2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar slm ,
brnim bebis yaklasik 4 gundur cisini tutuyor bugun doktora gittim mesanesi baya buyumus eger cisini yapmazsa bobreklere zarar gelir dedi doktor ve dha detayli inceleme icin bir perinatoloji dr ile gorusmemi istedi. bende haliyle yatin bi dr dan eandevu aldim goruscem ama aranizda boyle bi durum yasayan var mi? bilgi rica ederim

Geçmiş olsun ben duymadım ama ayrıntılı bilgiyi perinatolog söyleyecektir. Inşallah hiçbişey yoktur bebişinde. Yarın bize haber ver olur mu.

Kapı süsümüz ve hediyelik sabunlsrımız hazır
Çok güzel olmuş sen mi yaptın canım, güle güle dağıt :)

Yok canım yaptırdım hiç vaktimde yok bu tarz işlere normalde severim ama hala çalıştığım için yemek zor yapıyorum evde

Bebislerimize kavusmaya az kaldi insaallah !!!!! :)))))
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Heyecan var mi heyecan
Pazartesi kontrolum vardi, oglusumun karin bolgesi ust sinirda cikti, gobekliymis yani aanliycaginiz :) kilosu su an normal ama dikkat etmezsen kilolu bebek olcak dedi. Su an 2300, cok degil di mi? Diet verdi, tatli hamurisi ekmek hicbi sey yok :/ bi dr bir hafta sekerini olc surekli, not et, bana goster dedi. Biraz abartan bi doktorum var bna kalirsa. Ama az kaldi artik, yapcaz dedigini. Kizim da 3920 dogmustu, tekrar kilolu bir bebek dogurmak istemiyorum acikcasi ama saglikli olsun da.
Daha hicbi sey hazirlamadim ben, 36yi bekliyorum, hata mi ediyorum acaba, kizimda 36da hazirlamistim.

Bence doktorun abartmıs gayette güzel kılosu tonbiş olur annesi:)

Yok canım yaptırdım hiç vaktimde yok bu tarz işlere normalde severim ama hala çalıştığım için yemek zor yapıyorum evde
Olsun canım çalışıyorsan çok zor zaten dediğin gibi insan yemeğe zor vakit ayırıyor. Çok güzeller güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)

Merhaba canım evet çok az kaldı. Ben de nasıl heyecanlanıyorum bir bilsen. Ben de 35 te hazırladım ama geç kalmıştım sanırım sen de hazırla bence yavaştan. Bu arada senin doktor abartmış bence gayet güzel kilosu azcık göbişli olsun nolcak annesi

teşekkür ederim tatlım, senin oğluşlar napıyor bu arada sen nasılsın?

teşekkürler, inşallah canım kısmet
İyiler çok şükür kuzum ben de iyiyim, artık iyice ağırlaşsam da idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın güzel kızın nasıl ? :)

Günaydın kızlar. Maşallah 35. Haftamiza girmisiz. Sona yaklastik az kaldı :) uyuyamiyorum ama ben artık. Sürekli lavaboya gidiyorum ayaklarım ve belim ağrıyor.
Arkadaşım hastanede doğum yaptı sanırım birazdan aricam gece en son 7 cm açılması vardı. Ay ne heyecanlı :) Darısı başımıza Inşallah zamanında sağ salim gelsin bebişler. . Bir an önce dogurmak istiyorum sAnirim. Ağrılar beni mahvediyor

Bugün de temizlik için yeni eve kadın gelecek. Basında olmam lazım anlicaginiz yorucu bir gün beni bekliyor

selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı
prensesim 1978 gr ve 42 cm

ama hala dönmemiş, mayıs 15 e kadar dönebilir dedi doktor hayırlısı bakalımm
gozunaydın cnm masallah bebeğine, son zamanlarda bıle donebılır takılma sımdıden cnm zamanla doner ınsALLAH :)

cnm cok cok gecmıs olsun, kendını strese sokma inşALLAH herşey yoluna gırecek bol bol dua edelım cnm ...

canım bende sürekli lavaboya kalkar oldum gece çok zorlanıyorum ne olacak böyle

Bu arada temizlik için sen evde üşüme soğuk felansa dikkat et başkası varsa o dursun canım

herkese günaydın.bu akşam bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacam.kendikilerimide elbette.umarım geç kalmadım.sabah sabah panik oldum.makineye normal çamaşır atmıştım işe gitmeden keşke bebeğinkileri ni koysaymışım.çocuk odamızda eşyalar tamam ama yerleştirmedik pencere açık mobilyayı havalandırıyorum sadece sildim.lohusa tacı ve kapı süsü siparişim ise henüz gelmedi bu arada halılar ve perdeler de duruyor.ev temizliğini bitirdiniz mi

KUZUM NİYE CANINI SIKIYORSUN YAFFF. DOĞUMUMUZ AYNI TARİHTE İNŞALLAH. ÇOK ŞÜKÜR 34. HAFTADAYIZ. ARTIK BİZDEN BAĞIMSIZ YAŞAYABİLECEK DURUMA GELDİLER, ALLAH KORUSUN BAZEN HİÇ FARKEDİLMEYEN SORUNLAR OLUYOR, BEBEK KAYIPLARI OLUYOR, ÇOK ŞÜKÜR SENİN BEBEK SİNYAL VERMİŞ, ONA GÖRE ÖNLEMLER ALINABİLECEK. İNŞALLAH BİR KAÇ HAFTA DAHA DAYANSA İYİ OLUR TABİ AMA HER HALUKARDA SAĞLICAKLA DOĞACAKTIR ALLAHIN İZNİYLE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…