşlandı erken doğum riski olabilir yarın bi daha nstye gel dedi.Yarın da sancı çıkarsa ciğer geliştirici iğne olacakmış. Rahim ağzım kapalı açıklık yok ama lütfen erken doğmasın kızım, daha çok küçük Ağlamaktan gözlerim şişti, stres de zararlı biliyorum ama engel olamıyorum.
Öyle diyim ısrar ederseDoktora sordum çok zararlı riskli olduğunu söyledi de, o kadarda anlayışsız değillerdir canım
aynen canım baş asagıda olunca idrar torbamıza kafa atıp duruyorlarBende şu sıra çok lavaboya gidiyorum baskı başladı bazen canımm acıyor bebek dönmüş zatrn hareketler aşağıda olunca böyle hissetmem normal
masaAllah bebişine canım:)selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı
prensesim 1978 gr ve 42 cm
ama hala dönmemiş, mayıs 15 e kadar dönebilir dedi doktor hayırlısı bakalımm
Ya gezmem lazım son birkaç şey kaldı ama dışarı çıkınca en yakın lavabo Nerede die etrafa bakıyorum hepaynen canım baş asagıda olunca idrar torbamıza kafa atıp duruyorlar
Kızlar Merhaba int. bitmişti ne zamandır giremiyorum doğum iznine ayrıldım artık evdeyim bebis altıma çok vuruyor 3 gündür cikivercek gibi geliyor ve idrara çıkıyorum çok. hareketleri de yavaşladı sanki bu dönemde uyurlarmis ama bilemedim böyle bi durum yaşıyor musunuz? sanki dogurcakmisim gibi geliyor Karnım çok asagida gibi
Bende maalesef baş ağrısı da yapıyor canım tıkanıyorum o yüzden sanırım o mahvediyor en çok ama dinlendikçe azalıyor sanki,tam zamanında izne çıkmışım diyorum,senin çalışmalar devam ediyor muhtemelen,Allah kolaylık versin dinlenemeyince daha zor..İnş biran evvel toparlanalım da hallederiz büyük zevkle onları da inş :)Ben de ayni senin durumdayim canim. Soguk almisim, siddetli burun akintim ve oksuruk var. grip degil sukur ki. Ani sekilde benim de artik kiyafetleri yikayip utulemem ve hastane cantasi hazirlamam lazim.
Canım ben de yıkandığı suyu birazcık atarım belki çok ısrar ederlerse. Annem dr istiyor çünkü ama diretmezlerse istemiyorum. Ki loğusa hâlimle belki dr kesinlikle olmaz dicem bilemiyorum :) sen en iyisi eşinin yanında çocuk doktoruna sorarsın Eşinden destek alıp yaptırmazsın.Kendi çocuklarına tuz da koymuş eklem yerlerine fln suya da koyuluyo dedi. Ben suya da koyulsun istemiyorum
Evet annem de açıklayınca olabilir gibi geldi. Çok az dökeriz suyuna, dediğin gibi temsili diye ama o an nolur bilemiyorum. Çok zararlı sonuçta.Bende istemezdim ama temsili olarak ayağına tuz felan suda serpErim galiba öncesinde yadırgamıştm ama yapılabilir öle bir tutam ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?