2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oyle ya, ne yazik ki biz de dogum izni 6 hafta. Onu da dogumda baslaticam o yuzden. Ama siki bir mesai uygulamasi yok. Iki gundur evdeydim mesela. Dogum yaklastikca masa basi islerime agirlik vericem.

Canim aglama bebeginide uzme. Inan cok etkileniyorlar kendimden biliyorum. Elinde degil ama bebegin icin guclu olman lazim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, insaAllah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.
Uyudum biraz daha iyiyim canım, haklısın üzülmemek lazım da çok zor. Amin inşallah sağlıkla bi gelselerdi zamanında tabi ki.
Canım çok rahatlattın, rahim ağzım kapalıydı çok şükür. Yarın tekrar giricem nstye inşallah o zaman normal çıkar da rahatlarım biraz daha.

kızlar hep nst ye gırdıgınızde para mı verıyosunuz,son haftalar fazla gıriliyor,ben daha gırmedım ama gıttıgım yerde 238 lıra çher defasında para mı verıyosunuz sız yoksa doktor muayınesı ıcınde mı

ne parası canım senden para mı alıyorlar biz her muayeneye gittiğimizde giriyoruz hatta haftada 1 girecez artık ve hiçbir ücret ödemiyecez

Ben 35 tl her defasında veriyorum doktor muayene ücreti hariç. Ama 238 tl mi yazdın çok değil mi canım

ben hep devlet hastanesine gidiyorum o yüzden bilemiyorum ama niye para ödiyesinki

shine-15
toist
bence hiç bi sorun yok suya en fazla bi kaşık tuz atın bebeğin ilk banyosunda son döktüğünüz suya katın ve dökün bebeğe..tuzun ne gibi zararı olacak..
sadece tuzu sürmeyin bebeğe..belki yakar ama suyla çok güzel olur.
babaannem teeeeee bizlere kadar aile geleneyimizdir..bebekler ilk banyoda tulanınca ömür boyu terleri kötü kokmaz..
AHMET maranki bile tuzun faydalarını anlata anlata bitiremedi..
bence bi düşünün..

Bende özele gidiyorum ki ilk girdiğimizde 3 kez girdik bebiş uyuduğu için ekstra bir ödeme yapmadık,bu hafta ve bundan sonra her hafta gideceğim,danışmadan giriş yaptırmanıza gerek yok gelip girersiniz sonuca dr unuza gösterirsiniz dediler bu durumda ücrette ödemeyeceğim gibi görünüyor ,onu bir sor canım sanmıyorum her sefer o kadar çok bir miktar alınacağını,bazı yerlerde alıyorlar diye biliyorum ama çok daha cüzi miktarlar,10 20 lira gibi..

Anladım güzelim, konuş doktorunla, hakkında hayırlısı olsun umarım seni anlar doktorun :*

Rabbim şifa versin dualarımız annenle :*

Günaydın kızlar bişey soracağım doğum izninde olan öğretmen banka promosyonu alabilir mi 1117 lira ama mudur yardımcısı alamazsin izindesin dedi
Banka promosyonunu mecbur yatıracaklar, anlaşma yapılıyor çünkü şu kadar yıl yatacak diye artı sen ücretli izindesin maaşında yatacak, baktın yaptırmıyor müdür yardımcısı ilçe milli eğitime şikayet et, kaçırma promosyon zamanını :):) İlaç gibi gelir size şu sıralar o promosyon

selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı
prensesim 1978 gr ve 42 cm

ama hala dönmemiş, mayıs 15 e kadar dönebilir dedi doktor hayırlısı bakalımm
MAşallah bebeğine canım Son haftalarda bile dönebiliyor bebekler, inşallah döner seninki de..
Ben özel hastaneye gidiyorum ayrı bi ücret ödemedim. Hatta yarın sadece nst için gidicem, muayene olmayacam yine ödemeyecekmişim. 238 lira çok fazlaymış.

Teşekkürlerrrr :) İşe yarayacak emin ol :):)

sağlık ocağından aradılar, kan değerlerime bakacaklarmış..sizden de istediler mi?
Evet beni daha bugün aradılar :) Pazartesi doktora gittiğim için direct değerlerimi söyledim ben :)

Maşallah yavruna hiç de minyon değil haftasıyla bire bir uyumlu benim bebiş de öyle merak etme :) Bu arada 5.5.2015 çok güzel :):)

Güzelim moralini bozma 2 kilo doğsa bile sonradan kilo almayacak mı? Nice prematüre bebek kocaman oluyor ki senin daha çok var doğuma, benim bebek de 2 haftada 280 gr almıştı, sıkıntı yapma bol pekmez ye, artı damar tıkanıklığını sakın ihmal etme tamam mı, dualarım yavrunla

osmoz olur bebişin vücudu..çok tehlikeli, sakın yaptırmayın öyle şeyler..ben de tehlieli olduğunu okudum birçok yerde..
Bende korkmustum ama 1 ay önce yegenim oldu annemler onu tuzladı teri kokmasın diye yapılıyormuş hiç bi sakıncası da olmadı. Banada çok mantıklı gelmiyor ama isterlersede yapsınlar karismayi düşünmüyorum

İnternette biraz araştırdım da gözüm korktu. Böbrek yetmezliğine bile sebep olabiliyomuş ALlah korusun

Evet annem de öyle diyor. Benim gerçekten terlemem çok olmaz ve kokmam. Bakalım ne olacak :))

Dikkat et kendine, yorma kendini mümkün olduğunca sol tarafına yat ve dinlen, yavrun kalacak seninle bi müddet daha büyüyecek annesi merak etme üzme kendini de bebeği de yarın sancın çıkmayacak bak gör :)

selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı
prensesim 1978 gr ve 42 cm

ama hala dönmemiş, mayıs 15 e kadar dönebilir dedi doktor hayırlısı bakalımm
Maşallah yavruna, döner daha merak etme :)

Dikkat et kendine, yorma kendini mümkün olduğunca sol tarafına yat ve dinlen, yavrun kalacak seninle bi müddet daha büyüyecek annesi merak etme üzme kendini de bebeği de yarın sancın çıkmayacak bak gör :)
Amin canım inşallah öyle olsun. Bugün geldiğimden beri yatıyorum, yemek falan da yapmadım. Magnezyum içtim, yeter ki yarına sancım çıkmasın. Biraz daha beklesin bebeğim. Teşekkür ederim :)

İnternette biraz araştırdım da gözüm korktu. Böbrek yetmezliğine bile sebep olabiliyomuş ALlah korusun
KIZ yok ne alakası var yaa
son kez dökeceyin suya bi çay kaşığı tuz koyacaksın..
okadarcık bi tuz ne zarar verecek..ben dahil kızım yeğenlerim ve 5 kardeşiz hepimizde aynı yöntem uygulandı
..hiç korma bunun içinde kendini üzme..
ha tuzu direk bebeğe sürmeyin yeterli..

J jasminka83 canim ben de hafif agri ölüyor. Dediğin gibi dudaklar şiş durumda. Peki akintin var mi. Bugün oturduğun yerden kaltim islakti.suyum geldi sandim. Kivamli akintim artti. Normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…